Merhaba kizlar,
Esime bosanmaya karar verdigimi soyledim,kesinlikle kabul etmeyecegini soyluyor..bosanmazmis,beni cok seviyormus,bensiz yapamazmis..oyle degisti ki..ise de basladi ama daha once bahsettigim
is degil,daha iyi bir is..surekli yilismalar,sevgi sozcukleri falan filan..ya bugune kadar bana bunlari hic soylemeyen adamsin,dun mu ogrendin bu laflari da simdi soyluyorsun?tamam,is buldu..fena da degil
ama yine de donersem buyuk sorumluluk bende olacak yine ve herseyden otesi, artik onsuz olmaya alistim, onsuz bir hayat dusuncesi artik hic canimi yakmiyor..bugun gidip evin elektrik,dogalgaz,internet falan iste faturalarini odeyip tesisatlari kapattirdim, kitaplarimi topladim aldim..
Hafta sonu evi bosaltiyoruz, butun esyalari annesinin evinde bosalttigi bir odaya koyacagini, herseyi duzene koyup yeni bir ev bulup,yerlestirip gelip beni alacagini ve kesinlikle bosanmayacagini soyluyor..
ben sadece televizyonumu ve cok sevdigim koltugumu aliyorum..ama bilin bakalim tasinma masraflarini kim karsiliyor? :))
Az once de mail atmis, 4 aylik birikmis aidat varmis, onlari istiyor..ayarlasana diyor..bu nasil bir piskinliktir artik ki 350 tl yi benden istiyor?? maasini alinca ode aidati banane!! bi de
"ne kiziyorsun param bitti suclu mu oldum" diyor...aman ya yemin ediyorum su an sinirden kramplar giriyor mideme..cok kizginim coooook...napicam ben yaa
(((
Bu durumda insan utanmaz mi hala para istemeye, zaten tasinma parasini vericem,faturalari odedim,e bari aidati git kendin ode!!!
Bu is para sikintisini coktan asti artik..kesinlikle "maddiyat yuzunden" olmayacak ayrilik sanirim..cunku coooook sogudum!!! 4 aydir burdayim, insan bir kez bile,laf olsun diye bile olsa sormaz mi
bi ihtiyacin var mi diye?? boyle kocalik olur mu arkadaslar? soyleyince de,annenin yanindasin neye ihtiyacin olacak diyor..vay canina!!