• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Oncelıkle ıyı bayramlar dıyorum sabah testı yaptım golge gbı cıktı da bellı degıl gbı yanı ıdrardan heralde gene olmadı sanırım beklıyorum batı bakalım hayırlısı olsun ama bu kadar da gecmewdı dıyorum yenı olduysa cıkmamıstır belkı dıyorum ? sızce ne dır ?

Kizlar hic yazamiyorum bat yarin ama umudum yok. Evliligim bitmek uzere 1 haftadir konusmuyoruz babamla konusmus bugun olumsuz gibi daha babam eve gelmedi. Icimden birseyler kopuyor ama ne oldugunu bilmiyorum. Dua edin hamisler ne olur

Tubisim pek guzelsiniz ikiniz de. Oglusun da ani sana benziyor. Senin sarisin versiyonun.

.

teşekkürler özimm... :16:
bilmiyorum bana benziyormu ama ha bire dalga geçiyorum aynı ben die :1:
babası da ben diyor. bakalım ilerde nasıl olucak. halen değişmeye devam ediyor.

Kızlar bir çalışkanlık geldi eşimle bana :52::52::52::52:
E maaş yaklaşınca tabi eksiklerimizi tamamlayalım dedik :34:
Hani sizlere bahsetmiştim daha önce,bir arkadaşım ana kucağını ben alacağım dedi.
Bizimde arabamız yok diye puseti almayacaktık zaten,inş ilerde arabamız olursa oto koltuğu alırız almışken.
Neyse dün çıktık bakındık ebebekten vs. beğenmedik.
Ev tipi anakucağı alalım en iyisi olur dedi arkadaşım. denin beğendiğin bişey olsun dedi.
Bende baktım netten bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Biz çok beğendik modelini verdik arkadaşa heralde aynısı gelir nasibimizse :46::46::46:
birde şunu düşündük hastaneden çıkınca bebişimizi nasıl eve getireceğiz onu geçtik ilk aylarda taşıma sorunu olacak.
Bizde portbebe alalım dedik ama dandik olanları sevmedim ben en iyisi olsun istedim beğendiklerimde 120 küsürden aşağı değil.
Sonra sahibindende gezinirken buldum birtane 2.el ama bebek pramematura doğunca 3 kez falan kullanmışlar belli zaten.
Graconun ürünü tam istediğimiz gibi 75tl idi.onuda ekliyorum kızlar ben çok beğendim :32::32::32::32:. bence en mantıklısını yaptık.satıcı İzmrdeymiş tevafuk Çarşamba günü istanbula gelelecek ozaman alacağız 70tlye indirdi.
ekleyemedim portbebeyi size linkini veriyorum bir bakın zahmet olmazsa :34:
GRACO portbebe cok temiz.. - Portbebe sahibinden.com'da - 141536752

karapissom ana kucagını çok begendiimmm :16:
inşallah bundan alır arkadaşın da güzel güzel yatar zeytincik
portbebe de güzel ama benim genelde gördüğüm yüz kısmı kapanabilen.açık olanı ilk defa gördüm.
kapanabilir olsa daha kullanışlı olmazmıydı sence de :26:
sonuçta yagmur,rüzgar ve soguk havadan koruması da lazım portbebenin.
ama kalınlık ve rahatlık olarak çok begendim. güle güle kullanın inşallahhh :31:

Birtek Eksiğimiz bebek rabamız kızlar onuda beğendik http://http://www.youtube.com/watch?v=ERQHRo0fHGE
eşim pek bebğnmedi ama ben beğendim.
Sizce nasıl ?

videoyu açmıyor benim pc canım. ama eminim çok güzeldir.
en önemlisi kullanışlılıgı. sen begendiysen tamamdır zaten :29:

Ayyy maşaallah [SUB]gecelerde uzadı baya.Neler neler yaptık bu vakte geldik hayırlısıylaaaaa. tabi Epeck doğurmak üzere anası yanında gelmiyor özlem ve aişe kızıyla uğraşıyor. tubishi hç saymıyorum 2 bebeği ile gezmelerde halaaaaaaaaaaaa :27::27::27:
Kerdelen hanımda oğluyla uğraşıyor.
İnci nerelerde onu bilmiyorum.
bir ben kaldım böyle yanlız :31::31::31:
Benimde oğlum geleydi iyiydiiii :46::46::46:[SUB][/SUB][/SUB]

geziyorum evet halen :37: . evde oturmaya hasret kaldım yahu.
kaç gündür gelcem gelcem gelemiyorum ...
kalabalıktan sıkıldım inan.
kayınvalidelere git,görümceler gelsin kalsınlar,eltilere git,hep beraber toplan :5::5::5:
İnşallah artık sakin hayatıma devam ederim...

Maşallah Tubiloosh çok tatlısınız ikinizde.Allah nazarlardan saklasın ana oğulları:nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun ayşemm...

Tubilosh yaz demeden kış demeden gezmelerde oğluşlarıyla:12::12::12:

çok geçmiş olsun Ayşem. inşallah imtihanların kısa sürede biter. hep dualarımdasın...

Canımm çok sağol çok zor bilinci açık ama mama ile besleniyor, altı bezleniyor ondan çok üzülüyor tabi.ama beyinde ki ödem dağılmış sadece bir tıkalı damar kalmış tedavi etmeye çalışıyorlar işte. Bir de fena halde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum :(((Delikanlılar hepsi çok iyi . Küçük artık kahkahalara başladı bu ay aşı yoktu 7.200 kg 65 cm olmuş. Hemşire mamayı kes dedi dedim anne sütü emiyor . Gündüz çok uzun uyumuyor emzik de almadığından oyun oynadığı saatler dışındahep memede o yüzden kilo alıyor herhalde ama gece 10 da yatıyor sabah 8-8,30 gibi kalkıyor .neyse böyle işte.
Ayşem senin de ağrıların varmış geçmiş olsun canım ihmal etme. Hifa kuzu da iyi inşallah .öpüyorum onu

oyy maşallah oğluşuna feyzam. güzel büyümüş.
bebişlerimizin arasında sanırım 15 gün mü var?
biz de sağlık ocagına gittik aşıya.4 aylık oldu bugün. ama benim beklediğim kadar kilo almamıştı sanki.
gece kalkmamasına bağlıyorum ben.ayrıca gündüzleri de çok uyyor.fazla emmiyor. onun için yeterli olmasa uyumazdı ama ben daha boğum boğum olsun istiyorum :27:
ek gıda verme dedi bana kesinlikle. anne sütüne devam.
maşallah kuzularaa :nazar::nazar:

oyyy maşallah subhanallahhh... çok sevimlii :16:

Eki Görüntüle 842631
Tulumlar da pek yakışır benim çilekli topkekime.Dar bile gelmeye başlarmış kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MAŞALLAH SUBHANALLAHHH :nazar: çok sevimli bir kız buu
saçları yakıyor :52:
bide bize bak :19: ah kel oglum benim yaaa

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bugün.
Biz iyiyiz elhamdülillah paşam uyuyor :36:
Bu aralar yine hareketleri az suyuda çok içiyorum ama bilemiyorum.
ancak uznacağım ozmana harketleri başlıyor.
Silere şekerimizi gösterelim dedik.
Sanki çok sademi oldu ne?
Aişeninkine bayıldım ama benimkinde bir eksiklik var gibi bir bakın kızceler :34:

oyy maşallah karapissom çok güzelmiş şekerleriniz.
bence güzel.eksiklik mi var ki :44:
mevlüt mü yapıcan canım? yani orda mı dagıtıcan bunları?
bende geliim o zaman hee şeker alırım hemde :52:

kızlar selam... bu birkaç gündür yoğundum ama hamd olsun geçti.
artık evimde ve sakin olurum inşallah...

dün sağlık ocagına gittik 4. ay aşımız için.
bugün 4 aylık olduk maşallah :nazar: hamd olsun...
beklediğim gibi fazla kilo almamıştı yusufcuk.
7.700 gr ve 66 cm olmuş.
dr gayet güzel dediyse de ben daha yüksek olmasını isterdim.
1 ayda 600 gr ve 3-4 cm büyümüş.
geceleri uyanmıyor dedim,uyandırman lazım kan şekeri düşer dedi.
kilo alımı da ondan çok yüksek olmamışır dedi.
zaten gündüzleri de en fazla 1 saat uyanık kalıyor sonra uyumaya devam.
ek gıda sadece 1-2 defa verdim. dr gerek yok dedi.
onu da vermiyorum artık. belki haftada 1 defa meyve püresi veririm.

oğluşun son halini ekliym bende teyzeleri :34: :nazar:
zaman nasıl çabuk geçiyor gerçeken :8:

$DSC05403.webp$DSC05372.webp$DSC05380.webp$DSC05400.webp

Son düzenleme:
Oncelıkle ıyı bayramlar dıyorum sabah testı yaptım golge gbı cıktı da bellı degıl gbı yanı ıdrardan heralde gene olmadı sanırım beklıyorum batı bakalım hayırlısı olsun ama bu kadar da gecmewdı dıyorum yenı olduysa cıkmamıstır belkı dıyorum ? sızce ne dır ?
Canım 2.çizgimi gölge gibi çıktı ?
Hadi bakalım inşaallah net bir şekilde görürürüz 2.cızgını :13:
Kizlar hic yazamiyorum bat yarin ama umudum yok. Evliligim bitmek uzere 1 haftadir konusmuyoruz babamla konusmus bugun olumsuz gibi daha babam eve gelmedi. Icimden birseyler kopuyor ama ne oldugunu bilmiyorum. Dua edin hamisler ne olur
Canım ya inşaallah herşey düzelir. hakkınıza hayırlısıysa Mevam bebişini göndersin sana :34:
Dua ederiz Allah yardımcın olsun.
Senden ayrı kamaya nasıl dayanıyor acaba ailesi ne dedi bu konuda ?
İsteklerin çok değil aslında ama kusura bakma senin kocada biraz cimrilikmi var ne :31:
teşekkürler özimm... :16:
bilmiyorum bana benziyormu ama ha bire dalga geçiyorum aynı ben die :1:
babası da ben diyor. bakalım ilerde nasıl olucak. halen değişmeye devam ediyor.

karapissom ana kucagını çok begendiimmm :16:
inşallah bundan alır arkadaşın da güzel güzel yatar zeytincik
portbebe de güzel ama benim genelde gördüğüm yüz kısmı kapanabilen.açık olanı ilk defa gördüm.
kapanabilir olsa daha kullanışlı olmazmıydı sence de :26:
sonuçta yagmur,rüzgar ve soguk havadan koruması da lazım portbebenin.
ama kalınlık ve rahatlık olarak çok begendim. güle güle kullanın inşallahhh :31:

videoyu açmıyor benim pc canım. ama eminim çok güzeldir.
en önemlisi kullanışlılıgı. sen begendiysen tamamdır zaten :29:

geziyorum evet halen :37: . evde oturmaya hasret kaldım yahu.
kaç gündür gelcem gelcem gelemiyorum ...
kalabalıktan sıkıldım inan.
kayınvalidelere git,görümceler gelsin kalsınlar,eltilere git,hep beraber toplan :5::5::5:
İnşallah artık sakin hayatıma devam ederim...

Allah razı olsun ayşemm...

çok geçmiş olsun Ayşem. inşallah imtihanların kısa sürede biter. hep dualarımdasın...

oyy maşallah oğluşuna feyzam. güzel büyümüş.
bebişlerimizin arasında sanırım 15 gün mü var?
biz de sağlık ocagına gittik aşıya.4 aylık oldu bugün. ama benim beklediğim kadar kilo almamıştı sanki.
gece kalkmamasına bağlıyorum ben.ayrıca gündüzleri de çok uyyor.fazla emmiyor. onun için yeterli olmasa uyumazdı ama ben daha boğum boğum olsun istiyorum :27:
ek gıda verme dedi bana kesinlikle. anne sütüne devam.
maşallah kuzularaa :nazar::nazar:

oyyy maşallah subhanallahhh... çok sevimlii :16:

MAŞALLAH SUBHANALLAHHH :nazar: çok sevimli bir kız buu
saçları yakıyor :52:
bide bize bak :19: ah kel oglum benim yaaa

oyy maşallah karapissom çok güzelmiş şekerleriniz.
bence güzel.eksiklik mi var ki :44:
mevlüt mü yapıcan canım? yani orda mı dagıtıcan bunları?
bende geliim o zaman hee şeker alırım hemde :52:
BAK ŞİMDİ BEN BU KONUŞMAYI SÖZ OLARAK ALIYORUM...
ALLAH OGÜNÜ GÖSTERİRSE SENDA GELECEKSİN ÇÜNKÜ SÖZ VERDİNNNN :32::32::32:

7.700 gr ve 66 cm olmuş.

Eki Görüntüle 843273 Eki Görüntüle 843274 Eki Görüntüle 843275 Eki Görüntüle 843276

OYYY KUZUMMMMM KUZUMMM ÇOK TATLI BU OĞLİŞ ÇOOOK ALLAHIN KAZALARDAN BELALARDAN NAZARLARDAN KORUSUNNN :16:

Ayşem kızına bayıldımmmmmm maşallah kuzuyaaa.
Sağol tubişim büyüdüler valla bilmiyorumki canım benimki de gece hiç uyanmıyor ama gündüz çok uzun uyumuyor ayakta kalmak oynamak istiyor 4. Ayda bakıcaz artık. Kuzuna da kocaman maşallahhh . Çok tatlı.
Karapisso canım sağol yakında sende alıcan:3: kucağına...

Sağol tubişim büyüdüler valla bilmiyorumki canım benimki de gece hiç uyanmıyor ama gündüz çok uzun uyumuyor ayakta kalmak oynamak istiyor 4. Ayda bakıcaz artık. Kuzuna da kocaman maşallahhh . Çok tatlı.

İnşaallah teyzesi yaaaaaaa :34:
Okadar çok özledimki anlatamammmm hareketleri elceğizi ayakçıklarını hissettikçe özlüyorum,geleceği günler bana uzunnnn geliyor.
34.haftadayımmm nasıl geçecek kalan haftalar bilmiyorum.
erken kaavuşmak için 38.haftada doğurmak istiyorum hayırlısıylaaaaaaaa :52::52::52::52::52:
ablam 42.haftada doğurduğu için Allahımmmm diyorum hayırlısıyla sağlıkla berektiyle huzuru nuruyla oğlumuzu 38.haftada kucağımıza verrrr :34:
Deliyim ben zır deliiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52:

Sagol Aysecim insallah. Senin bidik cok tatli masallah buyumus. Insallah biz de bugunleri goruruz saglikla..
O kadar çabuk geliyorki bugünler inanamıyorsun.Hiç geçmiyor gibi ama su gibi akıyor zaman...

İnşaallah tayzesi daraldığı içindir. biliyorsun geçen su sıkıntım olmuştu. maşaallah ha bire su içiyorum aksatmıyorum ama.
ayyy en kısa zamanda bekliyorum annesi :34:

Canım isim yazısı yok ancak doğduktan sonra eşim halleder onu,ben sanki çok sademi olmuş diye sordum sizce eksik bişey varmı diye ama.
Sanki baktıkça gözüm alışıyor. çok güzel olmuş bence :52::52::52::52:
Amin canım inş hayırlısıyla dağıtırız :29:
Bence gayet güzel olmuş.İstersen minik akrilik boncuklardan alıp ekleyebilirdin oturak kısmına.Minik ayıcıklar veya erkek bebekler var akrilik.Onları silikonla bisiklete oturtabilirsin.İsmini kesinleştirdiyseniz wordde hazırlayıp renkli kartona çıktı alabilirsiniz.Ben lila kartona çıktı almıştım pembe bisiklete çok yakıştı.Odası da lila olunca çok uyumlu oldu.Turkuaz yada lacivert olabilir sizin kartonda.Bunları hazırlarken fotoğraf çekseydiniz.Çok güzel bi anı.Kuzumuza hazırlık albümü yapılabilir ilerde.:29:
Silik çizgi hemenmi çıktı benimki gibi bikaç saat sonramı?Çok mu silik?Foto çekip eklesen:34:Elinde ovu testi varmı bi de onla yapsan?Yada bi dahaki testi kan vererek yap bence.Sonuçta adet 10 gün geçince kan verilmeli diyor drlar.İnnnşallah gelmez o batasıca bat.Şeker gibi bi haber verirsin bize.DUalarım seninle canım.
:(((( Bizim gidişatımızda sizinkine doğru gidiyor.."Icimden birseyler kopuyor ama ne oldugunu bilmiyorum" bu cümleni o kadar iyi anlıyorumki....:14::14::14::14::14::14:

7.700 gr ve 66 cm olmuş.

Eki Görüntüle 843273 Eki Görüntüle 843274 Eki Görüntüle 843275 Eki Görüntüle 843276
Maşallah tubi gayet güzel olmuş oğlun.Çok da sağlıklı görünüyor.Boğum boğum olmasına ne gerek var.Sağlıklı demek kilolu demek değildir.Allah esirgesin obezliğin başlangıcı olabilir diyor drlar böyle bebeklere.Sıkma canını ek de verme bence.Yalnız şeye takıldım ben.Gece uyanmıyor demişsin de uyandır mutlaka demiş ya ona.Benimki de bazen 4-5 saat uyuyor ben de uyandırmıyorum.Nasılsa acıkınca uyanır artık diye.Sitelerde ve kitaplarda da bu aylarda 4-5 saat kesintisiz uyuyabilecekleri yazıyor.Kafam karıştı sen öyle yazınca.Eşimin ilacını yazdırmak için sağlık ocağına gideyim diyordum bugün.Gidince bi sorayım:44::44::44:
Birde meyve püresi vereceğim demişsin.O konuda cam rende kullanın diyorlar hep.Neden bi bilgin varmı bu konuda?Rondo,normal rende falan olmazmı?
Sağol Feyza teyzesi.Sen uyku konusunda ne diyorsun Feyza?Yukarıda yazdım düşüncelerimi tubilosha.Bi fikrini alabilirmiyim?:26:

Kızının maşaallahı var biliyormusunnn ?
Allah size bağışlasın çok ama çok tatlı bir kız e ne giysede yakışıyor.
Cadıozy kuzu kızın ele avuca gelmeye başladımı azıcıkkk :52::52::52:
Seyyidecim canım çok beğendim takımı ama azizbebe çok tuzlu yaaaaaaaaaa :23::23::23:
Bende 5li takım beğeniştim ama almadım çok geldi fiyatı :31:
Epeck her geldiğimde doğum haberini okurum diye heyecan yapıyorum kız hadi sende hayırlısıyla normal doğur :34:

evet bayaaa bi tuzlu hemde ama babaannesi alırız çok begendiysen dedi dedemiz saolsun :) onlar onu alsında bende alt üst takımlar alırım annem ablam hediyelerde olur ogluşumun hastene çıkışlarıda yeşil pırıl pırıl duruyolar evde onlardanda giyeriz ama bu takımı almam lazım kesinn :)

ayşemmm günaydın senin topkekin kocamannn oldu maşallahhhh baştan görseydik gerçekten çok hoş olurdu hem ayaklarıda yok giyerdi baya ama artık olmaz size abla oldunuz siz :)

ayşemmm günaydın senin topkekin kocamannn oldu maşallahhhh baştan görseydik gerçekten çok hoş olurdu hem ayaklarıda yok giyerdi baya ama artık olmaz size abla oldunuz siz :)

İnşallah siz giyeceksiniz biz de maşallah diyeceğiz kuzucuğa.Bulantıların falan azalmıştır sneinde iyice.Nasılsın?Kaç kilo aldın?

nasılsınız yazdıklarınızı olkuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı side beni hemen unuttunuz:5::5:
bebişlerinizi gördüm hepsi birbirinden tatlı..allah size ve islama bağışlasın yavrucuklarınızı..

topikte herkes hamile kalınca ben ve cevo kaldık galiba..bende bat beklemekteyim..kasım 12 de 2. yılımız doluyor artık.bende eşime aşılama konusunda ısrar ediyorum ama tutmazsa kısmını düşünmek bile istemiyorum..dua edin beim için..

canım inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın
umutsuzluğa kapılma artık sende tedavine başla ne kadar geçiktirisen sen için o kadar
sıkıntılı olur hakkında hayırlısı olsun seni merak ediyorum geçen yine yazmıştım sanırım görmedin..

kızzlaarrr bugün pembiş ip aldım ilk defa başladım minicik bi yelek Rabbim utandırmasın giydirmeyi nasip etsin inş

seyide bende önce pembe ip aldım çok güzel bir yelek yaptım
tabi cinsiyetini öğrenince onu kaldırdım şimdi mavili ip alıp başladım
bitirebilirsem burda paylaşırım..

Kızlar malum bugün yarımgün tatildi eşim evdeydi falan filan derken geldim okudum ama cevaplayamadım.
Canlarım eklediklerimizi beğenmişsiniz çok teşekkürler.
Aişecim canım rabanın modeline bakayım hemen ekliyorum.
İnş biz portbebeyi kullnırız gibime geliyor neden dersen başka alternetifimiz yokk :27::27::27: 70 tl gözüme geldi ama bebeğimiz ilk aylarında kucağımda taşıyamam vede taşıtmam. çok korkarım kucaktan düşer diye.
İnci çatlak varmı diye sormuşsun 33+3 günlük olduk ama maşaallah bendede çatlak yok. hergün 2 kez bebe yağı ile masaj yapıyorum karnıma.
Ama dediğin gibi sonzamanda belli olacak çatlayıp çatlamayacağı.
Çokğu kişide son haftada çatlıyor. hayırlsıı yaaa... :34:
Fmfm çok geçmiş olsun görümcene Allah acl şiflar versin.
Mervanurrr canım seni h,ç unutmadım ona göre :20: ben seni görünce halni soruyorum ama sen beni unutuun bence :17:
Allah en yakın zamanda göndersin meleğini.
aşlama içinde haklısın endişe etmekte e ama başka çaren yoksa yapacn kuzu rahat ol dularla yaptır bence ;?
aklıma gelmeyeb hatunlarrr sizler nasılsınız ?
Ben bir iyi bir limoni geçiyor zamanımmm :34:

S.a canım nasılsın geçen yazdım sanırım görmedin geçmiş olsun nasıl oldun?

Eki Görüntüle 842631
Tulumlar da pek yakışır benim çilekli topkekime.Dar bile gelmeye başlarmış kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayşe kızın gün geçtikçe büyüyüp güzelleşiyor maşallah
talipleri çok olur:) Allah bağışlasın canım öpüyorum topkekini:)

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bugün.
Biz iyiyiz elhamdülillah paşam uyuyor :36:
Bu aralar yine hareketleri az suyuda çok içiyorum ama bilemiyorum.
ancak uznacağım ozmana harketleri başlıyor.
Silere şekerimizi gösterelim dedik.
Sanki çok sademi oldu ne?
Aişeninkine bayıldım ama benimkinde bir eksiklik var gibi bir bakın kızceler :34:

As. canım şekerin güzel olmuş lavantamı koydun
istanbulda olmanın avantajları diyorum ben artık netten sipariş vericem
çok beğendim seninkini belki bende öyle bir sipariş veririm
hayırlı olsun şimdiden..

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

Allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlı ise o olur inşallah..

7.700 gr ve 66 cm olmuş.

oyy maşallah ne güzel yakışıklı bir bebek allah bağışlasın
son fotosu çok güzel çıkmış Rabbim size bağışlasın..

nasılsınız kızlar 1,5 günlük tatilden sonra bugun işe
başlamak zor oldu eşim hastaydı hep onunla uğraştım
duanızı eksik etmeyin ilk kez bu derece hasta olduğunu gördüm
sabahlara kadar hiç uyuyamadık:(
Rabbim tüm hastalara şifalar göndersin..
kızlar buarada sabah işe başlayıp pc açtım aradan 5 dk geçti benim eller
titredi soğuk soğuk terledim bir anda gözümü açamadım sanki günlerdir uyumamış gibi
bir uyku hali hemen camı açtım ayakta duramadım bir anda öleceğimi zannettim
soğuk soğuk terledim eşime haber verecek takati bulamadım:(
10 dk böyle devam edip durdu sizce ne olabilir böyle olan var m ı acaba?
kan şekerimmi düştü sabah kahvaltıda yapmıştım
bi anlam veremedim s,izce ne olmuş olabilir?

nasılsınız kızlar 1,5 günlük tatilden sonra bugun işe
başlamak zor oldu eşim hastaydı hep onunla uğraştım
duanızı eksik etmeyin ilk kez bu derece hasta olduğunu gördüm
sabahlara kadar hiç uyuyamadık:(
Rabbim tüm hastalara şifalar göndersin..
kızlar buarada sabah işe başlayıp pc açtım aradan 5 dk geçti benim eller
titredi soğuk soğuk terledim bir anda gözümü açamadım sanki günlerdir uyumamış gibi
bir uyku hali hemen camı açtım ayakta duramadım bir anda öleceğimi zannettim
soğuk soğuk terledim eşime haber verecek takati bulamadım:(
10 dk böyle devam edip durdu sizce ne olabilir böyle olan var m ı acaba?
kan şekerimmi düştü sabah kahvaltıda yapmıştım
bi anlam veremedim s,izce ne olmuş olabilir?

Günaydın canım.Çok geçmiş olsun eşine.Söylediğini bikaç kez bende yaşamıştım hamileyken.Çok yorgunken oluyordu.Enerji verecek bişeyler ye canım.Yat uzan diyeceğim iştesin mümkün olmaz.Ceviz-bal gibi enerji veren bişeyler atıştır.Eşin hastaymış sana da geçebilir çok yaklaşma derim.Bağışıklık sistemin çok zayıf şu an.O yüzden koru kendini hastalardan ve mikroplardan.

Günaydın canım.Çok geçmiş olsun eşine.Söylediğini bikaç kez bende yaşamıştım hamileyken.Çok yorgunken oluyordu.Enerji verecek bişeyler ye canım.Yat uzan diyeceğim iştesin mümkün olmaz.Ceviz-bal gibi enerji veren bişeyler atıştır.Eşin hastaymış sana da geçebilir çok yaklaşma derim.Bağışıklık sistemin çok zayıf şu an.O yüzden koru kendini hastalardan ve mikroplardan.

günaydın canım Allah razı olsun
eşimde artık hastanede şifayı kaptı sanırım ağır bir enfeksiyon geçiriyor
gece oturma odasında uyuyayım dedi senide uyutmuyor dedi ben
dayanamadım ısrar edip yatağına getirdim daha rahat uyur diye hem
gece boyunca halüsinasyonlarla boğuştu
çok üzüldüm Rabbim tüm hastalara şifalar göndersin
sabah bal yemiştim iş yerinde çekmecemde bulunduruyrm
hemen ağzıma bir hurma attım ama halen ara ara devam ediyor:(
anlayamadım bende kan şekerimmi düştü yoksa eşimden mi bulaştı
şu an kendimi çok yorgun hissediyorum başım dönüyor
duanı eksik etme buarada canım sen nasıl oldun doktora gittin mi
dizlerin halen ağrıyormu

Unutur muyuz canim benim hic. Hep dualarjmdasiniz. Evdeki trafigigorsen tuvalete gidemiyorjm bazen.
Hayirlisi olsun canim belki asilamaya gerek kalmadan glir bebisin. Dualarim sizinle...
ayy canım benim yaa,,yerim sizin trafiğinizi..inşallah bu yoğun trafik banada nasip olur..dualarınızda unutmayın benim için yeter ..

Kızlar malum bugün yarımgün tatildi eşim evdeydi falan filan derken geldim okudum ama cevaplayamadım.
Canlarım eklediklerimizi beğenmişsiniz çok teşekkürler.
Aişecim canım rabanın modeline bakayım hemen ekliyorum.
İnş biz portbebeyi kullnırız gibime geliyor neden dersen başka alternetifimiz yokk :27::27::27: 70 tl gözüme geldi ama bebeğimiz ilk aylarında kucağımda taşıyamam vede taşıtmam. çok korkarım kucaktan düşer diye.
İnci çatlak varmı diye sormuşsun 33+3 günlük olduk ama maşaallah bendede çatlak yok. hergün 2 kez bebe yağı ile masaj yapıyorum karnıma.
Ama dediğin gibi sonzamanda belli olacak çatlayıp çatlamayacağı.
Çokğu kişide son haftada çatlıyor. hayırlsıı yaaa... :34:
Fmfm çok geçmiş olsun görümcene Allah acl şiflar versin.
Mervanurrr canım seni h,ç unutmadım ona göre :20: ben seni görünce halni soruyorum ama sen beni unutuun bence :17:
Allah en yakın zamanda göndersin meleğini.
aşlama içinde haklısın endişe etmekte e ama başka çaren yoksa yapacn kuzu rahat ol dularla yaptır bence ;?
aklıma gelmeyeb hatunlarrr sizler nasılsınız ?
Ben bir iyi bir limoni geçiyor zamanımmm :34:
amiin canım..birkaç doktora gittik ikimizdede sorun yok..o yüzden eşim aşılamadan yana değil..birde evham yapıyor hadi karışırsa falan diye..bunu doktora sorduk öyle bir şey mümkün değil dedi..eşimde bekleyelim diyor..bende artık beklemek istemiyorum..
Aysem Canım sabah test yapcam bakalım ne cıkcak ne cıkarsa hayırlısı dıyorum bakalım dua edın bana kızlar

Mevanurr tatılm evet bı sen bı ben kaldık hamıs olmayan ben 5 aydır esımden ayrıydım 2 sene olduk ama nerdeyse 9 ay ayrı kaldık bız bıde kalan surede cok stress yasadık sımdı yenı yenı toparlıyoruz bakalım nasıp olmazsa ılerlıyen zamanda bızde doktora gıtcez

canım test yapmışsın gölge gibi çıkmış demişsin..umarım doktora gerek kalmadan hamile kalırsın..ama yine testler yanıltıyorsa bence sende ihmal etmeyip eşinle doktora gidip ona göre önlem alın..

biz her gittiğimizde doktor sorun var desin de tedavi olalım geçsin diye bekledim..sorunumuzun olmadığına bile sevinemiyorum..

daha önce yadığını farketmemişim galiba..doktora gittiğimde 3 ay klomen tedavisi gördüm..benimki sebebsiz infertilite olunca bu konuda uzman bir bayan doktorla görüştüm..kendi doktorumun klomenle değilde iğnelerle yumurta yapıp devam edeceğini söyledim..doktorum bana dediği şey senin yumurtlama ve çatlama sorunun yok..bana kalırsa yoluna ya aşılamayla devam et yada oluruna bırak..bende birkaç aydır gitmiyorum..ama bu ay artık gitmek istiyorum ama neyle devam etmem gerektiğine karar veremedim..
bu ayda 10 gün arayla eşimin önce kuzenin sonra dedesini kaybettik..bu aydan ümidim yok inşallah 2014 e girmeden yüzümüz güler..artık öyle bir psikolojiki bebek gördükçe ağlıyorum..

O kadar çabuk geliyorki bugünler inanamıyorsun.Hiç geçmiyor gibi ama su gibi akıyor zaman...

Bence gayet güzel olmuş.İstersen minik akrilik boncuklardan alıp ekleyebilirdin oturak kısmına.Minik ayıcıklar veya erkek bebekler var akrilik.Onları silikonla bisiklete oturtabilirsin.İsmini kesinleştirdiyseniz wordde hazırlayıp renkli kartona çıktı alabilirsiniz.Ben lila kartona çıktı almıştım pembe bisiklete çok yakıştı.Odası da lila olunca çok uyumlu oldu.Turkuaz yada lacivert olabilir sizin kartonda.Bunları hazırlarken fotoğraf çekseydiniz.Çok güzel bi anı.Kuzumuza hazırlık albümü yapılabilir ilerde.:29:

Silik çizgi hemenmi çıktı benimki gibi bikaç saat sonramı?Çok mu silik?Foto çekip eklesen:34:Elinde ovu testi varmı bi de onla yapsan?Yada bi dahaki testi kan vererek yap bence.Sonuçta adet 10 gün geçince kan verilmeli diyor drlar.İnnnşallah gelmez o batasıca bat.Şeker gibi bi haber verirsin bize.DUalarım seninle canım.

:(((( Bizim gidişatımızda sizinkine doğru gidiyor.."Icimden birseyler kopuyor ama ne oldugunu bilmiyorum" bu cümleni o kadar iyi anlıyorumki....:14::14::14::14::14::14:

Maşallah tubi gayet güzel olmuş oğlun.Çok da sağlıklı görünüyor.Boğum boğum olmasına ne gerek var.Sağlıklı demek kilolu demek değildir.Allah esirgesin obezliğin başlangıcı olabilir diyor drlar böyle bebeklere.Sıkma canını ek de verme bence.Yalnız şeye takıldım ben.Gece uyanmıyor demişsin de uyandır mutlaka demiş ya ona.Benimki de bazen 4-5 saat uyuyor ben de uyandırmıyorum.Nasılsa acıkınca uyanır artık diye.Sitelerde ve kitaplarda da bu aylarda 4-5 saat kesintisiz uyuyabilecekleri yazıyor.Kafam karıştı sen öyle yazınca.Eşimin ilacını yazdırmak için sağlık ocağına gideyim diyordum bugün.Gidince bi sorayım:44::44::44:
Birde meyve püresi vereceğim demişsin.O konuda cam rende kullanın diyorlar hep.Neden bi bilgin varmı bu konuda?Rondo,normal rende falan olmazmı?

Sağol Feyza teyzesi.Sen uyku konusunda ne diyorsun Feyza?Yukarıda yazdım düşüncelerimi tubilosha.Bi fikrini alabilirmiyim?:26:

Canım bizim Dr umuz sorun yok acıkırsa zaten uyanır diyor yeni doğduğunda tamam o zaman kan şekeri düşebiliyor da artık büyüdüler uyumadan kendilerini doyuruyorlar gece açılmaması normal . Benim diğerleri de hep öyleydi Allah'a şükür ben hiç gece uykusuzluğu bilmedim hala da büyük oğlanlar akşam 9 da yatarlar sabah 8 e kadar hiç uyanmazlar. Bir sorun olsa onlarda da olurdu ama sen yine de kendi Dr una sor istersen . Düzenli uyku yemekten daha önemli çocuklarda .
Boşalttım mesaj kutumu canım:21:

Back
X