Boşandım ama pişmanım

Yani? Sizin olay bu konuyu aşmış. Konu bu değil ki zaten boşandıktan sonra ailesine söylediklerini anlatmıştır emin ol. Artık eski eşin istese de ailesi seni istemez.
Ortak arkadaşlarımız var samimi olduğumuz. Birisi sormuş anlatmadım anlatmayacağim da demiş. Zaten ailesi farklı şehirde beraber yaşamıyorlar

Eski eşinizi arayın, pişman olduğunuzu söyleyin. Bir şey kaybetmezsiniz.

Ortak arkadaşlarımız var samimi olduğumuz. Birisi sormuş anlatmadım anlatmayacağim da demiş. Zaten ailesi farklı şehirde beraber yaşamıyorlar
Ortak arkadaşlarınız da eski eşinin yüzüne annesi hakkında kötü konuştuğunu biliyorlar yani. Ne kadar kötü. Kendine hiç mi saygın yoktu niye ortalığa saçıldınız bu kadar?

Devlet sırrıymış gibi saklamasanız insanlar da şudur budur diye tahmin yürütmek zorunda kalmaz. Kaldı ki haklıyken haksız duruma düşmek diye birşey var, illaki duymuşsunuzdur. Yanlış anlamayın ama cevaplarınızdan hâlâ kendinizi haklı gördüğünüz çok açık, baştan sona haksızken üstelik. Birkaç üye de söylemiş yukarda, bende eşinizi sevdiğinize dair en ufak bir emare alamadım konunuzdan. Tek pişmanlığınız onun gibi birini bulamama ihtimaline karşı "keşke boşanmasaydım" der gibi olmuş konu...

Eski eşiniz aklı başında biri, geri döneceğini sanmam. Sizden ayrılma sebebi annesine yada kendisine ettiğiniz hakaretler değil farkındaysanız. "En ufak kavgada boşanmak isteyen, daha zor günlerde hayli hayli beni bırakır." düşüncesiyle vazgeçmiş sizden. Boşuna adamla iletişime geçip tekrar reddedilmeyin. Başka kadınlar görüşmek istemiş, daha erken demiş, belli ki yoluna bakacak kendini hazır hissettiğinde. Siz de kendinizi toplayın, yolunuza bakın, bu yaşadığınız da büyük bir tecrübe/hayat dersi olarak yolunuzu aydınlatsın bundan sonra. Size haber taşıyan arkadaslarla da ya iletişimi kesin, yada laf taşımalarına izin vermeyin...

Boşanma bu kadar kolay mı ya .benim eşim beni çok yıprattı çok yordu
Artık ailem gel boşa bu adamı der oldu.
Boşanmak çocuk oyuncağı mi kızım var duzelecegiz deyip çift terapisine başladık.
Hemen gemileri yakmak olmaz eşiniz hakliymis..
Bir daha da bulamazsınız sizi mutlu edeni yani herkesin bir noksanı olur elbet

Adam her türlü imkanı sunmuş aslında, hayır görüşeceksin diye zorlamamış görüşmek istemiyorsan sen kendi ailene git ben kendi aileme gideyim demiş daha ne desin, bazen olmuyorsa olurunu bulmak lazım, bana hakaret ettiler bedel ödeteceksin diyen birini ben çok tehlikeli bulur ve uzaklaşırım keza eşinizde öyle yapmış. Eşi de olsanız ailesinden koparmaya hakkınız yok tıpkı onun anne babasının eşinizi sizden koparmaya hakkı olmadığı gibi. Boşanmanız isabetli olmuş zorlamayın önünüze bakın bence.

Senede 4-5 gün insan düşmanı dahi olsa eşinin hatrı için katlanır yahu.

Aferin

Kesinlikle öyle, hayır en son onu da istememiş adam ben gideyim sen gelme o zaman demiş ona da gelmemiş konu sahibi, enteresan ve tehlikeli buldum ben.
Sadece şımarıklık.Yukarıda bir hanımefendinin sözünü çok doğru buldum.
‘Evlilik biraz da kendinden taviz vermektir’yazmıştı.
Hepimiz sorun yaşıyoruz ama bedel ödetmiyoruz.

Çok doğru söylemiş vallahi, evlilik bilincinde olmamanın sonuçları ne yazık ki bunlar, bedel ödetmek falan çok uç noktalar benim için insan düşmanına bedel ödetmek ister, ödetir bile diyemiyorum ama azından isteyebilir buna okeyim, diğer türlüsü büyük sıkıntı. Ben konu sahibini karakter olarak da tehlikeli buldum nedense dediğiniz gibi hepimiz sorun yaşıyoruz en fazla mesafe koyarım görüşmem falan diyoruz bedel ödeyecekler demek benim aklıma gelmez mesela o yüzden enteresan geldi bana.

Eşi çok kültürlü, etrafinca sevilen, size sadık, her yonden sizi mutlu eden, ve cok iyi birisiymis peki neden boşandiniz hangi olaylar yuzunden kv size terbiyesiz dediki bnce kabahâtın cogu sizde ailenle gorüşmeyeceksin demenizde cok ama cok yanlis

Ben de çok sorun yaşadım ve arama mesafe koydum.
Yakın arkadaşım ben senin yerinde olsam eşinin kardeşinin düğününe gitmezdim dedi.Ben eşimi yalnız bırakmamak için gittim.O günden sonra da bir sorunumu anlatmadım arkadaşıma.
İnsan etkilenebiliyor çünkü.

Aile de Eski eş de büyük ihtimal birisine büyük iyilik yapmışlar yoksa sizden kurtulamazlardı.

Siz aileye karşı ne yaptınız acaba neden terbiyesiz dediler size bunu da sorgulamak lazım.

Çocuk gerçekten aile sevgisiyle büyümüş ki ailesini bir kalemde silmemiş..

Herkes sahipsiz değil, ağaç kavuğundan da çıkmış değil.. Helal olsun çocuğa

Aşırıı abartmissiniz esiniz zaten arkanizda durmuş siz uzatmışsıniz dünya sizin etrafınızda dönmüyor kayinvalideniz neden size terbiyesiz dedi? Bu da muamma bilemedim yok yere dagitmissiniz yuvanizi olan olmus bu saatten sonra düzelmez zaten

Gencim, güzelim diye nasıl gaza geldiyseniz arkadaşlarınız tarafından elinizde patlamış olay. Hâlâ beni ön planda tutulmalı diyorsunuz. Siz o denge nasıl olmalı asla bilmiyorsunuz. Evlilik olgunluğu yok, geri dönmek isteseniz bile biraz aklı başında olan biri sizin ergen triplerinizle uğraşmak istemez.
Siz biraz büyüyün de sonra hayatınızda ciddi kararlar alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…