Boşananlar Kulübü...

ben de 1,5 aydır aydır ayrıyım esımden annemlerde kalıyorum ve artık bıtsın ıstıyorum tak ettı artık canıma,yalan dolan palavra tembellık herseyı onda gordum
5 yıl dayanabıldım cok ezıyet ettı bana psıkolojık olarak
donsem daha kotu olacak dıye korkuyorum donmesem ne olucam dıye korkuyorum
o kadar mutsuz ve pısmanlıklar ıcersındeyım kı
allah tan cocugum yok ve yasım 24
hayata bı sekılde sarılmam lazım ama ıcım cok buruk bı tarafım aglıyo hep
onun bana sarılmasını özledım sevdım de onu ama cok cektırdı bana
sevgıyle bu ısın yurumedıgını anladım
tabıkı yaram cok taze ne yapacagımı bılmıyorum
henuz dava acmadım ama acmam da lazım
sonuc olarak ayrılıcaz ama bı korku var ıcım de bılmıyorum
utanıyorum kendımden nasıl bole bı hata yaptım dıye ...........

slm kıslar beyazcım tsk edrım buraya benı yonlendırdıgın ıcın bende 2003te ayrıldım ınsan sıfatı tasıyan yaratıktan 13 yasında oglum war benım yanımda 1 aydır babasında tatılde ııkı ayrılmısım yazılanların hepsını okudum hepınızın anlattıklarından kendımde az yada ck bıseler buldum sewerek bırbırımız ıcın olecek durumda ıdık ewlenırken ama olmadı olamadı bana ondan sonrası olmaz gıbı gelıyordu dunyada benım gıbı sewen yoktur gıbı gelıyordu olum bıle bızı ayıramaz derdı ama bı ımza bıtırıwerdı ayrıldıktan sonra ck zorlandıgım gunler oldu yatakta arka arka gıderken buz gıbı duwarı hıssettıgım sabahlara kadar agladıgım gunler oldu ama gectı gıttı aılem saolsunlar hep destek hep yardımcı oldular onlar olmasa ne yapardım bılmıyorum zaten allah hepımızın yardımcısı olsun nedıyım kıslar

eee hayat da yalnız geçmiyo ki kıslar yaaa..benim de yuvam çocuğum olsun istiyorum ama bu seferde kriterlerime uyan yok...koskoca dünyada bir başımıza mı ölecez benneyaptımki

slm kızlar benide aranıza alırmısınız????
resmen daha boşanmasamda 11 aydır ayrıyım inş yakın zamanda bitcek
gelecek ayın 5,i 5. mahkeme var inş biter bende resmen bekarlığıma kavuşurum

eee hayat da yalnız geçmiyo ki kıslar yaaa..benim de yuvam çocuğum olsun istiyorum ama bu seferde kriterlerime uyan yok...koskoca dünyada bir başımıza mı ölecez benneyaptımki

aynen canım bende böyle düşünüyorum,ne olacak biizm halimiz

1 ay ayrı kaldım , mahkemeye başvurdum 1 hafta içinde boşandım.. kuş gibi hafifim.. sorun yaşayan herkese tavsiye ederim.. sadece güçlü olun...

ilac kullanarak cnm :1rolleyes:

ooo umarım tekrar almazsın .. çok dikkat et canım.. ben de kilo verdim boşanma aşamasında.. her ne kadar çok üzülmesem de 5 yıllık düzenimi bıraktım geldim annemin yanına.. ve de gelecek kaygıları başladı... baya kilo verdim.. şimdilik kilo sorunum yok ama tekrar alırım diye korkuyorum.. sık sık spor yapmaya çalışıyorum...

selam ben de resmi olarak dulum ama sizden biraz farklı ama inanın yaşadığım depresyon aynı.şöyleki nişanlandık eş durumundan dolayı nikah yaptık düğüne iki ay kala.sonra kabul etmeyeceğim istekler sıraladı beni buna çok zorladı.ailesiyle beraber oturmak başımı kapatmak gibi.başta asla kapalı istemiyordu aileisyle aynı semti dahi istemiyordu.dakkası dakkasına tutmayan sürekli kıran inciten ailemi eleştiren tam bir baş belasına dönüştü ben de ayrıldım.tam düğün salonu tutulmuş eşyalar alınmış her şey neredeyse hazır.barışma tekliflerine asla yanaşmadım.evime bile kabul etmedim onları.sonuçta yapmadığım evliliğin üstüne bir de boşanmasını yaşadım.Allah kimseye vermesin.aynı evi ortak hayatı paylaşanların acısını düşünmek istemiyorum.bağlanan umutlar yıkılan hayaller.bana o kadarı bile yetmişti.

ilacı bırakalı bayagı oldu almadım ck sukur ama dikkat ediyorum yediklerime cokacimcoook
cnm spor en guselı tabıkıııyasakkelime
bende 8 yıllık ewliligimi bitirmistim yıllar oncegamyoncuiremsu
ayaklarının ustunde dur tawsiyem gerisi geliyo zaten :lepi:
bide kotu sozlere konuya komsuya kulaklarını tıka gulum hakkında hayırlısı olsun :1hug:

sanada gecmis olsun cnm yha
allahın sewdigi kuluymussun inanki
dengesiz we karakteri oturmamıs insanlarla yasamak ck zorrrr cokkk
senınde hakkında hayırlısı olsun yerimseniben

çok teşekürler canım tavsiyelerin için.. evet o konularda sıkıntılar oluyor ve olacak... en büyük sıkıntı da bundan sonra her yaşadığımız ilişki göze batacak gibi... ama önemli olan bizim mutluluğumuz dimi yerimseniben

Son düzenleme:
sağol canım.üzerinden 5 yıl geçti.şuan çok sevdiğim bir yıldır birlikte olduğum bir insan var.beni ona bağlayan en önemli sebep ise asla geçmişimi sorgulamıyor.o konuları açtırmıyor.herkesin başına gelir ne olmuş sanki diyor.beni hiç kırmadı o konularda.daha önce bikaç kişiyle tanıştırdılar bana hemen aranızda cinselli geçti mi diye sordular.düşünün daha ilk kez gördüğüm hiçbir samimiyetimin olmadığı insan müsevtteleri.bu hayatta dul olmayacaksın.yüz erkekle yatacaksın ama bekar olacaksın.daha namsulusun.din din diyorlar peygamber efensimizin eşi de dul ve kendinden büyük bir bayandı.bunu düşünen yok.

kisi en sewdigi we guwendigi kisiden zarar gorunce
diger kisilere olumlu bakamıyoCADIARZU en azından ben ole oldum cnm
tabıkı en onemli olan bizim mutlulugumuzz:1hug:

tatlım şunu anladım... yaşamayanlar hiçbişeyi bilmez... ve dulları eleştirenlerin çoğu da mutsuz evliliği olup ta, boşanmaya cesaret edemeyip boşananlara çok özenenler aslında...
eğer bi evliliği kadın bitiriyorsa bence çok cesurca....a.s.

keşke bi bebeğim olsaydı,bu akşam hastanede minicik bi bebek gördüm nasıl ağladım allahtan karanlıktıda farkedilmedim,ağlaya ağlaya hıçkıra hıçkıra eve geldim,benim hiç bir zaman bebeğim olmayacakmı düşünsenize kücücük bişeydi topuklarından kan alıyorlardı,neden böyle oldu 5 yıl oldu boşanalı kim girecek benim hayatıma benim eşimden ayrıldığım sebeple boşanan bi adammı,ilerde acaba bana bekarım ben sen dulsun diyen bi adammı yoksa karısı ölen ve onu hala seven bi adammı...bebeğim olsun istiyorum en azından bebeğim,biriciğinde söylediği gibi bu dünyada 100 adamla yatacaksın evliyken bile aldatsan olur ama yeterki dul olmayagör he bide aklın varsa 2.kadın olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…