Boşandıktan sonra toplumun boşanmış erkeklere bakış açısı

Kendinizden ötürü boşanmış kadınları düşünseniz anlayacağım ama boşanmış erkeklere ne gözle bakıldığı şuan sizi neden ilgilendiriyor? Merak etmeyin erkeklere bir şey olmuyor bizim toplumda kolay kolay. Boşanmanın negatif yönünü yaşayan varsa yine kadınlar malesef. Hele çocuk varsa.

Boşanan kadına da adama da başka gözle bakmam. Çevreden de öyle saçmalık görmedim: ama şahsen çocuklu boşanmış erkekle bekar olsam asla ilgilenmezdim. Boşanma durumu değil çocuk durumu önemli. Ömür boyu biriyle ortak sorumluluğunun olmasını tercih etmezdim

ahahah bizde izliyoruz istasyonda
aşırı eğleniyoruz ya
Bir peri gelse hangi işi yapmak istersin diye kesinlikle Esra Erol'un işini yapmak isterim , tam benlik

ahahah bizde izliyoruz istasyonda
aşırı eğleniyoruz ya
Bir peri gelse hangi işi yapmak istersin diye kesinlikle Esra Erol'un işini yapmak isterim , tam benlik
Yok ben eğlenmiyorum ya.
Üzülüyorum şahsen.

Müge de,Esra da çok ağır konular işliyor. Çok etkileniyorum geçen hafta ağladım Müge’de…

Yok ben eğlenmiyorum ya.
Üzülüyorum şahsen.

Müge de,Esra da çok ağır konular işliyor. Çok etkileniyorum geçen hafta ağladım Müge’de…
ya cinayet vs olayları konusunda bir şey diyemem ama esraya uzulemiyorum ya Allah affetsin eğlenceli geliyor bana
önüne gelen birbirine yazıyor ülkede inanılır gibi değil hdjdkd

Yok ben eğlenmiyorum ya.
Üzülüyorum şahsen.

Denk geldiklerimden bir tanesi eğlenceliydi.Kadın kocasını bırakıp başka adama kaçarken eltisini de götürmüş.İki elti aynı adama kaçmıştı.Bir kadın da kaçarken evdeki piknik tüpünü götürmüştü.Niye diye düşünmüştüm uzun zaman.

Aynen erkekler de büyük sıkıntıda. Ama toplum sanıyor ki sadece kadını konuşuyorlar. Asıl erkeğe özellikle maddi anlamda çok yük biniyor zaten kadınlar akıllandı artık çoğu kişi maddi güvence isteyerek evleniyor

Valla adam çok zenginse bazı kadınlar pek sorgulamıyor.Benim etrafta gördüğüm bu.

Gayet normal karşılanıyor artık, boşanmış kadınların karşılandığı gibi. Yobaz kesim için kadın “kusurlu” görülse de boşanmış erkek için pek olumsuz yorum duymadım

Boşandığım adam benden sonra istersee monako prensesiyle evlensin isterse kendine harem kursun zerre umrumda değil ki olmadı da
Boşandiktan sonra eski kocama nasıl bakacaklar acaba diye meraktan soruyosun çünkü?. Cevabını merak etmediginde bu sorularla beynini mesgul etmediginde anlayacaksın o adamın senin için bişey ifade etmedigini ama görüyorum ki hala ediyor..

Sadece merak ettim , sosyolojik olarak

Saçma sapansın. Ne alaka ? Hadsiz yorum.
Eh diğer altın konusunda gömmediniz mi kocanızı?
İyi bir kocayı niye boşayasınız?kötü olduğu için boşanmıyor musunuz? Eh, kim ne yapsın sizin kötü kocanızı yorumum saçma değil gayet yerinde .

Ya senin derdin ne ? Ne alaka yani sebepsiz agresifsin. Sabahtan beri kendi kafa yapını yansıtan yorumlar yapıyorsun. Sen niyet okuyucu musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…