- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi maviliezgi
İşte bilmelisiniz, bugün bu sorunun cevabını verebiliyor olmanız lazım. Aksi bana çok tuhaf geliyor. Kendi davranışlarınıza anlam vereniyor musunuz? Bu soruyu eğer özel bi konuşma geçerse aranızda eski eşinizde soracaktır size, bilmiyorum deyip geçemezsiniz ki.Çok haklısınız, keşke bilebilsem neden böyle yaptığımı. hatırladıkça kahroluyorum bu davranışlarımı. bana hiçbirşeyde yapmadılar. ufak tefek şeyler dışında bana hep çok iyiydiler.
ben ne eşimi nede ailesini haketmiyorum : (
Benim size tavsiyem, barışma, tekrar bir araya gelme lafı falan açmayın. Yaşananlardan sonra inanılmaz dengesiz görünürsünüz, irite olur adam.
Dostça konuşun, hal hatır sorun, laflayın. Aranız biraz ısınsın. Sonra bir fırsat yaratın kendinize ve adamdan özür dileyin yaşattıklarınız için. Kuru kuru özür olmaz ama, açıklama yapmalısınız, psikolojiniz mi bozuktu her ne idiyse artık. Yaptığım hataları yeni yeni anlıyorum, kendime kızıyorum, sana haksızlık ettim deyin. Adamın döneceği varsa gerisi şekillenir zaten ama siz barışma lafı etmeyin, çok üzülürsünüz gibi geliyor.