Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok konu okudum burda bir saçma muhabbet yine eklendi listeme.yasim 23 demissiniz 21 yaşındayım.kucukmlugumdenmi diyorsunuz ben sizden 2 yaş küçüğüm bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.akil yaşta değil baştadır.simdi gelelim coook önemli ayrılma nedeninize böyle bişey yok çok şımarıksınız bence.sirf beni gezmeye goturmuyo diye ağlamak ne bence adam sizin verdiğiniz tepkiden dolayı tamam ayrılalım dedi cunku cock ağlar beni annem parka götürmedi diye.ayrilcaksiniz eski kv.le aynı binada otrcaksiniz.(ben hayatımda gormedim böyle bişey kiiii. Büyük konuşmayayım asla kabul etmem madem tüm ihtiyaçlarınızı adama karşılayacak ne diye ayriliyonuz.bence bi yardim alın derim.anneniz sizinle konuşmalı. Ayda 1disari cikariz yinede çok şükür ne kötü durumda olanlar var.haline şükür edin gidin adamdan özür dileyin çocukluk yaptım deyin.(eskisi kadar sevmiyorum demesi gerksiz geldi orda suclu)

Gezmesen de içinde kalsa neyse. Diyar diyar gezmişsin ayda 2 kere de geziyomuşsun -ne çok gezmek dedim- eşinin başka kötü özelliği yok sen her hafta gezmediğin için boşanacaksın öyle mi? İleride illaki tekrar evleneceksin ve hem çok iyi olup hem de her hafta gezdirecek koca bulacağından eminsin peki daha çamaşır yıkamak zor gelirken sen öylesini sen hakediyo musun

Burada beni tuvalete götürmüyor boşanıcağım diye level atlayıp konu açılmasa daha da buralara gelmem!!beni gezdirmiyor boşanacağımın üstü bu çünkü,daha çok şok olmak istiyorum ben artık!!burada yavrum Allah akıl fikir versin sana.

İşte tam da bu yüzden erken yaşta evlilik yapmayın diyoruz. Konu başlığında boşanıyoruz yazınca okudum okudum ha şimdi bir sebep çıkacak diye, sona geldim ortada hiçbir şey yok. Sevgi var, saygı var, kavga gürültü yok, ama kocası tarafından gezmeye götürülmediği için boşanma kararı alan küçük şımarık bir kız çocuğu var. Ayakların yere bassın, sonradan çoook pişman olursun.

Bencede boşanın sabahtan akşama akşamdan sabaha deli gibi gezin herkes sokakta yaşıyor çünkü
Sorun çıkarmaya sonra da masum ayağına yatmaya bayılıyorsunuz sanırım
Yani hep daha fazlası hep daha fazlası olsun yine mutlu olmayacaksınız karşınızdakini de mutlu etmeyeceksiniz
Bencede ananızın evine dönün nazınızı kaprisinizi onlar çeksin
Annemi arasam kocam beni ayda 1-2 kere gezidiryor ama bana yetmiyor boşanacam desem eve terliğiyle gelir herhalde ailenize de size de Allah akıl fikir versin

Tabiki hap satışı yapmıyor o an böyle bir şey uydurdu zaten inanmadığımı yazdım düzgün okursanız eğer şikayet edecekmiş adresimi vereyim polis yollayın var mı öyle birşey bakın bakalım saçma sapan şeyler

Siz yazdınız eşiniz size başka bir kadına gitmediğini hap işi için arkadaşları ile buluştuğunu söylemiş. Madem hap işi yaptığını söylediğine inanmadınız o zaman başka birine mi gittiğine inandınız? Adres göndermenize gerek yok. Profilin egm ye şikayet edilmesi yeterli oluyor. Şikayet etmedim çok ayrıntılı bir metin olmadığı için.

ortada boşanmak için hiçbir sebep olmamasına rağmen kullanılan oylarda boşan oranının fazla olması konu sahibini herkes tiye almış. E haklılar. Bende boşan diyorum.

İçimdeki olgun ses: yavrucum bi haftasonu çanınız sıkılmış belli ki , hadi dava açtınız hakime ne diyeceksiniz. Mahkemeleri meşgul etmeyin gerçekten boşanması gereken yığınla insan var. Gidin az ötede evcilik oynayın

Böyle sudan sebepler için boşanmayın derim. Sadece adam gezmiyor, evde vakit geçirmeyi seviyor diye boşanmak ne kadar mantıklı? Haftada 1 gün tatili varmış. O gün de evde takılmak istiyor. Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Kendinize oyalanacak bir şeyler bulsanız daha iyi olurdu. Adama sarmışsınız sanki işsizlikten.

Yazsam mi yazmasam diye cok düşündüm. Size bir faydasi olacağını sanmam ama akli basında baska biri okur da işine yarar belki.

Şunu bi düşünün, hayatinizda sosyal medya olmasa, kimlerin nereleri gezip gördüğünü, neler yiyip içtiğini, kocasının kac yüz tane gül aldığını görmüyor ve bilmiyor olsanız; siz de gezip gördüğünüz yerleri sosyal medya kitlesine açamayak olsaniz; yine de sırf gezme peşinde boşanmaya karar verir miydiniz?

Beni gezdir ya da seni gezdireyim ne kadar nahoş kelimeler. Birlikte gezilir, birbirine eşlik edilir tamam. Ama köpek misiniz de sizi gezdirecek? O işteyken siz çıkıp gezin, enerjinizi atin. Hic bi arkadasiniz, kuzeniniz, aileniz yok? Kocanizdan biraz bagimsiz vakit geçirme alışkanlığı edinirseniz, adama sarmazsiniz. Ayda 1 2 kere beraber gezdiginiz yeter. Kocam var, tuvalete bile beraber gitmeliyiz sendromundan kurtulun acilen.

Birlikte guzel vakit geçirdikten sonra, filmi ha battaniye altinda izlemissiniz, ha sinemada ne fark eder ki?

Adam gezmeyi sevmiyor. Çayına çorbasına enerji içeceği katın bari.

Evinizde de herşey pembe mi konu sahibi? Valla merak ettim.

Şaka bir yana da olgunlaşmadan evlenmenin sonucu bunlar. Hayat maslallardaki gibi değil prenses.

Bir de farklı telefon, hap olayları doğruysa bence evliliğinizde daha büyük sorunlar var.

Ah be kardesim bu anlattiklariniz evliligi bitirmek icin sebepmidir
Birbilseniz insanlarin nas zor sartlari hayatları var ama genede hayat oyld boyle hitsin sabir diyor
Simdi dusunuyorum acaba yas 23 cokmu kucuk
Yooo dun haberlerde marsa insaat yapicak olan ilk turkde bir kiz ama bak zekasi masallah dunyaya avilmis
Yani sen birseyi duseltmek iste hersey olur
Birde zaten okadar gezmissinizki adam yorulmus doymus artik
Birak evde mutlu olmayi ogren

konuyu ilk okuduğumda şımarıklık vs dedim - ki şımarıklktan ziyade basiret bağlanması var bence - ama konu ilerleyince konu sahibinin anlatmadığı boşluklar var diye düşünyrm .tamam büyük aşk vs var ama bir o kadar da fırtına var ilşkide ne alaka ikinci telefon sabahlara kadar gelmeme.ve hap işleri filan deme çok sevdğim pammık gibi adam dedğim (sizin anlattığınıza göre )eş kişisi yaaa hap işleri vs dese şoka girerim ya siz hafif anlatıyorsunuz ya da kanıksamışsınız önceden bir sey olmuş ya da adamın potansiyeli vardı.velhasıl uzadı bir boşluk var.bu bir gezme meselesi değil bence

Mümkün değil bütün yazıları okuyamadım, çok çok uzun olmuş, evlilik bu değil siz evcilik oynuyorsunuz acil kendinize gelin birbirinize değilse de evliliğe saygınız olsun..Hemen bir işe girin bunlar hep can sıkıntısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…