- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 39
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Üzüldüm ya.. Eşiniz için, sizin için.
Bize söylediğiniz pişmanlığı eşinize söyleyin.. Anlatın kendinizi. Başka yolu yok.
İki yıl sonra ne oldu da pişmanlık başladı ? Ailenizin size kötü davranması mı dank ettirdi? Peki aileniz size iyi davranmaya devam etmiş olsaydı bu pişmanlık yine olacak mıydı ? Ne oldu da bir anda eski eşinizi özler oldunuz ? Ayrıca eşinizin durumu düzeldi mı haberiniz var mı ?Empati kuruyorum ve ne kadar duygusal olsa da gururlu bir insandır, yaptıklarım eminim çok zoruna gitmiştir : ( Çocuk için görüşüyoruz ama karşılıklı değil. Beni kolay kolay affetmeyecektir, bunu bildiğim içinde adım atamıyorum.
Çocuğunuz bahanesiyle bir yere tatile gitseniz bikaç gün de olur maksat Eşinizin size karşı ilgisini ölçmek. Çocuğun psikolojisi için de iyi olur hem. Babasına öyle dersiniz oğlumuz için haftasonu şuraya gidelim üçümüz diye. Başbaşa kalıp bi bakarsınız olmaz mı?
Rahat batmış valla size eşiniz de eşimi gördüm bi anda aradan 2 yıl geçince nasıl olur bilemem ama o aşamadan dönüp devam etseydin çok daha mutlu olurdun inş eşin başkasını sevmiyordur dip not ben onun yerinde olsam kabul etmezdim özgürlüğünle yaşa diye
İşsizmiş sanırım o sıra da birazda sıkılmışsınız ve ayrılmışsınız geri dönmesi için geçerli şeyler söylemelisinBende kendimi onun yerine koyuyorum ve kabul edemiyorum...
Sahsen ben de oyle bosanmaya deger bir sorun goremedim. Tahsmmulsuzluk de muhtemelen ailenizin gaziyla oldu, hani cekmek zorunda degilim ailemle zaten daha iyi yasarim gibisinden. Neyse olan olmus.
Size tavsiyem ilk once kendinizi yoklayin gercekten barismak istiyor musunuz yoksa baba evinde bunaldiginiz icin mi geri donmek istiyorsunuz? Geri donseniz de mesela ayni adam, yine tahammulsuzluk gosterecek misiniz? Yine adamin elinde olmayan seyler yuzunden en ufak bir maddi problemi sorun yapacak misiniz? Bunlari bir dusunun. Eger cevaplariniz olumluysa ilk once eski esinizin hayatinda biri olup olmadigini ogrenin. Sonra anne baba bir arada ortami olmasi icin gorusme rica edip bir yoklayin. Ayrica da gecmiste yaptiginiz hatalari itiraf edin ki size guven saglasin. Duruma gore gerisi gelir zaten.
Dışarıdan objektif bakan bir kişi olarak, benim cevabım hayır.Peki kocan neden seninle tekrar evlensin? Sence seninle bi daha evlenmeli mi?
Ben annenizle ilgili yazdıklarınıza takıldım. Siz boşanmaya kararlı olduktan sonra, yapma diyecek halleri yoktu. Iyi birer ebeveyn olarak kararınızı desteklediklerini söylemişler. Kararlarınızın sorumluluğunu başkalarına yüklemeyin.
Maddi zorluklar -eşin sorumsuzlugundan kaynaklanmıyorsa- boşanma sebebi değil, bana göre. O yüzden sizi pek anlayamadım.
Eşinizin hayatında biri yoksa tekrar görüşmek için ortam oluşturun madem. Belki de hayatında biri olsa bile dönmek istemeyecek, size tekrar güvenmekte zorluk çekecek belki.
Bu arada eşiniz maddi sorunlarını aştı mı?
inanın bu soruları kendime çok sordum. Mutlu bir hayat sürebilmek için ve oğlumun rahatı ve mutluluğu için herşeyi yapabilirim şu an. Hani cadı derler ya o bendim işte evliliğimizde hep problem çıkarırdım ve Allah var eşim asla herşey güzel olacak demedi hep ben burda yanındayım dedi, bana hep destek oldu, ben ona destek olamadım. benim bunları görebilmem için kocamdan uzaklaşmam gerekiyormuş... : (
Sizin adınıza çok üzüldüm ama aileniz için söylediğinize hak vermedim. Aileniz eğer yuvanı yıkma gibi sözler söyleseydi bukez de çocuğumla beni istemiyorlar diye düşünecektiniz. Ne güzel ki arkanızda durmuşlar. Kendi yaptığınız hatanın bedelini onlara kesmeyin. Evet iyi bi anane dede olamamış olabilirler ama sizi açıkta bırakmayıp sahiplenmişler.
Bence su an ailenizin evinde umdugunuzu bulamadiginiz icin esinize donmek istiyorsunuz, donseniz bikac gune kalmaz yine onunla da sorun yasarsiniz. Imkanlari zorlayip ayri eve cikin, bir de oyle deneyin.
İki yıl sonra ne oldu da pişmanlık başladı ? Ailenizin size kötü davranması mı dank ettirdi? Peki aileniz size iyi davranmaya devam etmiş olsaydı bu pişmanlık yine olacak mıydı ? Ne oldu da bir anda eski eşinizi özler oldunuz ? Ayrıca eşinizin durumu düzeldi mı haberiniz var mı ?
Keşke sahiplenmeselerdi. Bana güven verdiler. Kızım dön evine diyebilirlerdi, demediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?