- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Çook mühim bir şey kaçırdığımı düşünmediğim için açıp okuma gereği bile duymadım desem?Çok sevinirim bilgin yoksa fikrin de olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook mühim bir şey kaçırdığımı düşünmediğim için açıp okuma gereği bile duymadım desem?Çok sevinirim bilgin yoksa fikrin de olmasın
O zaman yorum yapmasana , boş işlerle uğraşma ozaman mesela yani.Çook mühim bir şey kaçırdığımı düşünmediğim için açıp okuma gereği bile duymadım desem?
Ben anlatamıyorum Merkür hanım , eşimle bir alakası yok , yahu sadece merak ettim se sordum herkes eşin şöyle eşin böyle diyor , bu forumda malesef bazı kadınlar sadece alay etmek kınamak için yorum yazıyorlar. MERAK ETTİM SADECE MERAK ETTİM.Konu sahibi sizi üzmek istemem ama gerçekten yolun sonuna gelmiş bir evliliğiniz var. Bırakın o da boşanınca ne yaparsa yapsın, olan size olur bu iş devam ettikçe. Kendinizi yıprattığınızla kalıyorsunuz yazık değil mi hayatınıza?
Peki cınımO zaman yorum yapmasana , boş işlerle uğraşma ozaman mesela yani.
Sen çok aciz birisinOna buna sataşıp durmuş niye açiklama yapiyosunuz ki zaten
dogadostupanda kabak benim kafama patladı
Benim eski kocam 3.yù bosadi hdgdhdhd demek talep var piyasadaEski eşim hakkında önyargılı olunmasını tercih etmezdim biz anlaşamadık ayrıldık kötü bir insan değildi. Ben de değildim. Ne bana ne ona kötü gözle bakılmamalı.
Erkek boşandı diye kötü biri demek asla doğru değildir.
Bende hep kaçırıyorumVay gene kavga cikmis, kaos, siddet, entrika hepsini kacirmisim
Ah üzümlü kekim bir konuda daha yolumuz birleşti sjsjndnfndVay gene kavga cikmis, kaos, siddet, entrika hepsini kacirmisim
İlginç bir sekilde umursamayan çok bu durumu. Herhalde bu adamlardan harikalar yaratacaklarini sanıyorlar, sizin göremediğiniz birşeyi keşfetme peşinde olsa gerek. Benim arkadaşımin eşi de öyle tipi olan bir adam da değildi, boşanmadan buldu sanırım hem de teyzesinin bir arkadaşının kızıyla evlendi. B.k diye atilanı hap diye kapan bu kadınlara da ne denilmeli bilemedim.Ben boşandım. Boşandığım adam “hüp” diye kapıldı. Adam zaten benle evliyken yerini yapmış. Üstelik Avrupa’nın refah düzeyi en yüksek ülkesinden İsviçreli bir kadınla. Yani kadının ülkesinde erkek kıtlığı mı var bir Türk’e level atlattı? Bu kadın 15 senelik evliliğini neden bitirmek istediğini de sorgulamamıştır.