- Konu Sahibi bitmeyencilem
-
Ben ister sübyan derim ister sıbyan derim sanane ? Kimene ? Buna mı takıldın sen
Bişey soyliycem ama yanlış anlamayın lütfen, evde yan gelip yatarak aç karnınızı doyurmak için eline baktığınız kumarbaz dayakçı eşinize de bu üslupla yaklasiyorsanız adamın sizden soğuması, yatağınıza bile tenezzül etmemesi normal ki zatenseni bu saatten sonra iplemiyorum hadi başka sayfaya
Ben iki tane üniversite bitirdim çalışıyordum bir sağlık sorunum olduğu için şu an çalışamıyorum bu durumda bile kendimi kötü hissediyorum da şimdi epoksi yapmayı öğreniyorum evden iş yapayım diye.Ben insanların çoğunun calısmak istediğine de inanmıyorum.
Geçende temızlıkcı kadın aldım bulunduğum yerde ara kı bulasın.. Kadın ihtiyacım var demıs esımın okulunda da temızlık yapıyor.
Fazladan para verdiğim halde ınanın temizliğin t sı yok.
Paraya ihtiyacı olan böyle mı ış yapar?
İnsan kazıklayan kazıklayana bu ülkede.
Sımdı begenseydım düzenlı alacaktım .
Mutfağa hıc ellememıs.
Yalap salap hadı yallah.
Herkes beleşten para peşinde.
En çok ihtiyacı olan ise sarılması lazım ama yok.
Bu ülkede kadınların çoğuna calısmak zor geliyor ıkı ıkı dort.
Kocam baksın ya da anam babam modunda.
Çoğu ev hanımı arkadaşım sıze acıyorum diyor.
Sabahın köründe gıt gel diyor.
Ben hiçbir şey demiyorum eğer aileniz kabul ediyorsa ailenizin yanına zaten gidin hemen çocuğunuza anneniz bakar siz de tam gün bir işe girer paranızı kazanırsınız ama ailem kabul etmiyor diyorsunuz ben de size o zaman yarım gün de olsa biraz para biriktirin ondan sonra ne yapacaksanız yapın diyorum yoksa altı ve 11 yaşındaki iki küçük çocukla parası sokakta kalmanızı istemem.Temizlik evet mantıklı. Yarım gün giderim aldığım bana kâr kalır. Yani siz diyorsunuz ki birikimini yap ondan sonra boşan ayrı bir eve çık. Ben zaten annemlerle yaşasam bile işe girip çalışcaktım. Burda ben kendimi ifade edemedim konu farklı yerlere çekildi çünkü hemen. Babam biraz katı kuralcı beni ayrı eve bırakırlar mı bilmem. Zaten kaçarken de onun yüzünden kalmıştım beni camdan bile baktirmayan birisiydi. Ama dediğimiz öneriyi düşüncem. Teşekkür ederim
Allah şifanızı versin inşallah. Masallah gerçekten sizi tebrik ettim bende sizin gibi keşke okuyup bir meslek sahibi olsaydım keşke. Ama babam ortaokuldan sonda okutmak istemedi beni bende çok meraklı değildim zaten okumaya. Ama şuan o kadar pişmanım ki. Bence her kız çocuğunun elinde bir meslek olmalı. İnşallah sizde eski sağlığınıza kavuşup tekrar çalışabilirsinizBen iki tane üniversite bitirdim çalışıyordum bir sağlık sorunum olduğu için şu an çalışamıyorum bu durumda bile kendimi kötü hissediyorum da şimdi epoksi yapmayı öğreniyorum evden iş yapayım diye.
Okuduğum bölümler de güzel bölümler aslında ama işte sağlığım elvermiyor. Ben açıkçası konudaki kadının da çalışmaya meraklı olduğunu düşünmüyorum ama 15 yıl içinde bastırılmış bir psikolojinin sonucu ortaya çıkmış da olabilir o yüzden çok sert yaklaşamıyorum. Allah yardımcısı olsun. Ama aile kabul etmiyorsa iki tane çocuk varsa mecbur çalışmak zorunda ben temizliği parası iyi diye önerdim yarım gün gidebileceği tek iş şu an o. Yoksa kimse yarım gün Çaycı yarım gün tekstilci aramaz. Yarım gün temizliğe gitse yarım günde örgü yapmayı biliyorum diyormuş örgü yapıp eşe dosta satsa biraz birikmiş olur ailesinin yanına da gitse para gerekiyor eğer ayrı eve çıkacaksa daha çok para gerekiyor mecbur çalışmak zorunda
Sdfghgddspiraye keşke seninle gerçekten tanışıyor olsaydık değişik bir şekilde benim kızgın ruh ikizim gibisin arada ben de kızgın ruha bürünüyorum aynıyız o yüzden seni görmeden sevdim
Nerden biliyorsunuz ki? Elimde çocuk gelişim kursuna gittiğim için diplomam var. Ama bu sene başvurduğum bı yer en az lise mezunu olması lazım diye kabul etmedi beni. Eğer kreş kabul ederse tabiki giderim. Çok önyargılısınız.Basta bir suru çözüm sunmaya çalışacaktım. Devlet yardımları belediye kresleri ama cevaplarinizi gordum ya yok siz calismazsiniz .Çalışmak isteseniz çoktan yolunu bulurdunuz. Bir sürü kadın 3 4 yasindaki çocuklarını belediye kresine bırakıyor da işe gidiyor. Evet Belli ki kötü aileden çıkıp kötü bir kocaya gitmişsiniz ama evlenip de kocadan iyilik beklemek dışında da hayatta hicbirsey yapmamışsınız. Gencecik evlendim kendimi az gelistireyim bir meslek edinmeyin çalışayım çabalayayim yok. Evet ülkenin şartları çok zor ama insanlar ekmeğini taştan çıkarmaya çalışıyor.
Baba baskısına dayanamamış kaçmışsınız 10 kişilik ailenin içine girmişsiniz bu saatten sonra kendi ayaklarınızın üzerinde durmaktan başka bir çözümünüz yok.Ben 15 yıllık evliyim iki tane çocuğum var eşimden çok soğudum ona asla ısınamıyorum seneler sonra onun gerçek yüzünü anladım. Hani derler ya aşk insanın gözünü kör edermiş. Tam da öyleymişim ama yaşım büyüdükçe birşeylerin farkına o kadar vardım ki.. örnek vereyim eşim ailesinde çok ezilen taraf oldu senelerce ve onun yüzünden bende hep ezildim.18 yaşında baba baskısına dayanamayıp kaçarak evlilik yaptım ve 10 kişilik bir ailenin içine gelin gittim. Yaşım küçük diye hep hor görüldüm ailesin tarafından. Bana demediklerini yapmadıklarını bırakmadılar. 7 sene sonunda ayrı eve çıktık. Bu sefer de eşimin gerçek yüzünü yavaş yavaş görmeye başladım. Mesela beni ailesine hep kötüledi sırf onların gözüne girmek için çünkü ailesi de beni sevmiyor. Mesela yapmadığım şeyleri yapıyor gibi anlattı hep ailesine. Ben buna kaç kere şahit oldum ve yıkıldım. En sevdiğimiz en güvendiğim eşim bana bunu mu yapıyordu gerçekten. Ben onsuz nefes alamazken koynumda yılanla yatiyormusum resmen. Seneler geçtikçe daha da çekilmez hale geldi..kumara başladı, en ufacık bi kavgada bana küfürler üstüme yürümeler. Hatta darp raporum bile var. Artık böyle bir adama tahammülüm kalmadı ve boşanma davası açtım.. bu sefer de ailem bana destek çıkmadı. Çocukların var onlar için sabret. Onun dediklerini duyma kendini başka şeylerle oyala vs.seyler.diyerek beni hep gecistirdiler. Ben şuan çocuklarım için görmeden geliyorum bazı şeyleri sırf onlar mutlu olsun diye ama ben bu evde ne yapsam adama batıyor..resmen içi hep kötülük fesatlık düşünüyor. Sanki evdeki kocam değilde kaynanam, eltim. Hep benimle uğraşıyor bıktım artık inanın kafayı yicem. Aklımı yitirmekten korkuyorum. Ya böyle bir evlilik olur mu Allah aşkına. Cinsel yönden de sıkıntılı birisi zaten. Oldum olası isteksiz. Ben buna da bağlıyorum. Çünkü istekli bı adam olsa sürekli kavga çıkarır mı? Sonuçta kavga olunca cinsellik olmuyor. Ama adamın umrunda değil. Mesela kaç gündür yapmıyoruz bugün cumartesi yarın iş yok. Ve az önce olmadık biseyden kavga çıkardı. Kalbimi o kadar kırdı ki. O kadar soğudum ki ondan. Hayatım bu adamla rezil oldu. Ailesinden de bundan da nefret ediyorum
Âmin çok teşekkür ederim ama Okumamış olmanız kendinizi geliştirmenizi engel değildi. Madem hatanızın farkındasınız bu saatten sonra olumlu anlamda geliştirmek için uğraşsın eğer aileniz kabul ediyorsa zaten ailenizin yanına gidin çalışın paranızı kazanın belki açıktan ortaokul lise üniversiteyi bitirirsiniz belli mi olur benim Yengem kırkından sonra liseyi bitirdi üniversite sınavına hazırlanıyor. Biliyor musun üstelik oda temizliğe giderek beş tane çocuğunu büyüttüm iki tanesi memur oldu hala daha gider temizliğe. Yengemi amcamdan çok severim. Hayranım o kadına. Senin de yengemden neden bir farkın olsun ki. Sende yapabilirsin lütfen insanlarla tartışmak yerine önerileri cidden düşün .Allah şifanızı versin inşallah. Masallah gerçekten sizi tebrik ettim bende sizin gibi keşke okuyup bir meslek sahibi olsaydım keşke. Ama babam ortaokuldan sonda okutmak istemedi beni bende çok meraklı değildim zaten okumaya. Ama şuan o kadar pişmanım ki. Bence her kız çocuğunun elinde bir meslek olmalı. İnşallah sizde eski sağlığınıza kavuşup tekrar çalışabilirsiniz
Öyle bir noktaya geldim ki baktım milletin doğurduğuna üzülmekten saçımda siyah tel kalmamış ama benim doğurduğum sanki düşman evladı kimsenin umrunda değil.Bir de biz böyle aman çocuklar madur olmasın dedikçe sponsoru zannediyorlar bizleri artık koy g.tü.ne gitsin moduna girdim iyiceSdfghgddssağol bacım, ben de seni sevdim
Ama ben hep böyle kızgın değilim be yav
Burda hepimiz kizkardesiz , gecelerce haber beklediğimiz merak ettiğimiz üyeler oluyor, içimizin yandığı, el uzatmaya çalıştığımız yüzlerce kadinimiz oldu, bizim başımız sıkışınca biz de buraya geliyoruz bu yüzden....
Bam telim çocuklar benim, bu konudaki gibi evlatlarinın geleceğini hiç eden bencil ikiyüzlü tembel kadınlara aşırı tetikleniyorum o yüzden, yoksa aşırı sakin, pamuk gibi bir kadınım allah seni inandirsin
SdfggddÖyle bir noktaya geldim ki baktım milletin doğurduğuna üzülmekten saçımda siyah tel kalmamış ama benim doğurduğum sanki düşman evladı kimsenin umrunda değil.Bir de biz böyle aman çocuklar madur olmasın dedikçe sponsoru zannediyorlar bizleri artık koy g.tü.ne gitsin moduna girdim iyice
Benimle bu şekil konuşana sözüm yok ki ama hala daha o şahıs bana etmediği hakaretleri bırakmıyor şuan bile. Ama ben onun seviyesine inipte onunla muhatap olmucam çünkü kendisi çok boş kalmış sanırım benim hayatımı bilmeden yasadigim şeyleri görmeden benimle uğraşıp duruyor dünden beri . Ben kızımdan sonra lohusa depresyona girdim kaynanamla birlikte yaşıyordum inan ki burda bana neler yaşattığını yazsam o kadının bana nasıl dayandn sen diye şaşırsın..lohusa depresyonundan sonra bende panik bozukluk başladı. Yoksa çok istiyorum liseyi okuyup sınavlara girmeyi ama kalabalıkta panik bozukluk yaşayıp elim ayağım titriyor nefes alamıyorum. Sınav anında panik atak geciririm diye korkuyorum.İnanın burda anlatmadığım benimde çok sağlık problemlerim var ama bu sfer de kendini acındırıyor derler diye yazmıyorum. Vertigom var senelerdir sebebi bilinmiyor. Hiç bitmeyen denge bozukluğu baş dönmesi yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Bu bile beni hayattan soğuttu..insan ortamına bile girmek istemiyorum. Belkide o yüzden çalışmak için kendime güvenemedim. O kadar doktora gittim beyinden mr çekildi kulaklara bakıldı hicbisey çıkmadı. Neyse yine de sağolun bana iyi geldiniz gerçektenÂmin çok teşekkür ederim ama Okumamış olmanız kendinizi geliştirmenizi engel değildi. Madem hatanızın farkındasınız bu saatten sonra olumlu anlamda geliştirmek için uğraşsın eğer aileniz kabul ediyorsa zaten ailenizin yanına gidin çalışın paranızı kazanın belki açıktan ortaokul lise üniversiteyi bitirirsiniz belli mi olur benim Yengem kırkından sonra liseyi bitirdi üniversite sınavına hazırlanıyor. Biliyor musun üstelik oda temizliğe giderek beş tane çocuğunu büyüttüm iki tanesi memur oldu hala daha gider temizliğe. Yengemi amcamdan çok severim. Hayranım o kadına. Senin de yengemden neden bir farkın olsun ki. Sende yapabilirsin lütfen insanlarla tartışmak yerine önerileri cidden düşün .
O yüzden artık kimseye akıl vermiyorum konuya bakıyorum oh olmuş diyorum geçiyorumSdfggddsenin gibi bir hanımefendiye şunu soylettiren bu ülke bize neler etmez o kadar haklısın ki zaten, söyleyecek başka hicbirsey yok...
Açıkcası psikolojik olarak yıprandığınızı tahmin ettiğim için çok yüklenmek istemedim size tahminim de doğru çıkmış. Yaşınız genç psikolojik destek alıp hayata karışmanızı öneririm. Ayrıca bende bir sınavda rahatsızlanıp dışarı çıktım ( üniv sınavı değildi ) başta çıkarmak istemediler ben kötüleşince iki hoca benimle dışarı çıkıp bekledi. Dünyanın sonu da olmadı . Kafanızda kurmamaya çalışın. Yaşınız genç belki birtık daha zor olacak ama hayatınız çok güzel bir hale dönüşebilir sizin emeğinizle unutmayın şimdiden hayatınızda başarılarBenimle bu şekil konuşana sözüm yok ki ama hala daha o şahıs bana etmediği hakaretleri bırakmıyor şuan bile. Ama ben onun seviyesine inipte onunla muhatap olmucam çünkü kendisi çok boş kalmış sanırım benim hayatımı bilmeden yasadigim şeyleri görmeden benimle uğraşıp duruyor dünden beri . Ben kızımdan sonra lohusa depresyona girdim kaynanamla birlikte yaşıyordum inan ki burda bana neler yaşattığını yazsam o kadının bana nasıl dayandn sen diye şaşırsın..lohusa depresyonundan sonra bende panik bozukluk başladı. Yoksa çok istiyorum liseyi okuyup sınavlara girmeyi ama kalabalıkta panik bozukluk yaşayıp elim ayağım titriyor nefes alamıyorum. Sınav anında panik atak geciririm diye korkuyorum.İnanın burda anlatmadığım benimde çok sağlık problemlerim var ama bu sfer de kendini acındırıyor derler diye yazmıyorum. Vertigom var senelerdir sebebi bilinmiyor. Hiç bitmeyen denge bozukluğu baş dönmesi yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Bu bile beni hayattan soğuttu..insan ortamına bile girmek istemiyorum. Belkide o yüzden çalışmak için kendime güvenemedim. O kadar doktora gittim beyinden mr çekildi kulaklara bakıldı hicbisey çıkmadı. Neyse yine de sağolun bana iyi geldiniz gerçekten
Panik atak ve vertigonuz varmış bunu yeni öğrendim , korktuğunuz kişi kim, eşiniz mi ondan mı korkuyorsunuz ve eşiniz aşırı baskıcı mı?Benimle bu şekil konuşana sözüm yok ki ama hala daha o şahıs bana etmediği hakaretleri bırakmıyor şuan bile. Ama ben onun seviyesine inipte onunla muhatap olmucam çünkü kendisi çok boş kalmış sanırım benim hayatımı bilmeden yasadigim şeyleri görmeden benimle uğraşıp duruyor dünden beri . Ben kızımdan sonra lohusa depresyona girdim kaynanamla birlikte yaşıyordum inan ki burda bana neler yaşattığını yazsam o kadının bana nasıl dayandn sen diye şaşırsın..lohusa depresyonundan sonra bende panik bozukluk başladı. Yoksa çok istiyorum liseyi okuyup sınavlara girmeyi ama kalabalıkta panik bozukluk yaşayıp elim ayağım titriyor nefes alamıyorum. Sınav anında panik atak geciririm diye korkuyorum.İnanın burda anlatmadığım benimde çok sağlık problemlerim var ama bu sfer de kendini acındırıyor derler diye yazmıyorum. Vertigom var senelerdir sebebi bilinmiyor. Hiç bitmeyen denge bozukluğu baş dönmesi yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Bu bile beni hayattan soğuttu..insan ortamına bile girmek istemiyorum. Belkide o yüzden çalışmak için kendime güvenemedim. O kadar doktora gittim beyinden mr çekildi kulaklara bakıldı hicbisey çıkmadı. Neyse yine de sağolun bana iyi geldiniz gerçekten
Nerden biliyorsunuz ki? Elimde çocuk gelişim kursuna gittiğim için diplomam var. Ama bu sene başvurduğum bı yer en az lise mezunu olması lazım diye kabul etmedi beni. Eğer kreş kabul ederse tabiki giderim. Çok önyargılısınız.
E madem calismanixa lise bitirmenize sınavlara girmenize engel hastalıklarınız var , çocuk gelişimi sertifikasıni nasıl aldınız?Benimle bu şekil konuşana sözüm yok ki ama hala daha o şahıs bana etmediği hakaretleri bırakmıyor şuan bile. Ama ben onun seviyesine inipte onunla muhatap olmucam çünkü kendisi çok boş kalmış sanırım benim hayatımı bilmeden yasadigim şeyleri görmeden benimle uğraşıp duruyor dünden beri . Ben kızımdan sonra lohusa depresyona girdim kaynanamla birlikte yaşıyordum inan ki burda bana neler yaşattığını yazsam o kadının bana nasıl dayandn sen diye şaşırsın..lohusa depresyonundan sonra bende panik bozukluk başladı. Yoksa çok istiyorum liseyi okuyup sınavlara girmeyi ama kalabalıkta panik bozukluk yaşayıp elim ayağım titriyor nefes alamıyorum. Sınav anında panik atak geciririm diye korkuyorum.İnanın burda anlatmadığım benimde çok sağlık problemlerim var ama bu sfer de kendini acındırıyor derler diye yazmıyorum. Vertigom var senelerdir sebebi bilinmiyor. Hiç bitmeyen denge bozukluğu baş dönmesi yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Bu bile beni hayattan soğuttu..insan ortamına bile girmek istemiyorum. Belkide o yüzden çalışmak için kendime güvenemedim. O kadar doktora gittim beyinden mr çekildi kulaklara bakıldı hicbisey çıkmadı. Neyse yine de sağolun bana iyi geldiniz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?