- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
- Konu Sahibi animamundi
-
eski eşin mi?Niye ya?O kadar kötü ayrıldığı birini niye ekler ki bir adam?Ne diyecekti acaba çok merak ettim?
Anneyim bende belki ondandır :)))))))))))))).hakaret edecek olsa direk mesaj atabilir.Bence kesin resimlerine bakıp şimdi nerdesin kiminlesin onu belirlemeye çalışacaktı.
Yok canım iyi yapmışsın ne işi var onun artık hayatının içinde...Ama öyle deme ben süper bişee oldum arkadaşım görsün çatlasın diyorsan o başka tabi...kaydirigubbakcemile3
Nedensiz bir sinir var içimde...başkacada iyiyim çok şükür canım...
canım biz dün annemle faceden resmine baktık oğlu,köpeği çok mutlular resimde(
Oğlu? Evlendi bu o zaman..? Resimler aldatıcıdır benimde eşimle 1500 tane aşık pozumuz vardı.Şimdi kızını bile görmeye gelmiyor,birbirimizden nefret ediyoruz.Ama inşallah evladına iyi örnek olur.Ama bir insan psikopatsa psikopat kalıyor malesef(
merhaba canlar okadar yoğunumkiaçıldı bizim gelin dmat sezonu giremesemde aklımasınız hepinizi öpüyorum kocaman
hemen evlendi o 4 ay sonra felan evlendi ama eşiylede boşanmış şimdi köyde annesinin yanında kalıyormuş demekki çocuğu vermedi karısına,ben üzülmüyorum ama bir çocuğum olsa nasıl isterdim biliyormusun nasıl özlemini duyuyorum
bende merak etmiştim valla cnım aman iyi olda
Tahmin etmiştim...Yazık olmuş çocuğa...seninkinede olacaktı..o yüzden mutlu mesut 2.evliliğinde doğurman daha hayırlı olcak...Mutlu evlilik,mutlu anne baba..mutlu çocuklar...:1hug:
sence olacakmı canım benimde bir gün çocuğum bak boşandıktan sonra beraber olduğum erkek arkadaşlarım oldu daha çok yıkıldım daha çok üzüldüm ama çocuğum olsaydı kimseyle görüşmezdim,o kadar yaşanılana rağmen asla evlenmeyeceğim diyemiyorum sadece çocuk için nasıl seviyorum çocukları sokakta çarşıda pazarda görsem varya allahım ya ...benneyaptımki
Valla olmaması için bir sebep göremiyorum...Hayat kısa mutluluklar yanımıza kar...Ama artık mantıklı olmalıyız,aşktan meşkten nasibimizi aldık..Mutlu etmek isteyene şans vermelisin,çok duygusallık artık bizim için yasaklı...Benim evladım var ben 1000 kere daha düşünürüm ama sen daha rahatsın bu konuda..Erkek arkadaşlıkları arkadaşlık sınıfında bırak elbet karşına bu sınıfı atlayıp beynine mantıklı gelip gönül kapından girecek olacak ama akıllı olursan akıllı birileri ile olma şansın olur.Dediğim gibi fazla duygusallık yaparsak karşımıza hep bunu sömürecekler çıkar.İlk önce beynine kalbine girsin güvenini kazansın sorumluluk sahibi olsun sonuna kadar sende ona sahip çık ...
İyiyimcanım ya..çok şükür çok kötü birşey yok...çocuğum olsaydı hayatıma kimseyi sokmazdım ama işte....ya haklısın o pisliğin beni face eklemesindeki amaç neydi acaba sakin kafayla düşününce msj gönderebilirdi dediğin gibi....sen nasılsın bu arada kusura bakma ben anlatıyorum sürekli bişeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?