- 21 Kasım 2017
- 27.519
- 120.239
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Gezmeye gittiğim her şehri sevdim ben. Uşak’a bile bayılmıştım.az daha konuşursan Antepten sürecekler seni bak.ben gördüm Antepi.Çok da beğenmiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gezmeye gittiğim her şehri sevdim ben. Uşak’a bile bayılmıştım.az daha konuşursan Antepten sürecekler seni bak.ben gördüm Antepi.Çok da beğenmiştim.
Evet bende az rastlamadım bu konuya sırf öğretmen kız diye yola çıkıyorlar resmin cismin önemli değilAşkım siz onu tiyzelere anlatın, ben aramıyom oğluma öğretmen kız. Zaten oğlum da yok.
Bu adamla bir de görücü usulüyle evlendim deme sakınBana diyen olmadı valla, bana bunlardan hiç bahsedilmedi, bahsedilse ben gelmezdim
Önce kadrolu mu diye soruyorlar sonra da kyk borcu var mı diye.Evet bende az rastlamadım bu konuya sırf öğretmen kız diye yola çıkıyorlar resmin cismin önemli değil
Evlilik içinde altın alarak biriktirdim yani aslında o kadar yoktu altın artınca öyle çoğaldı100 bin peşinat , evlilik içinde mi birikti ? Bekarkenden mi birikiminiz ?
Evin geri kalan kredisini ödeyecek mi ?
Sözleşmeli isen yandın.Önce kadrolu mu diye soruyorlar sonra da kyk borcu var mı diye.
Hayır yatırım yaparken çocuklar yoktu ve borç yoktu o parasını Türk parası olarak bekletirken ben her ay bir çeyrekte olsa almaya çalıştım özel ders haftasonu kurs çalıştım yaniSiz yatırım yapabildiğinizi göre , demek ki evi adam geçindirmiş . Buradan o anlaşılmıyor mu ? Yoksa ben mi farklı düşünüyorum
Bu olabilir. Öyle çok ortalarda gezen kayın aile figürü olsa işler kolaylaşırdı, ama sinsi sinsi ilerliyorlar galiba.Siz sağlam kavga etmemişsiniz ondan bunlar. Sakin ve terbiyeli biri misiniz?
Hayır maaşım yetse sorun yok dedim zaten yetmiyor şu an benim 4000 borcum var bu ayda kapanmayacak bu borç üstüne hala artacak, ama o her hangi bir harcama yapmıyor eve nereye veriyorsun dediğimde de doğru düzgün açıklama yok fatura diyor faturayı biliyorum 600 doğalgaz 200 elektrik100 su 100 telefon 1000 lirayı geçmiyor işte eee gerisi nerde,üstüne benden para istiyor dalga geçer gibi, yetemiyprum yoruldum, bana destek olmasını istemem hiç değilse bu ay da benim kartımla alışveriş yapalımda sen borcunu hafiflet demesini beklemem çok mu
Tam olarak neresine?Gezmeye gittiğim her şehri sevdim ben. Uşak’a bile bayılmıştım.
Evet yarım dönem kadar yani 5 ay galiba ücretsiz izin kullandım gerisi tatile denk geldiği için aldım maaşı böyle düşünüyorsa da sizce boşanmalık değil mi o benden yedi bende ondan yiyeyim kafası çok saçma ben evde yatmadım ki bebek bakmak ne kadar yıpratıcı ve zor gözleriyle şahit olduÇocuk 2 yaşında diye okudum
O zaman ücretsiz izin kullandınız sanırım
1,5 yıl benden yedi , eve maaş getirmedi . Biraz da ben ondan yiyeyim diye düşündüyse ..
Altın olarak saklasaydin sutyeninde filan boşanirken belki ispatlayamazdi da yanına bırakırdı ama ev aldığınız anda yasal olarak yarisi onun oldu. Miras dışında nikahtan sonra alınmış hiçbir malı sahiplenemezsinHayır yatırım yaparken çocuklar yoktu ve borç yoktu o parasını Türk parası olarak bekletirken ben her ay bir çeyrekte olsa almaya çalıştım özel ders haftasonu kurs çalıştım yani
Değil çünkü herşey ateş pahası bugün markete gittim yine peynir, zeytin, ekmek alıp 80 lira verdim mesela iki çocuklu bir evin giderini siz düşününSadece mutfak gideri olarak 3500 çok değil mi
Evde 3 yetişkin bir çocuk yaşıyoruz.Hesap yapmadım biz ne kadar harcıyoruz acaba bu ay yazacağım çok merak ettim şimdi Tek maaşım,kira ,SGK bütün yük bende..çok zorunlu değilse almıyorum bazı şeyleri..3500 olacağını sanmam bakicam yine de..Değil çünkü herşey ateş pahası bugün markete gittim yine peynir, zeytin, ekmek alıp 80 lira verdim mesela iki çocuklu bir evin giderini siz düşünün
Geçen ayı anlattım amaBu zamlar yakın zamanda oldu,konu sahibi genel olarak 3500 harcıyor sanırım.
Hiç bir şey almayacak vermek istemiyorum çünkü çocuklar bende kalacak onu değil çocuklarımın konforunu düşüneceğimEv ve araba evlilikte alındıysa ikiye bölünür anlaşmalı olmasa. Nasıl ikisini size bıraktı? O ne aldı?
Yazma bırak, cehalet mutluluktur yazma aklını kaybedersin valla bakEvde 3 yetişkin bir çocuk yaşıyoruz.Hesap yapmadım biz ne kadar harcıyoruz acaba bu ay yazacağım çok merak ettim şimdi Tek maaşım,kira ,SGK bütün yük bende..çok zorunlu değilse almıyorum bazı şeyleri..3500 olacağını sanmam bakicam yine de..
Ben de öğretmenim
Geneline agsjjajsjaj. Ya biz de arkadaşlarımız gelince en güzel yerlere götürüyoruz. Antep’e gezmeye gelenin sevmesi normaldir. Ben de gerçek yüzünü bilmediğim için burada çok güzel yaşanacağını düşünmüştüm ama işler düşündüğüm gibi gitmiyor.Tam olarak neresine?