Boşanamayanlardan mısınız

Aha, bu ben.

Sıkıyor diye ben yorum yapmim mi ilk defa yazdım.ev kadınının dezavantajları hakkında da konuşalım. Kocasının eline bakma mecburiyeti gibi mesela.Adam karısını calistirmayacak kadının hiçbir birikimi olmayacak boşanınca da dımdızlak ortada kalacak üç kuruş nafaka gelecek diye beklicek. Bakın konu sahibi bu mağduriyeti yaşar mı?

Hala karımı çalıştırmam diyen erkek var mı genelde kadın mesleği olmadığı için ya da istemediği için çalışmıyır

Sen evli değil miydin Hale? Sanayici koca arayan müzmin bekâr ingiliççeci misin? Bahçeye BMW çeken fizikçi misin? Hangisisin
Aşık olduğu öğretmen=fakir erkekle evlenip bir de üstüne Bağdat Caddeli imajını terk eyleyip adamın memleketinde, güneydoğuda yaşayan öğretmen. Duble enayi yani.

Aşık olduğu öğretmen=fakir erkekle evlenip bir de üstüne Bağdat Caddeli imajını terk eyleyip adamın memleketinde, güneydoğuda yaşayan öğretmen. Duble enayi yani.
Güneydoğu da çok altın takarlar...bir de kebap ucuz...en azından yediğim soğan olsun yattigim civan olsun dememişsin...kebap da olumlupozitif düşün, sakin ol

Ya aslında bu konuya yazmaycaktım ama böyle sık sık yorum görüyorum forumda dayanamadım o yüzden. Çalışan kadın nafaka alamıyor çalışmayan alıyor muhabbeti çok dönüyor ama herhalde medya yüzünden insanlar boşanan kadınların şeyma subaşı gibi nafaka aldığını sanıyor. Mahkemelerin bağladığı nafaka 700-800 tl falan (anlaşmalı boşanmayla tarafların kararlaştırdığı nafakaya kastetmiyorum onu çalışan kadın da alabilir) ben mahkemenin bağladığı nafakayla geçinebilen bir kadına bile rastlamadım. Zaten boşanınca çalışmak zorunda kalıyorlar. Tecrübeleri de olmadığından çok sıkıntı çekiyorlar.

ayrıca çalışan kadın evde çalışmayan kadınla aynı işi yapıyorsa çalışmayan kadınları değil kocasını sorgulasın bence. Neden ikimizde çalışmamazı rağmen ben ev hanımları kadar iş yapıyorum senle eşit olarak paylaşmıyoruz desin.

fiyatlar uçmuş öğretmen maaşı kuşa dönmüşş normalll
Eşimin kredi kartı borcu bu ay 7 bin. Sadece market + yakıt masrafı. Nereden kısabiliriz diye bakıyorum, bir lüksümüz de yok. Hep olması gereken şeyleri almışız. Tek maaşla kirada geçinmek bana ütopik geliyor.

Tabiki haksızlık ben hiç sen bize bak
denedim pazar alışverişini yapacaksın evde kahvaltılık hiç birşey kalmadı onları da hallediver dedim bir hafta eve hiç bir şey girmedi resmen hadi ben idare ederim inat uğruna ama çocuklara kıyamadım kavga ettim neden böyle yaptın diye ertesi gün birkaç mandalina 3 tane de muz alıp gelmiş saolsun, bende o yokmuş gibi düzenime devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…