• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklımıyım Haksızmıyım ? !!!!!!

:KK66: Bence de öyleymiş de yazıdan o anlaşılıyordu ahah, öyle söylesenize. Kendi kazanmadığı para bölünmesin diye pek uğraşır bazısı, aferim ona böyle devam etsin, nasıl olsa hayrını göremez. Bir şey yapsanız da suç, yapmasanız da suç, yapmayın da bari boşuna yorulmayın bu saatten sonra. Bebek için uğraşırken bir de moral bozmaya gerek yok.
Umrumda değil valla İstediği ip de oynasın İlahi adalet var... Para değil huzur önemli evimde sessiz sakin yaşamak istiyorum

En ufak konuda kızlara bişi yok oğullarımın üstüne yapacam der... Ben hiç miras konusu'nda bişi demem!!!

Orasını hukuk bilir, hakkınız neyse onu alırsınız. Ki almassanız bile eksik kalacağınızı sanmam, insan kendinde ne yoksa onu istiyor, onlarınki para sizinki huzurmuş işte. Eşinizin kıymetini bilin :nazar:

Orasını hukuk bilir, hakkınız neyse onu alırsınız. Ki almassanız bile eksik kalacağınızı sanmam, insan kendinde ne yoksa onu istiyor, onlarınki para sizinki huzurmuş işte. Eşinizin kıymetini bilin :nazar:
Eşimi çok seviyorum rabbim aramızı bozmasın.. Çok büyük dersler alıyorum İlerde Çocuğum olursa Para Değil Sevgi merhamet ve huzuru aşılayacağım.

Karşındaki kim olursa olsun hak ettiği değeri vereceksin, tek taraflı fedakarlık olmuyor bir yere kadar gidiyor...benim şu hayattan anladığım şeylerden biri de karşındaki kişiyle eğer çıkar çatışması olursa maddi ya da manevi abla da olsa kardes de olsa menfaat konuşuyor arkadaş! bir bakıyorsun kardes canmis kanmis hikaye oluveriyor. .mesela onceden birgün bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi..

Karşındaki kim olursa olsun hak ettiği değeri vereceksin, tek taraflı fedakarlık olmuyor bir yere kadar gidiyor...benim şu hayattan anladığım şeylerden biri de karşındaki kişiyle eğer çıkar çatışması olursa maddi ya da manevi abla da olsa kardes de olsa menfaat konuşuyor arkadaş! bir bakıyorsun kardes canmis kanmis hikaye oluveriyor. .mesela onceden birgün bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi..
Oluyor işte arkadaşım lânet olsun bu dünyanın çıkarına ablamada kardeşimede beddua etmiyorum. Allaha havale ettim. Bir daha da konuşmam onlarla ki benim kötü düşüncem yoktu Günü birlik gidip kardeşimi oku?la gönderip almak önüne yemeğini koyup dönmekti.Evi temizlemekti günlük... Ablam laf ları cımbızla seçip bana karşı şişirdi onları.Allahından bulsun

Ben bu ay aşılama oldum annemlerde biliyor ki.fazla ayakta kalmam yasak...

Oluyor işte arkadaşım lânet olsun bu dünyanın çıkarına ablamada kardeşimede beddua etmiyorum. Allaha havale ettim. Bir daha da konuşmam onlarla ki benim kötü düşüncem yoktu Günü birlik gidip kardeşimi oku?la gönderip almak önüne yemeğini koyup dönmekti.Evi temizlemekti günlük... Ablam laf ları cımbızla seçip bana karşı şişirdi onları.Allahından bulsun

Yani onlarda sisirilmeye Hazirmis, seni anlamadan dinlemeden yargılamislar. .sonuçta doğacak bebeğe bakmayı dusunebildigi gibi doğma ihtimali olan diğer bebeği de düşünmek zorundaydilar. .onlar düşünmüyor bari sen düşünggüzelim biliyorsun stres yapmaman lazım. .sonuçta ailenin size karsi olan tavrı çok önceleri belliymis bu saten sonta sende kendini ve çekirdek ailenin düşün ona göre hareket et..

Yani onlarda sisirilmeye Hazirmis, seni anlamadan dinlemeden yargılamislar. .sonuçta doğacak bebeğe bakmayı dusunebildigi gibi doğma ihtimali olan diğer bebeği de düşünmek zorundaydilar. .onlar düşünmüyor bari sen düşünggüzelim biliyorsun stres yapmaman lazım. .sonuçta ailenin size karsi olan tavrı çok önceleri belliymis bu saten sonta sende kendini ve çekirdek ailenin düşün ona göre hareket et..
Şuan hamilede olabilirim olmayada bilirim sinirimden Kendime sigara içerek zarar verdim :( Evet ben doğruyu söyleyip savunduğum için sevilmem... Ablamın kiler Torun ama benim dünyaya getirmeye calıstığım bebek bir hiç....

Şuan hamilede olabilirim olmayada bilirim sinirimden Kendime sigara içerek zarar verdim :KK43: Evet ben doğruyu söyleyip savunduğum için sevilmem... Ablamın kiler Torun ama benim dünyaya getirmeye calıstığım bebek bir hiç....

Cok uzgunum ama ailenin yanında olmak istememe si dünyanın sonu değil. .Buna emin olabilirsin..bırakkim ne derse desin ssonuçta sen olabilecek makul yaklaşımlara bulundu onlar kabul etmedi, problem çıkarttı. .ama bence altında başka şey var bunun..ayrica onlarsiz yaşamaya alış hatta sana daha iyi bile gelebilir..dayak yok psikolojik şiddet yok küfüryok..bböyle bir ortamda nasıl bebek sahibi olabilirsin ki..kısmet tabii ama sen önlemini al ve stresten uzak dur..Bu kadar kafaya takmaya hiçbir şey degmiyor. .bak yazık ddeğil mi sana herkes bu saatte fosur four uyuyor muhtemelen ve senin hayatta en çok istediğin şeyi kendi ellerinde itiyorsun. .ailen istese bile sen uzak dur istediğin bebis için. .ben olsam onun için bu kadar kendimi helak etmezdim..tabii ailenin sil demiyorum yanlış anlama ama onlar içinde kendi mutluluğunu bir kenara koyma çünkü bunu anlayacak karakterde insanlar değiller galiba..bir kez daha diyorum sen ve bebek umudun onlar için önemli olmayabilir..senin için gerçekten önemli ise bunun için kendine önemver..bak ne diyorsun elimde sigara iiçiyorum, stres oluyorum Ailene kızarken sen kendi kendine zarar veriyorsun..

Cok uzgunum ama ailenin yanında olmak istememe si dünyanın sonu değil. .Buna emin olabilirsin..bırakkim ne derse desin ssonuçta sen olabilecek makul yaklaşımlara bulundu onlar kabul etmedi, problem çıkarttı. .ama bence altında başka şey var bunun..ayrica onlarsiz yaşamaya alış hatta sana daha iyi bile gelebilir..dayak yok psikolojik şiddet yok küfüryok..bböyle bir ortamda nasıl bebek sahibi olabilirsin ki..kısmet tabii ama sen önlemini al ve stresten uzak dur..Bu kadar kafaya takmaya hiçbir şey degmiyor. .bak yazık ddeğil mi sana herkes bu saatte fosur four uyuyor muhtemelen ve senin hayatta en çok istediğin şeyi kendi ellerinde itiyorsun. .ailen istese bile sen uzak dur istediğin bebis için. .ben olsam onun için bu kadar kendimi helak etmezdim..tabii ailenin sil demiyorum yanlış anlama ama onlar içinde kendi mutluluğunu bir kenara koyma çünkü bunu anlayacak karakterde insanlar değiller galiba..bir kez daha diyorum sen ve bebek umudun onlar için önemli olmayabilir..senin için gerçekten önemli ise bunun için kendine önemver..bak ne diyorsun elimde sigara iiçiyorum, stres oluyorum Ailene kızarken sen kendi kendine zarar veriyorsun..
Çok.Doğru dedin haklısın bundan.sonra onları görmemezlikten gelicem Rabbim izin verirde gebe kalırsam çocuğum ve eşim için çekirdek ailem için çabalıycam.. Allahım herkesin evine huzur versin en büyük isteğim bu.. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için... Uyuyamıyorum Zorlasa kendimi uyurum ama uyumamam gerek

Esinizden msjlar yazip olaya esinizi karıstırmamalıydınız
Sizin aileniz sizin kendi sorununuz
Simdi daha mı guzel oldu
Esiniz iyice nefret etti
Daha sonra ya siz iyi olmak isterseniz ailenizle buna izin mi vericek?
Yuzunize vurmicak mi
Esinizin aileside ogrenicek bıdı bııdı

Benim ablam beni evinden kovsa sonrada arayip annemlerle bi sekilde yardim istese
Annem orda banane konus hallet derim

Beni dusunmeyen degerimi bilmeyen babam olsa affetmem

Bana dokunasınlarda naparlarsa yapsinlar derim

Eşin haklı. Bence de bir süre görüşme.
Ne demek enişteyi arayıp annesine küfür etmek, terbiyesizlik...
Ablanla da mesafeni koru.

Ailemden Çektiğimi hiç kimseden Çekmedim direk konuya girmek istiyorum.. Bugün ablam Aradı Kendisi hamile 1,5 Yaşında da oğlu var Bayramdan sonra Doğumu var.
(Babamla aram hiç iyi değil eşimle bizi ortada Sorun yokken kavga çıkarttı evden kovdu.) Bana Doğum yapacağını demiş Annemi arayıp Çağırmış Annemlerde Yol parasını karşıla geleyim demiş.. Kızı doğum yapıyor Para mevzusu yapmışlar.Ablama bunu yapanda babam... Ablamda madem ucak biletini ben alıyorum İster 15Gün İster 20 gün tutarım annemi dedi..annemle Aynı şehirdeyim.. Para mevzusunda ablam annemlere aldı verdi..ki annemin Altınları var kıyıda köşede. Bende ablama hak verdim Annemle ,babama verdim veriştirdim. Ablam bir ton hakaretler etti arkalarından.. Neyse bende ,dedimki; Babamın evinde kalmaz eşim de bende Kalmak istemiyorum .9 yaşında kardeşim var ...15 &20 Gün kalmasına zarı olmadım annemin.. Sürekli.Doktor kapısındayım Ve çocuk tedavisi görüyorum. 2 günde 1 Doktordayım. Hastane masrafım ayda 1200 tl... Neyse... Ablama aranızda halledin beni arayın çaresine bakarız dedim... Erkek kardeşimi aradım,telefonu tavırlı bi şekilde açtı. Annemi istedim naptınız diye sen babanlara bakmıcakmıssın gidemicem dedi. ..telefonu 19 yaşındaki kardeşim aldı elinden annnemin,bir ton hakaretler eeeetti bende sinirlendim küfür ettim... Eşimin whatsappından Senmi Doyuruyordun karnımı sanamı muhtacım dedim...Annemle konuşamazsın bu eve giremezsin Vs... Eşime annesine Hakaretlerde bulundu.. Kayın validemi karıştırdılar olaya kadının hiç birşeyden haberi yok..eşinmde aradı kardeşimi ,kardeşim eşime annesine küfür etti..eşimde Ailemle görüşmemi yasakladı. :KK43: Not geçeyim ....Eşimi.sürekli yok sayıyorlar ve bana hep emir ile iş yaptırdılar izin vermedim bu Sefer...ablam sağolsun Çok güzel şişirmiş Annemleri... Benimde yuvam benimde.sorumluluğum var Görmezden geliyorlar...
Kimsenin birbirine saygısı yok.

Esinizden msjlar yazip olaya esinizi karıstırmamalıydınız
Sizin aileniz sizin kendi sorununuz
Simdi daha mı guzel oldu
Esiniz iyice nefret etti
Daha sonra ya siz iyi olmak isterseniz ailenizle buna izin mi vericek?
Yuzunize vurmicak mi
Esinizin aileside ogrenicek bıdı bııdı

Benim ablam beni evinden kovsa sonrada arayip annemlerle bi sekilde yardim istese
Annem orda banane konus hallet derim

Beni dusunmeyen degerimi bilmeyen babam olsa affetmem

Bana dokunasınlarda naparlarsa yapsinlar derim
Eşimin annesini olaya karıştıran kardeşim oldu.. Eşim benim annemi olaya katma dedi... Ve Küfür yedi. Barışmam bu saatten.sonra imkansız..

Ben ameliyat oldum 3 gün kayınvalidem baktı hastanede annem 15 dur du gitti benim evde çocuğum var diye ben.evlat değilmiyim?

Back