Boşananlar Kulübü...

nasıl mutlu olacaksan öyle olur işallah canım bundan sonrası,ne kadarlık evlisinizki

aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım,Allah en başta sabır ve sağlık versin sana,çok zor bir durum.Ortada hiç bi sebep yokken ailesi yüzünden çekip gitmesini insanın aklı almıyor,ben ayrılalı 3 yıl olacak,gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum,bence doğru kararı vermişsin boşanmak istiyorsan en doğrusu anlaşmalı olması,en azından daha fazla yıpranmazsın,dava süreci çok zorlu,kendini her duruma hazırla,ne yazıkki evliik bitince yalanların iftiraların ardı arkası kesilmiyor,duyma hiçbirini,bir an önce toparlanmaya bak,umarım herşey yolunda gider....

bu temmuzda 6 bitip 7 ye girecektik...

7 sene sürmüş bir evlilik daha da sürebilir bence..Yani çok büyük sorunlar olsa 7 sene sürmezdi sonuçta..dış nedenlerle bittiği buradan belli..Çocuk var mıydı canım?
Ailen veya destek olacak vardır.Ya da maddi problemin yoktur inşallah.Eğer manevi de olsa desteğin varsa ve ayrılınca maddi olarak yokluğa düşmeyeceksen hiç üzülme canım arkadaşım.İkinci bir hayat olarak bak lütfen...Kararlarını kendin verebileceğin,hakarete iftiraya uğramayacağın temiz ikinci bir sayfa...Boşanma sırasındaki olumsuzlukları geride bıraktığında herşey çok güzel olacak canım.İnan bana...

evet sorun yalnızca ailesi bizim eşimle aramızda başka bir sorun yok,onun dışında çok mutluyduk ama dokundu bizim bu mutluluğumuz onlara ve benim eşim adam gibi adam olsaydı bana sahip çıkar onlara resti çekerdi,6 yıldır idare etmekten yoruldum artık,dediğin gibi inşallah her şey daha güzel olur yeni hayatımda....

çocuk yok,çok istedik olmadı belkide bunda da bir hayır vardı,tek sorun ailesi başka bir sorunumuz yoktu,herkesin gıpta ettiği özendiği bir çifttik,ama atlatacağım bunları ailem he konuda destek,üniversite mezunuyum,çalıştım hep şu an çalışmıyorum ama bir an önce bir işe girip çalışacağım,daha kolay olur her şey o zaman benim için...

Bende ayrıldığımda işim yoktu,bir sene yerde miydim gökte miydim bilmiyorum,çok zor günlerdi.Allah öyle kapılar açtı ki bana şimdi çok sevdiğim bir işim var.Çalışmak benim için çok güzel bi terapi oldu.Bir an önce işe girersen kendini daha çabuk toparlarsın arkadaşım...

benimde canım çok yorucu bir işim olmasına rağmen işimi seviyorum ve kendimi mutlu hissettiğim tek yer burası bence arkadaş iyi kötü diye bir ayırım yapmadan hemen işe girmeli hem istediğim herşeyide alabiliyorum heryere gidebiliyorum,maddi olarak kimseye aileye bile yük olmamak çok güzel bişey

eninde sonunda bir iş bulacağım başlayacağım bir yerden ama geçmişi silmenin bir yolu lazım,daha dün burdaydı eşim,mal paylaşımı için çağırdım onu,bir tarafım onu çok özlüyor bir tarafım ise ailesini bana tercih ettiği için nefret ediyor,hala aynı sözler değişen bir şey yok annem bu eve gelecek diyor bende istemiyorum bitti diyorum o ise karşımda ağlıyor,olmasaydı sonumuz keşke böyle,insan evlenirken ne hayallerle evleniyor,kimse bilmiyor böyle bir sonla karşılacağını,bizim gibi,ben bu eşyaları alsam ne olur almasam ne olur kullanamam ki hiç birini,gözümde yok bir şey,yine zaman verdik daha doğrusu o zaman istedi neyi değiştirki zaman o değişmedikten sonra,eninde sonunda bitecek biliyorum.........

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli,görüyorumki aramıza yeni arkadaşlar gelmiş gönül isterediki gelmesin katılmasın ama hayat bu kimimizide böyle sınıyo inş bundan sonra hayat hepimiz için daha güzel olur:gitme:

malesef sürmüyor be gülüm benim evliliğim 7. yılında bitti haa bi gayretle sürdürmeye çalışıyosun sonuçta evlilik bu gönül eğlencesi değil diyosun çocuklar var diyosun ama öyle bi noktaya geliyoki insan artık gözü hiç bişey görmüyor değil 7 yıl 20 yılda olsa bitiryor insan her şeyin hayırlısı yaşanması gerekiyomuş yaşandı ve bitti önemli olan bundan sonra güzel şeyler yaşayabilmek rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

en yakın zamanda bi iş bulmanı dilerim tatlım cidden iş hayatı kafayı dağıtmakta birebir,bir buçuk sene oldu ben ayrılalı bir kaç işe girdim çıktım şansızlığım krizdi bilmem ne derken bi dikiş tutturamadım malesef ama en huzurlu mutlu olduğum dönemlerdi bu bir buçuk sene içinde şuandada iş aramaktayım hatta buldum yakında başlıcam gibi bir şey çalışalım yoralım kendimizi düşünmekle hiç bir şey geri gelmiyor düzelmiyor....

yeni işin hayırlı olsun darısı başıma inşallah :Saruboceq:
çalıştığımda hiç bir şeyi kafama takmıyorum,kafam dağılıyor iyi oluyorum....

selam kızlar nasılsınızgörüşmeyeli????

ben çok yorgunum canım ya maalum yaz geldi ben gerçekten su prensesiyimkaydirigubbakcemile3şehrin su ihtiyacını ben karşılıyorum ee hava sıcakta olunca bizim işler yoğunlaşıyor 3 haftadır ilk kez pazar günü çalışmadım ondada annem temizlik yaptırıyor kafamçokkarıştı,bir taraftanda gitti benim herşeyim nelerim vardı diye söyleniyor kadın ya ,ben boşandığımda hiçbirşeyimi bir kırık iğnemi bile geri alamamıştımya ....o olay yani ...:gitme:

anladım canım olur öyle şeyler takma kafana, ayrıca topiğimizdeki güzel iltifatların için çok tşk ederim bidanemŞeniz

arkadaşlar, ben de yakında aranıza katılıyorum.. 21 temmuzda ilk duruşma var.. ve sanırım bitecek.bu kararı vermem çok uzun zamanımı aldı.. 15 yıldan sonra çok canım yanıyor.. nefes alamıyorum.. korkuyorum.. sanki birden herşeyin sonu gelmiş gibi.. kafam okadar karışıkki.. hiçbukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.. ama çocukların elbiselerini ayırıken (büyük oğlum babasında kalaak) içime düşen ateş yakıp kavuruyor bütün dünyamı.. yutkunamıyorumn. nefes alamıyorum.. biliyorum bakamıyacak ve bana verecek.. zaten bu fikre güvenip TAMAM sende kalsın dedim ama.. CANIM YANIYOOOOOOOOOOOOR.. nasıl dayanıcam buna ben.. geçicekmi bu acı.... korkuyorum.. DÖNSEM... döndüğüme pişman olmaktan korkuyorum.. dönmesem... DÖNMEDİĞİME PİŞMAN OLMAKTAN KORKUYORUM.. ASLINDA NE YAPMAK SİTEDİĞİMİ,, (dönmek istemediğimi) BİLİYOrUM.. yümüyo.. olmuyo.. BİŞEYLER EKSİK.. tamalayamıyorum.. bu şekilde ruh gibi yaşamaktansa pişman olmak daha mı güzelki.. bilmiyorum bilmiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum..................
HAYATIMDA İLK KEZ DİZLERİMİN ÜSTÜNE OTURUP BAĞIRA BAĞIRA AĞLADIM... AMA GÖZYAŞLARIM İÇİMDEKİ ATEŞİ SÖNDÜRMEDİ.. HER DAMLASINDA DAHA DA CANIM YANDI.. NAPCAM BEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir uykuya dalsam ve içimdeki acının biteceği güne kadar uyanmasam nolur..
keşke bukadar yalvarmasaydı" yapma.. beni bıraqkma.. sensiz yapamam diye." arkandan sana muhtaç birini bırakmak daha da zorlaştıryor..

içimde kocaman bir boşluk var arkadaşlar.. nezaman geçer bilen varmı..
ya da geçermi.. nolur benimle paylaşın..

kesinlikle yuvanı yıkma derim.evlilikte aşk,heyecan bitiyor yerine arkadaşlık kalıyor bunu becerebilenler sürdürüyor beceremeyenlerse sınıfta kalıyor.biz bayanların isteği bambaşka sevgi istiyoruz hissetmek hissedeiyoruz konuşmak istiyoruz haklı olarak.allahım bu erkekleri neden bu kadar odun .... yarattın dicem tövbe tövbe.....ya eşin veya başkası hepsi aynı ya bunların..bi de insan boşanınca kendini çok kötü hissediyor. (önemli bir sebebim yok ya) başka bir boyuta geçiyorsun. hayata bakışın değişiyor.belki hayat aynıda sen başka pencereden bakıyorsun işte.ben haziranda boşandım çok yeni. belki o yüzden kötüyüm bilmiyorum.ama geçecek inş. ama diğer arkadaşlar gibi bende bir daha evlenmeyi asla düşünmüyoruuummmmm

ben düşünüyorum evlenmeyi neden evlenmeyecemki benimde bir yuvam olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum öyle kıskanıyorumki çocukları olan mutlu görünen aileleri elimden ne geliyorsa yaptım kesinlikle vicdan azabı çekmiyorum ama evlenememde diyemiyorum şuan çok güzel bir işim var ailem yanımda boşanalı 5 yıl olacak beni çok sevdiğine inandığım biri olursa evlinirim güzel bir işi yada parası olması lazım ama öyle normal biriylede evlenmem bundan sonra :)

Bitti... evet bitti..
21 temmuzda. bitti.. zaman geçtikçe biraz daha acım azalıyor düşüncelerim netleşiyor.. gerçi daha çok erken belki ama pişmanmıyım değilmiyim bunu anlayabiliyorum..
ve diyorum ki... değilim..

ama yine de içimde bir ses, çığlık çığlığa.."keşke böyle olmasaydı, keşke bir mucize olsa da geçmişte yaaşdığımız kötü günleri zihnimizden tamamen silebilseydik..ozaman elki herşey daha güzel olurdu, keşke geçmişe takılıp kalmasaydık.. keşke o böyle kinci bir yapıya sahip olmasaydı, benim gibi affedici ve balık hafızalı olsaydı.. ufak şeyleri büyütmeseydik, aşırı kıskanmasaydı, bana eziyet etmeseydi, beni kendi kalıplarına sokmaya çalışmasaydı.. aileme ve akrabalaırma değer verseydi, hayatını tamamen bana bağlamasyadı, dünyasının merkeszine beni koymasaydı, bana taşıyamayacağım yükü myüklemesydi, belki ben de bukadar kırılmaz ve onu da kırmazdım.."

ve keşke hiç keşkeler olmasaydı arkadaşlar.. ama artık geri dönüş yok..
bidaha evlenirmiyim. :uhm:. bilmiyorum.. :çok üzgünüm: sanırım evlenmem.. mirmirmirmir
en azından. çok zooooooooooooooooooooooooor.. diyebilirm..

peki tekrar aynı kişi ile evlenirmiyim..
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyır... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…