hiç aklıma gelmezdi bir gün buraya yazacağım ama hayat işte kim ister ki bitsin evliliği ama bazı şeyler bittiyse ve yıprandıysa bitirmek en iyisi değil mi?
benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar var mı eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitiren ve eşi evi terkedip korkak bir kedi gibi ailesine sığınan ve ailesinin kesinlikle bu yaşananlara çanak tutmasına seyirci kalan var mı benim gibi bunları yaşayan,bu süreç nasıldır,nasıl geçer,insan nasıl döner hayata ve üstelik bu aile dışında başka bir sebeb yokken nasıl olur ya da biter ki evlilikler kafam almıyor,şu an beklemedeyim,eşim topladı eşyalarını gitti evden,4 gün oldu,gitmeden önce ben bu evliliği kafamda bitirdim dedi,beni bitireni ben neden kabul edeyim ki bu sözle zaten bir daha nasıl birlikte olurum ki,aramadı o günden beri,sanırım çok sevgili ailesiyle kalıyor,kalsın bakalım,bir kaç gün daha bekledikten sonra davayı açmayı düşünüyorum,hatta onlar gibi çirkeflik yapmadan kendime yakışır şekilde anlaşmalı boşanmak istiyorum,tek celsede bitsin benim tahammülüm olmaz daha fazla yıpranmak istemiyorum...
belki elime ulaşır bir kaç gün içinde mahkeme kağıdı bilmiyorum benim elime ulaşmadan ben onun eline ulaştırmayı istiyorum ,benim bunu yapamayacağımı sanıyor,arayıp eve dön diyeceğimi sanıyor,çocuğumuzda yokken daha kolay olacak her şey inşallah...
dediğim gibi benimle aynı durumda olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum,hepinizin hayatı çok ama çok güzel olsun inşallah...