Merhaba Arkadaslar,
Benim onemli bir karar vermem gerekiyor ve bu konuda objektif goruslere ihtiyacim var..4,5 yil once cok cok severek evlendim..esim biz cikarken devlet memuruydu,sonra alakasi
olmayan bir olayda adi gectigi icin cezaevine girdi..10 ay surdu ve bu surecte hep yanindaydim..sonra tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakildi ve biz evlendik..askerligini de
yapmamisti..toplu parasi vardi ve ticari aktiviteler yapmaya calisiyordu..ben yurtdisinda master yapmis,kariyeri oldukca iyi biriyim ve maddi durumu cok iyi olan bir ailenin kiziyim..
herneyse, o da biraz kazanir, ben de kazaniyorum dedim,evlendik..sonra esim dolandiricilara tum parasini kaptirdi,yapma dedigim halde dinlemedi ve ilk darbemizi aldik..tum calisma
istegini ve kendine guvenini kaybetti..birkac ay sonra bir is buldu, cok cok az bir maasla..lise mezunu kendisi..sorun etmedim, mutluyduk..5 ay kadar calistiktan sonra maas alamadigi
icin ayrildi..sonra 1-2 aylik bir iste gecici olarak calisti ve bir daha da is bulamadi..benim maasim rahat rahat yetiyordu,sorun etmedim yillarca..ustelik maas kartim bile ondaydi..
Daha sonra benim sirketimde cok buyuk sorunlar cikti ve tazminatimi alarak ayrildim..o ise girmeden ben girmeyecegim dedim,bekledim,bekledim..bu arada bebegimiz olmadi ve ben
ameliyat oldum..doktorum 3 ay icinde hemen hamile kal dedigi halde korunduk cunku beyefendi kendine guvenemedi "nasil bakarim,istemiyorum" dedi..kapi gibi adam,kucucuk
bebekten korktu:) onun da biraz birikmis parasi vardi, benim de..hepsi bitti..sonra baktim olmayacak ben is aramaya basladim ve bir ise girdim..ama hic istemedigim biryerdi..mecburen
gidiyordum..bu yillar icerisinde davasi da sonuclandi ve 8 yil ceza aldi..yargitaydan bozmaya calisiyorlar simdi..
Ben buyuk bir depresyon gecirdim ve psikiyatra gitmeye basladim..adama bana ustu kapali bir sekilde bosanmami soyledi..annemde oldugumuz bir gun, ben cok kotu oldugum icin,surekli ilaclarin etkisiyle uyudugum icin babam dayanamadi ve esime "kadin naiftir,bu kadar yuk kaldiramaz, sen onun erkegisin sana guvenmek zorunda, az kazan ama kazan" dedi ve esim gitti, ben
kaldim annemde..bana "sakin isten cikma, kirayi,faturalari baban odemiyor" gibi mesajlar gonderi..ki oyle bir depresyondu ki, sokaga cikmaya korkuyordum..
is bulmadigin surece gelmeyecegim dedim.. 3 ay gecti..bulamadi..davadan dolayi oldugunu soyluyor..internete adini yazinca goruyorlarmis..olabilir, o zaman sende baska
bisey yap..sadece internetten saga sola cv gondermekle olmuyor demek ki..sen yonetici degilsin ki, lise mezunusun,meslegin yok..ben olsam pazarda don satardim ama
birakmazdim karimi...ayrica annesi ve kardesi, esimin zamaninda aldigi ve maddi degeri oldukca iyi olan kocamaaaan bir evde oturuyorlar..sat orayi,al annene kucuk bir ev
kalaniyla bir is kur,bir dukkan ac..bisey yap degil mi? yok.."hanimefendi, orasi annemin evi" diyor bana..ama kendisi "baban bize ev versin" demeyi biliyor..hep baskasi cozsun istiyor
problemleri..Avukati icin para lazim oldu,arabami sattim verdim..halbuki onun da arabasi vardi..cok fazla detaya girmek istemiyorum, genel olarak durum bu..
Bosanma hazirliklari yapiyoruz..ben herseyi denedigimden emin olmak istiyorum, cunku onu hala cok cok seviyorum ve acaba devam ettirebilir miyim diyorum ama aklim bosanmam
gerektigini soyluyor..kardesime "iyi gunumde yanimdaydi ama kotu gunumde beni birakip gitti..para bitti ask bitti" demis..iyi de senin iyi gunun ve paran hic olmamisti ki? kendi kazandigim
parayla yaptigim alisverislerim icin bile surekli dirdir dinledim yillarca..
Neyse, cok uzatmayayim..bu birkac gun icinde karar verip harekete gecmem gerek, sizlerden destek ve fikir bekliyorum..acaba yanlis mi yapiyorum? hayatimda boyle problemler yasamadigim
cevremde gormedigim icin ben mi abartiyorum...
Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslar..
Sevgiler..