İlgisiz eş

42 yaşındayım tüm çevresi beni çok takdir eder. Hep diyorlar şanslısın böyle eşin olduğu için tuttuğunu koparıyor diye. İnsanlar dışardan bana hayran oluyor onun umurunda değilim. Çok güzel değilim belki ama bakımlıyım, yüksek IQ’lu bir kadınım. Ama evlilik için yetmiyor bunlar maalesef. Egoist olmamak için açtım bu konuyu. Ama sayenizde gördüm ki egoist olan ben değilim eşimmiş
Kendi öz değerinizi bilin lütfen...

Ortak olduğumuz bir borç var. Birtanede benim adıma olan. Ben elimi eteğimi çekersem ne ödeyebilir ne geçinebilir
Zaten yolunda gitmeyen bir evliliğe aşılama yönetimi ile çocuk yapmışsınız, şimdi de boşanamam diyorsunuz. Adam sizi borç batağına saplamış, biraz aklınızı başınıza alın.

6 yıldır boyle diyorsunuz da neden zorla cocuk sahibi oldunuz?
Şöyle evlenmeden birliktelik oluyordu zaten 1 yıl kadar flört dönemimiz oldu ayrı şehirlerde olduğumuz için haftasonları görüşüyorduk. O zaman sorun olmuyordu. Evlendikten sonra bir süre iyiydik cinsel olarakta çok sorun yaşamadık. Sonra ailesine çok bağlı bende buna çok fazla izin vermedin maddi destek olmasına bu benden uzaklaşmaya başladı. Ana geçici bir durum senle alakası yok kafam çok dolu motive olamıyorum falan dedi hep. Bende 37 yaşında olduğum için vakit geçmeden çocuk istedim. Yani bunu ona güvenerek istemedim ben kendime güvenerek istedim. Ama düzelmedi dahada uzaklaştı hep bir bahanesi oldu. Yatağa gelmek yerine hep koltukda uyuya kaldım falan sebepler gösterdi. Sonrasıda malum

42 yaşındayım tüm çevresi beni çok takdir eder. Hep diyorlar şanslısın böyle eşin olduğu için tuttuğunu koparıyor diye. İnsanlar dışardan bana hayran oluyor onun umurunda değilim. Çok güzel değilim belki ama bakımlıyım, yüksek IQ’lu bir kadınım. Ama evlilik için yetmiyor bunlar maalesef. Egoist olmamak için açtım bu konuyu. Ama sayenizde gördüm ki egoist olan ben değilim eşimmiş

Aslan gibi kadınmışsın valla helal olsun sana tebrik ederim at yükü sırtından hafifle hiçbirimizin hayatı bir erkeğin ellerine çaresizce bırakacak kadar ucuz değil

Kesinlikle katılıyorum. Aslında ben bu kararı uzun zaman önce aldım. Ama oğlum için biraz daha deneyim dedim. Ben güçlü bir kadınım kendi ayaklarım üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan hayatımı sürdürebiliyorum. İhracat yapan bir firmam var iş benim işim zaten. Eşimde eyt den emekli emniyet mesunu. O borçların altından ben rahat kalkarım ama hadi dedim büyük oğlum babadan ayrı büyüdü ve babasından nefret ediyor küçük oğlumda abisi hibi olmasın. Ama ben artık yoruldum ilgisizlik, yok sayılmak, iş aracı gibi görünmek. Beni çok yıprattı.
Ablam zengin kadınsın sana kocamı yok. Boşa gitsin üstüne yük gibi. Boşanınca çocuk da babadan boşanmıyor ki.

Oğlum babasına çok düşkün, çok değişik bir ilişkileri var. Onun zarar görmesinden çok korkuyorum.
Öf her çocuk babasına çok düşkün oluyor bu bahaneyi bıraksak mı artık? Hem adam dün böyle olmadı herhalde? Böyle biriyle neden zorla çocuk yapılır anlamıyorum.

Boşanmıyorsanız oturun madem yapacak bir şey yok.

Öf her çocuk babasına çok düşkün oluyor bu bahaneyi bıraksak mı artık? Hem adam dün böyle olmadı herhalde? Böyle biriyle neden zorla çocuk yapılır anlamıyorum.

Boşanmıyorsanız oturun madem yapacak bir şey yok.
Ben boşanmıyorum demedim, böyle düşünerek egoist bencil olur muyum dedim. Çocuğu ben eşim için yapmadım kendim istediğim için yaptım. Ondan veya başkasından sonuçta olacaktı sadece resmi olsun istediğim için evlendiğim kişiden yaptım

böyle düşünerek egoist bencil olur muyum dedim. Çocuğu ben eşim için yapmadım kendim istediğim için yaptım

Böyle yaparak zaten bencilce davranmışsınız. Çocuk sadece kendiniz istiyorsunuz/çocuğunuz kardeş istiyor diye yapılan bir şey olmamalı ama size bunu söylemek için artık geç. Boşanın gitsin, istediğinizi almışsınız...

Böyle yaparak zaten bencilce davranmışsınız. Çocuk sadece kendiniz istiyorsunuz/çocuğunuz kardeş istiyor diye yapılan bir şey olmamalı ama size bunu söylemek için artık geç. Boşanın gitsin, istediğinizi almışsınız...
Kesinlikle! Olmuşla ölmüşe çare yok. Ama iyiki olmuş onlar benim dünyam

Herkese merhaba, yazmadan çok düşündüm ama artık dayanamadım birilerinden yorum almama gerektiğini düşündüm. Ben gaklaşık 6 yıldır evliğim. 2. Evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var 16 yaşında, ikinci evliliğimdende bir oğlum oldu 4 yaşında. Evlendiğimden beri eşimle hep yatak konusunda bir boşluk içindeyim. Hep ben söyleyince tepki gösterince benimle birlikte oluyor. Bu 6 yıldır böyle. Gurur falan kalmadı artık, bazen 1- 1,5 ay ben söylemesem bana dokunmuyor.
Eşimin alkol, kumar, aldatma gibi kötü alışkanlıklarıda yok ev iş sürekli. Gece çıkmalarıda yok. Çocuğumuz bile aşılama yöntemiyle oldu o derece yani. Ama artık ben tükendim, beni iş aşkından, patron olmak istemesinden dolayı bir ton borca batırdı, herşey üzerime kaldı, hadi onuda geçtim buna rağmen beni takdir edeceğine destek olacağına hep yalnız bıraktı. Hayır boka batırdı bari cinsel hayatımız iyi gitse bir yerden tutulacak yeri var dicem. Sorumsuz bir insan, kira mı yattı, faturalar ödendi mi, çocukların okul taksitleri ödendi mi? Hiç sormaz bilmez ilgilenmez. İnternet kesilir o zaman faturayı yatırmadın mı diye sorar :)
6 yıldır bana aylarca dokunmadığı oldu, hep ben tepki gösterip kızdığımda benimle birlikte oldu o da bir iki gün sonra yine aylarca yok. Doktora gitmesini söyledim, sorunum yok diyo. Ama ben artık çok sıkıldım, işte herşey berbat bir ton borç, aşkta bom bok, ilgisizlik, cinsel hayat yok! Evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum artık, işe git çaba göster, eve gel çaba göster. Yoruldum artık. Boşanmak istediğimi söyledim tepki bile vermedi tamam dedi. Çıldırıcam gerçekten
Seni tek zorlayan cinsellik mi? Diğer yönlerini beğeniyor musun ?

Oğlum babasına çok düşkün, çok değişik bir ilişkileri var. Onun zarar görmesinden çok korkuyorum.
İyi bir baba ise , boşansanız bile çocuğu ile ilgilenir , gerekeni yapar. Çok düşkün dediğiniz bence kocanızın azıcık ilgi kırıntısını bile oğlunuz büyük bir hevesle beklemelidir. Bu kadar umursamaz adam oturup saatlerce ilgilenmez oğlu ile.

İyi bir baba ise , boşansanız bile çocuğu ile ilgilenir , gerekeni yapar. Çok düşkün dediğiniz bence kocanızın azıcık ilgi kırıntısını bile oğlunuz büyük bir hevesle beklemelidir. Bu kadar umursamaz adam oturup saatlerce ilgilenmez oğlu ile.
Yok işte burda zaten kırılma noktası oturup gerçekten saatlerce oynuyor. Uyutur üzerini değiştirir üşenmez parala götürür. Ama bana gelince eline telefonu alır saatlerce telefonda oynar

Yok işte burda zaten kırılma noktası oturup gerçekten saatlerce oynuyor. Uyutur üzerini değiştirir üşenmez parala götürür. Ama bana gelince eline telefonu alır saatlerce telefonda oynar
Boşanın daha iyi işte, haftasonlarında alır çocuğunun güzel güzel ilgilenir .

Herkese merhaba, yazmadan çok düşündüm ama artık dayanamadım birilerinden yorum almama gerektiğini düşündüm. Ben gaklaşık 6 yıldır evliğim. 2. Evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var 16 yaşında, ikinci evliliğimdende bir oğlum oldu 4 yaşında. Evlendiğimden beri eşimle hep yatak konusunda bir boşluk içindeyim. Hep ben söyleyince tepki gösterince benimle birlikte oluyor. Bu 6 yıldır böyle. Gurur falan kalmadı artık, bazen 1- 1,5 ay ben söylemesem bana dokunmuyor.
Eşimin alkol, kumar, aldatma gibi kötü alışkanlıklarıda yok ev iş sürekli. Gece çıkmalarıda yok. Çocuğumuz bile aşılama yöntemiyle oldu o derece yani. Ama artık ben tükendim, beni iş aşkından, patron olmak istemesinden dolayı bir ton borca batırdı, herşey üzerime kaldı, hadi onuda geçtim buna rağmen beni takdir edeceğine destek olacağına hep yalnız bıraktı. Hayır boka batırdı bari cinsel hayatımız iyi gitse bir yerden tutulacak yeri var dicem. Sorumsuz bir insan, kira mı yattı, faturalar ödendi mi, çocukların okul taksitleri ödendi mi? Hiç sormaz bilmez ilgilenmez. İnternet kesilir o zaman faturayı yatırmadın mı diye sorar :)
6 yıldır bana aylarca dokunmadığı oldu, hep ben tepki gösterip kızdığımda benimle birlikte oldu o da bir iki gün sonra yine aylarca yok. Doktora gitmesini söyledim, sorunum yok diyo. Ama ben artık çok sıkıldım, işte herşey berbat bir ton borç, aşkta bom bok, ilgisizlik, cinsel hayat yok! Evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum artık, işe git çaba göster, eve gel çaba göster. Yoruldum artık. Boşanmak istediğimi söyledim tepki bile vermedi tamam dedi. Çıldırıcam gerçekten
E adam tamam demiş işte, boşanmak istemese sizi ikna etmeye çalışır, ama tepki bile vermemiş.
Yapacak bi şey kalmamış bence.

İçimi baydı kocanız
Resmen sizi her anlamda kullanıyor
Cinsellik istemeyen erkek çok ilginç geliyor bana

Derhal def edin başınızdan, tekrar evlilik düşünmeyin
Gerçekten evlilikten nefret ediyorum böyle konuları okuyunca
Bende boşandım, asla bir daha bir erkeğin kölesi olmam
Allah'a büyük konuşmuyorum, İsteyene koca ,çocuk nasip etsin inşallah

X