- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
- Konu Sahibi animamundi
-
Nasıl canına tak etmiş kimbilir...Ne oldu da sen pijamayla fırladın canım ya??
o gücü kendimde hissettim o an hani birikti biriktiya...ay hatırlamayalım ne olur gecen ay kurban kestim
canlarım kızım 4yaşında....bana verirler diye düşünüyorum ama birde hayal kırıklıgı olursa dayanamam ona verirlerse....
nasıl almam lazım ögrenmem gerek...
Hatırlayıp hatırlayıp gül be arkadaşım :)))) Boşver iyi yapmışsın..Hepimiz iyi yapmışız...Aslında daha çok komedi çıkarırım burdan güldürürüm seni ama hassas tarafına gelir kızarsın falan..İlk evleri ayırdığımda beni ağlatan ayrıntılar çok komik geliyor şimdi :))))))))
kızlar heralde benimki de dulum ama evlere şenlik bir durum benimki.tanıştırıldık etkiilendik 10 gün sonra evlenme teklif etti.ben çıkalım biraz dedim başkasına kaptırırım korkusuyla aşırı ısrarcı davrandı.20 gün sonra nişanlandık eş durumundan dolayı ikimizde memur nikahı erken yapmamız gerekti.başlangıçta her şey mükemmeldi.nikahtan çıkınca hemen eşyalar falan alındı düğün salonu tutuldu.ama nikahtan sonra 360 derece değişti.her günüm gözyaşıyla geçti.başlangıçta kendini çok farklı gösterdi nikah ertesi daha düğün olmadan değişti.başımı kapatmaya ailesiyle oturmaya zorladı kaldı ki maddi sorun falan yok maddi durumlar çok ii.başlangıçta asla kapalı istemem dedi ailesiyle oturanlarla alay ederdi.susutum sustum ama her gün gözyaşı diyorum ama böyle demiyordun o zaman öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorum var mı itirazın dedi.evet var dedim ben de evlenmiyorum dedim.düğüne 2 ay kala ayrıldım.yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.
hepiniz çok sagolun....
yardımınız oldu ....eşime kiraya çıkarsak geleceğimi söyledim gel demişti...
birlikte oturuyorduk ailesiyle 2sene kafayı yedirttiler hala zeytinyagı gibi üste çıkıyorlar...
kızlar ayrı eve giderse çıkalım derse gitcem çocugum var o bile küçük yaşında çok etkilendi anlıyor herşeyi ...
boşanma davası açtım eve geliyoruz kızıma anlattım böyle böyle dedim...daha 4yaşında yoruldugu için kucagıma almıştım...
boynuma sarılıp öyle bir agladı ki tamam anne dedi ....
kızımı öyle görünce canımdan can çıktı sanki çok kötü oldum bilmiyorum canlarım bakalım nasıl olacak...
hepiniz çok sagolun....
yardımınız oldu ....eşime kiraya çıkarsak geleceğimi söyledim gel demişti...
birlikte oturuyorduk ailesiyle 2sene kafayı yedirttiler hala zeytinyagı gibi üste çıkıyorlar...
kızlar ayrı eve giderse çıkalım derse gitcem çocugum var o bile küçük yaşında çok etkilendi anlıyor herşeyi ...
boşanma davası açtım eve geliyoruz kızıma anlattım böyle böyle dedim...daha 4yaşında yoruldugu için kucagıma almıştım...
boynuma sarılıp öyle bir agladı ki tamam anne dedi ....
kızımı öyle görünce canımdan can çıktı sanki çok kötü oldum bilmiyorum canlarım bakalım nasıl olacak...
bayan aramayı yazmamamışım sanırım anlatayım....
bir siteye üye oldugunu gördüm bayan arıyormuş....
eşime söyledim hatta agzıma geleni söyledim ....
oda yeminler etti asla öyle birşey yapmadım seni aldatmadım dedi....
ben okadar şeref....miyim? dedi....
O olduğuna emin misin?Yemin falan edince acaba dedim bende ...Eğer seni takip ediyorsa bu iş tam bitmemiş demektir.Bir işbitmişse aklına bile gelmez eşim nereye gitti diye,yatar uyur..bakalım ne olacak...
salak adam beni facebooka eklemiş kızlar ya ismimi değiştim kabul etmedim yine bişey yaparsa kapatcam face imi
öyle canımda okadar aradım mesj falan bana bagırıyor.....
istemiyorsun sen br daha aramıcam dedim cevap yok .....
aman bitirdim be artık aramıcam....ne hali varsa görsün yeter artık hep ben hep ben..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?