Ailemden Çektiğimi hiç kimseden Çekmedim direk konuya girmek istiyorum.. Bugün ablam Aradı Kendisi hamile 1,5 Yaşında da oğlu var Bayramdan sonra Doğumu var.
(Babamla aram hiç iyi değil eşimle bizi ortada Sorun yokken kavga çıkarttı evden kovdu.) Bana Doğum yapacağını demiş Annemi arayıp Çağırmış Annemlerde Yol parasını karşıla geleyim demiş.. Kızı doğum yapıyor Para mevzusu yapmışlar.Ablama bunu yapanda babam... Ablamda madem ucak biletini ben alıyorum İster 15Gün İster 20 gün tutarım annemi dedi..annemle Aynı şehirdeyim.. Para mevzusunda ablam annemlere aldı verdi..ki annemin Altınları var kıyıda köşede. Bende ablama hak verdim Annemle ,babama verdim veriştirdim. Ablam bir ton hakaretler etti arkalarından.. Neyse bende ,dedimki; Babamın evinde kalmaz eşim de bende Kalmak istemiyorum .9 yaşında kardeşim var ...15 &20 Gün kalmasına zarı olmadım annemin.. Sürekli.Doktor kapısındayım Ve çocuk tedavisi görüyorum. 2 günde 1 Doktordayım. Hastane masrafım ayda 1200 tl... Neyse... Ablama aranızda halledin beni arayın çaresine bakarız dedim... Erkek kardeşimi aradım,telefonu tavırlı bi şekilde açtı. Annemi istedim naptınız diye sen babanlara bakmıcakmıssın gidemicem dedi. ..telefonu 19 yaşındaki kardeşim aldı elinden annnemin,bir ton hakaretler eeeetti bende sinirlendim küfür ettim... Eşimin whatsappından Senmi Doyuruyordun karnımı sanamı muhtacım dedim...Annemle konuşamazsın bu eve giremezsin Vs... Eşime annesine Hakaretlerde bulundu.. Kayın validemi karıştırdılar olaya kadının hiç birşeyden haberi yok..eşinmde aradı kardeşimi ,kardeşim eşime annesine küfür etti..eşimde Ailemle görüşmemi yasakladı.
Not geçeyim ....Eşimi.sürekli yok sayıyorlar ve bana hep emir ile iş yaptırdılar izin vermedim bu Sefer...ablam sağolsun Çok güzel şişirmiş Annemleri... Benimde yuvam benimde.sorumluluğum var Görmezden geliyorlar...