Boşanamayanlardan mısınız

kendiliğinden markete uğrayıp cebindeki paraya göre birşeyler alması lazım oysa.burada çok haklısınız

Ev ve araba evlilikte alındıysa ikiye bölünür anlaşmalı olmasa. Nasıl ikisini size bıraktı? O ne aldı?

Almadı, pazar alışverişi yap dedim yapmadı akşam eve geldi kavga ettim baya bir ertesi gün birkaç mandalina , 3 tane muz almış gelmiş, kahvaltılık al dedim bir hafta almadım almadı, ee bende artık uğraşamadım çünkü çocuklar var onun merhametine bel bağlayamadım

Güneydoğu da çok altın takarlar...bir de kebap ucuz...en azından yediğim soğan olsun yattigim civan olsun dememişsin...kebap da olumlupozitif düşün, sakin ol
Antep’te hiçbir şey ucuz değil. Aynı çocuk oyun grubunun Kocaeli şubesinde atölye fiyatı 80 lirayken burada 130 lira. Batıda kebap fiyatını bilmiyorum ama burada en yakın normal bir restorantta fiyatlar böyle. Bilmiyorum hiç, ucuz mu? Ayrıca normal nezihlikte bir semtte eli yüzü düzgün, ahır gibi olmayan 15 yıllık daireler EN AZ 1 milyon. Bizim karşıdaki binalarda 4+1 daireler 4,5 milyon.

Eklentiler

• B3883D53-8814-41C2-8651-1D1F90BC774A.png
    266 KB · Görüntüleme: 40
Bana diyen olmadı valla, bana bunlardan hiç bahsedilmedi, bahsedilse ben gelmezdim

Kısacak yer kalmadı, mutfakta marka düşürdüm, market değiştirdim, toptan aldım, tek aldım, proteini azalttım, çeşidi azalttım...bir yılda geldiğim nokta 3 kişi için bu ay 4500...daha da kısacak yerim kalmadı

Ankara da böyle herşey diğer şehirlerden kat kat fazla.kira yiyecek hatta okul ücreti.aynı kolej izmir de 25 binken biz de 40 bin.

Çeşidi biz de azalttık, markaların bazılarını düşürdüm. Bazıları aynı. Süzme peynirden ödün veremem mesela ahsjjajs. He bu arada bulgur, zeytin, zeytinyağı ve salçaya hiç para vermiyoruz. Onlar şirketten. (Kayınbaba a.ş)

İstemeyi istemiyorum

Paralar ayriysa fatura ve mutfak masrafini 2 ye bolsenize ev arkadasi gibi

Siz sağlam kavga etmemişsiniz ondan bunlar. Sakin ve terbiyeli biri misiniz?

Tovbe est hayatimda duymadim bu kadar cimri insan bu forum da ogrendim resmen cocuguna yiyecek almayan degisik tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…