- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Ben orda ütü yapıp yapmamasını kastetmedim. Giycek ütülü bişeyim yok dediginde yapmıyordum. Bilerekyapmıyor yani. İşede kırışık gömlekle gidiyor dedi. Hangimiz eşini öyle işe gönderirki. Ztn adam işten eve gelip eşine yeterince yardım ediyomuş ve yaranamıyomuş. Ztn sayfaları okuduysanız konu sahibi herşeyi kasten yapıyor.alıntı yaptığınız mesajı yanlış okuduğumu sandım bu yazdıklarınızı görünce. "siz şunları diyene kadar" dediğiniz kısımda altı üstü ütüsünü yapmamış, gören de eşini tencere tavayla dövdü sanacak. abartmasanız bu kadar keşke.
erkekler kendi işlerini kendi görmeyi de öğrenmeliler evlenmeden önce. hayatın müşterekliğinden ziyade asalak gibi yaşamamaları, adi bir gömleği bile ütülemeyecek kadar aciz olmamaları için. o kadar aciz bir varlığı çocuğuma baba yapmak istemezdim şahsen. erkek annelerine duyurulur.
Yalnız hanım tarafından çizilen profilde ev işlerine, yemeğe yardım ettiği, çocuğun bakımından kaçmadığı söylenmiş. Yapılan iş bölümünde ya da hiçbir şey olmasa bile ütü hanımefendinin üzerindeki bilerek yapmıyordum diyor. Yani son dk bir bakıyorsun giyecek ütülü bir şey yok. Hanımefendi ben ütü yapmıyorum bundan sonra ortak yapacaz sende öğren dese itiraz etmeyecek bir adama benziyor. Ama sinsi bir davranış söz konusu. Bilerek yapmayıp, aa unutmuşum diyor. Bunun yerine ütüyü yapmak istemiyorum başının çaresine bak dese anlarım.
Ben orda ütü yapıp yapmamasını kastetmedim. Giycek ütülü bişeyim yok dediginde yapmıyordum. Bilerekyapmıyor yani. İşede kırışık gömlekle gidiyor dedi. Hangimiz eşini öyle işe gönderirki. Ztn adam işten eve gelip eşine yeterince yardım ediyomuş ve yaranamıyomuş. Ztn sayfaları okuduysanız konu sahibi herşeyi kasten yapıyor.
Ne diyimki sana. Yanyana olsak inan çok kavga ederdik seninle. İnşallah hakkında hayırlısı olur ama bi helallik al bence. Kendine çevre edin lütfen böyle asosyal yaşanmaz.Herşeye yardım ederdi. işten kaçtığını hatırlamıyorum. hatta hamileyken evde hiç iş yapmadım, herşeyi eşim yapardı
Ezgi hanım peki neden bu kadar iyi bir adama karşı bu kadar hosnutsuzluk yaptınız. Yorumları okumadım. Dolduruşa mi geldiniz, aklınızda biri mi vardı, özgürlüğünüzü mü istediniz. Ne oldu da yakıp yıkan taraf oldunuz. Dilerim gönlünüzce olurHerşeye yardım ederdi. işten kaçtığını hatırlamıyorum. hatta hamileyken evde hiç iş yapmadım, herşeyi eşim yapardı
Ne diyimki sana. Yanyana olsak inan çok kavga ederdik seninle. İnşallah hakkında hayırlısı olur ama bi helallik al bence. Kendine çevre edin lütfen böyle asosyal yaşanmaz.
Ezgi hanım peki neden bu kadar iyi bir adama karşı bu kadar hosnutsuzluk yaptınız. Yorumları okumadım. Dolduruşa mi geldiniz, aklınızda biri mi vardı, özgürlüğünüzü mü istediniz. Ne oldu da yakıp yıkan taraf oldunuz. Dilerim gönlünüzce olur
Arayıpta bulamadıgımız cins bi erkek türü :))) oda gelmiş seni bulmuş. Kaç yüzyılda bir gelir bu 4 yapraklı yonca gibi:))İnanın bilmiyorum, o yüz verdi ben astarını istedim, maddi sıkıntılar derken çok bunaldım.
Aklımda kesinlikle biri yoktu. özgürdümde, eşim asla kısıtlamadı beni. annemin dolduruşu oldu ama.
İnanın bilmiyorum, o yüz verdi ben astarını istedim, maddi sıkıntılar derken çok bunaldım.
Aklımda kesinlikle biri yoktu. özgürdümde, eşim asla kısıtlamadı beni. annemin dolduruşu oldu ama.
Yok inanin böyle anneler de var. Cok gatip ama var yaniKayinvalidenin oglunu doldurdugunu duymustum ama annenin kizini boylesi doldurmasina ilk kez sahit oldum.
ama maddi sıkıntılara dayanmak da çok zorİnanın bilmiyorum, o yüz verdi ben astarını istedim, maddi sıkıntılar derken çok bunaldım.
Olsun bir buhran dönemi yaşanmış. Önemli olan ders almak. Sonu güzel olsun inşallahİnanın bilmiyorum, o yüz verdi ben astarını istedim, maddi sıkıntılar derken çok bunaldım.
Mrb.7.sayfadan sonrasini okumadim. yaşinizi merak ediyorum.ve eski eşinizin de.birde tam olarak nezamandir barisma isteği duymaya başladiniz
ama maddi sıkıntılara dayanmak da çok zor
Öldürücü yorumu yapıyorum;seviyorsan git konuş bence
Yaptıkların hoş degil ama pişmanlık duyman bence kalbinin güzel oldugunu gösterir.umarım eski eşinin hayatında biri yoktur ve tatlıya baglarsınız.ortada bir çocuk ve yıkılan bir yuva var.
Bende boşanma aşamasındayım.eski eşimde bana inanılmaz haksızlıklar yaptı ve boşanırken bile perişan ediyor.bana gelse sizin gibi affet dese affetmem ama ben kinci bir insanım.anlattıklarınıza göre eski eşiniz daha ılımlı bir insan bana affeder gibi geldi.dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?