- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
- Konu Sahibi animamundi
-
hiç aklıma gelmezdi bir gün buraya yazacağım ama hayat işte kim ister ki bitsin evliliği ama bazı şeyler bittiyse ve yıprandıysa bitirmek en iyisi değil mi?
benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar var mı eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitiren ve eşi evi terkedip korkak bir kedi gibi ailesine sığınan ve ailesinin kesinlikle bu yaşananlara çanak tutmasına seyirci kalan var mı benim gibi bunları yaşayan,bu süreç nasıldır,nasıl geçer,insan nasıl döner hayata ve üstelik bu aile dışında başka bir sebeb yokken nasıl olur ya da biter ki evlilikler kafam almıyor,şu an beklemedeyim,eşim topladı eşyalarını gitti evden,4 gün oldu,gitmeden önce ben bu evliliği kafamda bitirdim dedi,beni bitireni ben neden kabul edeyim ki bu sözle zaten bir daha nasıl birlikte olurum ki,aramadı o günden beri,sanırım çok sevgili ailesiyle kalıyor,kalsın bakalım,bir kaç gün daha bekledikten sonra davayı açmayı düşünüyorum,hatta onlar gibi çirkeflik yapmadan kendime yakışır şekilde anlaşmalı boşanmak istiyorum,tek celsede bitsin benim tahammülüm olmaz daha fazla yıpranmak istemiyorum...
belki elime ulaşır bir kaç gün içinde mahkeme kağıdı bilmiyorum benim elime ulaşmadan ben onun eline ulaştırmayı istiyorum ,benim bunu yapamayacağımı sanıyor,arayıp eve dön diyeceğimi sanıyor,çocuğumuzda yokken daha kolay olacak her şey inşallah...
dediğim gibi benimle aynı durumda olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum,hepinizin hayatı çok ama çok güzel olsun inşallah...
nasıl mutlu olacaksan öyle olur işallah canım bundan sonrası,ne kadarlık evlisinizki
aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım,Allah en başta sabır ve sağlık versin sana,çok zor bir durum.Ortada hiç bi sebep yokken ailesi yüzünden çekip gitmesini insanın aklı almıyor,ben ayrılalı 3 yıl olacak,gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum,bence doğru kararı vermişsin boşanmak istiyorsan en doğrusu anlaşmalı olması,en azından daha fazla yıpranmazsın,dava süreci çok zorlu,kendini her duruma hazırla,ne yazıkki evliik bitince yalanların iftiraların ardı arkası kesilmiyor,duyma hiçbirini,bir an önce toparlanmaya bak,umarım herşey yolunda gider....hiç aklıma gelmezdi bir gün buraya yazacağım ama hayat işte kim ister ki bitsin evliliği ama bazı şeyler bittiyse ve yıprandıysa bitirmek en iyisi değil mi?
benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar var mı eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitiren ve eşi evi terkedip korkak bir kedi gibi ailesine sığınan ve ailesinin kesinlikle bu yaşananlara çanak tutmasına seyirci kalan var mı benim gibi bunları yaşayan,bu süreç nasıldır,nasıl geçer,insan nasıl döner hayata ve üstelik bu aile dışında başka bir sebeb yokken nasıl olur ya da biter ki evlilikler kafam almıyor,şu an beklemedeyim,eşim topladı eşyalarını gitti evden,4 gün oldu,gitmeden önce ben bu evliliği kafamda bitirdim dedi,beni bitireni ben neden kabul edeyim ki bu sözle zaten bir daha nasıl birlikte olurum ki,aramadı o günden beri,sanırım çok sevgili ailesiyle kalıyor,kalsın bakalım,bir kaç gün daha bekledikten sonra davayı açmayı düşünüyorum,hatta onlar gibi çirkeflik yapmadan kendime yakışır şekilde anlaşmalı boşanmak istiyorum,tek celsede bitsin benim tahammülüm olmaz daha fazla yıpranmak istemiyorum...
belki elime ulaşır bir kaç gün içinde mahkeme kağıdı bilmiyorum benim elime ulaşmadan ben onun eline ulaştırmayı istiyorum ,benim bunu yapamayacağımı sanıyor,arayıp eve dön diyeceğimi sanıyor,çocuğumuzda yokken daha kolay olacak her şey inşallah...
dediğim gibi benimle aynı durumda olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum,hepinizin hayatı çok ama çok güzel olsun inşallah...
bu temmuzda 6 bitip 7 ye girecektik...
aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım,Allah en başta sabır ve sağlık versin sana,çok zor bir durum.Ortada hiç bi sebep yokken ailesi yüzünden çekip gitmesini insanın aklı almıyor,ben ayrılalı 3 yıl olacak,gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum,bence doğru kararı vermişsin boşanmak istiyorsan en doğrusu anlaşmalı olması,en azından daha fazla yıpranmazsın,dava süreci çok zorlu,kendini her duruma hazırla,ne yazıkki evliik bitince yalanların iftiraların ardı arkası kesilmiyor,duyma hiçbirini,bir an önce toparlanmaya bak,umarım herşey yolunda gider....
7 sene sürmüş bir evlilik daha da sürebilir bence..Yani çok büyük sorunlar olsa 7 sene sürmezdi sonuçta..dış nedenlerle bittiği buradan belli..Çocuk var mıydı canım?
Ailen veya destek olacak vardır.Ya da maddi problemin yoktur inşallah.Eğer manevi de olsa desteğin varsa ve ayrılınca maddi olarak yokluğa düşmeyeceksen hiç üzülme canım arkadaşım.İkinci bir hayat olarak bak lütfen...Kararlarını kendin verebileceğin,hakarete iftiraya uğramayacağın temiz ikinci bir sayfa...Boşanma sırasındaki olumsuzlukları geride bıraktığında herşey çok güzel olacak canım.İnan bana...
Bende ayrıldığımda işim yoktu,bir sene yerde miydim gökte miydim bilmiyorum,çok zor günlerdi.Allah öyle kapılar açtı ki bana şimdi çok sevdiğim bir işim var.Çalışmak benim için çok güzel bi terapi oldu.Bir an önce işe girersen kendini daha çabuk toparlarsın arkadaşım...
7 sene sürmüş bir evlilik daha da sürebilir bence..Yani çok büyük sorunlar olsa 7 sene sürmezdi sonuçta..dış nedenlerle bittiği buradan belli..Çocuk var mıydı canım?
Ailen veya destek olacak vardır.Ya da maddi problemin yoktur inşallah.Eğer manevi de olsa desteğin varsa ve ayrılınca maddi olarak yokluğa düşmeyeceksen hiç üzülme canım arkadaşım.İkinci bir hayat olarak bak lütfen...Kararlarını kendin verebileceğin,hakarete iftiraya uğramayacağın temiz ikinci bir sayfa...Boşanma sırasındaki olumsuzlukları geride bıraktığında herşey çok güzel olacak canım.İnan bana...
eninde sonunda bir iş bulacağım başlayacağım bir yerden ama geçmişi silmenin bir yolu lazım,daha dün burdaydı eşim,mal paylaşımı için çağırdım onu,bir tarafım onu çok özlüyor bir tarafım ise ailesini bana tercih ettiği için nefret ediyor,hala aynı sözler değişen bir şey yok annem bu eve gelecek diyor bende istemiyorum bitti diyorum o ise karşımda ağlıyor,olmasaydı sonumuz keşke böyle,insan evlenirken ne hayallerle evleniyor,kimse bilmiyor böyle bir sonla karşılacağını,bizim gibi,ben bu eşyaları alsam ne olur almasam ne olur kullanamam ki hiç birini,gözümde yok bir şey,yine zaman verdik daha doğrusu o zaman istedi neyi değiştirki zaman o değişmedikten sonra,eninde sonunda bitecek biliyorum.........
en yakın zamanda bi iş bulmanı dilerim tatlım cidden iş hayatı kafayı dağıtmakta birebir,bir buçuk sene oldu ben ayrılalı bir kaç işe girdim çıktım şansızlığım krizdi bilmem ne derken bi dikiş tutturamadım malesef ama en huzurlu mutlu olduğum dönemlerdi bu bir buçuk sene içinde şuandada iş aramaktayım hatta buldum yakında başlıcam gibi bir şey çalışalım yoralım kendimizi düşünmekle hiç bir şey geri gelmiyor düzelmiyor....
selam kızlar nasılsınızgörüşmeyeli????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?