- 28 Mayıs 2021
- 1.449
- 555
- 73
- 34
Eşiniz gerçekten de saygılı biriymiş tekrar belki kazanabilirsiniz çok fazla ayrılıp tekrar evlenen var bilmyiroymPsikologla görüşmeyi ben de düşünüyorum çünkü kıskançlık durumları da baş göstermeye başladı. Boşanali daha iki ay oldu. Hemen birkaç kadın kendisiyle görüşmek istemiş bu sürede. Arkadaşın dedigine göre daha yeni boşandım görüşmem doğru olmaz hatıralara saygısızlık olur en başta demiş ama mutlaka bir yerden sonra başka kadınlarla iletişim kuracak. Bunu düşündükçe ayrı bir ağrı giriyor göğsüme
Annesine anlatmamış söylediğim şeyleri. Eğer anlatırsam o da kendisini rahatlatacak yaptığı yanlisi hep aklında tutsun ama ben de değerin bitti dedi daha doğrusu çok azaldı bunlari duymak istemezdim senden dediEski eşinizin yüzüne de annesine karşı hakaret etmemeliydiniz.Kayınvalideniz hak ettiği için değil,kendinize olan saygınız için.
Sonuç olarak o kadının ekmeğine yağ sürmüşsünüz.
Önünüze bakmalısınız.
Bence eşinizle görüşmek isteyen kadınlar olduğu için öyle hissediyorsunuzAnnesine anlatmamış söylediğim şeyleri. Eğer anlatırsam o da kendisini rahatlatacak yaptığı yanlisi hep aklında tutsun ama ben de değerin bitti dedi
Anlamadim ne hissediyorum?Bence eşinizle görüşmek isteyen kadınlar olduğu için öyle hissediyorsunuz
Evet işte ben bunu yaşadım annesinin bana soyledigi sözler için hak ettin tarzında sözler söyledi eski eşim. Ve onları haklı buldu hep. Üstelik terbiyeszden daha beter şeyler söylendi.Hanımlar mesele beyfendinin ailesi değil zaten.En ufak bir sorunda böyle davranıyorsan,ileride daha büyük sorunlarda beni yalnız bırakırsın demiş.
Mesele adamın güveni kırılmış.
Burada ne konular okuyoruz,ailesi hatalı olduğu halde ailesine destek veren kocalar var.Eski eşiniz öyle olsaydı boşanmazdınız bence.
Konuyu nasıl okudunuz acaba?Seni eşten aileden saymayıp, sana sahip çıkmamış, üstüne annesinin saygısızlığını yut otur demiş. Üstelik sen eşiydin !! Tekrar okurmusun
!!!SEN EŞİYDİN !!! Ailesi sendin.
Bundan pişmanlık duyuyosan sen daha bu hayatta çok ezilir büzülürsün.
Bundan sonra ben onun seçtiği kurduğu ailesi oluyorum ya hani. Tabi ki beni önde tutacakAdamla iletişim kurmayı deneme . Önüne gerçekten kıymet değer veren biri çıkarsın . Sizde kendinizi geliştirin beni ailenin önünde tut ne demek ne biçim cümle . Yarın birgün çocuk olacak bayram düğün var ne demek konuşma . İdare edeceksin . Böyle direkt gitmenin ardında maddi olarak özgürlüğün elinde olduğundan, ne uğraşıcam boşarım demişsin . Bence sen ilişki falan deneme olgunlaş biraz
E siz hâlâ kendinizi haklı buluyorsanız tam olarak pişman olduğunuz nokta neresi?Bundan sonra ben onun seçtiği kurduğu ailesi oluyorum ya hani. Tabi ki beni önde tutacak
Beni ailenin önünde tutma konusunda haklı değil miyim? Sonuçta yeni bir aile oluyoruz. Diğer konularda pişmanımE siz hâlâ kendinizi haklı buluyorsanız tam olarak pişman olduğunuz nokta neresi?
Ailenin önünde tutmaktan kastınız tam olarak nedir bu önemli. Mesela bu olayı bugün yaşamış olsaydınız eşinizin nasıl bir tepki vermesini isterdiniz ne yapsaydı sizi ailenin önünde tutmuş olurdu? Veya mevcut tepkisiyle sizi ailenin önünde tutmamış mı size göre?Beni ailenin önünde tutma konusunda haklı değil miyim? Sonuçta yeni bir aile oluyoruz. Diğer konularda pişmanım
İnanın bilmiyorum o kadar karışık yoğun duygular yaşıyorum ki. Ama o dönem öfkeden başka hiçbir şey görmedi gözüm. İş arkadaşlarim da şimdiden kendini ezdirme sakin gençsin güzelsin filan dedi. Onların da gazına geldim sanki. Eşimin her dediği her yaptığı gözüme battıAilenin önünde tutmaktan kastınız tam olarak nedir bu önemli. Mesela bu olayı bugün yaşamış olsaydınız eşinizin nasıl bir tepki vermesini isterdiniz ne yapsaydı sizi ailenin önünde tutmuş olurdu? Veya mevcut tepkisiyle sizi ailenin önünde tutmamış mı size göre?
Siz bence eşinizi sevmiyorsunuz ve evlilik için de henüz olgun değilsiniz. Size bunu diyen arkadaşlarınıza dikkat edin, bu cümleler pek de iyi niyetli gelmedi bana.İnanın bilmiyorum o kadar karışık yoğun duygular yaşıyorum ki. Ama o dönem öfkeden başka hiçbir şey görmedi gözüm. İş arkadaşlarim da şimdiden kendini ezdirme sakin gençsin güzelsin filan dedi. Onların da gazına geldim sanki. Eşimin her dediği her yaptığı gözüme battı
Bundan sonra ben onun seçtiği kurduğu ailesi oluyorum ya hani. Tabi ki beni önde tutacak
Yok gerçekten seviyorum. Şimdi şikayetçi oldugum şeyleri bile gözüme çok hoş gelmeye başladı. Mesela bana az hediye alırdı ama aldığında da çok zarif estetik hediyeler alırdı. Herkes çok sasirirdi bunu nereden bulmuş diye. Agresif bir yapısı vardı ama kizdiktan sonra gözlerimden öperdi. Bunların hepsi aklıma geldikçe aslında beni ne kadar derin ve saf sevdiği aklıma geliyor. Sürekli özlüyorum. Yanımda ariyorumSiz bence eşinizi sevmiyorsunuz ve evlilik için de henüz olgun değilsiniz. Size bunu diyen arkadaşlarınıza dikkat edin, bu cümleler pek de iyi niyetli gelmedi bana.
O zaman anlık tepkiler verip bir hırsla bosanmissiniz ama bence simdi de anlık tepkiler verip barışmak istiyorsunuz. Çünkü gerek konudaki ilk mesajinizda gerek yorumlarınızda haksız olduğunuzdan ziyade ya başkasını bulamazsam endişeniz var gibi görünüyor. Siz şu an kendi hatanizi fark etmekten ziyade yalnızlığın ve belirsizliğin verdiği duygular karşısında kötü hissediyorsunuz gibi geliyor.
Bu süreçte mümkünse bı uzman desteği alın. Önce ne istediğinize karar verirsiniz, düşünceleriniz şekillenir. Ondan sonra ne istediğinizden emin olursaniz duruma göre bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?