Aldatma konusunda emin degilim..cunku biz daha 2 aylik evliyken tuvalette kilitlenip yeni tanistigi bir kadinla konusuyordu..msn den yakalamistim, kadinla esimmis gibi konusmustum..bir dugunde tanismislardi, esim yalniz gitmisti ve yuzugu giderken parmagindaydi..sonra esimin o dugunde cektigi fotograflara baktim,arkadasindan cok sarisin bir kadinin resimlerini cekmisti ve kendisinin oldugu fotograflarda da parmaginda yuzuk yoktu..esim cok cok yakisiklidir maalesef ve kadinin onun pesinden kostugunu ama aralarinda birsey gecmedigini soyledi..herneyse, ben msn de kadinla esimmis gibi konusurken bana naber dediginde "iyidir, ne olsun is guc,evlilik" dedim.."sen evli misin!! neden benimle ugrasiyorsun o zaman" dedi bana..ve hemen esim aradi "benim msn neden acik askim" diye..rezaleti dusunebiliyor musun..kadina sonra soyledim karisiyim diye..korkma aramizda bisey gecmedi,evli oldugunu bilmiyordum,biraz flort ettik o kadar dedi..uzun surdu bunu affetmem..ailem yeni evlidir, erkek psikolojisidir..dusunme dediler dusunmemeye calistim ama daha o zaman buyuk yara aldi aslinda iliskimiz...
Ayrica bir keresinde de, eski bir sevgilisi var bunun,cok asikmis zamaninda ama kadin evli simdi..ona attigi bir mesaji yakalamistim " yarim saate internetteyim guzelim" diye..yani ben ise gitmek icin evden cikiyorum,it gibi calisiyorum beyefendi eski sevgilileriyle chat yapiyor..
Benim bildiklerim sadece bu ikisi..ama ya bilmediklerim?? Arkadaslarima ben calisirken o annesinde tv izliyor diyorum,ne kadar safsin diyorlar bana..ayrica isim geregi yillar boyunca cok yurtdisi seyahat etmek zorunda kaldim...1-2 hafta suren seyahatler..bilmiyorum o ne yapti bu arada:)) 3-4 tanesine onu da goturdum..ben toplanti toplanti gezdim,o turistik yerler:))