Boşandım ama pişmanım

Zaten dönerse sana iyilik kendisine kötülük yapmış olur sizi dövmemiş sövmemiş gayet gerçek bişey söylemiş ne karı nede koca hiç birisi anne baba yerini alamaz sen onlarla arana mesafe koyabilirdin eşin buna saygı gösterecek seviyedeymiş zaten annemi babamı silemem demiş en doğrusu buymuş akıllı adam yani tekrar sizinle bi yuva kurmaz tek duanız onun ahını almayında gerisini unutun gitsib
Hanımefendi hatasını görmeden sonraki ilişkilerinde de mutlu olamaz.
Önceliği hayatına birini almak değil,kendini bazı konularda törpülemek olmalı.

Hayır öyle değil. Evet yazdığımdan böyle bir anlam çıkıyor haklısınız. Ama gerçekten iyi birisi olduğunu ayrıldıktan sonra daha iyi anlamaya başladım. Bu manada demek istedim. Günden güne ağırlık çöküyor kalbime
Tabi baktınız sağınıza solunuza, adamlar bi yerinin keyfinde, sorumluluk alacak gibi değiller; evlenenler de mutsuz, türlü sorunla boğuşuyor, o zaman dediniz eyvah. Yani değişen bişey yok, daha iyisini bulamayacağınızı, bulsanız da ikna edemeyeceğinizi gördüğünüz için pişmansınız.

Hanımefendi hatasını görmeden sonraki ilişkilerinde de mutlu olamaz.
Önceliği hayatına birini almak değil,kendini bazı konularda törpülemek olmalı.
Evet kesinlikle destek almalı kendi egosu evliliğini bitirmiş bana birisi terbiyesiz dese neeee aptal salak dese nee kocanda seni biliyor sende kendni biliyorsun neyin tribine girdi padişah mısın kimse sana laf edemicek mi adam gerçekten çok iyi yapmış çocuk olmadan bitmesi iyi olmuş ilerde çocuk alışverişinde benim istediklerim nasl alınmaz diye yine boşanmak ister😀

Evet kesinlikle destek almalı kendi egosu evliliğini bitirmiş bana birisi terbiyesiz dese neeee aptal salak dese nee kocanda seni biliyor sende kendni biliyorsun neyin tribine girdi padişah mısın kimse sana laf edemicek mi adam gerçekten çok iyi yapmış çocuk olmadan bitmesi iyi olmuş ilerde çocuk alışverişinde benim istediklerim nasl alınmaz diye yine boşanmak ister😀
Bak şu olabilir;kayınvalidem bana hakaret ederken eşim sustu ve ona hak verdi.
Bu bir boşanma sebebidir.
Adam tepki vermiş,kavga etmiş ailesiyle.
Ee daha ne yapsın?
Eşi destekçisi olmuş yani.

Bak şu olabilir;kayınvalidem bana hakaret ederken eşim sustu ve ona hak verdi.
Bu bir boşanma sebebidir.
Adam tepki vermiş,kavga etmiş ailesiyle.
Ee daha ne yapsın?
Eşi destekçisi olmuş yani.
Aynen öyle ki ondada hemen boşanılmaz bir olur ili olur üçüncüde beni ezdirmeni kabul edemem dersin gidersin ama hanım kızımız egosuyla hareket etmiş ve o adam asla ona dönmez çünkü mantıklı adam ayrıca aileside asla kabul etmez şimdi ailesi diyodur bi daha asla o kızla görüşme diye geçmiş olsun kendi ayağına sıkmış kız

Aynen öyle ki ondada hemen boşanılmaz bir olur ili olur üçüncüde beni ezdirmeni kabul edemem dersin gidersin ama hanım kızımız egosuyla hareket etmiş ve o adam asla ona dönmez çünkü mantıklı adam ayrıca aileside asla kabul etmez şimdi ailesi diyodur bi daha asla o kızla görüşme diye geçmiş olsun kendi ayağına sıkmış kız
Eşimin ablası bana hakaret etti ve eşim sustu.
Ablasının söylediği sözleri asla umursamadım,eşimin suskunluğundaydı kırgınlığım.
Açıkçası benim için bir şey ifade etmeyen insanın,hakkımda düşünceleri çok da önemli değil.
Eşime kırgınlığımı anlattım,gerçekten sustuğu için pişman olduğunu gördüm samimiyetle davranışlarında.
Ne yapsaydım?Ablan bana hakaret etti deyip soluğu mahkemede alsaydım,ablasının ekmeğine yağ sürmüş olurdum sadece.
Tabi burada kendinizi ezdirin düşüncesi çıkmasın lütfen,sadece olgun ve mantıklı davranın.

Eşimin ablası bana hakaret etti ve eşim sustu.
Ablasının söylediği sözleri asla umursamadım,eşimin suskunluğundaydı kırgınlığım.
Açıkçası benim için bir şey ifade etmeyen insanın,hakkımda düşünceleri çok da önemli değil.
Eşime kırgınlığımı anlattım,gerçekten sustuğu için pişman olduğunu gördüm samimiyetle davranışlarında.
Ne yapsaydım?Ablan bana hakaret etti deyip soluğu mahkemede alsaydım,ablasının ekmeğine yağ sürmüş olurdum sadece.
Tabi burada kendinizi ezdirin düşüncesi çıkmasın lütfen,sadece olgun ve mantıklı davranın.
Kesinlikle canım ama biz ne desek boş konu sahibi belli ki burnunun dikine giden biri o yüzden herkesin yazdığı boş bu kadar boş beleş ayrılıkda duymamıştım valla

Kayınvalide tartışma anında kendini savunmak için o sözü kullanmış olabilir.
Doğru mu?Asla değil.
Ama bana konu sahibi de hiç masum gelmedi.
Terbiyesiz demiş altı üstü. Hakaret değil ki. Tepki bu. Hakaret başka bişey. Terbiyesizlik edene terbiyesiz denir.

Bazen bu forumdaki hemcinslerimi çok acımasız buluyorum. Konu sahibi zaten pişman olduğunu belirtmiş. Daha da canını yakmaya gerek var mı? Boşamdım ve Doğru mu yaptım diye sormuyor ki. Nasıl toparlarım bana yol gösterin diyor. Birkaç hemcinsim dışında esas sorduğu soruya yönelik bir cevap göremedim maalesef.. Birbirimize karşı daha anlayışlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum ♥️
Nasıl toparlarım yol gösterin diye nerede okudunuz? Hala ama ben ailesiyim beni önde tutmalıydı diyor, bu yardım isteği mi? Arkadaşları o gazı vermiş, gençsin güzelsin bunla mı uğraşacaksın deyince boşamış kocasını. Biz de mi gazlayalım, haksızken haklısın diyelim? Adam ailesiyle kavga etmiş, karıma o lafı söyleyemezsiniz diye tartışmış. Sen görüşme ben hastalık var sağlık var kendim giderim demiş. Hayır ona da gidemezsin sileceksin aileni diyen birine niye hak verelim? Bu konuda ısrarla kendini haklı buluyor. Bunu kocası yapsaydı adamı haklı bulur muydunuz?

Sağlam sağlıklı toplum için böylesi daha hayırlı olmuş.

Nasıl toparlarım yol gösterin diye nerede okudunuz? Hala ama ben ailesiyim beni önde tutmalıydı diyor, bu yardım isteği mi? Arkadaşları o gazı vermiş, gençsin güzelsin bunla mı uğraşacaksın deyince boşamış kocasını. Biz de mi gazlayalım, haksızken haklısın diyelim? Adam ailesiyle kavga etmiş, karıma o lafı söyleyemezsiniz diye tartışmış. Sen görüşme ben hastalık var sağlık var kendim giderim demiş. Hayır ona da gidemezsin sileceksin aileni diyen birine niye hak verelim? Bu konuda ısrarla kendini haklı buluyor. Bunu kocası yapsaydı adamı haklı bulur muydunuz?

Sağlam sağlıklı toplum için böylesi daha hayırlı olmuş.
Edilen laf da terbiyesiz bu arada. İnsan utanır ailesi ile bunu tartışmaya, adam sevdiği için gitmiş kötü olmuş. Daha ne yapacaktı değil mi? Yetememiş ama. Zavallı adam.

Edilen laf da terbiyesiz bu arada. İnsan utanır ailesi ile bunu tartışmaya, adam sevdiği için gitmiş kötü olmuş. Daha ne yapacaktı değil mi? Yetememiş ama. Zavallı adam.
Benim hatırladığım bir konuda da evlilerdi ama eş ailesi sormadan robot süpürge filan aldı diye konu sahibi sorun çıkarmıştı.
Aynı bu konudaki gibi kv terbiyesiz demişti. Konu sahibi eşine ailesine tamamen rest çekmediği için kızıyordu.
Kavga nedenini ısrarla söylemediği için ben bu üyenin o olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce kimse haklı bulmamıştı onu.

Benim hatırladığım bir konuda da evlilerdi ama eş ailesi sormadan robot süpürge filan aldı diye konu sahibi sorun çıkarmıştı.
Aynı bu konudaki gibi kv terbiyesiz demişti. Konu sahibi eşine ailesine tamamen rest çekmediği için kızıyordu.
Kavga nedenini ısrarla söylemediği için ben bu üyenin o olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce kimse haklı bulmamıştı onu.
Ama bir zahmet eve alınan robot süpürgeye de karışmasınlar yahu

Ama bir zahmet eve alınan robot süpürgeye de karışmasınlar yahu
Evlenip ev düzerken alınan şeylerdi sanırım. O konuda zaten kimse üstüne gitmemişti, böyle bir konu yüzünden eşini ailenle görüşmeyi kes diye darladığı için haksız bulunmuştu.

Aynı konu. 😀

Back
X