Merhaba hanımlar kısaca anlatayım eşimin memleketinde yaşıyoruz 2 senedir benim ailem arkadaşım vs yok doğru düzgün onun aile akraba arkadaş hepsi var doğal olarak aile akraba fertlerine oturmaya gidiyorum özel günlerine gidiyorum öyle rahatsız olduğum insanlar değiller. Ama arkadaşlarının hanımlarıyla inanın oturmak istemiyorum ilk kez geçen ramazan'da iftar davetlerinde tanıştık davetlerde bir araya geldik zaten hepsi bi arkadaş gurubu oluşturmuştu aralarında yabancılık duydum beklediğim samimiyeti göremedim sonrasınds hiç arayıp sormadılar çağırmadılar cenazemiz oldu yine ses seda yok zaten rahat edememiştim aralarında kendi aralarında muhabbet dönüyordu katılmaya çalışsam benle kısa kesiyorlardı auralarda uyuşmamışta olabilir. Şimdi bu ramazan'da yine davetler var eşimin arkadaşları davet ediyolar eşli geçen seneki gibi ama beni de kimse aramadı davet etmedi yine o ortamda aynı şeyleri yaşayacağım diye inanın gitmek istemiyorum eşime de dedim bozuldu tabi ama kendi mutlu ben mutsuz kalıyorum bu sefer bi kere gittim gördüm olmadı bir sene geçmiş aradan samimi gelmiyor bir yıldır görmediğim insanlarla yemek yemek ben şimdi bu adama haksızlık mı ediyorum ne yapayım sizce