Bol bebiş topiği

benim iki tane belirtim vardı biri kasık ağrısıydı

canım benim bata 9 gün var..dr sağ yumurtamın oluştuğunu söylemişti..sabahları sağ kasığımın ağrısıyla uyanıyorum..birde hiç olmayan şey yüzümde sivilce çıktı..bunlar belirti olursa var,yoksa da bir dahaki aya artık..

ebii hemen gidip bi kan testi yaptırırmısın artık yaaaa
bakkk catlıcam meraktan gebe kadını bağırttırıyosunnnn cık cık cık

kız kan testını yaptırdıııımmm pazartesı sonuc gelecek bıtanem..ayy canım hamıs hamıs bagırttım senı ama ppazartesı hep bırlıkte bagıracaz ınsallah kız gögüsümde hıc degısıklık yok normalmı sencce

İnşallah canım ama içimden bi ses yok diyor.Hoş geçen aylarda hissettim de ne oldu dimiArkadaşımın biri 9 ay doktor gezmiş.En sonuncusunu da çok beğenmiş.İçinin ısınmadığı doktora gitme tabi.Psikolojin çok önemli.

Ammiin canım.Bi test yapsana bugün sen.Silik milik idare ederdik biz
ebii hemen gidip bi kan testi yaptırırmısın artık yaaaa
bakkk catlıcam meraktan gebe kadını bağırttırıyosunnnn cık cık cık
Kız doğuracak ana valla doğuracak.Sakin ol Tuğraaaa...Hanım hanımcık otur yerinde artık.Titreme öyle

canım sonra caya mısafırım var mısafırım gıtsın gıdıp test alacam kız..gıdecem kız alacam..yapıp ınsallah görecem görmessem burda benı toparlarsınız artıkın

hadı hayırlısı bakalım ınsaallah senınde hamış haberini alırız pazartesı :) 2013 guzelmı geldı ne?

Simdi disaridayim canim. Yururken bile kasiklarim agriyor.ozaman ben test alayim.

bence kan testı yap ıdrar testı yapma adet gunun gecemeden kanda cıkar varsa ama ıdrar da cıkmaz

ınsallah canım yaa hakkımızda hayırlısı ınsallah...burda sonucu yazacam hepınıze ınsallah benım ıcınde dua eden arkadaslarıma burdan bınlerce kez tesekkür ederım...muaahhhh aaahhaaahaha

Bende çatladım burda seni takip ediyorum hep. İnşallah kan testin güzel çıkar. Ohh 2013 mis gibi geldiii bizim bayanlara

İnşallah bizede ugurlu gelecekkkk

Tugracım bu sorum sana:

Ovulasyon testi sende tam kopkoyu mu çıktı C ile T çizgisi. Kaç gün çift çift çıktı acaba?

Benimde 2. ayım ovulasyon testlerinde.

Benim bugün adetin 13.cü günü. 1 saate kadar ovulasyon testi yapacam.

Ama benim adetlerim 30 günde bir olurdu. 2 aydır düzensiz 2-3 gün sarkıyo . İnşallah iyiye işarettir

bi dk yaa :S

kafam mı döndü ben mi yanlış okudum tuğram hamile mii

nasıl yaaa? çoooook sevindim ama ben

nasıl oldu özet geçsenize accık, kendi derdimden hiç uğrayamadım kiiii

hayır canım tam gününde gelmıstı ondan öncekı ay bır kac gün gecıkmıstı

O zaman teoriyi tutuyor.

Hamile kalmadan önceki diğer aylarda adet düzensizliği olurmuş bazı kadınlarda. Sonra düzensizlikten sonra normal gününde de gelebilirmiş.

Ve hamile kalma kolaylaşırmış.

Olabilir yani

bi dk yaa :S

kafam mı döndü ben mi yanlış okudum tuğram hamile mii

nasıl yaaa? çoooook sevindim ama ben

nasıl oldu özet geçsenize accık, kendi derdimden hiç uğrayamadım kiiii

Evet canım.Bata 1 kala umutsuzca yapılan testte çıktı bebişi.Kan verdi minnacık bi can varmış içinde Darısı başımıza kııızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…