Boşandıktan sonra toplumun boşanmış erkeklere bakış açısı

Eh diğer altın konusunda gömmediniz mi kocanızı?
İyi bir kocayı niye boşayasınız?kötü olduğu için boşanmıyor musunuz? Eh, kim ne yapsın sizin kötü kocanızı yorumum saçma değil gayet yerinde .
Ben kocamı sormuyorum , genel olarak merak ettiğim bir konuydu bu. Merak edemez miyim ? Ay burda cidden herşeyi sadece kendi kafasndaki şemalara göre yorumlayan bir güruh var. Sebepsiz agresiflik saçma yani.

Fena bakmıyorlar ya, çatır çatır evlenen var boşanmış erkekle. Çocuğu da yoksa ohh çöpsüz üzüm.
Benim 2 arkadaşım boşanmış erkekle evlendi, her iki adamın da 2’şer çocukları var ilk evliliklerinden. Kızlarin ilk evliliği ve doğal olarak çocukları yok. Ancak bizde yaş ortalaması 45-48 arası. Bu yaşta bulunan biraz değerli oluyor gibi geldi bana

Benim 2 arkadaşım boşanmış erkekle evlendi, her iki adamın da 2’şer çocukları var ilk evliliklerinden. Kızlarin ilk evliliği ve doğal olarak çocukları yok. Ancak bizde yaş ortalaması 45-48 arası. Bu yaşta bulunan biraz değerli oluyor gibi geldi bana
O yaş aralığında boşanmış çocuklu adam bulmalarından doğal bir şey yok ki, çoğu o şekilde zaten.

Ben kocamı sormuyorum , genel olarak merak ettiğim bir konuydu bu. Merak edemez miyim ? Ay burda cidden herşeyi sadece kendi kafasndaki şemalara göre yorumlayan bir güruh var. Sebepsiz agresiflik saçma yani.
Hanfendi siz iyi misiniz ? Bu konunuzun ilk sayfasına gidin ilk yorumu ben yaptım bakın ne demişim.
Siz agresifleştiniz. Altın konusunda daha sempatiktiniz

Biliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?
Ya valla ülke erkeksizlikten kırılıyor, o yüzden kıymete bindi erkek milleti. Çer çöp adamların bile peşinde koşuyorlar. Evli, bekar farketmiyor. Millet tuttuğuna yapışıyor. Acı ama gerçek bu. Kadınlar kendi değerlerini bir anlasalar keşke..

bana göre davayı açan 1-0 önde.
Çocuklularsa ve çocuk kimdeyse o da 1-0 önde.
Eğer küçük çocukla kadın boşadıysa kadın haklıdır acilen uzaklaşılmalı 🤣🤣
Eğer kısa süreli evlilikse ve kadın boşadıysa kadın haklıdır ve yine acilen uzaklaşılmalı.
Kadınlar genel olarak yapıcıdır ufak tefek şeylerde boşanmazlar yani.

Ya senin derdin ne ? Ne alaka yani sebepsiz agresifsin. Sabahtan beri kendi kafa yapını yansıtan yorumlar yapıyorsun. Sen niyet okuyucu musun?
Kimin agresif oldugu ortada. Habire birlikte bile yaşayamadığın "kocanla" ilgili konu açmaya devam et buradaki herkes zamanında güzel lincledi seni de zoruna giden seyler olunca da saldırırsın bu şekilde. Git kaynanana yalvar şimdi belki bi 5 dk oğlunu görmene izin verir😻 hadii koş😄 seni de bir güzel görmezden geliyorum artık zamaninda insan gibi derdini dinledigim icin de aşırı pişmanim hadi

Kimin agresif oldugu ortada. Habire birlikte bile yaşayamadığın "kocanla" ilgili konu açmaya devam et buradaki herkes zamanında güzel lincledi seni de zoruna giden seyler olunca da saldırırsın bu şekilde. Git kaynanana yalvar şimdi belki bi 5 dk oğlunu görmene izin verir😻 hadii koş😄 seni de bir güzel görmezden geliyorum artık zamaninda insan gibi derdini dinledigim icin de aşırı pişmanim hadi
Ben eski konularını okumadım bile,altın konusunu okudum orada zaten kendi de özet geçmiş.
Neysee kafam götürmüyor konudan gidiyorum

En iyisi terapiste gideyim ama adama aşık olurum diye korkuyorum

Biliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?
O kadar çok boşanan çift vark ki. Bakış açımızda boşta kalıyor :KK70: Eskisi gibi olmasa da hala boşanmaktan korkan kadınları daha çok görüyorum ben açıkçası. Yani boşanmamak için uğraşan, erkek bi b*klar yesede görmezden gelen kadınların sayısı en azından benim şahit olduklarım genelde daha fazla. Ama tabi kadınlarında aldatıp, kaçıp gittiği oluyor. Ama her ne olmuşsa ayrıldıktan sonra erkek ya da kadın eşinin tüm özel hayatını ortaya döken, sürekli onu kötüleyen, ayrıldık diye tüm suçluyu karşı taraf yapana da pek inanmıyorum ben açıkçası. Ben kötü bir şekilde ayrılsamda bunu anlatmam. Yaşandı bitti. Zaten saygı çerçevesinde bitirenler yapmıyor onu genelde kavga gürültü ile bitirenler roman çıkıyor :KK70:

Boşanma nedeni ni merak ederim, ihanet mi ,şiddetmi? Normal anlaşmazlıksa normal karşılanır, hayat bu hersey olabilir

Benim gözlemlediğim;
Boşanan erkekler, çocukları olsa bile , boşandıktan çok kısa bir süre sonra bir ilişkiye başlıyor. Direkt hiç evlenmemiş, çocuk sorumluluğu olmamış bir erkek gibi bekar hayatı yaşıyor. Kadınlar ise çocukları ile hayat mücadelesi veriyor.
Haftada bir veya iki gün olan görüş gününe düzenli giden erkek yok herhalde. Olsa bile çoğu gün anne ile çocuklar olduğu için , kadın hayatını çocuklara endeksli yaşıyor. Erkekler daha rahat oluyor.
Maddi destek değişir ama manevi açıdan kadın için her daim zor bence. (Çocuklar varsa)

X