- Konu Sahibi animamundi
-
ben annem için yaşıyorum şuan anneme bişey olsa ben de ölürüm allah benim canımı ondan önce alsın ki zaten diğer türlü öldürürüm kendimi
haklısın canım kimse böyle olsun istemezdi ama demekki yaşanması gerekiyormuş
her ne kadar artık hayatın bir anlamı kalmasada yaşamaya mecburuz başka çaremiz yok
tartışalım arkadaşlar gittikçe özgüvenimi kaybediyorum ben
merhabalar arkadaşlar
burayı tesadüfen gördüm
okudum yazdıklarınızı okurken üzüldüm ama hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor
bende sizlerden biriyim bende ayrıldım yani.
burada yalnız olmadığımı bilmek güzel umarım daha çok yazarız hep birlikte
şimdilik iyi geceler arkadaşlar
haklısın canım kimse böyle olsun istemezdi ama demekki yaşanması gerekiyormuş
her ne kadar artık hayatın bir anlamı kalmasada yaşamaya mecburuz başka çaremiz yok
ben annem için yaşıyorum şuan anneme bişey olsa ben de ölürüm allah benim canımı ondan önce alsın ki zaten diğer türlü öldürürüm kendimi
boşanmış olmak hayatın sonu değil elbette ama ben hep evdeyim uğraştığım bişey yok.daha doğrusu nedense içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.resmen kendimi eve hapsettim.bu bunalım havasından bir an önce kurtulmam lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.bir çıkış yolu bulamadım kendime offf ya artık canlanmanın zamanı geldi hayat akıp gidiyor avuçlarımdan
boşanmış olmak demek hayatımızın tüm anlamını yitirmiş olması demek değildir arkadaşlar, bu kadar karamsar olmayın bu bizler için yeni bir başlangıç ikinci bi şans bunu iyi değerlendirelim her şeyin daha güzel olacağına inanmamız gerekiyo ve bencede öyle olacaka.s
kızlar ya size benim hemen bir sorum olacak....
daha davayı yeni açtım ben mahkemeye falan gitmedik .....
eşim kızımı vermiceni söylüyor almak istiyorum ayrılamam ben...
ama nasıl hiç bilmiyorum bu konuları yardım eder misiniz?
neler yapmam lazım ne gerekiyor.....
lütfen yardım edin....
Yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyerek, kırmızıyla belirttiğim cümleleri hayatımın bir döneminde bir veya daha çok defa kullanmış biriyim. Bilmeyen arkadaşlar için kısa not: yaklaşık 10 yıl önce boşandım, 1 yıl süren evliliğin ardından.
Tabii ki evlenme nedenleri, evlilikten beklentiler, evlilik hakkındaki düşüncelere bağlı olarak boşanmadan etkilenmeler de farklı oluyor...
Şu anda kim ne derse desin, anlayışsız ya da ne bileyim hikaye anlatıyor gibi gelebilir sizlere, zamanında bana da geldi. Ama geçiyor, buna inanın, eğer siz geçmesini isterseniz, eğer hayatın devam ettiğini, her başı olan şeyin sona olacağı gerçeğini belki erken, belki tatsız ama bir şekilde yaşamış olduğunuzu ve ölümden başka hayatta her şeyin çaresi olduğunu, gün gelip aradan belki de birkaç yıl geçmişken çok ciddi bir hastalıkla yüz yüze geldiğinizde -sadece şüphesi bile olsa- şu anda yas ya da ne diyeyim hayattan kopuk, toparlanmayı ertelediğiniz zamanları düşününce, ne kadar yazık etmişim o sağlıklı günlerime, ölüm ne kadar kolay gelirdi dile, bir nefes alıp vermenin, dilediğin şeyleri yapabilmenin ne büyük bir hazine olduğunu bilemedim diyebilme ihtimalinin her zaman var olduğunu düşünürseniz, hayat sizin ona sarılmanızı bekliyor.
a.s.
Not: Alıntı yaptığım arkadaşlara değil sözlerim sadece, hepimizin konusu ortak, değil mi?sengözlerimebaksanab
yeni ruh canım benim davayı yeni açtım nasıl gelişiyor bilmiyorum açarkende birşey demediler...
bakalım nasıl olacak günün gelmesini bekliyorum biraz heycanlıyımda...birazd korkuyorum...
yani karşık birşeyim şuan....
bende hoşgeldin diyorum ama biraz buruk karşılıyorum seni canım keşke herşey dilediğimiz gibi olsaydıda burda kimse olmasaydı değil mi
lii canım senin mahkemen başladımı ay şimdi adli tatilede girerler
yeni ruh canım benim davayı yeni açtım nasıl gelişiyor bilmiyorum açarkende birşey demediler...
bakalım nasıl olacak günün gelmesini bekliyorum biraz heycanlıyımda...birazd korkuyorum...
yani karşık birşeyim şuan....
Canım bu sitede ''details'' diye bir arkadaş var.Sağolsun böyle çaresiz durumlarda yardımcı olmaya çalışıyor.Bir avukat edinmeni tavsiye ederim.Edinecek durumun yok ise bu arkadaşa bir mesaj at en azından bilgi verir.Benim konularımda yazıları var isimden bulamazsan.Kızın için dik dur.Sen hep kazanacakmışsın gibi davran.endişen var ise bile belli etme.Böyle güçlü durursan karşısında teorik olarak baştan kazanırsın.Sakın endişelerini belli etme canım.Birde karşı tarafın avukatı vs birşeyi varsa seni ararlar ne bileyim eşin arar.Konuşmalarına acayip dikkat et.Nelerden neler çıkarıyorlar aklın durur.Hiç konuşma hatta kimseyle daha iyi...
durumu olmayanlar için baroya başvuruyorsun baro sana avukat temin ediyor ama bir sürü prosüdür var mesela üzerine bişey olmayacak tapuya,sigortaya,2 notere felan gidiyorsun işte baro sana durumunu kabul ederse bir avukat ayarlıyor benim sevgili kocacım bir ton borca sokmuştu ailemi aslında beni ama ne oldu ailem ödedi,o zamanlarda durumumuz iyi olmadığı için ben öyle yapmıştım şimdi çok şükür çalışıyorum 5 yıldır herşeyimi ama herşeyimi aldım altınlarım bile var kızlar göreceksiniz giymeye hiç bir şeyim yoktu ilk geldiğimde komşuları dolaşmıştıda annecim bana giyecek bişeyler bulmuştu dışarı çıkacam ama giymeye bişeyim yok o halde gelmiştim gölcükten samsunda pijamayla düşünsenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?