Boşanamayanlardan mısınız

Ben para konularında biraz farklı düşünüyorum ama çoğunluğa uymuyor bu yüzden beni bosverin :)

Peki merak ettim. Yakıt almazsanız ne olur arac oyle durur mu? Atayim da binelim demez mi?
Cocuklarin bezi bitti siparis veremedim. Marketten al da gel diyemez misiniz deseniz ne olur?

Keşke biri bize de örnek olsaymış
Yok bacım yaa, bana çok söylediler. Velakin benimki aklımı aldı, dut gibi aşıktım, hala da gideri var keratanın hee...neyse konuyu dağıtmayalim... feriştahı geldi yine degişmedi kafam...ne zaman ki çocuk büyüdü, okul masrafı belimi büktü anca akillandim Bu işler böyle. Şimdikiler uyanık ama bak, onlara lafım yok

Son düzenleme:

Ee yani evi arabayı almışsınız üstüne nafaka . Adam imzalamış . Daha neden boşanamayacaksınız ki. Adam ne güzel imzalamış.
Nafaka ne kadar verecek ?

yarım gün çalışıyordu ya eskiden tatilleri fazla haftasonu çalışmıyor diye adı çıkmış öğretmenlerin.maaşı için alınacak kadın olarak kodlanmışlar maalesef.valla manken gibi öğretmenler var kızımın okulunda.velilerse 90 100 kilo evde oturmaktan

Öğretmenim diyor
Devlet , memurlara avukat atıyor mu ?

Evet o kadar güzel anlattınız ki yani eş olarak yok baba olarak yok destek olarak yok sadece bir yük olarak var o da olmasın
İnsanın bütün bu olumsuzluklara rağmen ortada çocuk olmasa bile hâlâ sevmesi ve o sevdiği insandan bir türlü vazgeçememesi..ama şimdi çocuklar da var.. yazık olmasın sevginize ve çocuklara.size tavsiyem ayrılmaya madem niyeti yok şart koşun psikologa birlikte gidip destek almak için..belki bir umut şansınız olur.. maddi imkanınız varsa kesinlikle iyi bir psikoloğa başvurun derim..hem belki eşinizin de bir an gafil anına denk gelir ne olduğunu anlamazsınız bosaniverirsiniz ama duygular bitmeden o evlilik sonlanmis olsa da iki taraf için bitmiş olmaz..Siz bile yeniden başlamak istersiniz emin olun

Evet ilk iki cümle yüzünden, doğru… onlar eskidendi

Bırakmam diyor da dilekçeyi nasıl imzaladı ki ?

Çünkü çok ideal bir meslek kadın için, bunu da kabul edelim yani. Burda kaç tane benzer öğretmen konusu oldu sayamadım ben. Babam öğretmen benim, amcam öğretmen, kız kardeşim öğretmen. Mesela benim kardeşimin de böyle evliliği olmadı şükür, damat varlıklı, anne baba gibi kayın aile var bir de, hala da evlatları için çalışıyorlar. Bir yandan da oğluşlarına harıl harıl öğretmen kız arayan teyzeler var mesela, o teyzeler beni de oğluşlarına layık görsün diye hastalığını sakla, oku da memur ol diye kendince motivasyon veren annem oldu.

Nisan ayındaki konunuzu okudum ve tebrik ederim boşanmaya karar verdiğiniz için ,bu adamı sepetlediginizde çok daha mutlu ve normal bir hayat yaşayacaksınız.
Bir avukat bulun ve dava açın , anlaşmaya çalışmayın , bu adam sittin sene boşanmaz sizden , siz önceki konunuzda bile kapı önüne koymadiniz herifi çünkü , yapışmış sizin gibi birini bulamayacağını biliyor , siz açın davayi

Çünkü çok ideal bir meslek kadın için, bunu da kabul edelim yani. Burda kaç tane benzer öğretmen konusu oldu sayamadım ben. B
Çok ideal değil aslında, fiziksel anlamda göründüğünden daha yorucu ve kafa şişirici… sadece öğretmenler açmadı ki bu konuları. Ben zaten (konu sahibi hariç) yazan bazılarının öğretmen olduğuna da inanmadım da neyse

Aşkım siz onu tiyzelere anlatın, ben aramıyom oğluma öğretmen kız. Zaten oğlum da yok.

Ben öğretmenlerin nasıl zorlandığını biliyorum zaten, bana anlatmayın. Tiyzelere anlatın. :)

100 bin peşinat , evlilik içinde mi birikti ? Bekarkenden mi birikiminiz ?

Evin geri kalan kredisini ödeyecek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…