Bosanamıyorum ailem destek çıkmıyor Akımı kaybedicem

11 yaşındaki yine evde bırakılır belki ama 6 yaşındaki çocuğu nereye bırakcam subyana gidiyor öğlen 1 den akşam 4 bucuga kadar. Geri kalan saatler evde. Yoksa bende isterim bir kazancım olsun, Biraz birikimimde var. Ama bosanmamam için ailem çok direniyor bana. Gerçekten hicbirini affetmiyorum bu yüzden

Zamanında ailenize sormadan kaçarak evlenmişsiniz sizin onları affetmeme gibi bir hakkınız yok o yüzden.
Nasıl zamanında onları dinlemeden kararlar almışsınız şimdide dinlemeniz gerekmiyor.

Sen bilirsin ben Müslüman olarak uyarayım da. Hatırlarsın ilerde benim bu sözümü.
Siz müslüman olarak önce kumarbaz eşinizi uyarın bence, eve haram sokup durmasın....iki-üç çocuk dogurup onun bunun insafına terketmek, herhangi bir erkek kendisine sponsor olmadan hayatta kalamamak gibi şeyler beddua ettiğiniz üyelerin başına asla gelmeyecek çünkü onlar sizin gibi düşünüp yaşamıyor hayatı, merak etmeyin...

Ya siz niye benim seksime kafayı taktınız? Susayım diyorum da yeter ama gerçekten. Seks yapma derken? Ya bir kere su düşünceden çıkın. Eşim beni gece gündüz dövmüyor ağzımdan burnumdan kan getirmiyor şimdi buna da yazarsınız ki hee sen herşeyi hak ediyosun birde onu savunuyosun ! Öyle birşey yok tabiki! Adamda öfke kontrolü yok hicbirseye gelemiyor hemen atarlanıp benim üstüme geliyor ama tekme tokat değil. Kollarımı falan tutuyor o sıra kolum morarıyor öylelikle aldım darp raporu . Gece gündüz dayak yiyen biri değilim tabiki ! Hey Allahım ya ben tabiki çocuklarımın derdindeyim. Yoksa ben ondan zaten öyle soğudum ki ben cinsellik istemiyorum ki ondan. Sadece bana yaklasmaması istememesi bir kadın olarak zoruma gidiyor. Bu saçma mı yani ???? Herkes buna takmış. Hatta geçenlerde kendi bana dedi sen bana hiç yaklasmiyosun diye. Ben deli gibi benimle ilişkiye girsin diye beklemiyorum yani evde. Siz o aradaki farkı anlamadınız.

Kaza kurşunu 3. çocuk olmasın diye uyarıyorlar işte.

Valla kimse de şunu düşünmüyor 4 kızım olsa bunların 3 er çocuğu olsa sonra kaçtıkları kocadan memnun olmayio ayrılıp ben 50 yada 60 yaşında iken hepsi al bak bu çocuklara torunun bakacaksın diye evime gelseler 12 çocuk vs atıyorum durumumda yok mesela benim nasıl olacak meslek yok mesela onlarda nasıl olacak ne nereye kadar yetecek.Bosunami diyoruz kaçmayın kayınvalide ile oturmayın meslek edinin ne bileyim evliliği garanti iş sanmayın çocuk yapmadan önce buna hiç kimse olmasa maddi manevi yeterim deyin ne bileyim aile planlaması çocuk sayısı yarın bu adamla anlasamam çalışmam gerekir gidişat kötü bı tane yaptım ikinciyi yapmayayım deyin Yani tüm sorumluluk da bilmem kaç yaşında insanlar olarak hep ona buna yüklenmez ki yalanmi yani

Benim annemin ailesi de boşandığı zaman sahip çıkmadı. Bir şekilde yolunu buldu. Tek değiller milyonlarca kadın ne zorluklarla yoluna bakıyor. Herkes seçtiğini yaşıyor. Ne insanlar tanıyorum zorla evlendirilirken kaçıp bi kyk kredisi ile geçinip okuyup meslek sahibi oluyor. Arkadaşımın annesi 40 yaşında kykya temizlikçi girdi asgari alıyordu. Kadro geldi maaşı yükseldi ev bile aldı 1+1 bile olsa başını soktu. İlla aileye kocaya ihtiyaç yok.
Bu örnekler sayılıdır neyazikki.Herkes aynı gücü gösterip işin içinden çıkamıyor.Bir örnek vereyim : Annemin bir komşusunun kızı (eski arkadaşım) kilometrelerce uzakta evliydi, kocasından şiddetin her türlüsünü gördü.Fiziksel, psikolojik, ekonomik,cinsel şiddet, hepsi.Eve günlerce gelmiyormus ekmek parası bile birakmiyormus.Kadin merdiven sildi adam parasını aldı,çocuk baktı parasını adam aldı.Komsularinda yemek saatlerine denk getirip çocuklarıyla yiyip iciyormus.
Sonra dayanamayıp aile evine döndü, boşandı.Kiz kardeşleri yeğenlerinin sesinden rahatsız olmuşlar diye annesi evden gitmesini istemiş.Ayri eve çıktı,evine gitmiştim.Calisti fakat yetiremedi koca iki çocuğu var yetmedi oğlu da bıçak çekiyormuş annesine onunla da baş edemedi,ailesinden kuruş yardım gelmedi,bezdirme politikası uyguladılar ve arkadaş boşandığı o psikopat kocasına geri döndü.Dondu ama aynı tas aynı hamam.Bu defa eski eşi yurt dışında ise başlamış para göndermek yok yine.Kadin komşusunun boşanmış oğluyla,adamın çocuklarıyla ve anne babasıyla birlikte kaçtı ve evlendi.Oglu bir yerde kızı bir yerde şimdi.
Çok zor hayatlar var.Kolay değil küllerinden doğmak

Dizinizi kırın ve oturun oturduğunuz yerde. Kadının yeri kocasının yanıdır. Kadın kocasına her türlü katlanmak zorundadır. Kadınlığınızı bilin çocuklarınızı da perişan etmeyin. Benden size bir tavsiye; mutlaka üçüncü çocuğu yapın.

Dizinizi kırın ve oturun oturduğunuz yerde. Kadının yeri kocasının yanıdır. Kadın kocasına her türlü katlanmak zorundadır. Kadınlığınızı bilin çocuklarınızı da perişan etmeyin. Benden size bir tavsiye; mutlaka üçüncü çocuğu yapın.
Ayıp ettin yapacak tabii ki de ama adam yatağa girmiyor ki nasıl olacak?

Bu örnekler sayılıdır neyazikki.Herkes aynı gücü gösterip işin içinden çıkamıyor.Bir örnek vereyim : Annemin bir komşusunun kızı (eski arkadaşım) kilometrelerce uzakta evliydi, kocasından şiddetin her türlüsünü gördü.Fiziksel, psikolojik, ekonomik,cinsel şiddet, hepsi.Eve günlerce gelmiyormus ekmek parası bile birakmiyormus.Kadin merdiven sildi adam parasını aldı,çocuk baktı parasını adam aldı.Komsularinda yemek saatlerine denk getirip çocuklarıyla yiyip iciyormus.
Sonra dayanamayıp aile evine döndü, boşandı.Kiz kardeşleri yeğenlerinin sesinden rahatsız olmuşlar diye annesi evden gitmesini istemiş.Ayri eve çıktı,evine gitmiştim.Calisti fakat yetiremedi koca iki çocuğu var yetmedi oğlu da bıçak çekiyormuş annesine onunla da baş edemedi,ailesinden kuruş yardım gelmedi,bezdirme politikası uyguladılar ve arkadaş boşandığı o psikopat kocasına geri döndü.Dondu ama aynı tas aynı hamam.Bu defa eski eşi yurt dışında ise başlamış para göndermek yok yine.Kadin komşusunun boşanmış oğluyla,adamın çocuklarıyla ve anne babasıyla birlikte kaçtı ve evlendi.Oglu bir yerde kızı bir yerde şimdi.
Çok zor hayatlar var.Kolay değil küllerinden doğmak
Yine herkes seçtiğini yaşars geliyor şimdi 60 yaş üstü olanlar hariç diğerleri sonunu düşünmeden hareket ediyor. Kötü kocaya çocuk yapıp bir de bırakıp gidiyor o çocukları o hale getiren kim? Konu sahibi 35 yaşında bile yok. Ne fırsatlar vardı. Daha yeni 35 yaş üstüne kontenjan açıldı. Açık öğretimde okuyup atanan insan var. A ve b şıkkı yok. Bir sürü yol var. Ben konu sahibi için konuşuyorum. Seçimlerini ödüyor işte

Bu konuya yazan kişi de enerjisini sevdiğim yorumcu da engel almış umarım ikisini de engeli bir an önce açılır ablamızın gözü de açılır ve ne yapması gerektiğini bilir ve yapar

boşanamama sebebiniz sadece aileniz değil bence. sizsiniz. ailenize şuç bulmayın. benim ablam 3 çocukla 18 yıllık kocasından ayrıldı. 3. çocukta 6 yaşında. kendisi temizliğe başladı. istediği için oldu tüm bunlar. sizin hala kocanızdan beklentiniz var. hırsınızı sinirinizi almak içinde buraya yazmışsınız belli.

Bu konuya yazan kişi de enerjisini sevdiğim yorumcu da engel almış umarım ikisini de engeli bir an önce açılır ablamızın gözü de açılır ve ne yapması gerektiğini bilir ve yapar
Engelim kalktı teşekkür ederim. Ama bu sayfaya yardımcı olunsun bana diye yazdım üstüne daha çok sinirlerim bozuldu . Sadece sen ve bir kaç arkadaş olgun bir şekilde akıl verdiniz teşekkür ederim. Ben iş arayışına başladım. Bir kaç yere basvurdum dün akşam. Bugün de farklı iş alanlarına baktım bebek bakıcılığı için. Hatta bir yerden haber bekliyorum
Herşey için sağol gerçekten. Çünkü en çok senin yorumundan etkilendim ve bu kararı aldım. Ben güçlüyüm hatta bütün kadınlar güçlüyüz. İstersek eğer yapamayacağımız hicbirsey yok Allah'ın izniyle. Sadece size cevap veriyorum. Diğer yorumların çoğunu cevap vermeye bile değmez.

Engelim kalktı teşekkür ederim. Ama bu sayfaya yardımcı olunsun bana diye yazdım üstüne daha çok sinirlerim bozuldu . Sadece sen ve bir kaç arkadaş olgun bir şekilde akıl verdiniz teşekkür ederim. Ben iş arayışına başladım. Bir kaç yere basvurdum dün akşam. Bugün de farklı iş alanlarına baktım bebek bakıcılığı için. Hatta bir yerden haber bekliyorum
Herşey için sağol gerçekten. Çünkü en çok senin yorumundan etkilendim ve bu kararı aldım. Ben güçlüyüm hatta bütün kadınlar güçlüyüz. İstersek eğer yapamayacağımız hicbirsey yok Allah'ın izniyle. Sadece size cevap veriyorum. Diğer yorumların çoğunu cevap vermeye bile değmez.
Sen farkında değilsin ama aslında herkes sana yardımcı olmak istedi. Ama neyse kendin için bir şeyler yapmana çok sevindim biraz maddi durumunu düzeltince psikolojik destek de alabilirsin. Senin ve çocukların için hakkında hayırlısı olsun.

Aksine, o üyeler kendinize gelmenizi sağladı. Gerçek bazen acıtır ama duymaya ihtiyaç vardır. Suya sabuna dokunmayan yorum faydadan çok zarar getirir. Kızdığınız üyelerin tek bir ortak noktası vardı, hepsi de iş arayın çalışın dedi. Siz çocuğum küçük çalışamam yazdınız ama bakın demek ki olabiliyormuş, haber bile bekliyorsunuz. Yarın olumlu cevap gelirse iş güç sahibi geliri olan biri olacaksınız. Biz de güçlüsünüz isteseniz çalışabilirsiniz, bu adamın iki dudağından çıkacak lafa göre yaşamayın yazdık. Demek ki kocandır iyi kötü başınızda, evlilikte olur böyle şeyler hepimiz yaşıyıouz yazsaydık bizden iyisi olmayacaktı.

Back