• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Bence zor olmayacak, çocuk baba baba diyormuş, adamı ara gece fln, gel al bunu baba diye ağlıyor de, sen de çocukla git görüşmelere çılgın gibi süslen, adam büyük ihtimalle seni hala seviyor. Erkekler üç ayda evlenebiliyorlar, çocuklu çocuksuz bekar dul hepsinin alıcısı bol. İstese evlenirdi. Tatlı ol, sevimli ol, karne günü zart günü zurt günü, bahane bol. Biraz samimiyet artınca de ki çocuk tatil diyorki tatile gidelim çocukla, çocuk ben bi oda, sen bi oda, hep maddi sorunlar çocuğa hiç bi anı bırakamadım iyi günlerden bile anımız yok. Veee kandır onu,evladınız var, sırf çocuk için mllet ne adamlara dönüyor. Gurur yapma at gururu yerlere. Reddederse de ne yapalım, aklında kalmamış olur, çocuğuna da dersin barışmak istedim diye, ilerde size hesap soracaktır. Mutlaka buraya yaz, ben merakla bekliyorum mutlu sonu :halay:

Üzüldüm adama ya. Bi içim sızladı. Yazık etmişsiniz. Bence sizin sevginiz bitmiş bahane aramıssınız gibi geldi bana. Yani ortada bi öfkeyle kalkıp boşanacak bir neden göremedim ben çok garip.

Fakat siz pişmanlıktan değil aile evinde aradıgınızı bulamadıgınız için dönmek istiyorsunuz. Yine zorluklar olur yine aynı şeyi yaparsınız neticede o adama da yazık onun da düzeni hayatı var.

Bence topu ailenize atmayın onlar kararınızın arkasında durmuşlar gayet güzel bir şey bu. Siz eşinizi gerçekten sevmemişsiniz burada sizden ziyade eşinize üzüldüm.

Bence zor olmayacak, çocuk baba baba diyormuş, adamı ara gece fln, gel al bunu baba diye ağlıyor de, sen de çocukla git görüşmelere çılgın gibi süslen, adam büyük ihtimalle seni hala seviyor. Erkekler üç ayda evlenebiliyorlar, çocuklu çocuksuz bekar dul hepsinin alıcısı bol. İstese evlenirdi. Tatlı ol, sevimli ol, karne günü zart günü zurt günü, bahane bol. Biraz samimiyet artınca de ki çocuk tatil diyorki tatile gidelim çocukla, çocuk ben bi oda, sen bi oda, hep maddi sorunlar çocuğa hiç bi anı bırakamadım iyi günlerden bile anımız yok. Veee kandır onu,evladınız var, sırf çocuk için mllet ne adamlara dönüyor. Gurur yapma at gururu yerlere. Reddederse de ne yapalım, aklında kalmamış olur, çocuğuna da dersin barışmak istedim diye, ilerde size hesap soracaktır. Mutlaka buraya yaz, ben merakla bekliyorum mutlu sonu :halay:

Mükemmel bunu not ettim : )

Engeli kaldırdım. Bir tanesinde hesabını kapatmış diğerinde hesabı gizli. Takip etmem gerekiyorki göreyim resimlerini. Takip isteiği gönderemeyeceğime göre yarın sahte bir hesap açayım : )

Ama aradan zaman geçince insanlar kötü şeyleri unutur iyi şeyleri hatırlar sadece. Gerçek olan ayrılmayı istediğin zamanki duyguların. Tekrar birlikte olsanız yine aynı şeyleri yaşıyorum dediğin an yine bu şekilde pişmanlık duyacaksın

Eşinin hayatında biri yoksa tekrar deneyebilirsiniz.konuşabilir ve bir şans daha verebilirsiniz.bunu eşinle konuşabilirsin.kendi hatalarını da anladığını bu süre zarfında çok düşündüğünü ve yanlış karar verdiğini anlatabilirsin.bence konuş sonra içinde hep uhte kalacak

Engeli kaldırdım. Bir tanesinde hesabını kapatmış diğerinde hesabı gizli. Takip etmem gerekiyorki göreyim resimlerini. Takip isteiği gönderemeyeceğime göre yarın sahte bir hesap açayım : )
Ekle kız, çocukla zilyon foto at şimdi,on kilo civarında yeterli olur, altına bi şey yazma kalp mali at,yakında babalar günü var boyama makama yaptır, altına babasına verecekmiş yaz. Yalan da değil çocuk babasını seviyor, deli oluyor diyorsun. Haftaya fln ekle, instagramı mı açık? Fcebook mu? Gururlu olma gerekirse rezil et kendini, adamı alacaksın inanıyorum :21:
Kızlar size de sinir oldum çocuğunun babası,pişman olmuş zaten, artık iyi bi şey için destek olsanıza, :sinirli:

Birde bi sorum olacak.anne evinizde rahat etseydiniz el üstünde sende çocuğunda tutulsaydınız yine de eşinize dönmek isteyecek miydiniz.sanki problem olunca kaçan bir tarafınız var.eşin maaşsız ilgisiz kalınca sıkıntıya gelemeyip evden kaçmışsınız şimdi de baba evinde aradığını bulamayınca sıkıntıya gelemeyip yine tek çıkış noktanız eşinizin evine sığınmaya çalışıyorsun.eşinle konuşup özür dileyebilirsin ama zor zamanın da yanında olmadığın için kırılma ve kopma yaşamış olabilir.onun adına üzüldüm işsiz kalmak maaş alamamak kimsenin isteyeceği bi şey değil ve bunun üstüne eşin terketsin.yaşadığı travma büyük ama sen yine de savaş derim.inşallah bu sefer mutluluğu yakalarsınız

Problemin parçasıyken insan yanlışlarını göremiyor. Problemin dışına çıkınca fark ettim yaptığım yanlışları, hatalarımı. Eşim çok anlayışlı bir insandı, mesela beni hiç kısıtlamazdı, birçok şeyime karışmazdı. Annem herşeye karışıyor ama herşeye ve dedğinin mutlaka yapılmasını istiyor. Bu beni çok bunalttı, anneme böyle davranmaması konusunda çok konuştum ama beni hiç dinlemiyor ve saygı göstermiyor.

Eşimi özlemiş olmamın bir sebebi galiba çevremdeki ilişkileri ve insanların davranışlarını görüyorum. Eşim olsaydı böyle yapmazdı böyle demezdi diyorum.

Durumunu bilmiyorum malesef...
Bunalım tahammülsüzlük aynı.koca evinde sıkıl baba evi sonra baba evinde sıkıl koca evi tatlı gelsin sana.hani bi şans verebilirsiniz diye düşünüyorumda rahatına düşkün ve her şey istediğin gibi gitmeyince insanları gözünden çabuk düşüren bir yapın var.evlilik fedakarlık sabır ister.sadece evlilik değil bütün ilişkilerde böyledşr.senin bir yıl sonra bunalmayacağının garantisi var mı.kırılma ama bencil bir yapın var gibi geldi bana

Tum hikayenizi o kadar net ve dogrulukla anlatmissiniz ki tebrik ederim kendinize bu kadar dürüst olmanizi. Bende zaman zaman sizinle aynı bunalımlari patlamalari yaşıyorum ve sonunda pisman oluyorum erkekler daha zor affediyor geri donusler daha zor oluyor eski esinizi gercekten seviyor ve tekrar daha buyuk sorunlarla tahammule razi oluyorsanız sabredin sansinizi deneyin ama bunun kararini once siz verin ailevi ve maddi manevi sartlariniz daha iyi olsaydi esinizle yine istermiydiniz evli olmayi ?? Bir defa bu derece yikan insan yine yikabilecek potansiyeli de tasir kendiniz icin en dogru karari verin sonra sansinizi deneyin umarim hakkinizda hayirlisi olur

Bencede babalar gununde esinin en sevdigi bir hediye al paketle ve oglun versin . Veya ucunuzun resmi varsa oda olabilir hediye . Sonucta cocuk diyebilir baba ben istedim ailemiz bir arada desin. Dudumdurur bu sozler esini. Ve aklina gelir seninle guzel gunleri. Bence herkes bir sansi hakader. Sanada bir sans neden vermesin. Hayatinda biri yoksa bence geri donus olabilir. Bence direk mesaj atma yavas yavas yaklas oglunuz var bahaneniz yeterli. Oglumuz konusmak istiyor de gece bazen. Bazen mesaj at oglumuz seni sayikliyor fln. Guzel bir sey yasadiginda oglunla esinede mesaj at. Boyle boyle oldu babasi olarak sanada anlatmak istedim fln. Isteyene bahane cok abla. Ama bence bir guzel fotograf hediyesi cok dusundurucu olabilir. Ucunuzz olan yada oglunuz cize biliyorsa sizin yardimizla ucunuzun oldugu bir resim cizimi. Benim icin bunlar cok anlamli olurdu.

Bence o adamın hayatını yeniden mahvetme.Adam zaten yeni yeni iyileşiyordur yeniden üzme. Sevmiş olsan boşanmak istemezdin. Yeniden sevebileceğini sanmıyorum.
Yine de hayırlısı hakkınızda.
Bana öyle birini hatırlattın ki kızdım açıkçası. 2 sene kimse çıkmadı karşına tek kalmayım hayatımın kalanında diye böyle bi hata yapma.

Siz biraz kendinizi iyice tartın.. Evliliğinizde neler yaşandı..? Yine aynı tarzda sorunla karşılaşırsanız nasıl bir yol çizersiniz onu bir düşünün.. Eşinizin iyi bir insan olduğunu evliliğiniz süresince neden göremediniz onu bir düşünün? Ailenizin yanında değil de kendinize bir ev açsaydınız belki yeniden barışmak aklınızın ucundan bile geçmeyecekti? Yani demem o ki diyelim yeniden başladınız ve bir süre sonra o sorunlar yeniden karşınıza çıktı ve yeniden ayrıldınız.. Çocuğunuzun psikolojisi ne olur? Çok iyi düşünün.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bunu eşinle ciddi bir sekilde konus.Hatanin cogunlugu sende.Eger o da hala istiyorsa olur sonucta bi yavrunuz var cok da guzel olur sende ayni hatalari yapmazsin.
Laakinn evliyken ne kadar cekilmez bi kadin oldugunu da dusunuyor olabilir artik.
Uzerinden belli bir zaman gecmis.
Bu ihtimalde yuksek sen yinede bir konus :işsiz:

Back