• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşananlar Kulübü...

Kizlar nolur bana bir sey soylesin kocami kopekler gibi seviyorum ve benden nefret ediyor bosanicaz ): seninle yatagimdan bile tiksindim seni gorunce tuylerim diken diken oluyor dedi bana ve hala onu deliler gibi seviyorum nolur bana bisey soyleyin

Kizlar nolur bana bir sey soylesin kocami kopekler gibi seviyorum ve benden nefret ediyor bosanicaz ): seninle yatagimdan bile tiksindim seni gorunce tuylerim diken diken oluyor dedi bana ve hala onu deliler gibi seviyorum nolur bana bisey soyleyin
biraz gurur :işsiz:

Bosanan tek cocuklu anneler tavsiyelerinize ihtiyacim var.
1) Tek cocukla hayat nasil devam ediyor?
2) Cocuk bu duruma nasil alisiyor? Cocugum babasi isten gelince babaaaa babaaa diye kucagina kosuyor, kiyamiyorum ona.
3) Yalnizliga nasil alisiyorsunuz?
4) Surec nasil isliyor? Hayat nasil devam ediyor? Pismanlik oluyor mu, yoksa oh iyi ki bosandim mi diyorsunuz? Anlatin da bileyim.

Oyle dedigin gibi olmuyor iste kafayi yicem o bana kotu soz soyledigi halde ben hala ona guzel sozler soyluyorum ayaklarina bile kapandim

bende aynı senin gibiyim eşimle henüz 1 yıllık evliyiz onun öncesinde 6 yıl sevgiliydik 1 haftadır aynı evin içinde yabancı gibiyiz makyaj yaptım diye kızıyordu birde ben şakalaşırım genelde herşeyi ciddiye alıyor bende ağır makyaj yamıyorumki neden kızıyorsun dedim tartışma öyle çıktı galiba benden boşanıcak bende senin gibiyim gurursuzluk yapıp ayaklarına kapanıyorum özür diliyorum oda beni rahat bırak görmek istemiyorum seni git başımdan diyor sürekli çok kötüyüm delirmek üzereyim fırtınalar kopuyor içimden eğer boşanırsa benden ölürüm ben dayanamam onu çok seviyorum çok acımasız davranıyor sevdiğimi görmüyor onu ölsemde kurtulsam diyorum bazen intihar etmeyi düşündüm sanki şuan dünyanın sonu benim için :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ben konuga nasil baslicam bilmiuorum okdar zor durumdayimki napacagim bilmiyorum ben ilk evliligimi almanyadan biriyle yaptim ama beni goturemedi bitirdim 3 sene bekledikten sonra. neyse onla bitti ben baska biriyle tanistim evlenmek icin beni öyle bi inandirdiki evlenecez diye annesiyle falan konusturdu bende inandim onla beni beraber olmaya zorladi bende benle ciddi dusunuo diye bi hata yaptim ven bekledim benle evlenecek diye ama bakyim biriyle yazisiyo dedim bu benle oynamak icin beraber oluuo dedim biraktim ve biriyle evlendim o kisi okadar iyiydiki 2 tane eski esinden cocugu vardi onlara bakmayida kabul etmistim cok mutlu giden bi evliligimiz vardi 2 tanede cocugumuz olmustu taki o ciktigim kisi esime uygunsuz fotolarimi gonderene kadar benle gecen ay bosandi bu yuzden ben napacagimi bilmiyorum o kisi benim fotolarimi ne zaman cekti hic haberim bile yoktu ben esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor ben annemlerin evinde 2 cocuumla kaldim ondan hic bi taleptede bulunamadim uzuntuden ölecegim cocuklarim beni ayakta tutuyo ve esimin sevgiside icimi yakip kavuruyo ben okadar sevgisiz buyudumki babami baskalriyla yatarken kendi evimizde gordumannemi evlenecem diye defalarca dovdugunu gordum okadar sevgiye ac buyumustum oyuzden oyle bi hata yaptim galiba ikimizde cok seviyoruz o kisinin resimleri bi baskasina daha verirse ben naparim ben tovbemi edip esimle evlenip guzel yuvami kutmusken neden boyle oldu bilmiyorum hayatim suan okadar zorda yavrularima cok uzuluyorum biri 1 yasinda digeri 5 yasinda baba sevgisinede ihtiyaclati var sizce napmaliyim ben ölmelimiyim kafayi yicem bana fikir verin lutfen

Ben de boşanma arifesindeyim.cok cirkçi şeyler duyuyorum hergun.ama ona bir türlü kızıp nefret edemiyorum.gel dese koşa kosa gidecem ama bir süre sonra basa saricaz biliyorum.en iyisinin ayrılmak olduğunu biliyorum aslında ama kotuyum bilmiyorum.sanirim yalnız kalmaktan korkuyorum.ama onunla da yalnız mutsuz ve tedirginim.gecer mi bunlar lütfen yardım edin!!!

Back
X