Boşanma konusunda karar vermem gerek, acil destek istiyorum kizlar:)

anlamaz canım ne kadar anlatsanda anlamaz.. sen bişeyleri düzelteyim diye konuşmak istersin ama her seferinde kavgayla biter.sen konuşmak istedin diye kavganın sebebi sen olursun.oysa o üzerine düşeni yapsa bu konuşmalar ve bu tartışmalar olmaz. ama dedim ya onlar hep haklı olacak. hem suçlu hem güçlü yani..
bende eşimle aramda eğitim farkı var. bi çok konuda anlaşamıyoruz. çok şükür bi işi var ama daha iyiisni yapabilecekken sıkmıyo kendini bana güveniyo. bi ömür ben çalışıp bakcam sanki ona.o kadar sorumsuz ki insan zamanla yanında bi eşi(bi erkek) olduğunu bile unutuyor.ne kadar eşitiz desek de olmuyo. güçlü de olsak biz bayanlar erkeğimizin belli şeyleri üstlenmesini istiyoruz. belki kültürümüzden belki yetişme tarzımızdan bilmiyorum. ama bi evde erkek kadın çalışmadan da evini geçindirebilmeli. karısına sırtını dayayarak gününü gün etmemeli. senin durumun biraz farklı tabi. seninkinde hiç bi çaba yok. ama işte benim derdim de bana fazla. zaten daha bi çok sıkıntı. bi tek sorun olsa belki bu kadar mutsuz olmam. neyse uzatmayım. şu an bende onu önemsemiyorum ve annemin bana dediği bi söz var."ben ne halim varsa görmekle meşgulüm.tınlamıyorum yaptıklarını.ne onu ne de bi başkasını...ve sanırım en yakın zamanda ayrılcam..

Kesinlikle sana katiliyorum..bir erkek karisi calismadiginda bile evini gecindirebilecek durumda olmali..olamiyorsa bile kadin en azindan adamin bunu yapabilmek icin elinden gelen herseyi yaptigini bilmeli,hissetmeli..cevremde o kadar cok var ki benzer durumlar..erkek calissa bile yeterli buluyor herseyi ve fazlasi icin caba harcamiyor..kadinlar daha mucadeleci..gelecek icin,cocuklari icin daha guzel sartlar yaratma konusunda daha azimliler..erkekler de buna guvenerek rahat ediyor..nerde babalarimizin zamanindaki erkekler?benim babam 3 cocukla ve calismayan bir kadinla gece universite okuyup gunduz deli gibi calisirmis..simdi de cok cok iyi bir durumda..elbette sartlar o zamankinden cok cok farkli ama bana kalirsa Y kromozomu biraz bozuluyor ne dersin:)

Umarim senin icin de hersey cok iyi olur ve cooook mutlu olursun..hayat zor, ama elimizden geleni yapmamiz gerekiyor..ben yaptigimi dusunuyorum..zaten 3 aydir ayriyiz ve donsem bile ayni olmayacak hicbirsey..az once aradi, bosanma dilekcesi hazirlamis..madem beni istemiyorsun hemen bitirelim gel esyalari boluselim diyor..istemiyorum esya falan dedim..simdi mahalle karisi gibi onunla esya kavgasi yapamam..ne yaparsa yapsin..ve dedi ki "benim param kalmadi,annene soyle de biraz para ayarlasin bu ayin faturalarini falan yatirayim da kapatayim evi"..harika degil mi?ben utaniyorum anneme bunlari soylemekten, o en dogal hakki goruyor...

Ayrica ailesini de sevmiyorum..ameliyatima bile gelmediler..ameliyattan sonra 1 gun annemde kaldim,evime gectim..cok yakin oturuyorlar bana ve obez kiz kardesiyle annesi evde butun gun..bir kez bile arayip bir ihtiyacin var mi,yemegin var mi, evin temiz mi diye sormadilar,esim yapti herseyi....ama kardesi evlenirken ceyiz alindi..esime tesekkur ediyorlar..yavrum bu adam calisiyor mu, kim oduyor bu paralari, yanlis kisiye edilmedi mi o tesekkurler..ay yazdikca kendime kiziyorum..

adam sana sırtını dayamış bikere hayatını ertelediğinin umarım farkındasındır belkide yalnışın neresinden dönsen kardır demiş atalarımız bizde dolandırıldık hemde yüklü bi miktarda ama çok şükür kendimizi toparladık onda böyle bi azim yokmuş nasıl olsa sen iyi kazanıyosun onun çalışmasına ne gerek var kadınlar vardır ya evlilik programlarında evi olsun arabası olsun bana iyi baksın diye dolanırlar ortalıkta işte buda erkek versiyonu onların o satsaymış arabasını sen niye sattın ki biz kadınlar yuvamızı o kadar sahipleniyoz ki kör olabiliyoruz burada akıl veriyoruz ama bizim başımıza gelse bizde aynı davranırız sorun sende değil yani belki içgüdülerimizde belki yetiştirilme tarzımızda erkekleri yetiştirende biziz ama bi yerde bi hata yapıyoruz işte umarım sağlığına biran önce kavuşursun ama önce kanser olmuş organı kesip atmalısın

Kesinlikle sana katiliyorum..bir erkek karisi calismadiginda bile evini gecindirebilecek durumda olmali..olamiyorsa bile kadin en azindan adamin bunu yapabilmek icin elinden gelen herseyi yaptigini bilmeli,hissetmeli..cevremde o kadar cok var ki benzer durumlar..erkek calissa bile yeterli buluyor herseyi ve fazlasi icin caba harcamiyor..kadinlar daha mucadeleci..gelecek icin,cocuklari icin daha guzel sartlar yaratma konusunda daha azimliler..erkekler de buna guvenerek rahat ediyor..nerde babalarimizin zamanindaki erkekler?benim babam 3 cocukla ve calismayan bir kadinla gece universite okuyup gunduz deli gibi calisirmis..simdi de cok cok iyi bir durumda..elbette sartlar o zamankinden cok cok farkli ama bana kalirsa Y kromozomu biraz bozuluyor ne dersin:)

Umarim senin icin de hersey cok iyi olur ve cooook mutlu olursun..hayat zor, ama elimizden geleni yapmamiz gerekiyor..ben yaptigimi dusunuyorum..zaten 3 aydir ayriyiz ve donsem bile ayni olmayacak hicbirsey..az once aradi, bosanma dilekcesi hazirlamis..madem beni istemiyorsun hemen bitirelim gel esyalari boluselim diyor..istemiyorum esya falan dedim..simdi mahalle karisi gibi onunla esya kavgasi yapamam..ne yaparsa yapsin..ve dedi ki "benim param kalmadi,annene soyle de biraz para ayarlasin bu ayin faturalarini falan yatirayim da kapatayim evi"..harika degil mi?ben utaniyorum anneme bunlari soylemekten, o en dogal hakki goruyor...

Ayrica ailesini de sevmiyorum..ameliyatima bile gelmediler..ameliyattan sonra 1 gun annemde kaldim,evime gectim..cok yakin oturuyorlar bana ve obez kiz kardesiyle annesi evde butun gun..bir kez bile arayip bir ihtiyacin var mi,yemegin var mi, evin temiz mi diye sormadilar,esim yapti herseyi....ama kardesi evlenirken ceyiz alindi..esime tesekkur ediyorlar..yavrum bu adam calisiyor mu, kim oduyor bu paralari, yanlis kisiye edilmedi mi o tesekkurler..ay yazdikca kendime kiziyorum..

allah yardımcımız olsun ne diym umarım bundan sonra herşey senin için daha güzel olur.. :2:

şaşkınlıkla okudum yazınızı diyeceğim tek şey Allah size peygamber sabrı vermiş
şunu hiç unutmayın HAYATIN TEKRARI YOK!

Nefret edıyorum kadına sırtını dayayan para bekleyen calısmayan tembel erkeklerden:KK47::KK47::KK47::KK47:bır erkegın ıs bulamayacagına asla ınanmıyorum ısıne gelmıyodurda bahaneler yaratıyodur ha donem donem ınsan ıssız kalır bı donemde ıs bulamaz ozaman anlarım ama bazı tembel erkeklerrınde tembellıgı geregı calısmayı sevmıyolar ve hep baskalarının sırtından gecınmeye calısıyolar.ama bır erkek ne olursa olsun calısmalı.onurlu haysıyetlı bır erkek muhakkak calısır evde oturup karısının parasını yemez.benımde tanıdıgım bır ablam var esı yıllardır calısmıyo dogru duzgun calıssada ıckıye verıyo evlerı kıra adam sırtını dayamıs kadıncagıza varsa yoksa ıckı baska dusuncesı yok adamın yazık kadıncagız zaten zor para kazanıyo 50yasında kadın ev temızlerek kazanıyo adam elınden alıp ıckıye verıyo ha bıde gecen bısey duydum adam calısmıyo evde kadına bır ıs teklıfı gelmıs kadın kabul etmek ıstememıs yorgunmus bıraz zaten rahatsızlıkları var adam g.t.n yemedı demı dıye kızmıs kadıncagıza ısı kabul etmıyecegı ıcın dusunun artk nasıl alıstıysa bu duruma adam karısının evı gecındırmek zorunda oldugunu dusunuyo olsa gerek kı kadın ıse gıtmeyınce kadına tirıp atma hakkını kendınde goruyor.canım evlılık bu zamana kadar senın cabalarınla yurumus oysakı evlılık 2 kısılıktır ve karsılıklı fedakarlıklarla surmesı mumkundur aksı oldugunda bıyerde tıkanıp kalır e depresyonda yakasını bırakmaz hal boyleyken ınsanın yakasını canım sırtındakı o yuku daha nekadar tasıyabılırsın?sırtında kambur oluşmuşa benziyor hayatını en guzel zamanları hıc deymıcek bır ınsan ıcın heba etme derım ben daha gensın evlenırsın tekrardan allah nasıp kısmet ederse.hepımız evlenırken ne hayallerle evlenıyoruz bır omur boyu surecek sanıyoruz cocuklarımız olucaz cok mutlu olucaz dıyerek evleniyoruz anlıyorum senı uzgungun ama bu ınsanla devam edersen mutsuz halın hıc gecmeyecek adamda caba yok ya sana guvenmıs anlasılan evlenırken .:KK47::KK47:

Aldatma konusunda emin degilim..cunku biz daha 2 aylik evliyken tuvalette kilitlenip yeni tanistigi bir kadinla konusuyordu..msn den yakalamistim, kadinla esimmis gibi konusmustum..bir dugunde tanismislardi, esim yalniz gitmisti ve yuzugu giderken parmagindaydi..sonra esimin o dugunde cektigi fotograflara baktim,arkadasindan cok sarisin bir kadinin resimlerini cekmisti ve kendisinin oldugu fotograflarda da parmaginda yuzuk yoktu..esim cok cok yakisiklidir maalesef ve kadinin onun pesinden kostugunu ama aralarinda birsey gecmedigini soyledi..herneyse, ben msn de kadinla esimmis gibi konusurken bana naber dediginde "iyidir, ne olsun is guc,evlilik" dedim.."sen evli misin!! neden benimle ugrasiyorsun o zaman" dedi bana..ve hemen esim aradi "benim msn neden acik askim" diye..rezaleti dusunebiliyor musun..kadina sonra soyledim karisiyim diye..korkma aramizda bisey gecmedi,evli oldugunu bilmiyordum,biraz flort ettik o kadar dedi..uzun surdu bunu affetmem..ailem yeni evlidir, erkek psikolojisidir..dusunme dediler dusunmemeye calistim ama daha o zaman buyuk yara aldi aslinda iliskimiz...

Ayrica bir keresinde de, eski bir sevgilisi var bunun,cok asikmis zamaninda ama kadin evli simdi..ona attigi bir mesaji yakalamistim " yarim saate internetteyim guzelim" diye..yani ben ise gitmek icin evden cikiyorum,it gibi calisiyorum beyefendi eski sevgilileriyle chat yapiyor..

Benim bildiklerim sadece bu ikisi..ama ya bilmediklerim?? Arkadaslarima ben calisirken o annesinde tv izliyor diyorum,ne kadar safsin diyorlar bana..ayrica isim geregi yillar boyunca cok yurtdisi seyahat etmek zorunda kaldim...1-2 hafta suren seyahatler..bilmiyorum o ne yapti bu arada:)) 3-4 tanesine onu da goturdum..ben toplanti toplanti gezdim,o turistik yerler:))

Arkadaslar,bu konuda "eksik" arkadasim haricinde hic yorum gelmedi ne diyorsunuz..bir de herseyin ustune aldatmis midir acaba?

Arkadaslar,bu konuda "eksik" arkadasim haricinde hic yorum gelmedi ne diyorsunuz..bir de herseyin ustune aldatmis midir acaba?

Bu konuda pek söylenecek birşey yok canım bariz aldatmış ... Bir insan neden evli olduğum halde berkarım derki yüzük takmazki aklı başka şeylerde olduğu için... Bir kere yapan hep yapar ben buna inanırım....

gerçekten yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum ve çok üzüldüm:KK43: maalesef ki hayatınızın 4,5 yılını sizi hiç mi hiç haketmeyen bir adam için boş yere geçirmişsiniz... o kadar emek vermişsiniz, maddi manevi bütün sorumluluğunu omuzlarınıza almışsınız bu yuvanın ama olmayınca olomuyor işte... beni aldatmışmıdır diye sormuşsunuz aslında bu sorunun cevabını siz de çok iyi biliyorsunuz ki bir kaç kaçamağını da yakalamışsınız.... ama insan aksini duymak istiyor işte bir de işin içine sevgi girince...
bence kaçın kurtarın kendinizi afedersiniz ama bu asalak adamdan.... anne olmak için de geç kalmış değilsiniz, belki karşınıza gerçekten sizi ve özverinizi hakedecek biri çıkar çok mutlu olursunuz... ama ilk işiniz bu adamı sepetlemek olsun... allah yardımcınız olsun...

Bence arkanızı dönmeyin şans verin kendinize..bakın ona değil kendinize...
Sevmek aşık olmak bambaşka duygular..tamam karın doyurmuyor ama her zamanda bulunmuyor...
Maddi gücünüz varmış işi birlikte ortak kursanız sizde kontrol etme şansını yakalarsınız birlikteyken..
yada ne bilim bir terapistten destek alsanız birde uzman gözüyle bakılsa ilişkinize..
Dünya o kadar yalan dolan doluki...Allah başka dertler vermesin...İyi günde kötü günde diye atıyoruz imzamızı,bir söz veriyoruz evliliğimize...ona...kendimize....
tamam belki talihsizce ard arda sıralanmdı tüm aksilikler...geldimi zaten üst üste gelmiyormu?
Özünde nasıl bir adam bilmiyorum ama bence boşanmaya sebep değil tüm bunlar...
Aldatmamış sizi,hakaret etmemiş,ailenize hakaret etmemiş v.s...v.s.....
Bence kötü zamanlarında yanında olun...destek olun manen...
empati yapın sizin başınıza böyle talihsizlikler gelse,bir an için sendelemezmisiniz,moraliniz bozulmazmı,hayattan soğumazmısınız...
Bizler bile bayan olduğumuz halde bazen evimizin işini bile yapmak istemiyoruz hiç sebepsiz hemde..sırf canımız istemedi o gün diye....
Ama eşinizin şu an içinde bulunduğu durumun çok sebebi var...ve normal olmasını,işe hayata istekli olmasını beklemeyin..en azından bir süre...

eşiniz size sırtını dayamış olsaydı çocuk isterdi... eşinizi bu zor zamanında bırakmamanız lazım...birde erkek yönündne bakın olaya ... sizce hangi erkek kaldırabilir bu büyük tranvayı... iş bulmak yada ona şu işi yap demek çok kolay oluyor.. eşinizinde acil psikolğa ihtiyacı var... bence ayrılma olayını bilsin.. kendisi toparlaması için sadece uzak kalın birbirinizden.. sen çalışmaya devam et. onuda bırak düzelmeden karşına çıkmasın... sadecekendini toparlamasını bekle... ben seninle evlenirken ki adamı geri istiyorum de.. seni bekliycem ama lütfen toparlan bana öyle gel de...

kocanı seviyorsun... bence senin acil bulunduğun çevreden uzaklaşman ... eşinden sendne biraz uzak kalması lazım.. hiç değilse seni kaybetmemek için toparlar kendini... boşanmak bence büyük bir hata olur..pişman olursun çok üzülürsün... o yüzden uzaklaş eşinden sadece...

eşiniz size sırtını dayamış olsaydı çocuk isterdi... eşinizi bu zor zamanında bırakmamanız lazım...birde erkek yönündne bakın olaya ... sizce hangi erkek kaldırabilir bu büyük tranvayı... iş bulmak yada ona şu işi yap demek çok kolay oluyor.. eşinizinde acil psikolğa ihtiyacı var... bence ayrılma olayını bilsin.. kendisi toparlaması için sadece uzak kalın birbirinizden.. sen çalışmaya devam et. onuda bırak düzelmeden karşına çıkmasın... sadecekendini toparlamasını bekle... ben seninle evlenirken ki adamı geri istiyorum de.. seni bekliycem ama lütfen toparlan bana öyle gel de...

kocanı seviyorsun... bence senin acil bulunduğun çevreden uzaklaşman ... eşinden sendne biraz uzak kalması lazım.. hiç değilse seni kaybetmemek için toparlar kendini... boşanmak bence büyük bir hata olur..pişman olursun çok üzülürsün... o yüzden uzaklaş eşinden sadece...

Tesekkur ederim yorumun icin..bunu ben de dusunuyorum ama net karar veremiyorum hala..cocuk konusunda ise istememe sebebi kendine guvenmemesi..ben su anda calismiyorum ve hamile kalirsam da elbette calisamam kimse hamile birini ise almayacagi icin..onun derdi ise herseyden once bir ise girmem ve evi gecindirmem..ise alistiktan ve kendimi kanitladiktan sonra da hamile kalabilirmisim..

Ben de soyledim ona, ben olsam pazarda limon satar, kaybetmezdim karimi dedim..bana "aman sanki kanaat edecektin o kadar paraya,ayil su kadar masrafimiz var,yetecekti sanki" dedi..nasilsa yetmez deyip oturmak daha kolay..anlatiyorum,yetsin yetmesin fark etmez..ben zaten calisacagim ama senin birseyler yaptigini gormek istiyorum diyorum ama anlamiyor..taksicilik olayini da soyledim, "sen rahat edeceksin diye ben soforluk mu yapacagim" diyor..ayrica bana "senin hic gururun yok mu siginti gibi gittin oraya" diyebiliyor..ya burasi benim dogup buyudugum yer be adam..ne sigintisi??

esinizin ki is bulamamayi asmis...bu adam resmen tembel...
o kadar ilkokul mezunu insan var ne is yapiyor onlar? issiz mi geziyor hepsi? hayir kendilerine buluyorlar yapacak bir seyler...
ne demek sen rahat et diye soforluk mu yapacagim demek? ettigi lafa bak...aksine ''gecinebilmemiz icin, sana artik daha fazla yuklenmemek icin ne is olsa yaparim, ayirmam'' demesi gerek! :KK47:

''akmasa damlar'' diye bir laf var...
cok kazanmak zorunda degil...
herkesin esi cok kazanmiyor ki...ama sonucta eve bir seyler giriyor, bir sekilde geciniyoruz...
evde oturmakla bir sey olmuyor cunku...emeksiz yemek yok demisler...esin calisacak...baska bir secenek yok...
benim asla yapmaz diye dusundugum bir yakinim issiz kaldiginda taksicilik yapti mesela...zor bir meslek...hem de o gece calismisti dusun...ama bos durmaktan iyidir...
eve/karima yararim olmasa bile bari kendi cebimde uc kurus harcligim olsaun diye dusunup her turlu isi yapmak zorunda esiniz...

annesinin evini satip daha onlara daha kucuk bir ev almasi ve kalan parayi kullanmasi cok mantikli...
hem siz kirada otururken ve kendisi issizken digerlerinin nasil rahatta kalmasina ses cikarmiyor? adam issiz ama hala baskalarini dusunuyor...
annesi madem ileride yalniz yasayacak alsin ona kucuk bir ev...gerisiyle is kursun, cok mantikli cozum oneriniz...
gokten kuplerle para inecek degil, esiniz ya bu yolu deneyerek kendisine is kuracak (esnaflik zor bu zamanda ne is kuracagi cok onemli) ya da ufak tefek isler yapip az para kazanacak yani 2 secenek var...
evde oturup bosuna vakit harciyor...

siz bu adamdan cok cekmissiniz...
daha da cekeceksiniz bu belli yani...
hic uzatmayin derim...bosanin...
bu ne ya adam calismiyor...karisindan/kayinpederinden bir seyler bekliyor...
babaniz da sakin esinize yardim falan etmesin, ettigi yardimlarin bu tembel adamdan geri donecegini sanmiyorum...yardim ettigiyle kalir sadece...

sakin cocuk falan yapmayin boyle sorunlu bir evlilige!

Son düzenleme:
esinizin ki is bulamamayi asmis...bu adam resmen tembel...
o kadar ilkokul mezunu insan var ne is yapiyor onlar? issiz mi geziyor hepsi? hayir kendilerine buluyorlar yapacak bir seyler...
ne demek sen rahat et diye soforluk mu yapacagim demek? ettigi lafa bak...aksine ''gecinebilmemiz icin, sana artik daha fazla yuklenmemek icin ne is olsa yaparim, ayirmam'' demesi gerek! :KK47:

''akmasa damlar'' diye bir laf var...
cok kazanmak zorunda degil...
herkesin esi cok kazanmiyor ki...ama sonucta eve bir seyler giriyor, bir sekilde geciniyoruz...
evde oturmakla bir sey olmuyor cunku...emeksiz yemek yok demisler...esin calisacak...baska bir secenek yok...
benim asla yapmaz diye dusundugum bir yakinim issiz kaldiginda taksicilik yapti mesela...zor bir meslek...hem de o gece calismisti dusun...ama bos durmaktan iyidir...
eve/karima yararim olmasa bile bari kendi cebimde uc kurus harcligim olsaun diye dusunup her turlu isi yapmak zorunda esiniz...

annesinin evini satip daha onlara daha kucuk bir ev almasi ve kalan parayi kullanmasi cok mantikli...
hem siz kirada otururken ve kendisi issizken digerlerinin nasil rahatta kalmasina ses cikarmiyor? adam issiz ama hala baskalarini dusunuyor...
annesi madem ileride yalniz yasayacak alsin ona kucuk bir ev...gerisiyle is kursun, cok mantikli cozum oneriniz...
gokten kuplerle para inecek degil, esiniz ya bu yolu deneyerek kendisine is kuracak (esnaflik zor bu zamanda ne is kuracagi cok onemli) ya da ufak tefek isler yapip az para kazanacak yani 2 secenek var...
evde oturup bosuna vakit harciyor...

siz bu adamdan cok cekmissiniz...
daha da cekeceksiniz bu belli yani...
hic uzatmayin derim...bosanin...
bu ne ya adam calismiyor...karisindan/kayinpederinden bir seyler bekliyor...
babaniz da sakin esinize yardim falan etmesin, ettigi yardimlarin bu tembel adamdan geri donecegini sanmiyorum...yardim ettigiyle kalir sadece...

sakin cocuk falan yapmayin boyle sorunlu bir evlilige!

Tesekkur ederim yorumun icin..cocuk dusunecek durumda degilim.Zaten 3 aydir annemdeyim,ayriyiz ve sanirim bu hafta da evi bosaltip dava acacagiz..Saptaman cok dogru,kendisi bu durumdayken, karisini kaybediyorken ve kendine bir hayat kuramiyorken hala annesinin rahatini dusunuyor..baskalarini dusunuyor..ve kesinlikle herseyi bizden bekliyor..ben calisacagim,babam ev verecek..kendisi de keyif yapacak..senin evliligin bitiyor, biseyler yapsana? 3 aydir ufacik da olsa biseyler yapmasini bekliyorum ama degisen hicbirsey yok maalesef..ben bekledikce kendisi ugrasacagina surekli beni arayip "basvuru yapiyor musun,gorusmelere gidiyor musun" diye sikistiriyor..

Yan gelip yatmaya alışmış eşiniz.Amacı evliliği kurtarmak değil,para...

Boşanmak en doğru karar gibi duruyor.

Umarım alnınızım akıyla,yara almadan çıkarsınız bu işin içinden...

Son düzenleme:
Yan gelip yatmaya alışmış eşiniz.Amacı evliliği kurtarmak değil,para...

Boşanmak en doğru karar gibi duruyor.

Umarım alnınızım akıyla,yara almadan çıkarsınız bu işin içinden...

Tesekkur ederim yorumun icin..Evet,oyle gozukuyor maalesef..cunku kendisine yillardir evde oturuyorsun dedigimde kiziyor,ben hep calistim diyor..kendini boyle kandiriyor..ne olmus ki
sen de oturuyorsun diyor bana bir de..evin erkegi benim ya...hos, ev de kalmadi ortada artik...

Çok zor ya.Biz kadınlar nasıl kırılıyoruz,nasıl üzülüyoruz onların umurunda bile olmuyor..

Hep kendileri el üstünde tutulsun,herşey ayaklarına gelsin istiyorlar.Sen çok güçlü gözüküyorsun.
Güçlü kadın erkeği çıldırtıyor.
Kimseye ihtiyacın olmadığını göstermeye devam et...

Sonunda nasılsa pişman olacak olan belli...

kesinlikle kararından dönme derim erkek evde kadın işte olcak işmi ..iş bulamamakta neyin nesi fabrikalar dolu girsin hemde 800-900 lira veriyolar mühüm olan çalışmak onun içinde yok kendini ezdirme canım kaç kaç değişmez o yarın çocukta olur dahada zor olur

bence bu konuyu eşinizi ve sizi uzun zamandır tanıyan,iyi tanıyan insanlarla istişare edin,özellikle anne ve babalarla,tecrübelerinden yararlanın
bazı erkekler( saçma ama )parası olmadgnda şaşılacak tawırlar serglıyolr,asıl karakterlerını yavas yavas kaybedıolr,yuva yıkmak kolay,kurmak zordur,acele karar vermeyın,Allah en hayırlısını uygulamayı nasip etsin inşallah

bana kalirsa sizin bu israriniz uzerine esiniz kesin annesine durumu acti ev konsuunda ama dediginiz gibi herseyi sizin aileninzin yapmasi ve varlikli olmalari sebebiyle bence annesi hic kabul etmedi bi sruru evleri var kizlarina birini veremiyolarmi sen bizimi yerimizden edeceksin demis olabilir bu dese bile yeter artik esiniz bu konuyu dusunmemesine..

gelelim bosanma olayina burda bir cok kisi bosan hayatini kurtar demis ama aslinda ben bunu soyelemyecektim cunku ask kolay bulunmuyor iyi insan kolay bulunmoyr disarida amir mudur olup evde de amir olan bir suru insan var hem ne kadar kariyer meselesini dusunsenizde erkek herzaman bu konuyu icten ice takar tanidigim bey bayan docent var herkesin icinde adam karisinin bir acigini bulup azarlama pesinde yani esiniz en yuksek tahsilide yapsa icinde varsa bu sorun her zaman yasanacaktir...benim dusuncem son mesajlari okuyunca degisti bi insanin basina bir suru talihsizlik gelebilir iyi ginde kotu gunde diye evleniyoruz bence bu katlanilabilir durumda eger sizinde isiniz olmasa ev gecinmese cocuklar ac olsa bu adama bana yaramaz diye bosanabilrdiniz ama su var eski sevgiliyle chatlesme falan cok onur kirici iste simdi esiniz tarafindan enayi yerine koyuluyor gorunuyorsunuz benim gozumde yani siz calisirken bu yapilan bi insani aptal yerine koymanin alasi iste sirf bu yuzden onaunla ilsikinizi kesebilirsiniz gibime geliyor he cok pismandir size cok baglidir asigim der ev kurar is bulur don der yine bir kere dusunun derim ama suan size ayrilin da demiycem hayat sizin hayatiniz istediginiz gibi yasayin bence hersey bizim icin naisl mutluysan incelecegi yere kadar gitsin ben biraz boyle dusunuyorum sanirim biraz sizin mesleginize bir evninz olabilecegine falan guvendigim iccin boyle soyluyorum

hakkinizda hayirlisi olsun :KK71:

bence bu konuyu eşinizi ve sizi uzun zamandır tanıyan,iyi tanıyan insanlarla istişare edin,özellikle anne ve babalarla,tecrübelerinden yararlanın
bazı erkekler( saçma ama )parası olmadgnda şaşılacak tawırlar serglıyolr,asıl karakterlerını yavas yavas kaybedıolr,yuva yıkmak kolay,kurmak zordur,acele karar vermeyın,Allah en hayırlısını uygulamayı nasip etsin inşallah

Tesekkur ederim..Ailemin tum uyeleriyle elbette konustum..herkes bosanmamin daha mantikli olacagi gorusunde..aksini soyleyen hic kimse maalesef yok...biliyorum parasi olmadiginda degisiyorlar elbette ama biraz caba gostermesi gerekmez miydi? 3 aydir bekliyorum,sen is bulmadan gelmeyecegim dedim..ne zaman arasam is gorusmesine gidiyorum diyor ama hicbir sonuc yok..baska bisey yapsa olmaz mi yani..ille de istedigi gibi mi olmali hersey? benden bekliyor..bu kadar basit..hemen cocuk yapalim,babanin evlerinden birine gecelim diyor bana..ben bunda artik art niyet aramaya baslayacagim..bunca zaman istemeyen adama ne oldu simdi????

X