- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi animamundi
-
eee hayat da yalnız geçmiyo ki kıslar yaaa..benim de yuvam çocuğum olsun istiyorum ama bu seferde kriterlerime uyan yok...koskoca dünyada bir başımıza mı ölecez benneyaptımki
1 ay ayrı kaldım , mahkemeye başvurdum 1 hafta içinde boşandım.. kuş gibi hafifim.. sorun yaşayan herkese tavsiye ederim.. sadece güçlü olun...
hoşbulduk canım ... bu arada çok güzel kilo vermişsin.. nasıl bir yöntem kullandın...
ilac kullanarak cnm :1rolleyes:
ooo umarım tekrar almazsın .. çok dikkat et canım.. ben de kilo verdim boşanma aşamasında.. her ne kadar çok üzülmesem de 5 yıllık düzenimi bıraktım geldim annemin yanına.. ve de gelecek kaygıları başladı... baya kilo verdim.. şimdilik kilo sorunum yok ama tekrar alırım diye korkuyorum.. sık sık spor yapmaya çalışıyorum...
selam ben de resmi olarak dulum ama sizden biraz farklı ama inanın yaşadığım depresyon aynı.şöyleki nişanlandık eş durumundan dolayı nikah yaptık düğüne iki ay kala.sonra kabul etmeyeceğim istekler sıraladı beni buna çok zorladı.ailesiyle beraber oturmak başımı kapatmak gibi.başta asla kapalı istemiyordu aileisyle aynı semti dahi istemiyordu.dakkası dakkasına tutmayan sürekli kıran inciten ailemi eleştiren tam bir baş belasına dönüştü ben de ayrıldım.tam düğün salonu tutulmuş eşyalar alınmış her şey neredeyse hazır.barışma tekliflerine asla yanaşmadım.evime bile kabul etmedim onları.sonuçta yapmadığım evliliğin üstüne bir de boşanmasını yaşadım.Allah kimseye vermesin.aynı evi ortak hayatı paylaşanların acısını düşünmek istemiyorum.bağlanan umutlar yıkılan hayaller.bana o kadarı bile yetmişti.
ilacı bırakalı bayagı oldu almadım ck sukur ama dikkat ediyorum yediklerime cokacimcoook
cnm spor en guselı tabıkıııyasakkelime
bende 8 yıllık ewliligimi bitirmistim yıllar oncegamyoncuiremsu
ayaklarının ustunde dur tawsiyem gerisi geliyo zaten :lepi:
bide kotu sozlere konuya komsuya kulaklarını tıka gulum hakkında hayırlısı olsun :1hug:
çok teşekürler canım tavsiyelerin için.. evet o konularda sıkıntılar oluyor ve olacak... en büyük sıkıntı da bundan sonra her yaşadığımız ilişki göze batacak gibi... ama önemli olan bizim mutluluğumuz dimi yerimseniben
sağol canım.üzerinden 5 yıl geçti.şuan çok sevdiğim bir yıldır birlikte olduğum bir insan var.beni ona bağlayan en önemli sebep ise asla geçmişimi sorgulamıyor.o konuları açtırmıyor.herkesin başına gelir ne olmuş sanki diyor.beni hiç kırmadı o konularda.daha önce bikaç kişiyle tanıştırdılar bana hemen aranızda cinselli geçti mi diye sordular.düşünün daha ilk kez gördüğüm hiçbir samimiyetimin olmadığı insan müsevtteleri.bu hayatta dul olmayacaksın.yüz erkekle yatacaksın ama bekar olacaksın.daha namsulusun.din din diyorlar peygamber efensimizin eşi de dul ve kendinden büyük bir bayandı.bunu düşünen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?