Boşanamayanlardan mısınız

Siz yatırım yapabildiğinizi göre , demek ki evi adam geçindirmiş . Buradan o anlaşılmıyor mu ? Yoksa ben mi farklı düşünüyorum
Hayır yatırım yaparken çocuklar yoktu ve borç yoktu o parasını Türk parası olarak bekletirken ben her ay bir çeyrekte olsa almaya çalıştım özel ders haftasonu kurs çalıştım yani

Hayır maaşım yetse sorun yok dedim zaten yetmiyor şu an benim 4000 borcum var bu ayda kapanmayacak bu borç üstüne hala artacak, ama o her hangi bir harcama yapmıyor eve nereye veriyorsun dediğimde de doğru düzgün açıklama yok fatura diyor faturayı biliyorum 600 doğalgaz 200 elektrik100 su 100 telefon 1000 lirayı geçmiyor işte eee gerisi nerde,üstüne benden para istiyor dalga geçer gibi, yetemiyprum yoruldum, bana destek olmasını istemem hiç değilse bu ay da benim kartımla alışveriş yapalımda sen borcunu hafiflet demesini beklemem çok mu

İnterneti yazmamışsınız , ev interneti yok mu ?

Araba kasko sigorta vergi ?
Ev vergisi ?
Dask ?
Bunlar yılda 1 kez olan ödemeler ama ödeniyor sonuçta . Bunları Ödemiş olabilir mi

Ayrıca iş yerinde kahvaltı yapıyorsa , öğle yemeği , yol parası ..
Benzin ..
Kendisine kıyafet ..

Bunları hesaplıyor musunuz

Eline market listesi verip bunlar lazım alır mısın deseniz , almaz mı

Çocuk 2 yaşında diye okudum

O zaman ücretsiz izin kullandınız sanırım

1,5 yıl benden yedi , eve maaş getirmedi . Biraz da ben ondan yiyeyim diye düşündüyse ..
Evet yarım dönem kadar yani 5 ay galiba ücretsiz izin kullandım gerisi tatile denk geldiği için aldım maaşı böyle düşünüyorsa da sizce boşanmalık değil mi o benden yedi bende ondan yiyeyim kafası çok saçma ben evde yatmadım ki bebek bakmak ne kadar yıpratıcı ve zor gözleriyle şahit oldu

Hayır yatırım yaparken çocuklar yoktu ve borç yoktu o parasını Türk parası olarak bekletirken ben her ay bir çeyrekte olsa almaya çalıştım özel ders haftasonu kurs çalıştım yani
Altın olarak saklasaydin sutyeninde filan boşanirken belki ispatlayamazdi da yanına bırakırdı ama ev aldığınız anda yasal olarak yarisi onun oldu. Miras dışında nikahtan sonra alınmış hiçbir malı sahiplenemezsin

Değil çünkü herşey ateş pahası bugün markete gittim yine peynir, zeytin, ekmek alıp 80 lira verdim mesela iki çocuklu bir evin giderini siz düşünün
Evde 3 yetişkin bir çocuk yaşıyoruz.Hesap yapmadım biz ne kadar harcıyoruz acaba bu ay yazacağım çok merak ettim şimdi 😁 Tek maaşım,kira ,SGK bütün yük bende..çok zorunlu değilse almıyorum bazı şeyleri..3500 olacağını sanmam bakicam yine de..
Ben de öğretmenim

Karısı hamileyken para ile çalışan kadınlara giden erkekler oluyor. Siz o dönemdeyken para ile gitmiş, sonra ipin ucunu kaçırmış olabilir mi ? Gizlice de kredi çekmiştir ödemek için? Günahını almayayım ama olur mu olur ? Kaldı ki 4 aylık bi dönem diyorsunuz baştan beri böyle değilse birkaç aylık mevzu için yuva yıkılmaz. Hesaplarını kontrol edin, gururu Bi kenara koyun açık açık konuşun. Her evlilik maddi olarak zor günler yaşar. Ama hala başka kadın, kadınlar varsa, başka bir illete bulatıysa karar sizin

Evde 3 yetişkin bir çocuk yaşıyoruz.Hesap yapmadım biz ne kadar harcıyoruz acaba bu ay yazacağım çok merak ettim şimdi 😁 Tek maaşım,kira ,SGK bütün yük bende..çok zorunlu değilse almıyorum bazı şeyleri..3500 olacağını sanmam bakicam yine de..
Ben de öğretmenim
Yazma bırak, cehalet mutluluktur :KK14: yazma aklını kaybedersin valla bak

Son düzenleme:
Tam olarak neresine?
Geneline agsjjajsjaj. Ya biz de arkadaşlarımız gelince en güzel yerlere götürüyoruz. Antep’e gezmeye gelenin sevmesi normaldir. Ben de gerçek yüzünü bilmediğim için burada çok güzel yaşanacağını düşünmüştüm ama işler düşündüğüm gibi gitmiyor. 😵‍💫

X