- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Bence öyleyim ama bilemedim şiödi kavgada bozdum kendimi bence babalığını sorgulattım bence, bu soruyu beklemiyordum cevap bulamadımSiz sağlam kavga etmemişsiniz ondan bunlar. Sakin ve terbiyeli biri misiniz?
Hesap yapmadığın o kadar belli ki… Bence hiç yapma boşver.Evde 3 yetişkin bir çocuk yaşıyoruz.Hesap yapmadım biz ne kadar harcıyoruz acaba bu ay yazacağım çok merak ettim şimdiTek maaşım,kira ,SGK bütün yük bende..çok zorunlu değilse almıyorum bazı şeyleri..3500 olacağını sanmam bakicam yine de..
Ben de öğretmenim
Siz sabah nasıl götürüyors
Tatlım sen cokkkkk iyi niyetli ve naifsin...senin istemenle olmuyor bu işler, bu adamda da senin istedigin koşullarda hemencik boşanacak bir tip yok zaten. Sen çok zorda kalacaksın sonunda bundan korkuyorumHiç bir şey almayacak vermek istemiyorum çünkü çocuklar bende kalacak onu değil çocuklarımın konforunu düşüneceğim
Yok arkadaşlar tanıştırdı, kısmi görücülük diyelimBu adamla bir de görücü usulüyle evlendim deme sakın
Görücü işte o. Göstermişler.Yok arkadaşlar tanıştırdı, kısmi görücülük diyelim
Kredi kartı ile alışveriş yapıyorum biraz da tabi nakit kullanıyorum ama bunlarla sadece gıda almıyorum giyecek oyuncak yol parası hediye fln da oluyor dönem dönem içinde..Bizim dondurucuda fazlaca yiyeceğimiz var, oradan da destek alınca belki çok harcama yapmıyoruzdurHesap yapmadığın o kadar belli ki… Bence hiç yapma boşver.
Evet, hatta bize öğretmen kız varmış diye gelmişlerdi, ben küçük gösteriyorum ablan mı dediler, kız kardeşimle söyleyip söyleyip gülerizÖnce kadrolu mu diye soruyorlar sonra da kyk borcu var mı diye.
Biliyorum.. inanın sizi çok ta iyi anlıyorum..hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz..madem ayrılmak istemiyor şart olarak koşun yardım almayı kabul ederse bu aşamada ayrı bir evde yaşayabilirsiniz hem bu süreçte yalnız kalıp iki taraf hem düşünmeli hem ozlemeli hem de kıymetini anlamalı..son bir şans verin kendinize ve çocuklarınıza.. yarın bir gün kendinizi başarısızlıkla suclayabilirsiniz..en azından bence sizin açınızdan yapılması gereken son bir adım kaldı o da bu..arada aldatılma olsaydı bunları söylemedim..mutlu olmanızı inanın çok isterim.. Rabbim bir çıkış yolu versin size işinizi kolaylaştırsin inşallah..evlenmek kolay ama o evliliği bozmak hiç te kolay değil.. çok iyi düşünün..ve yapıcı olunİstemeyi istemiyorum
Ev internetimiz yok paketlerimiz yetiyor, okulda da lazım diye telefonların GB yüksek tuttuk eve almadık, diğer saydıklarınızı da genelde birlikte hallettik, hatta şunu da ekleyeyim 3 ay önce arabanın tekerleri baya yıprandı yolda kalırız değiştirelim bende para yok dedi bende ona 1500 lira yolladım o zaman zam yok tabi 3 teker alabiliyor o parayla bir tanenin parasını da sen ver dedim ve bilin bakalım ne oldu orta da teker yok, parayı naptın dedim kredi kartına yatırdım dedi, yine kavga döğüş sonuç hiçİnterneti yazmamışsınız , ev interneti yok mu ?
Araba kasko sigorta vergi ?
Ev vergisi ?
Dask ?
Bunlar yılda 1 kez olan ödemeler ama ödeniyor sonuçta . Bunları Ödemiş olabilir mi
Ayrıca iş yerinde kahvaltı yapıyorsa , öğle yemeği , yol parası ..
Benzin ..
Kendisine kıyafet ..
Bunları hesaplıyor musunuz
Eline market listesi verip bunlar lazım alır mısın deseniz , almaz mı
Çocuğun masrafı inanın yetişkinden çok farklı bezi maması islak mendili hijyenik ürünleri besin seçimi çok farklılaşıyor tek olsam aman onu da yemeyeyim der bırakırım ama çocuk olunca öyle bir lüks yok bakın bir balık yağı alıyorum kızıma aylık sadece o 150 lira şampuanı 100 liraEvde 3 yetişkin bir çocuk yaşıyoruz.Hesap yapmadım biz ne kadar harcıyoruz acaba bu ay yazacağım çok merak ettim şimdiTek maaşım,kira ,SGK bütün yük bende..çok zorunlu değilse almıyorum bazı şeyleri..3500 olacağını sanmam bakicam yine de..
Ben de öğretmenim
Oha bildiğin dolandırıcı bu...çolugunu çocuğunu taşıdığı arabanın tekerini bahane edip çökmüş resmen paraya...dikkat et bu evin taksitlerini de odemiyodur benceEv internetimiz yok paketlerimiz yetiyor, okulda da lazım diye telefonların GB yüksek tuttuk eve almadık, diğer saydıklarınızı da genelde birlikte hallettik, hatta şunu da ekleyeyim 3 ay önce arabanın tekerleri baya yıprandı yolda kalırız değiştirelim bende para yok dedi bende ona 1500 lira yolladım o zaman zam yok tabi 3 teker alabiliyor o parayla bir tanenin parasını da sen ver dedim ve bilin bakalım ne oldu orta da teker yok, parayı naptın dedim kredi kartına yatırdım dedi, yine kavga döğüş sonuç hiç
Kayın aile nerden çıktı? Adam ailesine mi harcıyor paraları?Bu olabilir. Öyle çok ortalarda gezen kayın aile figürü olsa işler kolaylaşırdı, ama sinsi sinsi ilerliyorlar galiba.
Zaten kredi borcu olduğu için yenisini alabilir mi bilemedim, başkasına gitmiş olsa bence fark ederdim tabi yinede büyük konuşmayayımKarısı hamileyken para ile çalışan kadınlara giden erkekler oluyor. Siz o dönemdeyken para ile gitmiş, sonra ipin ucunu kaçırmış olabilir mi ? Gizlice de kredi çekmiştir ödemek için? Günahını almayayım ama olur mu olur ? Kaldı ki 4 aylık bi dönem diyorsunuz baştan beri böyle değilse birkaç aylık mevzu için yuva yıkılmaz. Hesaplarını kontrol edin, gururu Bi kenara koyun açık açık konuşun. Her evlilik maddi olarak zor günler yaşar. Ama hala başka kadın, kadınlar varsa, başka bir illete bulatıysa karar sizin
Araba tamamen benim birikimim ev de peşinat olarak 100 verdim onda şimdiye kadar 120 filan ödemiştir o da çocuklarımın hakkı olsun versin vermeli benceKrediyi ödemeye o mu devam edecek.Ev ve arabayı bir de üstüne nafaka vermesi ilginç.
Evet biliyorum aslında ama olumlu düşünmeye de ihtiyacım varTatlım sen cokkkkk iyi niyetli ve naifsin...senin istemenle olmuyor bu işler, bu adamda da senin istedigin koşullarda hemencik boşanacak bir tip yok zaten. Sen çok zorda kalacaksın sonunda bundan korkuyorum
Versin tabi ben vermesin demiyorum da vermezler genelde şaşırdım.Araba tamamen benim birikimim ev de peşinat olarak 100 verdim onda şimdiye kadar 120 filan ödemiştir o da çocuklarımın hakkı olsun versin vermeli bence
O zaman 3500 un icinde sadece gıda yokmuş.Biliyorum bilmez miyim ben de kullanıyordum bir zamanlar onlardan.Bez mama vs .Şampuan bilindik marka kullanıyorum o kadar değil benimki yaÇocuğun masrafı inanın yetişkinden çok farklı bezi maması islak mendili hijyenik ürünleri besin seçimi çok farklılaşıyor tek olsam aman onu da yemeyeyim der bırakırım ama çocuk olunca öyle bir lüks yok bakın bir balık yağı alıyorum kızıma aylık sadece o 150 lira şampuanı 100 lira
Asıl siz naifsiniz, kırmak istemiyorsunuz ama ben gidiş hatı tahmin edebiliyorum ama bakalım görelim artıkTatlım sen cokkkkk iyi niyetli ve naifsin...senin istemenle olmuyor bu işler, bu adamda da senin istedigin koşullarda hemencik boşanacak bir tip yok zaten. Sen çok zorda kalacaksın sonunda bundan korkuyorum