Boşanma konusunda karar vermem gerek, acil destek istiyorum kizlar:)

bütün yorumları okudum ama size ümitvar bir söylemde bulunamıycam maalesef .bu adam sizi dert sahibi yapar .annemede zamanında yıkma yuvanı demişler 63 yaşında hala babamın hatalarının cezasını birlikte çekiyorlar. o yüzden yol yakınken kurtul o adamdan.yarın bir çocuğun olduğunda senden hesap sorar ve der ki anne sen aşkın uğruna bizide mahvettin ...karar senin ...Allah yardımcın olsun ve sağduyulu düşünebilme gücü versin.

Tesekkur ederim guzel yorumun icin..ben de oyle dusundum bugune kadar ve oyle yasadim..hep verdim,elimde avucumda ne varsa verdim..eve gelince isimi de, yemegimi de,temizligimi de yaptim..ama bunun odulunu alamadim maalesef..elbette cocuk istiyorum,
hem de cok..ama esimle evli oldugum surece bu da imkansiz gibi..cunku evin butun yuku bende olacak ve hamilelikten sonra bir sure bebegimle olmak isteyecegimden hamile kalmam imkansiz olacak..zaten bebekten once bir is bulup en azindan 1 yil bebek
yapmadan calismam gerekecek ki gidrigim isten cikarilmayayim..Konuyu okuduysan bilirsin, benim tek tupum alindi ve doktor 3 ay verdi bize denemeler icin ama deneyemedik bu sartlar altinda..esim istemedi,nasil bakarim dedi..halbuki onun duzenli bir
isi olsaydi simdi coktan olmustu bebegim..herseyde bir hayir vardir, eger bebegim olsaydi olene kadar bakmak zorunda kalicaktim babasina :)

Arkadaşım iyi anlıyorum seni. Sen eşine hakettiğinden fazlasını vermişsin madem geriye bir tek yol kalıyor. Bu saatten sonra bir dakika bile bekleme ayrıl eşinden. Hayatın bundan sonra dilediğin gibi gelişir umarım...

Sevgili Arkadaslar,

Bir gelisme var..bunu paylasmak istedim..bahsettigim gibi esim is buldu ama maasi cok cok az..yani ancak kirayi oder ve ustune 200-300 tl kalir..ve is sabah 8:30 aksam 22:30 arasi, inanilmaz zor..bana dedigi eger ben eve donersem kirayi odemek icin o ise girecek, elindeki birikmis parayla da kalan masraflarimizi karsilayacak..ama elbette bunu sadece 1-2 ay yapabilir..o arada da benim hemen is bulmam gerekecek..Eger ben eve donmeyeceksem o ise girmeyip biraz daha insancil bir is arastiracagini soyledi..ve evin bosaltilip bosaltilmamasi konusunda da karar vermem icin kisa bir sure verdi..esyalari alip annenin ve annemin evine koyarsak kullanilacak, yarin obur gun evimize gecmek istesek nasil toparlayacagiz bir daha o kadar esyayi diyor..yani benim birkac gun icerisinde karar verip aksiyona gecmem lazim..ya eve donecegim ve stresli surec yeniden baslayacak ya da kalacagim ve bosanacagim..gidersem yine cok degisen bisey olmayacak..yine yukun buyugu bende olacak,onun kazandigi sadece kiraya yetecek..ne yapacagimi bilmiyorum,kafam karisti ve yorumlarinizi bekliyorum..

YORUM YAPIN LUTFEEEEN :)

Sevgiler

seviyorsan devam
artık ona bir şey hissetmiyorsan bilemeyeceğim

değişen birşey olmamışki eşin yine senin istediğin gibi hareket etmiyor sen annesinin evini satmasını ve kendine bir işyeri açmasını istiyorsun o da bunu yapmaya hiç niyetli değil.bir de şimdi iş buldu diye sen geri döneceksin barışacaksınız peki bu işten çıkarılmayacağı ne malum?zaten 22.30 da işten çıkacaksa eşinin yüzünü bile göremezsin o şartlarda.yükün çoğu yine sende bir de bebeğinizin olduğunu düşünemiyorum... hadi bunu geçtim kesinleşmemiş bir hapis cezası var o ceza kesinleşip eşin hapse girerse ne olacak?az da değil 8 yıl!!!sanırım bu ihtimali hiç düşünmüyorsun.

değişen birşey olmamışki eşin yine senin istediğin gibi hareket etmiyor sen annesinin evini satmasını ve kendine bir işyeri açmasını istiyorsun o da bunu yapmaya hiç niyetli değil.bir de şimdi iş buldu diye sen geri döneceksin barışacaksınız peki bu işten çıkarılmayacağı ne malum?zaten 22.30 da işten çıkacaksa eşinin yüzünü bile göremezsin o şartlarda.yükün çoğu yine sende bir de bebeğinizin olduğunu düşünemiyorum... hadi bunu geçtim kesinleşmemiş bir hapis cezası var o ceza kesinleşip eşin hapse girerse ne olacak?az da değil 8 yıl!!!sanırım bu ihtimali hiç düşünmüyorsun.

Katılıyorum düşüncenize... Ekstra birşey söylemeye gerek bile duymuyorum herşeyi zaten açık açık söylemişsiniz. Eminin konu sahibi de bunları göz önünde bulundurur....

Merhaba Arkadaslar,

Belki merak ediyorsunuzdur diye gelismeleri anlatayim istedim. Esimle konustuk, evi bosaltmaya karar verdik..Bu hafta evimizi dagitiyoruz :KK43: cok uzucu olacak ama yapacak bisey yok, kirayi odeyemiyor..annem isterseniz ben birkac ay odeyeyim diyor ama ben istemiyorum, ne olacaksa bir an once olsun..alacagim esyalari burada kullanacagim, sanirim o da bana biraz aci verecek..cuma gunu gorustuk, elele gezdik...hemen dava acmayalim, evi dagitalim ama bosanmak icin acele etmeyelim diyor..olabilir dedim..Problem ne biliyor musunuz? o benim is aradigimi saniyor..ve basvurularima ragmen beni kimsenin geri aramadigini saniyor..halbuki ben hicbiyere basvurmuyorum,kendi isimi yapmaya calisiyorum ama ona bahsetmedim..Aslinda istesem kisa surede is bulup eve donup herseye devam edebilirim..bunu yapmak istemiyorum ama neden kendimi suclu hissediyorum???? sanki benim tembelligim yuzunden yuvam yikiliyormus gibi hissetmem sizce normal mi??

evet ben de boyle dusunuyorum...
hadi herseyi gectik bu 8 yil hapis cezasi ihtimali cok kotu...
onunla beraber siz de curursunuz disarida...

Merhaba Arkadaslar,

Belki merak ediyorsunuzdur diye gelismeleri anlatayim istedim. Esimle konustuk, evi bosaltmaya karar verdik..Bu hafta evimizi dagitiyoruz :KK43: cok uzucu olacak ama yapacak bisey yok, kirayi odeyemiyor..annem isterseniz ben birkac ay odeyeyim diyor ama ben istemiyorum, ne olacaksa bir an once olsun..alacagim esyalari burada kullanacagim, sanirim o da bana biraz aci verecek..cuma gunu gorustuk, elele gezdik...hemen dava acmayalim, evi dagitalim ama bosanmak icin acele etmeyelim diyor..olabilir dedim..Problem ne biliyor musunuz? o benim is aradigimi saniyor..ve basvurularima ragmen beni kimsenin geri aramadigini saniyor..halbuki ben hicbiyere basvurmuyorum,kendi isimi yapmaya calisiyorum ama ona bahsetmedim..Aslinda istesem kisa surede is bulup eve donup herseye devam edebilirim..bunu yapmak istemiyorum ama neden kendimi suclu hissediyorum???? sanki benim tembelligim yuzunden yuvam yikiliyormus gibi hissetmem sizce normal mi??

bosanmasaniz esiniz bu iste calissa bile butun yuk size kalmiyor mu? esiniz bu iste calismaya ne kadar devam edebilir sizce? boyle bir insan orada uzun sure calisabilir mi? bence ayrilmayin diye bir sure calisir sonra sartlari agir diye isi birakabilir ve yine hersey sizin ustunuze kalir...
bosanmanizin sebebini kendinizde aramayin cunku haklisiniz...
hem kader diyelim hem de esinizin vurdumduymazligi...

is saat 8:30 ile aksam 10:30 arasi yani bi insan bu tempoya uzun sure dayanamaz...

Son düzenleme:
Bu konuda çok ayrıntılı düşünülmeli , çok uzak noktalarınız varsa bencede en iyisi bu olabilir tabi bu senin düşüncen +,- lerini ii değerlendir ...:KK54:

Bu arada size bir is buldugundan bahsetmistim..cok az ucretle sabah 8:30 aksam 22 arasi calismasi olan korkunc bir is..dusunmus tasinmis oraya girmemeye karar vermis.."sen gelmeyecegin
icin ben de girmem oraya, biraz daha bekleyip daha mantikli bir is bulurum" diyor..gelismeler bunlardan ibaret son gunlerde..

Esya yi evi falan bosverin önemli olan sizin ne istediginiz su anda.

Anladigim kadariyla ayri yasayacaksiniz bir süre?? Aslinda bu iyi olmus bir süre kafanizi dinlersiniz.

Bence hic bir ise basvurmamaya devam edin yani o sizin basvurdugunuzu ve kabul edilmediginizi

sanmaya devam etsin. Sizde bu arada hareketlerini tartarsiniz. Eger yuvanizi toparlama derdindeyse ne ala...

Ama yok hala herhangi bir girisimde bulunmazsa o zaman kacinilmaz son ...

Is arama ile ilgili konuda ise hic kendinizi suclu hissetmeyin.. Bu kadar sey yasadiktan sonra bu da sizin "beyaz yalan" söyleme hakkiniz olsun..

Haklisin Giesele, ben oyle istiyordum ama o evi satmak istemiyor..aciklamasi ise hayatta baska hicbiseyim kalmadi, onu da satip kaybetmekten korkuyorum diyor..ben de ustune git-
medim bu durumda, kapattim bu konuyu..8 yil konusunu dusunmemeye calisiyorum dogrusunu istersen,umarim oyle birsey olmaz..

evet ben de boyle dusunuyorum...
hadi herseyi gectik bu 8 yil hapis cezasi ihtimali cok kotu...
onunla beraber siz de curursunuz disarida...

bosanmasaniz esiniz bu iste calissa bile butun yuk size kalmiyor mu? esiniz bu iste calismaya ne kadar devam edebilir sizce? boyle bir insan orada uzun sure calisabilir mi? bence ayrilmayin diye bir sure calisir sonra sartlari agir diye isi birakabilir ve yine hersey sizin ustunuze kalir...
bosanmanizin sebebini kendinizde aramayin cunku haklisiniz...
hem kader diyelim hem de esinizin vurdumduymazligi...

is saat 8:30 ile aksam 10:30 arasi yani bi insan bu tempoya uzun sure dayanamaz...

Tesekkurler Uyuyan Guzel, calissa bile butun yuk bende kaliyor ve degisen hicbisey olmayacak, o yuzden ona soylemiyorum bile is aramadigimi..varsin boyle bilsin, yoksa zorlar beni..hakli oldugumu biliyorum ama yine de kendimi suclu hissediyorum, cok ilginc ozelliklerim varmis, yeni kesfediyorum; kesfettikce sasiriyorum:)

Esya yi evi falan bosverin önemli olan sizin ne istediginiz su anda.

Anladigim kadariyla ayri yasayacaksiniz bir süre?? Aslinda bu iyi olmus bir süre kafanizi dinlersiniz.

Bence hic bir ise basvurmamaya devam edin yani o sizin basvurdugunuzu ve kabul edilmediginizi

sanmaya devam etsin. Sizde bu arada hareketlerini tartarsiniz. Eger yuvanizi toparlama derdindeyse ne ala...

Ama yok hala herhangi bir girisimde bulunmazsa o zaman kacinilmaz son ...

Is arama ile ilgili konuda ise hic kendinizi suclu hissetmeyin.. Bu kadar sey yasadiktan sonra bu da sizin "beyaz yalan" söyleme hakkiniz olsun..

Evet, bir sure ayri yasayacagiz..zaten su an adli tatil var,dava acamiyoruz sanirim eylule dek..boyle daha iyi olacak..o da diyor ki toparlanip donmek istersek esyalari nasil geri toplayacagiz..aslinda hakli ama su anda evin kirasini odeyemiyor ve ben annemlere odetmek istemiyorum..zaten hic gitmedigim ve artik sevmedigim bir ev icin ugrasmak gelmiyor icimden acikcasi..bakalim neler olacak, cok sagol yorumun icin, moral oldun biraz..cunku son birkac gundur tuhaf bir sucluluk duygusu geldi bana..deli gibi is arayip eve donme istegi geliyor, tutuyorum kendimi :)tutunca da sucluluk hissi..herhalde aliskanliklardan vazgecmek zor geliyor:)

1)Sadece bir kez geliyoruz dünyaya. 37 yaşındasın. Bir 37 yılın daha var mı bilemezsin. Ömrünü gerçekten bu şekilde mi tüketmek istiyorsun?

2) Senin için bugüne kadar bu kadar fedakarlık yapan oldu mu? Ya da yaptıklarının karşılığını alabileceğini düşünüyor musun? Değer mi?

İyi düşün arkadaşım. Çok iyi düşün. Bencillikse bencillik. Kimse kendinden çok seni düşünmeyecek. Sen kendini düşün..

1)Sadece bir kez geliyoruz dünyaya. 37 yaşındasın. Bir 37 yılın daha var mı bilemezsin. Ömrünü gerçekten bu şekilde mi tüketmek istiyorsun?

2) Senin için bugüne kadar bu kadar fedakarlık yapan oldu mu? Ya da yaptıklarının karşılığını alabileceğini düşünüyor musun? Değer mi?

İyi düşün arkadaşım. Çok iyi düşün. Bencillikse bencillik. Kimse kendinden çok seni düşünmeyecek. Sen kendini düşün..

Durumu cok guzel ozetlemissin, tesekkur ederim..
Cok dogru, herkes kendini dusunuyorsa en fazla, artik ben de bunu ya-pa-bil-me-li-yiiiim :))

Sevgili Arkadaslar,
Biliyorsunuz ki birkac gun icinde esyalarimizi toplayip evi bosaltiyoruz, esim esyalarin hepsini strecleyip annesinin evinde bosaltacagi bir odaya koymayi planliyor. Cunku bunun gecici bir surec oldugunu, is buldugunda ve buldugumda baska ev tutup oraya gececegimizi dusunuyor..ben sesimi cikarmiyordum cunku tam karar verememistim bosanip bosanmama konusunda ama artik kararliyim, cunku evden esyalari tasimak icin ev sahibiyle konusup depozitoyu istedi, ev sahibi ise ancak 2-3 hafta sonra verebilecegini soyleyince bizimki beni aramaya basladi "annen bana 1500usd ayarlasin" diye..artik o kadar biktim ki, tamamen bosanmaya ve herseye yeniden baslamaya karar verdim..bu aksam ugrayacak bana bisey vermek icin, kendisine kararimi bildirecegim..heyecanliyim,korkuyorum, hala yanlis mi yapiyorum diye de dusunuyorum bi yandan..ne kadar zormus bu isler..bi daha evlenirsem iki olsun :)

Sevgili Arkadaslar,
Biliyorsunuz ki birkac gun icinde esyalarimizi toplayip evi bosaltiyoruz, esim esyalarin hepsini strecleyip annesinin evinde bosaltacagi bir odaya koymayi planliyor. Cunku bunun gecici bir surec oldugunu, is buldugunda ve buldugumda baska ev tutup oraya gececegimizi dusunuyor..ben sesimi cikarmiyordum cunku tam karar verememistim bosanip bosanmama konusunda ama artik kararliyim, cunku evden esyalari tasimak icin ev sahibiyle konusup depozitoyu istedi, ev sahibi ise ancak 2-3 hafta sonra verebilecegini soyleyince bizimki beni aramaya basladi "annen bana 1500usd ayarlasin" diye..artik o kadar biktim ki, tamamen bosanmaya ve herseye yeniden baslamaya karar verdim..bu aksam ugrayacak bana bisey vermek icin, kendisine kararimi bildirecegim..heyecanliyim,korkuyorum, hala yanlis mi yapiyorum diye de dusunuyorum bi yandan..ne kadar zormus bu isler..bi daha evlenirsem iki olsun :)

Bu olay üzerine daha ne denir? Ya adam bir dur, bir karının gözüne gir! Ama yok huy etmiş bir kere... Öyle de rahat ki! Annen ayarlasın...

Arkadaşım sen en doğru kararı vermişsin, Allah yardımcın olsun artık.

Ayrıca bir daha kelimesinden sonra yazdıklarını duymamış olayım, daha gençsin, hayat güzel...

Son düzenleme:
Ben olsam pırımı prtımı toplar kaynanamın evine giderdim o evide kocamın üstüne yaptırırdım ama eşimi bırakmazdım.. Allah korusun hapis olayı gerçekleirse ne olurdu bilmiyorum

Ben olsam pırımı prtımı toplar kaynanamın evine giderdim o evide kocamın üstüne yaptırırdım ama eşimi bırakmazdım.. Allah korusun hapis olayı gerçekleirse ne olurdu bilmiyorum

Merhaba, bu soyledigin maalesef oyle kolay degil..benim icin kayinvalideyle yasamak pek mumkun degil..o evi kocamin ustune yaptirmam da mumkun degil, hem ilgilenmiyorum hem de
onlarin icislerine bu kadar karismadim hicbir zaman...

Merhaba kizlar,
Esime bosanmaya karar verdigimi soyledim,kesinlikle kabul etmeyecegini soyluyor..bosanmazmis,beni cok seviyormus,bensiz yapamazmis..oyle degisti ki..ise de basladi ama daha once bahsettigim
is degil,daha iyi bir is..surekli yilismalar,sevgi sozcukleri falan filan..ya bugune kadar bana bunlari hic soylemeyen adamsin,dun mu ogrendin bu laflari da simdi soyluyorsun?tamam,is buldu..fena da degil
ama yine de donersem buyuk sorumluluk bende olacak yine ve herseyden otesi, artik onsuz olmaya alistim, onsuz bir hayat dusuncesi artik hic canimi yakmiyor..bugun gidip evin elektrik,dogalgaz,internet falan iste faturalarini odeyip tesisatlari kapattirdim, kitaplarimi topladim aldim..

Hafta sonu evi bosaltiyoruz, butun esyalari annesinin evinde bosalttigi bir odaya koyacagini, herseyi duzene koyup yeni bir ev bulup,yerlestirip gelip beni alacagini ve kesinlikle bosanmayacagini soyluyor..
ben sadece televizyonumu ve cok sevdigim koltugumu aliyorum..ama bilin bakalim tasinma masraflarini kim karsiliyor? :))

Az once de mail atmis, 4 aylik birikmis aidat varmis, onlari istiyor..ayarlasana diyor..bu nasil bir piskinliktir artik ki 350 tl yi benden istiyor?? maasini alinca ode aidati banane!! bi de
"ne kiziyorsun param bitti suclu mu oldum" diyor...aman ya yemin ediyorum su an sinirden kramplar giriyor mideme..cok kizginim coooook...napicam ben yaa :KK43:(((

Bu durumda insan utanmaz mi hala para istemeye, zaten tasinma parasini vericem,faturalari odedim,e bari aidati git kendin ode!!!

Bu is para sikintisini coktan asti artik..kesinlikle "maddiyat yuzunden" olmayacak ayrilik sanirim..cunku coooook sogudum!!! 4 aydir burdayim, insan bir kez bile,laf olsun diye bile olsa sormaz mi
bi ihtiyacin var mi diye?? boyle kocalik olur mu arkadaslar? soyleyince de,annenin yanindasin neye ihtiyacin olacak diyor..vay canina!!

X