Boşandıktan sonra toplumun boşanmış erkeklere bakış açısı

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.191
1.550
Biliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?

Birlikteliğin olduğu gibi boşanmakta var bu yadsınamaz zaten o yüzden ev içini bilemeyiz diye düşünüyorum ben , örneğin biri arkadaşlıkta çok iyidir ama evlilikte sorumluluk alamamış evliliğe ayak uyduramamis biri olabilir bu onun kötü olduğunu da göstermez, kimisi arkadaşlıkta kötüdür evlendigi kadına çok iyidir

Artık hiçkimseye toplum boşandığı için kötü gözle bakmıyor. Çok aşırı muhafazakar bir zihniyete sahip değilse yaşadığınız yer. Öyle insanlar da hayatınızda olmasın zaten. Eskisi gibi değil unutun onu. Siz kendinizi öyle görüp savunma mekanizması içine sokup açıklamaya çalışırsanız ama her şeyi kötü yaparsınız. Benim okulumda boşanmış 4 tane öğretmen var hepsi de hayatlarını yaşıyor keyifleri yerinde hatta ilişkisi olanlar bile var. Şu kokuşmuş zihniyetleri bırakalım bir kenara. Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa.

Eskidenmiş kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz geyikleri…

Esra Erol’da izliyorum. Anneciğimden büyük kadınlar sosyal medyada buldukları adama aşık olup evdeki adamı hatta çocukları bırakıp gidiyorlar.

Adamlar da ağlıyor,konu komşu da evdekini öve öve bitiremiyor.

Her boşanmış adam da işkenceci değil yani.

Benim kardeşim de arkadaşımda boşandılar. En yakından gözlemliyorum konuyu.

Herhangi bir talip çıktığında, ilk sorular; neden boşandı? Diğer kadını tanıyan var mı? (Varsa konuyu net öğrenmek için)

Çocuğu var mı?

Çocuk kimde kalıyor?

Buna bağlı olarak ödediği nafaka, çocuğu daha sonra almak istiyor mu?

Çocuk varsa zaten 10-0 gibi bı durum oluyor.

Her konuda bekar birinden çok daha temkinli yaklaşıyor kız tarafı. İnce eleyip sık dokuyorlar. Nişan atmak falan çok basit oluyor. Aklına yatmayan yerde kız tarafı hicbiseyden çekinmiyor.

Hele boşanmış adam bekar kizla evleniyorsa çok dikkat çekiyor. Maddi olarak üst sınıf beklentiler doguyor gibi...
Benim Anadolu topraklarında şahit olduklarim bunlar.

Boşandıktan sonra koşa koşa iddet süresini kaldırmak için dava açmaya geliyorlar bi de. Kolay yıkmıyorlarmış gerçekten, bi de kolay olsa ohoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…