Boşandım ama pişmanım

Haksızsınız
Ne demek bedel ödeyecek hemde ailesi ile görüşmemek şartı ile bu ne özgüven.
Ayrıca eşin de yapıcı olmaya çalışmış.
Eşinizin hatırı için senede 4-5 gün de görüşmeyeceksiniz o evlilik değildir zaten.
bana eşim böyle bir cümle kurarsa o da kendini mahkeme kapısında bulur.
Ailemi silemem hiç kimse için.
Size her yapılan hatada bedel ödenmesini mi istiyorsunuz ?

Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Bu durumda olan olmuştur aramızda belki
Boşanma kararı gibi çok ciddi bir mesele birden alınacak bir karar değil. Sen birden karar almışsın. Ama en yazık ki bunun bir dönüşü olmaz.
Eski eşine gelince; Adam gayet makul bir adammış ammavelakin sen çok toy biri imişsin. Akıllı da adammış ki gidene dur dememiş. Bugün bir fırtına da giden yarın daha büyük fırtınalarda kaybolur. Ortada da aman aman ciddi bir mesele yokmuş. Sen ya ben ya ailen demişsin. Kimse çok mühim bir mesele olmadan ailesini atmaz. Et tırnaktan ayrılmaz. Kaldı ki çok mühim meseleler de bile erkekler ailesine karşı durmaz.
Ailesinden ayırarak kimseyi mutlu edemezsiniz. Mutlu olmazsın da. Son pişmanlık fayda vermez. Mecbur yeni hayata başlayacaksın.
Ne demiş atalar ; An gelir göz kararır gün gelir yüz kararır.

Eski eşiniz çok doğru bir karar vermiş; ne hakla ailenle görüşmeyeceksin diyebiliyorsunuz ?
Doğuran büyüten anasından bir kadın için vazgeçecek öyle mi ? Ne kadar hatalı olsalar da anamdan babamdan kocam için asla vazgeçmem.

Bulunmaz Bursa kumaşı sanki bana.

Son düzenleme:
Ay kurtulmuş erkek.

Evet hata etmişsiniz kişisel problem yoksa boşanmak öyle saçma ve komik ki .. bizim bir akraba karısına hep şey derdi sen istersem eski karım olursun ama annem eski annem olmaz .. kimse ailesini eşine değişmez sonuç olarak simariklik yapmış ve beklediğiniz tepkiyi bulamamissiniz

Bosanan ciftler de yeniden bir araya gelebiliyor tabi karsi taraf size tekrar guvenir mi bilmem bence ayni duygulari ozlemi.o da hissediyordur ben sizin yerinizde olsam bir konusmyi denerdim tabi hemen mi mahkeme sonuclandi şak diye bilmiyorum ama ben geri donus sağlardim

Maalesef çoğumuzun kaynanası var. Yukarıda bir üye de yazmış. Hiçbirimiz kaynanamıza bayılmıyoruz ancak çok uç noktalarda olmadıkça zamanla onu alttan almayı ya da görmezden gelmeyi öğreniyoruz. Kaynanamızı sevmiyoruz diye eşimize evi dar etmiyoruz. Birazcık politik davranmak gerekiyor. Cahillikten olmuş senin hatan. Gerçekten de düşünmeden aşırı derecede fevri davranmışsın.

Boşanmak yerine biraz uzak kalsaydınız düşünseydiniz araya psikolog vs sokup terapi falan alsaydınız belki her şey çok daha farklı olurdu.

Şu an sadece geçmiş olsun demek lazım. Bu pişmanlık ancak psikolojik tedavi ile geçer bence. Bir de aynı hataları artık yapmazsınız. Kaçan balık büyük olur demişler. Siz büyük balığı kaçırmışsınız. Geçmiş olsun.

Çok fevri bi karar olmuş ama evli de olsan ailen sana zarar vermediği kötülük etmediği sürece konuşmasına karışmak hoş olmamış yani sen tartışmışsın eşinin dediği ikş bi araya gelir bayramda konuşmasanız bile biter giderdi yada sen ailene giderdin çözülebilecek bişey aslında ama ne olursa olsun ben eşime onlarla konuşma diyemezdim o zaten hallı bulursa beni gerekeni yapardı yapmasada canı sağ olsun anne bu baba bu bitane daha yok pişmanlık özlem her ayrılık sonrası olur geçicidir ama uzun sürerse demekki sixde anlamışssınızfır çözülecek fevri bi hareket olduğunu

Hanımlar mesele beyfendinin ailesi değil zaten.En ufak bir sorunda böyle davranıyorsan,ileride daha büyük sorunlarda beni yalnız bırakırsın demiş.
Mesele adamın güveni kırılmış.
Burada ne konular okuyoruz,ailesi hatalı olduğu halde ailesine destek veren kocalar var.Eski eşiniz öyle olsaydı boşanmazdınız bence.

Konu sahibi genç olduğu için pişmanlığını anlıyorum, ama yaptığı hatalari savunmayada gerek yok. Yoksa dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünmeye devam edecek. Ayrıca adam onu zaten savunmuş ve gerekenide söylemiş fakat konu sahibi o an nasıl bir pisikojideyse artık evliliğin biraz
kendinden taviz vermek olduğunu bir türlü anlamamış.

"Senede 4-5 kez bir arada oluruz,idare et" diye rica etmiş adam.
Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim.
Ailesiyle kavga dahi etmiş, yani sahip çıkmış.
Kusura bakmayın da evlenilecek kadın ya da erkek tonlarca var; ama ana babadan sadece 1 tane. Öyle diyene de böyle yapılır. Yok yere yuvasını bozmuş.

Psikologla görüşmeyi ben de düşünüyorum çünkü kıskançlık durumları da baş göstermeye başladı. Boşanali daha iki ay oldu. Hemen birkaç kadın kendisiyle görüşmek istemiş bu sürede. Arkadaşın dedigine göre daha yeni boşandım görüşmem doğru olmaz hatıralara saygısızlık olur en başta demiş ama mutlaka bir yerden sonra başka kadınlarla iletişim kuracak. Bunu düşündükçe ayrı bir ağrı giriyor göğsüme

Biraz sorunlu bir kadındı annesi. Takıntılı birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…