- 4 Mayıs 2022
- 1.191
- 1.550
-
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Ben kocamı sormuyorum , genel olarak merak ettiğim bir konuydu bu. Merak edemez miyim ? Ay burda cidden herşeyi sadece kendi kafasndaki şemalara göre yorumlayan bir güruh var. Sebepsiz agresiflik saçma yani.Eh diğer altın konusunda gömmediniz mi kocanızı?
İyi bir kocayı niye boşayasınız?kötü olduğu için boşanmıyor musunuz? Eh, kim ne yapsın sizin kötü kocanızı yorumum saçma değil gayet yerinde .
Benim 2 arkadaşım boşanmış erkekle evlendi, her iki adamın da 2’şer çocukları var ilk evliliklerinden. Kızlarin ilk evliliği ve doğal olarak çocukları yok. Ancak bizde yaş ortalaması 45-48 arası. Bu yaşta bulunan biraz değerli oluyor gibi geldi banaFena bakmıyorlar ya, çatır çatır evlenen var boşanmış erkekle. Çocuğu da yoksa ohh çöpsüz üzüm.
O yaş aralığında boşanmış çocuklu adam bulmalarından doğal bir şey yok ki, çoğu o şekilde zaten.Benim 2 arkadaşım boşanmış erkekle evlendi, her iki adamın da 2’şer çocukları var ilk evliliklerinden. Kızlarin ilk evliliği ve doğal olarak çocukları yok. Ancak bizde yaş ortalaması 45-48 arası. Bu yaşta bulunan biraz değerli oluyor gibi geldi bana
Hanfendi siz iyi misiniz ? Bu konunuzun ilk sayfasına gidin ilk yorumu ben yaptım bakın ne demişim.Ben kocamı sormuyorum , genel olarak merak ettiğim bir konuydu bu. Merak edemez miyim ? Ay burda cidden herşeyi sadece kendi kafasndaki şemalara göre yorumlayan bir güruh var. Sebepsiz agresiflik saçma yani.
Ya valla ülke erkeksizlikten kırılıyor, o yüzden kıymete bindi erkek milleti. Çer çöp adamların bile peşinde koşuyorlar. Evli, bekar farketmiyor. Millet tuttuğuna yapışıyor. Acı ama gerçek bu. Kadınlar kendi değerlerini bir anlasalar keşke..Biliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?
İnsanlara yorum yaparken alaycı tavrınızdan uzaklaşırsanız ben size güzel konuşurdum.Hanfendi siz iyi misiniz ? Bu konunuzun ilk sayfasına gidin ilk yorumu ben yaptım bakın ne demişim.
Siz agresifleştiniz. Altın konusunda daha sempatiktiniz
Bunu düşündüğümü nerden çıkardınız ve benimle dalga geçme hakkını kendinizde nasıl gördünüz acaba ?Hımm onu düşünüyor..
Kimse bakmaz eski eşinize merak etmeyin konu sahibi
İnsanlara yorum yaparken alaycı tavrınızdan uzaklaşırsanız ben size güzel konuşurdum.
Ben başkasının yorumuna alıntı yapmıştım neyse zaten önemli değilBunu düşündüğümü nerden çıkardınız ve benimle dalga geçme hakkını kendinizde nasıl gördünüz acaba ?
Kimin agresif oldugu ortada. Habire birlikte bile yaşayamadığın "kocanla" ilgili konu açmaya devam et buradaki herkes zamanında güzel lincledi seni de zoruna giden seyler olunca da saldırırsın bu şekilde. Git kaynanana yalvar şimdi belki bi 5 dk oğlunu görmene izin verirYa senin derdin ne ? Ne alaka yani sebepsiz agresifsin. Sabahtan beri kendi kafa yapını yansıtan yorumlar yapıyorsun. Sen niyet okuyucu musun?
Ona buna sataşıp durmuş niye açiklama yapiyosunuz ki zatenBen başkasının yorumuna alıntı yapmıştım neyse zaten önemli değil
Ben eski konularını okumadım bile,altın konusunu okudum orada zaten kendi de özet geçmiş.Kimin agresif oldugu ortada. Habire birlikte bile yaşayamadığın "kocanla" ilgili konu açmaya devam et buradaki herkes zamanında güzel lincledi seni de zoruna giden seyler olunca da saldırırsın bu şekilde. Git kaynanana yalvar şimdi belki bi 5 dk oğlunu görmene izin verirhadii koş seni de bir güzel görmezden geliyorum artık zamaninda insan gibi derdini dinledigim icin de aşırı pişmanim hadi
En iyisi terapiste gideyim ama adama aşık olurum diye korkuyorumKimin agresif oldugu ortada. Habire birlikte bile yaşayamadığın "kocanla" ilgili konu açmaya devam et buradaki herkes zamanında güzel lincledi seni de zoruna giden seyler olunca da saldırırsın bu şekilde. Git kaynanana yalvar şimdi belki bi 5 dk oğlunu görmene izin verirhadii koş seni de bir güzel görmezden geliyorum artık zamaninda insan gibi derdini dinledigim icin de aşırı pişmanim hadi
O kadar çok boşanan çift vark ki. Bakış açımızda boşta kalıyorBiliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?
Çok sevinirim bilgin yoksa fikrin de olmasınBen eski konularını okumadım bile,altın konusunu okudum orada zaten kendi de özet geçmiş.
Neysee kafam götürmüyor konudan gidiyorum
Boşanma nedeni ni merak ederim, ihanet mi ,şiddetmi? Normal anlaşmazlıksa normal karşılanır, hayat bu hersey olabilirBiliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?
Bu yorum Neva hanıma ithafen yazıldıEn iyisi terapiste gideyim ama adama aşık olurum diye korkuyorum
En iyisi terapiste gideyim ama adama aşık olurum diye korkuyorum