Boşandıktan sonra toplumun boşanmış erkeklere bakış açısı

Ben anlatamıyorum Merkür hanım , eşimle bir alakası yok , yahu sadece merak ettim se sordum herkes eşin şöyle eşin böyle diyor , bu forumda malesef bazı kadınlar sadece alay etmek kınamak için yorum yazıyorlar. MERAK ETTİM SADECE MERAK ETTİM.

Ben boşandım. Boşandığım adam “hüp” diye kapıldı. Adam zaten benle evliyken yerini yapmış. Üstelik Avrupa’nın refah düzeyi en yüksek ülkesinden İsviçreli bir kadınla. Yani kadının ülkesinde erkek kıtlığı mı var bir Türk’e level atlattı? Bu kadın 15 senelik evliliğini neden bitirmek istediğini de sorgulamamıştır.

Benim eski kocam 3.yù bosadi hdgdhdhd demek talep var piyasada

boşanmış, çocuklu biriyle tanıştım arkadaş ortamında. aramızda bişey yok, olamaz da. (o anlamda düşünmeyin diye belirtme ihtiyacı hissediyorum) adam hobileri, tutkuları olan biri. motorla gezmek, karavanla gezmek, motorla türkiye turuna çıkmak, dağcılık falan gibi zevk aldığı şeyler var. 13 sene evli kalmış, eşim bir kere bile benimle gelmedi, ben her yere tek başıma gittim, keyif aldığım şeyleri hep tek başıma yaptım dedi mesela. belli ki birbirlerinin hayatlarına, keyiflerine ayak uyduramamışlar. kendini çok yalnız hissediyormuş. başka sorunlar da varmış ama eşiyle yapmayı en çok istediği şeyler bunlarmış mesela. her boşanan erkek dövdü, aldattı demek değil. evlilik sahiden beklediğini verememiş de olabilir insana.

Konu sahibi boşanma aşamasında olduğu kocası için mi açmış konuyu? Ne alaka?
Aman size ne konu sahibi ya sizden çıktıktan sonra ne gözle bakarlarsa baksınlar.

Valla eşini aldatarak ayrılmış bir erkek tanıyorum, hemen yeniden evlenebildi. Tipi berbat, durumu dersen zengin değil. Herkese göre değişen değerler sözkonusu.

Hiç düşünmemiştim. Taa ki en yakın arkadaşım boşanmış kendisinden 10 yaş büyük bir adamla evlenmeyi kabul edene kadar. Üstelik görücü usulü. Sonra düşündüm sanırım ben olsam kabul etmezdim. Maddi manevi yaşadığımı her şeyi beraber ilk kez benimle yaşasın isterdim. Tabii tercih meselesi herkese saygı duymak lazım.

İlginç bir sekilde umursamayan çok bu durumu. Herhalde bu adamlardan harikalar yaratacaklarini sanıyorlar, sizin göremediğiniz birşeyi keşfetme peşinde olsa gerek. Benim arkadaşımin eşi de öyle tipi olan bir adam da değildi, boşanmadan buldu sanırım hem de teyzesinin bir arkadaşının kızıyla evlendi. B.k diye atilanı hap diye kapan bu kadınlara da ne denilmeli bilemedim.

Evlenmek boşanmak bunlar benim için tabu değil
Hayatın doğal akışı
Herkes evlenebilir
Herkes ayrılabilir
Önemli olan neden ayrıldığı
İşin içinde aldatma ya da şiddet yoksa
Gerisine takılmam

Boşanmış erkeği kimse sorgulanıyor.
Hatta burada bile bekar gencecik kadınlar çocuklu adamlarla evlenmek için soru soruyorlar.
Olan hep kadına oluyor bu bir gerçek.
Ama bunu belirleyen şey yaşadığın yer ve yaşam biçiminiz.
Mesela benim okulumda bir adam boşandı yeniden evlendi şuan iki çocuğu var.
Kız bunla evlenme nedeni yaşının ileri olması çocuk sahibi olmak istemek felan.
Bu kız yirmilerde olsa bu adamı tercih etmezdi.
Yaşadığım yer küçük bir ilçe ve muhafazakar.
Benim burada üzüldüğün eski eşi bekar kadını tanıyorum çok da zarif bir kadin.
Yaşı 38 şuan onun ve ayrılmak istememis sevmiş adamı ama adam ayrılmak istemiş.
Yer küçük herkes bunu konuşuyordu bir sure.
Ve o adamın şansini o ayrıldığı karısının bulmasını isterdim.
Çünkü o kadın ailesinden ayrı bir yere gidemez küçük ilçede ve gelen talipler bir halta yaramıyor.
Ya risk alıp başka ile gidecek yada burada devam edecek.
Ve adam yeni evlendigi kadın için kaç km yol gidip geliyor.
Yeni güzel hayatı oldu parası da var kariyeri de.
Kadın için her zaman ayni şey olmuyor.
Bu yüzden leş gibi adamlar çekilmez o ayrı ama kadına hayat erkeğe güldüğü gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…