Boşanma ve Pişmanlık

Su an bizde sizin durumunuzdayiz ancak siz benim esim esiniz de benim yerim de allaha her gun yalvariyorum kopeklerden pisman olsun ben de onu unutiym diye pisman olmaniz icin 2 yil mi gecmesi gerekiyordu cok yazik

Ben katır inatlıyım : ( huyum batsın.

Çalışıyorum kızlar yemin billah çalışıyorum : )

İşte bende benzer birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum. Ya sevgilim var evleneceğiz derse : ( ölürüm ben : (

Kusura bakma bacım sana rahat batmış...
Millet onca dayak yiyor hakaret yiyor aldatılıyor eşinden boşanma sebepleri de gayet geçerli ama sen şu satırlarında özetle "bana rahat battı bacılar kendim kaşındım ve boşandım" demişsin...

Sen bu adamı zaten hiç sevmemişsin adam mühendismiş o zamanlar durumu iyiymiş adamı sömürmüşsün işler kötüye gidince de bas k.çına tekmeyi yapmışsın...

Anan baban da sırtını dönünce, geri dönsem acaba benim keriz yerinde duruyormudur diye düşünüyorsun şu an kaba tabirle...

Şu saatten sonra da senin gibi bir kadını kabul ederse o adam tam bir salaktır benim için...

Kardeş bu kadar sert vurmaya gerek var mıydı ?

Sosyal ağlardan engeli neden kaldırmıyorsunuz ki..
Konuşacak cesaretiniz yoksa mesaj atabilirsiniz. Yada sosyal medya hesaplarına bakın, hayatında biri varsa mutlaka orda bir ipucu bulursunuz..

Bir anlık öfkeyle alınan karar.. karşın da güneşli gunler bekliyordun bir yükün vardı ve hafifletmeye calıstın. Keskelerle yaşamak zor anlayabiliyorum. Hiç bir tecrubem yok yeni evliyim bazen tartışmalar oluyor ufak tefek gitmek istyrm sonra ofkenin mantığı olmaz deyip frenliyorum. Bence siz çocuğunuz için eşinizle tabiki gorusuyorsunuzdur . Her ikisini de yemeğe cikarin oglum ozlemis felan diye yavaş yavaş hayatında olanları takip et zaten sana uzak mı nefretlemi baktığını anlarsınız sonuçta yillariniz geçmiş. Inşallah aşkniz sevginiz halen devam ediyordur. Tomurcuk gibi tekrar açilması dilegiyle

Kardeş bu kadar sert vurmaya gerek var mıydı ?

Nasihat verilecek gibi veya avutulacak gibi bir hali yok, adam dövmez sövmez içkisi kumarı yok benide çok severdi diyor açık açık kendisi söylüyor herşeyi gözüme batıyordu diye...

Neden batıyordu? Adam eve para getirirken herşey iyiydi, adamın işleri ters gidince bi tekme de bu vurmuş işte...

Sevseydi sevgisine sahip çıkardı kocasına kötü zamanında destek olurdu bi tekmede o atmazdı, adamın gıkı çıkmamış yalvarmış gitme diye...

En çok sinir olduğum nokta da şu oldu annesi babası huzur vermeyince sırtlarını dönünce, tekrardan eşine geri dönmeyi düşünüyor yüzsüz gibi ama boşanırken eşimin yüzüne bile bakmadım çektim gittim diyor bu nasıl olacak?

Ben az bile söyledim inan ki...

Sosyal ağlardan engeli neden kaldırmıyorsunuz ki..
Konuşacak cesaretiniz yoksa mesaj atabilirsiniz. Yada sosyal medya hesaplarına bakın, hayatında biri varsa mutlaka orda bir ipucu bulursunuz..

En iyisi dediğiniz gibi engelleri kaldırmak. Peki engeli kaldırınca fark edermi eşim?

Çalışıyorum kızlar yemin billah çalışıyorum : )

İşte bende benzer birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum. Ya sevgilim var evleneceğiz derse : ( ölürüm ben : (

Siz durup dururken eşinizi paramparça ederek boşanma kararı aldığınızda eşiniz Nasıl ölmediyse eşinizin hayatında biri olduğunu öğrendiğinizde de siz ölmezsiniz merak etmeyin.

En iyisi dediğiniz gibi engelleri kaldırmak. Peki engeli kaldırınca fark edermi eşim?
Onu bilemiyorum sanırım ancak sizin profilinize bakarsa farkedebilir.
Ama kesin cevap verebilecek arkadaşlar vardır burda.
Bence siz kaldırın engeli bir bakın hesaplarındaki paylaşımlarına vs. Ben olsam çoktan bakmıştım bile :)

İnşallah yeniden bir araya gelir, yuvanızın, eşinizin kıymetini bilirsiniz..

Ama üzülerek söylemek zorundayım ki böylesi bencil bir insana ben tekrar güvenemezdim.

Kendinize kıymet verin ama başka insanların da bir canı olduğunu unutmadan yaşayın artık olur mu?

Yine de hatanızı gerçekten anlamışsanız tekrar bir araya gelmenizi dilerim ben..

İlk adımınız sosyal medyadan engelleri kaldırmak olsun.
O sizi engellerse geçmiş olsun, engellemezse bir şekilde yaklaşmaya çalışırsınız.

Şimdi kaldırın engeli sonucu bize de yazın. Hayatında biri var mı diye. İnşallah yoktur. Adınıza üzüldüm ama unutmayın ki her insan hata yapar. Kendinizi bir şekilde affettirin. Şu ben asla dönmezdim diyenleri aklım almadı sanki kendileri hic hata yapmıyor. Siz şansınızı deneyin birşey kaybetmezsiniz.

Şimdi o günleri düşündüğümde annemin de beni olumsuz yönlendirdiğini fark ediyorum. Bana hiç yapma kızım demedi. Kızım sen gel dedi biz sanada torunumuzada bakarız dedi.

Öncelikle boşuna kimseye bahane bulma. Annen gerekeni söylemiş.

Oğlumla hiç ilgilenmediler.

Zorunda değiller çünkü.

Eşinle barışmaya gelince. Ya git soyle ya da yapamıyorsan da ortak tanıdığınız boşboğaz biri varsa yaninda aynen boyle pişman şekilde anlat. Söyleme kimseye de. O yine de ulaştırır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…