Dönmez biliyorum onu. Yalan yok uğraştı baya evliliği bitirmemek için. O mahkeme salonundan çıktıktan sonra benim için hiçbir şekilde senin olmadığın bir evre başlar hayatımda geri dönüşü olmayacak şekilde demişti. Mahkeme salonundan da hiçbir şey demeden çıkıp gitti arkasına bakmadan zaten. Ortak arkadaşlarımız boşandığımiz için çok üzgün olduğunu soylediler ama döneceğini düşünmüyorum. Nasıl başa çıkacağım bu duyguyla bilemiyorum bu kadar pişman olacağımı tahmin etmemiştimDönme şansı yok mu? En ufak umut varsa konuş. Özür dile. Yuvanı kurtar. Boşanmak her şeyin sonu değil. Tabii seviyorsan. Sevgi önemli. Sevmiyorsan o da sevmiyorsa hiç uğraşma.
Ben de bu yüzden çok sinirlendim işte. Bunu dediğimde kızgınsin sinirlisin farkındayım ama her şeye bu kadar geri dönüşü olmayacak şekilde yaklasacaksak yarın bir gün senin ailenin de bana karşı hatalı davrandığında aynı seyleri talep etme hakkım olur. Şimdi senin yanında olurum dersin ama beni rövanşist davranmaya zorluyorsun şimdiden hiç gerek yok bunlara görüşme işte sen ben sadece bayramlarda ve sağlık durumlarında yanlarına gideceğim dedi. Bilmiyorum o dönem öfkeden gözüm bir şey görmediBen konuyu tekrardan okudum yaşı daha çok genç bazı yerlerde eksik veya cahilce davranmış olabilir fakat , bir evlilikte eş karısına arka çıkmalı şayet haklıysa. Eş dediğin zaten ailedir. Eşi olayı yumuşatmaya calışmış olmamış. Bitmiş bir evlilik var ortada bidaha bir araya gelebileceklerini düşünmüyorum ama kaynana da kına yakmıştır artık bir lafı oğlunun evliliğine maal oldu, buda ortada. Bu raddeye nasıl gelindi oda belli değil ..
Artık geri dönüşü olsa bile hiç bişey eskisi gibi olmaz. Üzüldüm ama artık yoluna bakmalısınBen de bu yüzden çok sinirlendim işte. Bunu dediğimde kızgınsin sinirlisin farkındayım ama her şeye bu kadar geri dönüşü olmayacak şekilde yaklasacaksak yarın bir gün senin ailenin de bana karşı hatalı davrandığında aynı seyleri talep etme hakkım olur. Şimdi senin yanında olurum dersin ama beni rövanşist davranmaya zorluyorsun şimdiden hiç gerek yok bunlara görüşme işte sen ben sadece bayramlarda ve sağlık durumlarında yanlarına gideceğim dedi. Bilmiyorum o dönem öfkeden gözüm bir şey görmedi
Gönlünü almaya çalışın o zamanHayır öyle değil. Evet yazdığımdan böyle bir anlam çıkıyor haklısınız. Ama gerçekten iyi birisi olduğunu ayrıldıktan sonra daha iyi anlamaya başladım. Bu manada demek istedim. Günden güne ağırlık çöküyor kalbime
Oldu işte bir seyler. Bazı konularda anlasamadikKv ile neden kavga ettiniz?
Objektif davranabilmemiz için anlatman gerek.Oldu işte bir seyler. Bazı konularda anlasamadik
Kendisi de hakaret etmiş eski kayınvalidesineTerbiyesiz kelimesi türk ceza kanununa göre hakaret sayılmıyor. Kaldıki bana kv şunu da yaptı bunu da yaptı diyemiyorsunuz. Sadece terbiyesiz dedi gözüm döndü olayı var anlatımınızda. Kadın durup dururken mi terbiyesiz dedi? Bunu bir açıklasanız da anlasak
Canınız sıkılmış ego oyunları oynamak istemişsiniz ama fazla gaza gelmişsiniz. Daha kurcalamayın siz kendiniz gibi böyle oyunlar oynamak isteyen birini bulun bence.Beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim.
Konuda bu detayı göremedim, yorumlarda mi yazdiKendisi de hakaret etmiş eski kayınvalidesine
Eşiyle konuşurken bayağı hakaretler etmiş,öyle yazmışKonuda bu detayı göremedim, yorumlarda mi yazdi
Eşine mi hakaret etmiş kayınvalidesine mi kafam karıştı ama baştan okursanız görürsünüz.Şeffaf anlatmıyor ki,yorum yapabilelim.Konuda bu detayı göremedim, yorumlarda mi yazdi
Esine diye anladım. Ama dediğiniz gibi kv ile olan kısma gecistirmeli yanıtlar verildiği için bir şey denmiyor.Eşine mi hakaret etmiş kayınvalidesine mi kafam karıştı ama baştan okursanız görürsünüz.Şeffaf anlatmıyor ki,yorum yapabilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?