- 8 Kasım 2022
- 585
- 996
- 33
Adam çok net.Dik durmuşEsine diye anladım. Ama dediğiniz gibi kv ile olan kısma gecistirmeli yanıtlar verildiği için bir şey denmiyor.
Boşanmadan sonra da eşiyle hiçbir iletişim olmadıysa ve üstünden baya zaman geçtiyse adam barismaz gibi.
Boşanma kararı gibi çok ciddi bir mesele birden alınacak bir karar değil. Sen birden karar almışsın. Ama en yazık ki bunun bir dönüşü olmaz.Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Bu durumda olan olmuştur aramızda belki
Ay kurtulmuş erkek.Kızlar merhaba. Ben 24 yaşında memur bir kadinim. Eşimle geçen sene evlenmiştik. Ama eşimin annesi bana hakaret etti bazı sebeplerden dolayı. Terbiyesiz filan dedi. Ben bundan dolayı çok sinirlendim ve eşimin ailesiyle görüşmek istemedim. Eşim de bana farklı şehirlerdeyiz zaten görüşmüyoruz senede 4-5 gün bir arada oluruz o da bayramda filan olur dedi ama ben kabul etmedim. Tamam o zaman sen kendin ailene git ben de kendi aileme gideyim dedi. Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim. Bunu kabul etmedi onlar benim ailem ne kadar yanlışları da olsa öyle bir şey yapmam aynı şey senin ailen tarafından bana yapılsa öyle görüşemezsin filan şeklinde sana da konuşamam ne eş ailenin yerine konulur ne de aile eşin yerine konulur filan dedi. Ama ben çok öfkeli olduğumdan baya hakaret filan da ettim ve gittim boşanma davası açtım. O da sen bilirsin dedi daha ilk rüzgarda gitmek istiyorsan hayat bu önümüzde ne fırtınalar olacak o zaman hiç durmazsin yolun açık olsun bağrıma taş başarım sevgime de ket vururum dedi gitti evden. Ben sonradan öğrendim ailesi ile de görüşmüyormuş kızgın olduğu için. Boşandık ama çok pişmanım. Şimdi daha yeni yeni aklıma geliyor. Benim memur olmamdan tutun her şeyim de hep yardımcı oldu. Baya kültürlü ve etrafında çok sevilen birisiydi. Bana da açıkçası sadikti hiçbir zaman fırsatı olmasına rağmen öyle şeylere girişmedi. Bosandigim ilk zamanlar çok mutlu olmuştum ama şimdi derin bir pişmanlık kaplamaya başladı. Yaşım küçük ama gencim halen daha ama onun gibi donanımlı ve aile babası olacak birisini bulamamaktan çok korkuyorum. Geçecek mi sizce bu durum? Çok özlüyorum. Her yönden fazlasıyla beni mutlu eden birisiydi. Sadece hediye alma konusunda eksiği vardı onda da ben de bu kültür yok bu konuda eksikliğim olduğumun farkındayım bu yönde seni mutlu etmek için çaba gösteririm demişti. Onun dışında gayet iyi birisiydi. İşte sürekli bunlar beynimi kurcalıyor. Saatlerce düşünüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çok özlüyorum
Evet hata etmişsiniz kişisel problem yoksa boşanmak öyle saçma ve komik ki .. bizim bir akraba karısına hep şey derdi sen istersem eski karım olursun ama annem eski annem olmaz .. kimse ailesini eşine değişmez sonuç olarak simariklik yapmış ve beklediğiniz tepkiyi bulamamissinizKızlar merhaba. Ben 24 yaşında memur bir kadinim. Eşimle geçen sene evlenmiştik. Ama eşimin annesi bana hakaret etti bazı sebeplerden dolayı. Terbiyesiz filan dedi. Ben bundan dolayı çok sinirlendim ve eşimin ailesiyle görüşmek istemedim. Eşim de bana farklı şehirlerdeyiz zaten görüşmüyoruz senede 4-5 gün bir arada oluruz o da bayramda filan olur dedi ama ben kabul etmedim. Tamam o zaman sen kendin ailene git ben de kendi aileme gideyim dedi. Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim. Bunu kabul etmedi onlar benim ailem ne kadar yanlışları da olsa öyle bir şey yapmam aynı şey senin ailen tarafından bana yapılsa öyle görüşemezsin filan şeklinde sana da konuşamam ne eş ailenin yerine konulur ne de aile eşin yerine konulur filan dedi. Ama ben çok öfkeli olduğumdan baya hakaret filan da ettim ve gittim boşanma davası açtım. O da sen bilirsin dedi daha ilk rüzgarda gitmek istiyorsan hayat bu önümüzde ne fırtınalar olacak o zaman hiç durmazsin yolun açık olsun bağrıma taş başarım sevgime de ket vururum dedi gitti evden. Ben sonradan öğrendim ailesi ile de görüşmüyormuş kızgın olduğu için. Boşandık ama çok pişmanım. Şimdi daha yeni yeni aklıma geliyor. Benim memur olmamdan tutun her şeyim de hep yardımcı oldu. Baya kültürlü ve etrafında çok sevilen birisiydi. Bana da açıkçası sadikti hiçbir zaman fırsatı olmasına rağmen öyle şeylere girişmedi. Bosandigim ilk zamanlar çok mutlu olmuştum ama şimdi derin bir pişmanlık kaplamaya başladı. Yaşım küçük ama gencim halen daha ama onun gibi donanımlı ve aile babası olacak birisini bulamamaktan çok korkuyorum. Geçecek mi sizce bu durum? Çok özlüyorum. Her yönden fazlasıyla beni mutlu eden birisiydi. Sadece hediye alma konusunda eksiği vardı onda da ben de bu kültür yok bu konuda eksikliğim olduğumun farkındayım bu yönde seni mutlu etmek için çaba gösteririm demişti. Onun dışında gayet iyi birisiydi. İşte sürekli bunlar beynimi kurcalıyor. Saatlerce düşünüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çok özlüyorum
Çok fevri bi karar olmuş ama evli de olsan ailen sana zarar vermediği kötülük etmediği sürece konuşmasına karışmak hoş olmamış yani sen tartışmışsın eşinin dediği ikş bi araya gelir bayramda konuşmasanız bile biter giderdi yada sen ailene giderdin çözülebilecek bişey aslında ama ne olursa olsun ben eşime onlarla konuşma diyemezdim o zaten hallı bulursa beni gerekeni yapardı yapmasada canı sağ olsun anne bu baba bu bitane daha yok pişmanlık özlem her ayrılık sonrası olur geçicidir ama uzun sürerse demekki sixde anlamışssınızfır çözülecek fevri bi hareket olduğunuKızlar merhaba. Ben 24 yaşında memur bir kadinim. Eşimle geçen sene evlenmiştik. Ama eşimin annesi bana hakaret etti bazı sebeplerden dolayı. Terbiyesiz filan dedi. Ben bundan dolayı çok sinirlendim ve eşimin ailesiyle görüşmek istemedim. Eşim de bana farklı şehirlerdeyiz zaten görüşmüyoruz senede 4-5 gün bir arada oluruz o da bayramda filan olur dedi ama ben kabul etmedim. Tamam o zaman sen kendin ailene git ben de kendi aileme gideyim dedi. Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim. Bunu kabul etmedi onlar benim ailem ne kadar yanlışları da olsa öyle bir şey yapmam aynı şey senin ailen tarafından bana yapılsa öyle görüşemezsin filan şeklinde sana da konuşamam ne eş ailenin yerine konulur ne de aile eşin yerine konulur filan dedi. Ama ben çok öfkeli olduğumdan baya hakaret filan da ettim ve gittim boşanma davası açtım. O da sen bilirsin dedi daha ilk rüzgarda gitmek istiyorsan hayat bu önümüzde ne fırtınalar olacak o zaman hiç durmazsin yolun açık olsun bağrıma taş başarım sevgime de ket vururum dedi gitti evden. Ben sonradan öğrendim ailesi ile de görüşmüyormuş kızgın olduğu için. Boşandık ama çok pişmanım. Şimdi daha yeni yeni aklıma geliyor. Benim memur olmamdan tutun her şeyim de hep yardımcı oldu. Baya kültürlü ve etrafında çok sevilen birisiydi. Bana da açıkçası sadikti hiçbir zaman fırsatı olmasına rağmen öyle şeylere girişmedi. Bosandigim ilk zamanlar çok mutlu olmuştum ama şimdi derin bir pişmanlık kaplamaya başladı. Yaşım küçük ama gencim halen daha ama onun gibi donanımlı ve aile babası olacak birisini bulamamaktan çok korkuyorum. Geçecek mi sizce bu durum? Çok özlüyorum. Her yönden fazlasıyla beni mutlu eden birisiydi. Sadece hediye alma konusunda eksiği vardı onda da ben de bu kültür yok bu konuda eksikliğim olduğumun farkındayım bu yönde seni mutlu etmek için çaba gösteririm demişti. Onun dışında gayet iyi birisiydi. İşte sürekli bunlar beynimi kurcalıyor. Saatlerce düşünüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çok özlüyorum
Ben konuyu tekrardan okudum yaşı daha çok genç bazı yerlerde eksik veya cahilce davranmış olabilir fakat , bir evlilikte eş karısına arka çıkmalı şayet haklıysa. Eş dediğin zaten ailedir. Eşi olayı yumuşatmaya calışmış olmamış. Bitmiş bir evlilik var ortada bidaha bir araya gelebileceklerini düşünmüyorum ama kaynana da kına yakmıştır artık bir lafı oğlunun evliliğine maal oldu, buda ortada. Bu raddeye nasıl gelindi oda belli değil ..
"Senede 4-5 kez bir arada oluruz,idare et" diye rica etmiş adam.Ben konuyu tekrardan okudum yaşı daha çok genç bazı yerlerde eksik veya cahilce davranmış olabilir fakat , bir evlilikte eş karısına arka çıkmalı şayet haklıysa. Eş dediğin zaten ailedir. Eşi olayı yumuşatmaya calışmış olmamış. Bitmiş bir evlilik var ortada bidaha bir araya gelebileceklerini düşünmüyorum ama kaynana da kına yakmıştır artık bir lafı oğlunun evliliğine maal oldu, buda ortada. Bu raddeye nasıl gelindi oda belli değil ..
Ailesiyle kavga dahi etmiş, yani sahip çıkmış.Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim.
Psikologla görüşmeyi ben de düşünüyorum çünkü kıskançlık durumları da baş göstermeye başladı. Boşanali daha iki ay oldu. Hemen birkaç kadın kendisiyle görüşmek istemiş bu sürede. Arkadaşın dedigine göre daha yeni boşandım görüşmem doğru olmaz hatıralara saygısızlık olur en başta demiş ama mutlaka bir yerden sonra başka kadınlarla iletişim kuracak. Bunu düşündükçe ayrı bir ağrı giriyor göğsümeMaalesef çoğumuzun kaynanası var. Yukarıda bir üye de yazmış. Hiçbirimiz kaynanamıza bayılmıyoruz ancak çok uç noktalarda olmadıkça zamanla onu alttan almayı ya da görmezden gelmeyi öğreniyoruz. Kaynanamızı sevmiyoruz diye eşimize evi dar etmiyoruz. Birazcık politik davranmak gerekiyor. Cahillikten olmuş senin hatan. Gerçekten de düşünmeden aşırı derecede fevri davranmışsın.
Boşanmak yerine biraz uzak kalsaydınız düşünseydiniz araya psikolog vs sokup terapi falan alsaydınız belki her şey çok daha farklı olurdu.
Şu an sadece geçmiş olsun demek lazım. Bu pişmanlık ancak psikolojik tedavi ile geçer bence. Bir de aynı hataları artık yapmazsınız. Kaçan balık büyük olur demişler. Siz büyük balığı kaçırmışsınız. Geçmiş olsun.
Kv olan kavga sebebini söylemek istemiyorum. Evet eşimin annesine hakaret ettim ama yüzlerine demedim eşime karşı söyledim sadeceHanımefendi sadece onun lehine yapılan yorumlara cevap veriyor.
Boşa zaman kaybı..
O zaman onun size terbiyesiz dediğini de yazmayacaktınız.Muhtemelen kadına saygısızlık ettiniz.Kv olan kavga sebebini söylemek istemiyorum. Evet eşimin annesine hakaret ettim ama yüzlerine demedim eşime karşı söyledim sadece
Etmedim gerçektenO zaman onun size terbiyesiz dediğini de yazmayacaktınız.Muhtemelen kadına saygısızlık ettiniz.
Eski eşinizin yüzüne de annesine karşı hakaret etmemeliydiniz.Kayınvalideniz hak ettiği için değil,kendinize olan saygınız için.Etmedim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?