Boşandım ama pişmanım

Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim. Bunu kabul etmedi onlar benim ailem ne kadar yanlışları da olsa öyle bir şey yapmam aynı şey senin ailen tarafından bana yapılsa öyle görüşemezsin filan şeklinde sana da konuşamam ne eş ailenin yerine konulur ne de aile eşin yerine konulur filan dedi. Ama ben çok öfkeli olduğumdan baya hakaret filan da ettim ve gittim boşanma davası açtım.

Kendi düşen ağlamaz!
Eski kocanın verilmiş sadakası varmış ki, bence adam toksit bir ilişkiden üstelik çocuk da yokken kurtulmuş. :super:

Kızlar merhaba. Ben 24 yaşında memur bir kadinim. Eşimle geçen sene evlenmiştik. Ama eşimin annesi bana hakaret etti bazı sebeplerden dolayı. Terbiyesiz filan dedi. Ben bundan dolayı çok sinirlendim ve eşimin ailesiyle görüşmek istemedim. Eşim de bana farklı şehirlerdeyiz zaten görüşmüyoruz senede 4-5 gün bir arada oluruz o da bayramda filan olur dedi ama ben kabul etmedim. Tamam o zaman sen kendin ailene git ben de kendi aileme gideyim dedi. Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim. Bunu kabul etmedi onlar benim ailem ne kadar yanlışları da olsa öyle bir şey yapmam aynı şey senin ailen tarafından bana yapılsa öyle görüşemezsin filan şeklinde sana da konuşamam ne eş ailenin yerine konulur ne de aile eşin yerine konulur filan dedi. Ama ben çok öfkeli olduğumdan baya hakaret filan da ettim ve gittim boşanma davası açtım. O da sen bilirsin dedi daha ilk rüzgarda gitmek istiyorsan hayat bu önümüzde ne fırtınalar olacak o zaman hiç durmazsin yolun açık olsun bağrıma taş başarım sevgime de ket vururum dedi gitti evden. Ben sonradan öğrendim ailesi ile de görüşmüyormuş kızgın olduğu için. Boşandık ama çok pişmanım. Şimdi daha yeni yeni aklıma geliyor. Benim memur olmamdan tutun her şeyim de hep yardımcı oldu. Baya kültürlü ve etrafında çok sevilen birisiydi. Bana da açıkçası sadikti hiçbir zaman fırsatı olmasına rağmen öyle şeylere girişmedi. Bosandigim ilk zamanlar çok mutlu olmuştum ama şimdi derin bir pişmanlık kaplamaya başladı. Yaşım küçük ama gencim halen daha ama onun gibi donanımlı ve aile babası olacak birisini bulamamaktan çok korkuyorum. Geçecek mi sizce bu durum? Çok özlüyorum. Her yönden fazlasıyla beni mutlu eden birisiydi. Sadece hediye alma konusunda eksiği vardı onda da ben de bu kültür yok bu konuda eksikliğim olduğumun farkındayım bu yönde seni mutlu etmek için çaba gösteririm demişti. Onun dışında gayet iyi birisiydi. İşte sürekli bunlar beynimi kurcalıyor. Saatlerce düşünüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çok özlüyorum

39 yaştan sesleniyorum. 19 yıllık evliyim. Bir insana ailenle görüşmeyeceksin asla denilmez. Ne münasebet. Ayrıca eşiniz size çözüm yolları sunmuş. Haksızsınız.
Yakın arkadaşlarımın 2 si de boşandı ve yıllardır bekarlar. Haa herkes evlenecek diye bir kural yok ama malesef bir yol arkadaşı bile bulamadılar. İhtiyaç duyuyorlar ama düzgün birileri çıkmıyor.
Madem pişmansın bi adım atabilirsin.
İleride en azından ben elimden kaçırdım pişmanlığı yerine ben elimden geleni yaptım duruşu olur.
Yine sen bilirsin tabi.

39 yaştan sesleniyorum. 19 yıllık evliyim. Bir insana ailenle görüşmeyeceksin asla denilmez. Ne münasebet. Ayrıca eşiniz size çözüm yolları sunmuş. Haksızsınız.
Yakın arkadaşlarımın 2 si de boşandı ve yıllardır bekarlar. Haa herkes evlenecek diye bir kural yok ama malesef bir yol arkadaşı bile bulamadılar. İhtiyaç duyuyorlar ama düzgün birileri çıkmıyor.
İleride en azından ben elimden kaçırdım pişmanlığı yerine ben elimden geleni yaptım duruşu olur.
Yine sen bilirsin tabi.
Öncelikle kendine yatırım yapması gerekiyor.
Kendini törpülemesi gerekiyor.
Arkadaşların söylediği kişi ise bu hanımefendi nişanlıyken de,evliyken de burnunun dikine gitmiş.
Bence kendini geliştirmeden kimseyi boşuna meşgul etmesin.

Kızlar merhaba. Ben 24 yaşında memur bir kadinim. Eşimle geçen sene evlenmiştik. Ama eşimin annesi bana hakaret etti bazı sebeplerden dolayı. Terbiyesiz filan dedi. Ben bundan dolayı çok sinirlendim ve eşimin ailesiyle görüşmek istemedim. Eşim de bana farklı şehirlerdeyiz zaten görüşmüyoruz senede 4-5 gün bir arada oluruz o da bayramda filan olur dedi ama ben kabul etmedim. Tamam o zaman sen kendin ailene git ben de kendi aileme gideyim dedi. Bu arada ailesiyle de bana dediklerinden dolayı kavga etti. Bu şekilde konuşamazsin dedi. Baya baya sinirleri de yıprandı hatta. Ama ben beni kaybetmek istemiyorsan ailenle görüşmeyeceksin dedim. Beni onların önünde tutmak zorundasın bedel ödemeleri gerekiyor dedim. Bunu kabul etmedi onlar benim ailem ne kadar yanlışları da olsa öyle bir şey yapmam aynı şey senin ailen tarafından bana yapılsa öyle görüşemezsin filan şeklinde sana da konuşamam ne eş ailenin yerine konulur ne de aile eşin yerine konulur filan dedi. Ama ben çok öfkeli olduğumdan baya hakaret filan da ettim ve gittim boşanma davası açtım. O da sen bilirsin dedi daha ilk rüzgarda gitmek istiyorsan hayat bu önümüzde ne fırtınalar olacak o zaman hiç durmazsin yolun açık olsun bağrıma taş başarım sevgime de ket vururum dedi gitti evden. Ben sonradan öğrendim ailesi ile de görüşmüyormuş kızgın olduğu için. Boşandık ama çok pişmanım. Şimdi daha yeni yeni aklıma geliyor. Benim memur olmamdan tutun her şeyim de hep yardımcı oldu. Baya kültürlü ve etrafında çok sevilen birisiydi. Bana da açıkçası sadikti hiçbir zaman fırsatı olmasına rağmen öyle şeylere girişmedi. Bosandigim ilk zamanlar çok mutlu olmuştum ama şimdi derin bir pişmanlık kaplamaya başladı. Yaşım küçük ama gencim halen daha ama onun gibi donanımlı ve aile babası olacak birisini bulamamaktan çok korkuyorum. Geçecek mi sizce bu durum? Çok özlüyorum. Her yönden fazlasıyla beni mutlu eden birisiydi. Sadece hediye alma konusunda eksiği vardı onda da ben de bu kültür yok bu konuda eksikliğim olduğumun farkındayım bu yönde seni mutlu etmek için çaba gösteririm demişti. Onun dışında gayet iyi birisiydi. İşte sürekli bunlar beynimi kurcalıyor. Saatlerce düşünüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çok özlüyorum

Yine sen bilirsin tabi.
Öncelikle kendine yatırım yapması gerekiyor.
Kendini törpülemesi gerekiyor.
Arkadaşların söylediği kişi ise bu hanımefendi nişanlıyken de,evliyken de burnunun dikine gitmiş.
Bence kendini geliştirmeden kimseyi boşuna meşgul etmesin.
Ben sadece ilk mesajını okudum diğer yorumları okumadım.
Tabii ki evvela kendini törpülemeli insan ama pişman olmuş insan da törpülenmeye müsaittir artık. Pişman çünkü.
Sırf evlilikte değil sosyal yaşamda da çok dik başlı olmamak gerekiyor.
Ben ben diyenler hep yanlız kalıyor günün sonunda.

Ben bu konuyu daha önce okudum sanki ya, orda henüz düğün olmamıştı ama. Ona da çok dil döktük ama bana hakaret ettiler de hakaret ettiler diye tutturmuştu. Hakaret de "terbiyesiz" gibi bişey bu arada.

Benim hatırladığım bir konuda da evlilerdi ama eş ailesi sormadan robot süpürge filan aldı diye konu sahibi sorun çıkarmıştı.
Aynı bu konudaki gibi kv terbiyesiz demişti. Konu sahibi eşine ailesine tamamen rest çekmediği için kızıyordu.
Kavga nedenini ısrarla söylemediği için ben bu üyenin o olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce kimse haklı bulmamıştı onu.
Ama bir zahmet eve alınan robot süpürgeye de karışmasınlar yahu
Ay merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginç 😬 bir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş. Ama bu üyeliğinden önce de bir sürü konu açmış herkes haksız bulmuş yine de kendine çekidüzen vermemiş.

Boşanmali miyim bilmiyorum

Bu da başka bir üyeliği

Boşaniyorum

Son düzenleme:
Ay merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginç 😬 bir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş.

Konuyu okudum.
Adamın verilmiş sadakası varmış.
Ailesi de orta yolu bulabilirmiş.Neden kimse yapıcı olmuyor ki?
Adamı ailesi de kadını ilk hatasında silmiş,kadın zaten tam fiyasko ama yine de düzelebilirdi belki.Ben böyle durumlarda eş ailesinin daha anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum.

Erkek kardeşim yeni evlenmişti ve bir gün ablamı arayıp,eve robot süpürge alıcam.Sence alayım mı gibi şeyler sormuş.
Ablam bunu bana söyledi,zor geçiniyorlar ne gerek vs gibi konuştu.Ben çok sinirlendim.
Erkek kardeşimi aradım ve sen artık evlisin,kendi evine,eşine bir şey alırken kimseye danışmamalısın dedim.
Ha şunu sorabilirsin hangisini almalıyım?
Sence almalı mıyım gerek var mı diye soramazsın.Eşinle konuş ve istişare et ya da al sürpriz yap ona dedim.

Herkes elini taşın altına koymalı diye düşünüyorum.

Ben bulamamıştım
Ay merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginç 😬 bir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş. Ama bu üyeliğinden önce de bir sürü konu açmış herkes haksız bulmuş yine de kendine çekidüzen vermemiş.

Bu da başka bir üyeliği

Boşaniyorum
Süpersiniz, ben bulamamıştım konuyu. Evet hiçbir şekilde ikna olmadı ki şimdi de kendini haklı görüyor.
Şu anki tek pişmanlığını da sanırım piyasadaki diğer erkekleri görünce yaşadı. Elinden kaçırdığı kıymetli oldu.

bana bu konu pek doğru gelmedi.
yani bahsettiği özelliklerde adamı hop diye kimse boşamaz. hukuken boşanmak da öyle hemen olan bişey değil.
anlaşmalı desen adam niye hemen tamam desin.
bilemedim yani anlatılmayan detaylar var gibi.

O iş bitmiş artık geri dönüş yok. Zamanla unutursun boşver.

Siz çok bencil davranmışsınız

Ailesini tek kalemde silmesini istemek ne büyük bir kötülük

Ben de kayınlarımla konuşmam ama eşim kardeşleri herzaman buluşur konuşurlar

Her ailede kavga olur

Tekrar denemek istemiyor mu hiç irtibata geçtiniz mi

Siz sanki sevmiyorsunuz sadece karakteri ve size kattıklarını özlüyorsunuz

Yani ben boşanmanızın yerinde olduğunu düşündüm. Çünkü hem eşiniz sizi bırakacak kadar gereksiz bir gurur yapmış, ki sizi bırakabilmiş. Gerçekten sağlam olsaydı aranızdakiler ne siz ne de o bu kadar çabuk bırakamazdınız. Yani siz de kendinizce haklısınız. Sonuçta insanın eşine yapılan hakaret kendine yapılmıştır. Annesi size saygısızlık ettiyse konuşmayacaktı tavır koyacak görüşmeyecekti, görüşmek istiyorsanız eşime de düzgün davranın özür dileyin diyecekti, ve zaman geçip aralar biraz düzelince size görüşün diye baskı yapmazdı kendisi arada sırada görüşürdü sizde zaten arkanızda durduğu için zamanla sakinleşirdiniz.

Kısacası adam sizi savunmamış, boşanma konusunda engel olmamış, boşanma konusunda doğru karar vermişsiniz.
Okudunuza emin misiniz adam savunmuş üstelik ailesine küsmüş daha ne yapsın ailesini mi öldürsün

Kadın ne kadar red çeker kocası için ailesine hah

Daha iyisini bulabileceğinizi bilseniz pişman olmayacaksınız belli ki.
Aile size terbiyesiz derken acaba haklılar mıydı merak ettim.

Dönmez adım gibi biliyorum. Eğer boşanma davası açılırsa o mahkemeden yüzüne bile bakmadan çıkarım senin olmadığın bambaşka bir hayat evresine geçerim demişti. Dediği gibi de yüzüme bile bakmadan çıktı gitti. Dönmezse bu sefer daha kötü olacağım biliyorum
Yine de bu kadar içinize dert oluyorsa barışma yoluna gidin. Ama sevdiğinizden emin misiniz bana daha iyisini bulamazsınız diye dertlendiniz gibi geldi. Seviyorsanız ömür boyu pişman olmamak adına adım atın. Diğer türlü ise zamana bırakın.

Ama çok gereksiz bir boşanma olmuş cidden üzücü

Sizi bir konuda yanlış buldum aileyle görüştürmeme ısrarı konusunda .Bir gün çocuğunuz olduğunda onun üzerinde en azından doğurma o yaşa getirmenin verdiği bir hak olduğunu,anneliğin ne kadar zor olduğunu anlayacaksanız.Siz hiç görüşmeyin gerekirse ama onun sık sık olmasa da ki öyle olmayacağını söylemiş görüşmeye hakkı vardı .Şu an eşiniz ailesinin yanında mı ?tek yaşıyorsa belki araya birilerini sokup arayıp bir kere daha görüşebilirsiniz gurur yapmadan.

Adam kurtulmuş diye yazacaktım dedim linçlenirim yazmayayım en iyisi.Ağzına sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻Ailenle görüşmeyeceksin ne demek ya.Sen görüşmezsin olur biter.Ki adam demiş bayramda seyranda görüşürsün diye bunu bile kabul etmemiş.Çok da düzgün biriymiş eşi.Layık olmadığı için kendi elleriyle kurtarmış adamı.Araki bulasın böyle adamı.Eşim de çok düzgün biridir.Görümcem ilk evlendiğim zamanlar çok laf sokuyordu bana.Ben mesafe koydum eşime de bu sebepten dolayı dedim.Görümcemin hatasını eşimden niye çıkarayım ki.Bulmuşum gül gibi adamı 😀

Adam kurtulmuş diye yazacaktım dedim linçlenirim yazmayayım en iyisi.Ağzına sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻Ailenle görüşmeyeceksin ne demek ya.Sen görüşmezsin olur biter.Ki adam demiş bayramda seyranda görüşürsün diye bunu bile kabul etmemiş.Çok da düzgün biriymiş eşi.Layık olmadığı için kendi elleriyle kurtarmış adamı.Araki bulasın böyle adamı.Eşim de çok düzgün biridir.Görümcem ilk evlendiğim zamanlar çok laf sokuyordu bana.Ben mesafe koydum eşime de bu sebepten dolayı dedim.Görümcemin hatasını eşimden niye çıkarayım ki.Bulmuşum gül gibi adamı 😀
Hakikaten bazı insanları omuzlarından tutup sarsasın geliyor 😄

Back
X