- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 39
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Su an bizde sizin durumunuzdayiz ancak siz benim esim esiniz de benim yerim de allaha her gun yalvariyorum kopeklerden pisman olsun ben de onu unutiym diye pisman olmaniz icin 2 yil mi gecmesi gerekiyordu cok yazik
Annenizin evinde de özgür değilsiniz anlaşılan. Çalışıyor musunuz diye çok sorulmuş cevap vermemişsiniz. Boşandıktan sonra çalışsanız ve ayrı eve geçseniz bu duygulara kapılmazdınız bence. Hatta erkek arkadaşınız olsaydı, eşiniz aklınıza bile gelmezdi. İstemediğinizden veya eşinizi unutamadığınızdan değil, imkan ve ortam bulamadığınızdan kimseyle tanışamadınız diye düşündüm.
Bir yandan sizi anlıyorum aynı durumda bir arkadaşım var. Onun eski eşi evlendiği için adım atması imkansız, pişman olduğuyla kaldı. Siz deneyebilirsiniz ama iyi düşünün, tekrar kalp kırmayın.
Sizce de çok bencil değil misiniz?
Kardeş bu kadar sert vurmaya gerek var mıydı ?Kusura bakma bacım sana rahat batmış...
Millet onca dayak yiyor hakaret yiyor aldatılıyor eşinden boşanma sebepleri de gayet geçerli ama sen şu satırlarında özetle "bana rahat battı bacılar kendim kaşındım ve boşandım" demişsin...
Sen bu adamı zaten hiç sevmemişsin adam mühendismiş o zamanlar durumu iyiymiş adamı sömürmüşsün işler kötüye gidince de bas k.çına tekmeyi yapmışsın...
Anan baban da sırtını dönünce, geri dönsem acaba benim keriz yerinde duruyormudur diye düşünüyorsun şu an kaba tabirle...
Şu saatten sonra da senin gibi bir kadını kabul ederse o adam tam bir salaktır benim için...
Sosyal ağlardan engeli neden kaldırmıyorsunuz ki..Ailem keşke birazcıkda olsa sizin tarif ettiğiniz gibi davransaydı.
Çocuğu hiç esirgemedim ne zaman istediyse gördü, oyunlar oynadı gezdi.
Hayatında kimsenin olup olmadığını öğrenmem çok zor, sosyal ağlarda engelli, kuzenime sordurttum ama onuda geçiştirmiş cevap vermeyip konuyu değiştirmiş. Oğlumada birşey anlatmaz bence.
Adamın hayatında biri vardır. Anlattığınız kadarıyla kötü biri değil.
Kardeş bu kadar sert vurmaya gerek var mıydı ?
Sizin ve eşinizin burcunu merak ettim Ezgi?
Sosyal ağlardan engeli neden kaldırmıyorsunuz ki..
Konuşacak cesaretiniz yoksa mesaj atabilirsiniz. Yada sosyal medya hesaplarına bakın, hayatında biri varsa mutlaka orda bir ipucu bulursunuz..
Çalışıyorum kızlar yemin billah çalışıyorum : )
İşte bende benzer birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum. Ya sevgilim var evleneceğiz derse : ( ölürüm ben : (
Onu bilemiyorum sanırım ancak sizin profilinize bakarsa farkedebilir.En iyisi dediğiniz gibi engelleri kaldırmak. Peki engeli kaldırınca fark edermi eşim?
İlk adımınız sosyal medyadan engelleri kaldırmak olsun.
O sizi engellerse geçmiş olsun, engellemezse bir şekilde yaklaşmaya çalışırsınız.
Şimdi o günleri düşündüğümde annemin de beni olumsuz yönlendirdiğini fark ediyorum. Bana hiç yapma kızım demedi. Kızım sen gel dedi biz sanada torunumuzada bakarız dedi.
Oğlumla hiç ilgilenmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?