- 21 Kasım 2017
- 27.519
- 120.230
- Konu Sahibi HaklisinHocam
İşte aradığım yorum. Aç diyeceğim ve açmayacak. Var mı öyle bir dünya yahu?Hesabını açtan sonra o hesabı açmayan kocanın amel hesabı kapatılır bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte aradığım yorum. Aç diyeceğim ve açmayacak. Var mı öyle bir dünya yahu?Hesabını açtan sonra o hesabı açmayan kocanın amel hesabı kapatılır bende.
Aha, bu ben.Öyle valla...bizim okulda 35 hatun öğretmen var. Kendi gibi memurla evlenen 2 salak ( biri ben) dışında , gerisi hep Mercedes, BMW çekiyor bahceye 5 tane de bekarimiz var onlar da memurla evlenip suruncegimize evde kalalım modunda... Aşk meşk bakmıyor artık kimse, herkesin gözü parada ama haklılar mı haklılar..
Hayır yatırım yaptım ve düğünde yakışanları sakladım ben altın aldım hep yoksa zaten mümkün değildi
İşte aradığım yorum. Aç diyeceğim ve açmayacak. Var mı öyle bir dünya yahu?
Sıkıyor diye ben yorum yapmim mi ilk defa yazdım.ev kadınının dezavantajları hakkında da konuşalım. Kocasının eline bakma mecburiyeti gibi mesela.Adam karısını calistirmayacak kadının hiçbir birikimi olmayacak boşanınca da dımdızlak ortada kalacak üç kuruş nafaka gelecek diye beklicek. Bakın konu sahibi bu mağduriyeti yaşar mı?Ya tatlım konu boşanmada mal paylasimiysa evlilik boyunca edinilen mallar çalışan çalışmayan ayrımı olmadan elbette paylasilmali ama şu biz de evde çalışıyoruz ev kadınlığı çoh zor argümani sıkıyor artık. Çalışan kadın da evde seninle ayni isi yapıyor, her çalışan kadınin yardımcısı olmuyor ki. Üstelik çalışan kadın gelir vergisi ödüyor, bosanirsa kendisi için nafaka talep edemiyor. Ev kadını her türlü avantaj sahibi yani. Ama tabii kocasına bağlı...
Sen evli değil miydin Hale? Sanayici koca arayan müzmin bekâr ingiliççeci misin? Bahçeye BMW çeken fizikçi misin? HangisisinAha, bu ben.
cat botu hala alamadığına göre o da fakir bizim gibi.indirim bekliyor anacığımmmSen evli değil miydin Hale? Sanayici koca arayan müzmin bekâr ingiliççeci misin? Bahçeye BMW çeken fizikçi misin? Hangisisin
Hala karımı çalıştırmam diyen erkek var mı genelde kadın mesleği olmadığı için ya da istemediği için çalışmıyırSıkıyor diye ben yorum yapmim mi ilk defa yazdım.ev kadınının dezavantajları hakkında da konuşalım. Kocasının eline bakma mecburiyeti gibi mesela.Adam karısını calistirmayacak kadının hiçbir birikimi olmayacak boşanınca da dımdızlak ortada kalacak üç kuruş nafaka gelecek diye beklicek. Bakın konu sahibi bu mağduriyeti yaşar mı?
Aşık olduğu öğretmen=fakir erkekle evlenip bir de üstüne Bağdat Caddeli imajını terk eyleyip adamın memleketinde, güneydoğuda yaşayan öğretmen. Duble enayi yani.Sen evli değil miydin Hale? Sanayici koca arayan müzmin bekâr ingiliççeci misin? Bahçeye BMW çeken fizikçi misin? Hangisisin
Ben doğum iznindeydim bu dönem başladım başladığımdan beri böyle 4-5 aydır yani
Yav bu ay Cat bot parasından daha fazla harcamışım giyime. Galiba o yüzden fakirim.cat botu hala alamadığına göre o da fakir bizim gibi.indirim bekliyor anacığımmm
fiyatlar uçmuş öğretmen maaşı kuşa dönmüşş normalllYav bu ay Cat bot parasından daha fazla harcamışım giyime. Galiba o yüzden fakirim.
Sadece mutfak gideri olarak 3500 çok değil mi1000 faturalar olsa 2400-2500 kalıyor
Evin gideri geçen ay 3500 mutfak-1500 kreş-1000 bakıcı-1500 giyim 7000 gibi tuttu ve önceki aydanda içerde olduğum için yetiremedim
OhooooHala karımı çalıştırmam diyen erkek var mı genelde kadın mesleği olmadığı için ya da istemediği için çalışmıyır
streç film bile astronomik fiyatlarda.3500 az bile.bir paket krema 14 tl.makarna 5 tl çöp poşeti servet olmuş tey teyyySadece mutfak gideri olarak 3500 çok değil mi
Güneydoğu da çok altın takarlar...bir de kebap ucuz...en azından yediğim soğan olsun yattigim civan olsun dememişsin...kebap da olumlupozitif düşün, sakin olAşık olduğu öğretmen=fakir erkekle evlenip bir de üstüne Bağdat Caddeli imajını terk eyleyip adamın memleketinde, güneydoğuda yaşayan öğretmen. Duble enayi yani.
Ya aslında bu konuya yazmaycaktım ama böyle sık sık yorum görüyorum forumda dayanamadım o yüzden. Çalışan kadın nafaka alamıyor çalışmayan alıyor muhabbeti çok dönüyor ama herhalde medya yüzünden insanlar boşanan kadınların şeyma subaşı gibi nafaka aldığını sanıyor. Mahkemelerin bağladığı nafaka 700-800 tl falan (anlaşmalı boşanmayla tarafların kararlaştırdığı nafakaya kastetmiyorum onu çalışan kadın da alabilir) ben mahkemenin bağladığı nafakayla geçinebilen bir kadına bile rastlamadım. Zaten boşanınca çalışmak zorunda kalıyorlar. Tecrübeleri de olmadığından çok sıkıntı çekiyorlar.Ya tatlım konu boşanmada mal paylasimiysa evlilik boyunca edinilen mallar çalışan çalışmayan ayrımı olmadan elbette paylasilmali ama şu biz de evde çalışıyoruz ev kadınlığı çoh zor argümani sıkıyor artık. Çalışan kadın da evde seninle ayni isi yapıyor, her çalışan kadınin yardımcısı olmuyor ki. Üstelik çalışan kadın gelir vergisi ödüyor, bosanirsa kendisi için nafaka talep edemiyor. Ev kadını her türlü avantaj sahibi yani. Ama tabii kocasına bağlı...
Eşimin kredi kartı borcu bu ay 7 bin. Sadece market + yakıt masrafı. Nereden kısabiliriz diye bakıyorum, bir lüksümüz de yok. Hep olması gereken şeyleri almışız. Tek maaşla kirada geçinmek bana ütopik geliyor.fiyatlar uçmuş öğretmen maaşı kuşa dönmüşş normalll
Bu zamlar yakın zamanda oldu,konu sahibi genel olarak 3500 harcıyor sanırım.streç film bile astronomik fiyatlarda.3500 az bile.bir paket krema 14 tl.makarna 5 tl çöp poşeti servet olmuş tey teyyy
Tabiki haksızlık ben hiç sen bize bakben çalışmıyorum ama biraz gelirim var.çocuğu okula kendim bırakıyorum çoğunlukla benzinimi kendim alırım harçlığını veririm kıyafetlerinin yüzde seksenini kitaplarını oyuncaklarını ben alırım eve eşya da alırım zaman zaman.dışarda yemeği ısmarlarım hem eşime hem de çocuğa.yani evi eş geçindirsin ben de paralarımı biriktireyim demiyorum kalanını biriktiriyorum bazen de eksiye düşüyorum sizin gibi .bu erkeğe de haksızlıktır çünkü.
denedim pazar alışverişini yapacaksın evde kahvaltılık hiç birşey kalmadı onları da hallediver dedim bir hafta eve hiç bir şey girmedi resmen hadi ben idare ederim inat uğruna ama çocuklara kıyamadım kavga ettim neden böyle yaptın diye ertesi gün birkaç mandalina 3 tane de muz alıp gelmiş saolsun, bende o yokmuş gibi düzenime devam ettimTabii. Hiçbir şey yapmayan biri var ama o da en azından çocuğa ders çalıştırdı 1. Sınıfa giderken ve zamanında yönlendirdiği yatırım trilyon oldu. O da kendini öyle savunuyor bak iyi işler yaptım diye hem kel hem fodul sizinki. Nasip… bütün harcamaları neden üstünüze aldınız… orada hata yapmışsınız. Hemen masrafları atın üstünüzden