Boşandım ama pişmanım

Dönme şansı yok mu? En ufak umut varsa konuş. Özür dile. Yuvanı kurtar. Boşanmak her şeyin sonu değil. Tabii seviyorsan. Sevgi önemli. Sevmiyorsan o da sevmiyorsa hiç uğraşma.
Dönmez biliyorum onu. Yalan yok uğraştı baya evliliği bitirmemek için. O mahkeme salonundan çıktıktan sonra benim için hiçbir şekilde senin olmadığın bir evre başlar hayatımda geri dönüşü olmayacak şekilde demişti. Mahkeme salonundan da hiçbir şey demeden çıkıp gitti arkasına bakmadan zaten. Ortak arkadaşlarımız boşandığımiz için çok üzgün olduğunu soylediler ama döneceğini düşünmüyorum. Nasıl başa çıkacağım bu duyguyla bilemiyorum bu kadar pişman olacağımı tahmin etmemiştim

Son düzenleme:
Şu aileleri evlilik içersine sokmasaniz hayat güllük gülistanlık olur zaten nedir yani senin ailen benim ailem evliliklerin bir kısmı bundan kopuyor. Ha onunn annesi de terbiyesiz lafını kullanmış ise onun annesi ile hesaplasabilirdin ne diye bana bu hakareti yapabiliyorsun diye konuşmaktan geçer herşey kin besleyip ve küs kalarak değil.Ama iş işten geçmiş artık bir araya gelseniz bile bir posta koyup bosanilmis afedersiniz ama tukurdugunu yalamak misali gibi olur.Bu sefer de o nedenle önünüze bakın. Geçmiş olsun.

Ben de bu yüzden çok sinirlendim işte. Bunu dediğimde kızgınsin sinirlisin farkındayım ama her şeye bu kadar geri dönüşü olmayacak şekilde yaklasacaksak yarın bir gün senin ailenin de bana karşı hatalı davrandığında aynı seyleri talep etme hakkım olur. Şimdi senin yanında olurum dersin ama beni rövanşist davranmaya zorluyorsun şimdiden hiç gerek yok bunlara görüşme işte sen ben sadece bayramlarda ve sağlık durumlarında yanlarına gideceğim dedi. Bilmiyorum o dönem öfkeden gözüm bir şey görmedi

Bir erkek için ailemi silmeyeceğim gibi bir erkeğin de benim için ailesini silmesini istemezdim.Bugün benim için dahi olsa en yakınlarından öz anne babasından vazgeçebiliyorsa benden çatır çatır vazgeçer diye düşünürüm.

Ayrıca siz kimsiniz ya ? ailenle görüşmeyeceksin deme hakkınız yok adam kurtulmuş sizden .Olgun davranmış

Artık geri dönüşü olsa bile hiç bişey eskisi gibi olmaz. Üzüldüm ama artık yoluna bakmalısın

Gönlünü almaya çalışın o zaman

Terbiyesiz kelimesi türk ceza kanununa göre hakaret sayılmıyor. Kaldıki bana kv şunu da yaptı bunu da yaptı diyemiyorsunuz. Sadece terbiyesiz dedi gözüm döndü olayı var anlatımınızda. Kadın durup dururken mi terbiyesiz dedi? Bunu bir açıklasanız da anlasak

Adam gayet makul davranmış. Senede 4-5 gün eşin için idare edebilirdin. Bunu istememişsin adam yine başka çözüm bulmuş sen gelme demiş. Ama ortada ailesiyle görüşmeyi kecek kadar bir olay yok. Ki onlara da kızmış tavrını koymuş zaten. Bir daha yapmaya cesaret edemezlerdi. Evlilik karşılıklı fedakarlık gerektirir. Kimse ailesini atamaz. Sizin çocuğunuz bu olaydan dolayı sizle görüşmek istemese nasıl hissederdiniz? Evlilik için yeterince olgun olmadığınızı düşünüyorum böyle bir sebepten evlilik bitirilmez. Ya siz ne derseniz başını sallayıp evet diyen bir koyun bulacaksınız ya da yine aynı sonla karşılaşacaksınız

Oldu işte bir seyler. Bazı konularda anlasamadik
Objektif davranabilmemiz için anlatman gerek.
Bak eşimin ablası bana durup dururken hakaret etti.Çirkefsin,senin yüzünden gelinimden korkuyorum vs.gibi sözler söyledi.
Gerçekten durup dururken,bazı insanlar hastalıklı kalbe sahiptirler.
Siz neden kavga ettiniz?

Kendisi de hakaret etmiş eski kayınvalidesine

Beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim.
Canınız sıkılmış ego oyunları oynamak istemişsiniz ama fazla gaza gelmişsiniz. Daha kurcalamayın siz kendiniz gibi böyle oyunlar oynamak isteyen birini bulun bence.

Kayinvalideniz size neden terbiyesiz dedi?

Siz esinize sinirle ne gibi hakaretler ettiniz?

Bu terbiyesiz lafinin sebebi sizin kv'ye hakaret etmeniz ve karsiligini almaniz gibi dusunuyorum, cunku bahsettiginiz mukemmel erkegi doguran kadin çaçaron bi kv olamaz.

Siz hatalisiniz da burda linc yememek icin anlatmiyorsunuz anladigim kadariyla, tabiki siz bilirsiniz ama buradan donmeyeceginin farkindasiniz ki baska kismet bulabilir miyim dusunceniz var.

Vallahi kismetiniz var ise bulursunuz ancak bu dunya etrafimda pervane olsun, ben herkese konuşayım ama bana bi tek kelime edilemesin dusuncesindeyseniz, o kismetide ayni bu sekilde yok edersiniz.

Eşine mi hakaret etmiş kayınvalidesine mi kafam karıştı ama baştan okursanız görürsünüz.Şeffaf anlatmıyor ki,yorum yapabilelim.
Esine diye anladım. Ama dediğiniz gibi kv ile olan kısma gecistirmeli yanıtlar verildiği için bir şey denmiyor.
Boşanmadan sonra da eşiyle hiçbir iletişim olmadıysa ve üstünden baya zaman geçtiyse adam barismaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…