Boşandım ama pişmanım

Kendi düşen ağlamaz!
Eski kocanın verilmiş sadakası varmış ki, bence adam toksit bir ilişkiden üstelik çocuk da yokken kurtulmuş.

39 yaştan sesleniyorum. 19 yıllık evliyim. Bir insana ailenle görüşmeyeceksin asla denilmez. Ne münasebet. Ayrıca eşiniz size çözüm yolları sunmuş. Haksızsınız.
Yakın arkadaşlarımın 2 si de boşandı ve yıllardır bekarlar. Haa herkes evlenecek diye bir kural yok ama malesef bir yol arkadaşı bile bulamadılar. İhtiyaç duyuyorlar ama düzgün birileri çıkmıyor.
Madem pişmansın bi adım atabilirsin.
İleride en azından ben elimden kaçırdım pişmanlığı yerine ben elimden geleni yaptım duruşu olur.
Yine sen bilirsin tabi.

Öncelikle kendine yatırım yapması gerekiyor.
Kendini törpülemesi gerekiyor.
Arkadaşların söylediği kişi ise bu hanımefendi nişanlıyken de,evliyken de burnunun dikine gitmiş.
Bence kendini geliştirmeden kimseyi boşuna meşgul etmesin.

39 yaştan sesleniyorum. 19 yıllık evliyim. Bir insana ailenle görüşmeyeceksin asla denilmez. Ne münasebet. Ayrıca eşiniz size çözüm yolları sunmuş. Haksızsınız.
Yakın arkadaşlarımın 2 si de boşandı ve yıllardır bekarlar. Haa herkes evlenecek diye bir kural yok ama malesef bir yol arkadaşı bile bulamadılar. İhtiyaç duyuyorlar ama düzgün birileri çıkmıyor.
Madem pişmansın bi adım atabilirsin.
İleride en azından ben elimden kaçırdım pişmanlığı yerine ben elimden geleni yaptım duruşu olur.
Yine sen bilirsin tabi.
Ben sadece ilk mesajını okudum diğer yorumları okumadım.
Tabii ki evvela kendini törpülemeli insan ama pişman olmuş insan da törpülenmeye müsaittir artık. Pişman çünkü.
Sırf evlilikte değil sosyal yaşamda da çok dik başlı olmamak gerekiyor.
Ben ben diyenler hep yanlız kalıyor günün sonunda.

Ben bu konuyu daha önce okudum sanki ya, orda henüz düğün olmamıştı ama. Ona da çok dil döktük ama bana hakaret ettiler de hakaret ettiler diye tutturmuştu. Hakaret de "terbiyesiz" gibi bişey bu arada.

Ama bir zahmet eve alınan robot süpürgeye de karışmasınlar yahu
Ay merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginç bir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş. Ama bu üyeliğinden önce de bir sürü konu açmış herkes haksız bulmuş yine de kendine çekidüzen vermemiş.

Boşanmali miyim bilmiyorum

Bu da başka bir üyeliği

Boşaniyorum

Son düzenleme:
Konuyu okudum.
Adamın verilmiş sadakası varmış.
Ailesi de orta yolu bulabilirmiş.Neden kimse yapıcı olmuyor ki?
Adamı ailesi de kadını ilk hatasında silmiş,kadın zaten tam fiyasko ama yine de düzelebilirdi belki.Ben böyle durumlarda eş ailesinin daha anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum.

Erkek kardeşim yeni evlenmişti ve bir gün ablamı arayıp,eve robot süpürge alıcam.Sence alayım mı gibi şeyler sormuş.
Ablam bunu bana söyledi,zor geçiniyorlar ne gerek vs gibi konuştu.Ben çok sinirlendim.
Erkek kardeşimi aradım ve sen artık evlisin,kendi evine,eşine bir şey alırken kimseye danışmamalısın dedim.
Ha şunu sorabilirsin hangisini almalıyım?
Sence almalı mıyım gerek var mı diye soramazsın.Eşinle konuş ve istişare et ya da al sürpriz yap ona dedim.

Herkes elini taşın altına koymalı diye düşünüyorum.

Ben bulamamıştım
Süpersiniz, ben bulamamıştım konuyu. Evet hiçbir şekilde ikna olmadı ki şimdi de kendini haklı görüyor.
Şu anki tek pişmanlığını da sanırım piyasadaki diğer erkekleri görünce yaşadı. Elinden kaçırdığı kıymetli oldu.

bana bu konu pek doğru gelmedi.
yani bahsettiği özelliklerde adamı hop diye kimse boşamaz. hukuken boşanmak da öyle hemen olan bişey değil.
anlaşmalı desen adam niye hemen tamam desin.
bilemedim yani anlatılmayan detaylar var gibi.

O iş bitmiş artık geri dönüş yok. Zamanla unutursun boşver.

Siz çok bencil davranmışsınız

Ailesini tek kalemde silmesini istemek ne büyük bir kötülük

Ben de kayınlarımla konuşmam ama eşim kardeşleri herzaman buluşur konuşurlar

Her ailede kavga olur

Tekrar denemek istemiyor mu hiç irtibata geçtiniz mi

Siz sanki sevmiyorsunuz sadece karakteri ve size kattıklarını özlüyorsunuz

Okudunuza emin misiniz adam savunmuş üstelik ailesine küsmüş daha ne yapsın ailesini mi öldürsün

Kadın ne kadar red çeker kocası için ailesine hah

Daha iyisini bulabileceğinizi bilseniz pişman olmayacaksınız belli ki.
Aile size terbiyesiz derken acaba haklılar mıydı merak ettim.

Yine de bu kadar içinize dert oluyorsa barışma yoluna gidin. Ama sevdiğinizden emin misiniz bana daha iyisini bulamazsınız diye dertlendiniz gibi geldi. Seviyorsanız ömür boyu pişman olmamak adına adım atın. Diğer türlü ise zamana bırakın.

Ama çok gereksiz bir boşanma olmuş cidden üzücü

Sizi bir konuda yanlış buldum aileyle görüştürmeme ısrarı konusunda .Bir gün çocuğunuz olduğunda onun üzerinde en azından doğurma o yaşa getirmenin verdiği bir hak olduğunu,anneliğin ne kadar zor olduğunu anlayacaksanız.Siz hiç görüşmeyin gerekirse ama onun sık sık olmasa da ki öyle olmayacağını söylemiş görüşmeye hakkı vardı .Şu an eşiniz ailesinin yanında mı ?tek yaşıyorsa belki araya birilerini sokup arayıp bir kere daha görüşebilirsiniz gurur yapmadan.

Adam kurtulmuş diye yazacaktım dedim linçlenirim yazmayayım en iyisi.Ağzına sağlık Ailenle görüşmeyeceksin ne demek ya.Sen görüşmezsin olur biter.Ki adam demiş bayramda seyranda görüşürsün diye bunu bile kabul etmemiş.Çok da düzgün biriymiş eşi.Layık olmadığı için kendi elleriyle kurtarmış adamı.Araki bulasın böyle adamı.Eşim de çok düzgün biridir.Görümcem ilk evlendiğim zamanlar çok laf sokuyordu bana.Ben mesafe koydum eşime de bu sebepten dolayı dedim.Görümcemin hatasını eşimden niye çıkarayım ki.Bulmuşum gül gibi adamı

Hakikaten bazı insanları omuzlarından tutup sarsasın geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…