- 2 Temmuz 2023
- 10.415
- 30.077
- 518
Ajan misin mubarekEğer hediye kabul etmiyorsan sen de ayıp ediyorsun üzgünüm. Kayınvalidemin aldığı mutfak robotunu ben de kullanmadım. Kendi çeyizimdekini kullandım ama teşekkür edip aldım. Sonra öğrenci olan kardeşim eve çıkınca ona verdim o kullanıyor şu an. Hediyeyi beğenmedim almam denilmez veya niye aldın denilmez. Teşekkür edilir, beğenmiyorsan kullanılmaz. Sonuçta cebinden çıkmamış teşekkür et al gitsin.
Konu sahibinin eşi kendisinden 8 yaş büyükmüş, 32 yaşında yani.
Annem de kayinvalidem de bana hediyeler getirirler, onlarin hosuna gider benim de begenecegimi dusunup baaaak ne aldim sana diye gelirler, hepsine saskinliklaa aaaa ne guzelmis derim yani niye heveslerini kirayim ki, isime de yariyosa kullanirim, yaramiyosa kalir oyle ben birine hediye edene kadarEğer hediye kabul etmiyorsan sen de ayıp ediyorsun üzgünüm. Kayınvalidemin aldığı mutfak robotunu ben de kullanmadım. Kendi çeyizimdekini kullandım ama teşekkür edip aldım. Sonra öğrenci olan kardeşim eve çıkınca ona verdim o kullanıyor şu an. Hediyeyi beğenmedim almam denilmez veya niye aldın denilmez. Teşekkür edilir, beğenmiyorsan kullanılmaz. Sonuçta cebinden çıkmamış teşekkür et al gitsin.
Konu sahibinin eşi kendisinden 8 yaş büyükmüş, 32 yaşında yani.
Aynen öyle. İyi niyetle yapılmış bir şeyi bozmam şahsen. Hiiiiç alakam olmayan bir şey bile olsa nezaketen teşekkür eder geçerim. Eğer benim aldığım hediye için de birisi ben bunu beğenmedim der veya hediyemi kabul etmezse de daha hiçbir şey almam ona. hediye çeki falan da vermem.Annem de kayinvalidem de bana hediyeler getirirler, onlarin hosuna gider benim de begenecegimi dusunup baaaak ne aldim sana diye gelirler, hepsine saskinliklaa aaaa ne guzelmis derim yani niye heveslerini kirayim ki, isime de yariyosa kullanirim, yaramiyosa kalir oyle ben birine hediye edene kadar
Aynı şeyleri yazmaya gelmiştim,siz yazmışsınız.Aynen öyle. İyi niyetle yapılmış bir şeyi bozmam şahsen. Hiiiiç alakam olmayan bir şey bile olsa nezaketen teşekkür eder geçerim. Eğer benim aldığım hediye için de birisi ben bunu beğenmedim der veya hediyemi kabul etmezse de daha hiçbir şey almam ona. hediye çeki falan da vermem.
Vauvvvv nasıl buldunuz bravo yaw korkulur bu kadınlardanAy merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginçbir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş. Ama bu üyeliğinden önce de bir sürü konu açmış herkes haksız bulmuş yine de kendine çekidüzen vermemiş.
Boşanmali miyim bilmiyorum
Bu da başka bir üyeliği
Boşaniyorum
Şimdi bunları okuyunca aklıma geldi. Benim eski kayınvalide ev çok sıkışık eşya dolu diye bana verdiği bir şeyi istersen alayım ama alırsam kullanırım demişti. Millete neler geliyo bize ne geliyorAynen öyle. İyi niyetle yapılmış bir şeyi bozmam şahsen. Hiiiiç alakam olmayan bir şey bile olsa nezaketen teşekkür eder geçerim. Eğer benim aldığım hediye için de birisi ben bunu beğenmedim der veya hediyemi kabul etmezse de daha hiçbir şey almam ona. hediye çeki falan da vermem.
Daha fazla katilamazdim.Afam yapması gerekeni yapmış ancak bedel odemeliler diyerek kukla gibi yönetmeye çalışması yok mu adam kurtulmuş dedirtiyorAdam kurtulmuş
Hesabı kapanmış.Konu açıyorsun 12 sayfa yazılmış doğru düzgün cevap verdiğin yok..memursun diye biraz fazla mi tepki verdiniz acaba..memur olmanıza nasıl yardımcı oldu eski eşiniz
Hoşuna giden yorumlar gelmeyince başka üyelikler alıp aynı konuları açıyor, gelir yine.Konu açıyorsun 12 sayfa yazılmış doğru düzgün cevap verdiğin yok..memursun diye biraz fazla mi tepki verdiniz acaba..memur olmanıza nasıl yardımcı oldu eski eşiniz
Adam niye haklı ki. Madem seviyor ikna etseydi. Hemen tamam denir mi boşanacagim diyene gerçek bir sorun yokken. Ben sizi haklı buldum. Eşim evliliğimize sahip çıkmıyorsa bitsinDüşünmeden hareket etmişsiniz, beni bırakamaz diye çok emindiniz sanırım ama ben adama hak verdim.Hemen gemileri yakmak olmamiş ama bilmiyorum yapacak da bişey yok gibi
Bu arada yaşınıza 24 demişsiniz ama profilde neden 30 ?
Konu sahibinin söylediğine göre adam bayağı yapıcı mantıklı biri. Annesiyle de çatışmıs konu sahibine söyledikleri sebebiyle. Adam iyi oldukça konu sahibi naz yapmış gördüğüm kadarıyla. En ufak şeyde boşanma lafı eden biriyle eninde sonunda boşanılır. Eşi bu konuda da uyarmış. Boşanma açılırsa ben yüzüne bakmadan mahkemeden çıkarım demiş kadın ise bildiğini okumuş.Adam belliki gururlu biri.Önünü görmüş,çekmek istememiş demekki sürekli böyle bir tavrı.Konu sahibi olgun değil, olgun olsa böyle davranmazdı.Adam niye haklı ki. Madem seviyor ikna etseydi. Hemen tamam denir mi boşanacagim diyene gerçek bir sorun yokken. Ben sizi haklı buldum. Eşim evliliğimize sahip çıkmıyorsa bitsin
Evliliğine sahip çıkmayan hanımefendi bu arada.Adam niye haklı ki. Madem seviyor ikna etseydi. Hemen tamam denir mi boşanacagim diyene gerçek bir sorun yokken. Ben sizi haklı buldum. Eşim evliliğimize sahip çıkmıyorsa bitsin
Evlerden irakBundan sonra ben onun seçtiği kurduğu ailesi oluyorum ya hani. Tabi ki beni önde tutacak
Bu konuda değilsiniz bu konuda haksızsınız neden anlamak istemiyorsunuz ?Beni ailenin önünde tutma konusunda haklı değil miyim? Sonuçta yeni bir aile oluyoruz. Diğer konularda pişmanım
Ay merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginçbir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş. Ama bu üyeliğinden önce de bir sürü konu açmış herkes haksız bulmuş yine de kendine çekidüzen vermemiş.
Boşanmali miyim bilmiyorum
Bu da başka bir üyeliği
Boşaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?