Bol bebiş topiği

O zaman teoriyi tutuyor.

Hamile kalmadan önceki diğer aylarda adet düzensizliği olurmuş bazı kadınlarda. Sonra düzensizlikten sonra normal gününde de gelebilirmiş.

Ve hamile kalma kolaylaşırmış.

Olabilir yani :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

azından bal damlıyor güzel arkdasım ınsallah dedıgın gıbıdır..dün kahverengı camur gıbı leke dedım eyvah gelıyor ama gelen gıden yok..bırazda korkuyorum..gebelıkte varsa düsük tehlıkesı demek olabılırmıs kahverengı lekelenme..pazartesı olsun ınsallah önümü görürüm..sen nasılsın canım

kızlar, belirtilerle çok da yormayın kafanızı. 3 ay önceki hamileliğimde 8 gün kala idrarda çıkmıştı ve acaip belirtiler yaşıyordum. Göğüslerim falan felaket olmuştu. adet günü bhcg 1350 idi. Ama bu sefer neredeyse hiç belirtim yoktu ve adet günümü 3 gün geçtikten sonra çok çok silik bir çizgi gördüm. Kesin hamile değilim diyordum. Ve dün Bhcg 79 çıktı. Yani 3 ay arayla bile bu değişiklikler olduğuna göre, belirti aramamak gerekiyor bence..

azından bal damlıyor güzel arkdasım ınsallah dedıgın gıbıdır..dün kahverengı camur gıbı leke dedım eyvah gelıyor ama gelen gıden yok..bırazda korkuyorum..gebelıkte varsa düsük tehlıkesı demek olabılırmıs kahverengı lekelenme..pazartesı olsun ınsallah önümü görürüm..sen nasılsın canım

İnşallah canım benim.

Benim bata çok var 22 ocak. ama günlerim karıştı 24 te olabilir :KK53: Geçen ay 1 gün, 2 ay öncede 2 gün gecikmişti :KK16:

ovulasyon testi kullanıyorum bugün 13.cü gün. yumurtlamama 4-5 gün var sanırım.

Daha koyu çıkmadı.

2.ci test kullanışım.

3. ayımız bu ay. İnşallah bizde hamiş kalırız.

Doktorada gitmiştim çok şükür kistimde yokmuş.

Takılıp duruyorum işte :21::21::21:

kızlar, belirtilerle çok da yormayın kafanızı. 3 ay önceki hamileliğimde 8 gün kala idrarda çıkmıştı ve acaip belirtiler yaşıyordum. Göğüslerim falan felaket olmuştu. adet günü bhcg 1350 idi. Ama bu sefer neredeyse hiç belirtim yoktu ve adet günümü 3 gün geçtikten sonra çok çok silik bir çizgi gördüm. Kesin hamile değilim diyordum. Ve dün Bhcg 79 çıktı. Yani 3 ay arayla bile bu değişiklikler olduğuna göre, belirti aramamak gerekiyor bence..

çok dogru diyosun 2 aydır bütün belirtileri yaşadım nerdeyse :KK20::KK20::KK20: ama hüsran oldu. göğüs ağırmıs, kasık ağırmıs, yok kirpiklerim karışmış artık inanmıyorum ben :KK24::KK24:

:KK9::KK9::KK9: İşte bu yüzden rahatım ben.Bata 7 kaldı.İnanılmaz bir sakinlik var bende.Bende bi bakıyım vücuduma dedim sabah.Göğüslerimi yokladım tık yok.Kasıklarımı sıkıştırdım ı ııh.Ne şişlik ne batma.Belim çok çok az sızlıyor.Kirpiklerime bakmadım ama rimel var şimdi düzelmiştir :KK70: Pazartesi iğne testi yapam diyorum.Bata kala öğrenmek güzel bişey olmalı.Geçtikçe geriliyor insan gördüğüm kadarıyla.Sakinim vesselam :KK31:

İnşallah canım benim.

Benim bata çok var 22 ocak. ama günlerim karıştı 24 te olabilir :KK53: Geçen ay 1 gün, 2 ay öncede 2 gün gecikmişti :KK16:

Daha koyu çıkmadı.

2.ci test kullanışım.

ınsallah canım allahım gönlünce versın ınsallah...rabbım kucagımıız bos bırakmasın ınsallah...

İnşallah canım benim.

Daha koyu çıkmadı.

2.ci test kullanışım.

İncicim yumurtlama tarihlerinin doğruluğundan emin misin ? Ben her iki hamileliğimde de adetin başlangıcından itibaren 9. ve 14. günler arasında hamile kaldım. Tabi herkesin yumurtlama tarihi farklı ama sanki senin ki biraz geç gibi...

:KK9::KK9::KK9: İşte bu yüzden rahatım ben.Bata 7 kaldı.İnanılmaz bir sakinlik var bende.Bende bi bakıyım vücuduma dedim sabah.Göğüslerimi yokladım tık yok.Kasıklarımı sıkıştırdım ı ııh.Ne şişlik ne batma.Belim çok çok az sızlıyor.Kirpiklerime bakmadım ama rimel var şimdi düzelmiştir :KK70: Pazartesi iğne testi yapam diyorum.Bata kala öğrenmek güzel bişey olmalı.Geçtikçe geriliyor insan gördüğüm kadarıyla.Sakinim vesselam :KK31:

cok güzel ınsallah bebegın senınledır sende güzel haberı verırsın canıkom...benımde acayıp belım agrıyor yoksa hıc bırsey yok :KK70: :KK70:

İncicim yumurtlama tarihlerinin doğruluğundan emin misin ? Ben her iki hamileliğimde de adetin başlangıcından itibaren 9. ve 14. günler arasında hamile kaldım. Tabi herkesin yumurtlama tarihi farklı ama sanki senin ki biraz geç gibi...

Canım 31 günde bir oluyorum ya ben 17.ci gün olmuştu geçen aylarda. Yani o zaman çift çizgiyi görmüştüm. gerçi yine tedbiri elden bırakmıyoruz. Adet bittikten sonra denedik 9.cünü de değerlendirmiştik. bugünde bakcaz artık :KK1:

Birazdan ovulasyon testi yapacam bakalım ne çıkacak resminide koyarım yorumlarız :KK14:

Kızlar şimdi ovulaston testi yaptım saniyesinde ikinci çizgi belirdi sanırım yumurtlamak üzereyimm fotografını 1-2 dakkaya koyuyorumm:KK16:

ebbim bende bekliorum kırmızıları bırak kahverengilerde göründü gitti

nolucak bu halimiz sen test yaptın mı adett tarihinde

kızlar bakın bakalım. 1-2 güne çatlar öyleyse yumurtalar. Kasıklarımda ağrıyordu belki bu sebeptendir. Bak yine belirtilere takıldım :KK4::KK4::KK4:

bugünden itibaren sıkı çalışıyorum kızlar:KK1::KK1:

$ovu 222222222222.jpg

kızlar bakın bakalım. 1-2 güne çatlar öyleyse yumurtalar. Kasıklarımda ağrıyordu belki bu sebeptendir. Bak yine belirtilere takıldım :KK4::KK4::KK4:

bugünden itibaren sıkı çalışıyorum kızlar:KK1::KK1:

Eki Görüntüle 595288

:nazar::nazar:Ne güzel netce çıkmış işte.Bence de bugünden itibaren gün atlama.Bu haftayı değerlendir.Sabahları daha kaliteli olurmuş spermler.Hadi kolay gelsin:KK4:

Benimki hiç böyle net çıkmadı biliyor musunuz kızlar:KK50:Yarın bende yükleyim resimleri bakın.

:nazar::nazar:Ne güzel netce çıkmış işte.Bence de bugünden itibaren gün atlama.Bu haftayı değerlendir.Sabahları daha kaliteli olurmuş spermler.Hadi kolay gelsin:KK4:

Benimki hiç böyle net çıkmadı biliyor musunuz kızlar:KK50:Yarın bende yükleyim resimleri bakın.

Canım inşallah bu ay tutar. Sana bişi söylim mi ? Ben 2 ay önce ovulasyon testi almıştım. Kullandım. Koyu çizgiyi görmüştüm. Sonra geçtiğimiz ay 4 5 tane test kalmıştı onları yaptım.

hiç koyu çıkmamıstı. bende o ay yumurtlamadım yada günleri kaçırdım diye düşünmüştüm.

Belki sende öyledir. Sıkma canını güzelim.

Tugracım bu sorum sana:

Ovulasyon testi sende tam kopkoyu mu çıktı C ile T çizgisi. Kaç gün çift çift çıktı acaba?

Benimde 2. ayım ovulasyon testlerinde.

Benim bugün adetin 13.cü günü. 1 saate kadar ovulasyon testi yapacam.

Ama benim adetlerim 30 günde bir olurdu. 2 aydır düzensiz 2-3 gün sarkıyo . İnşallah iyiye işarettir :KK49::KK49::KK49::KK49:

canım benim 13 gun ikiside aynı koyulukta cıktı
14 gun t cizgim yani ikinci cizgi daha da koyuydu
15 gun yıne ikiside aynı koyuluktaydı
16 gunden itibare silikleşmeye başladı
ilk çalışmaya başladığın aylarda adetin ileri geri oynaması iyiye işaret diolar rahim kendini hazırlıyo falan diolar ama ne kadar doğrudur bilemem canım:KK34:

Canım inşallah bu ay tutar. Sana bişi söylim mi ? Ben 2 ay önce ovulasyon testi almıştım. Kullandım. Koyu çizgiyi görmüştüm. Sonra geçtiğimiz ay 4 5 tane test kalmıştı onları yaptım.

hiç koyu çıkmamıstı. bende o ay yumurtlamadım yada günleri kaçırdım diye düşünmüştüm.

Belki sende öyledir. Sıkma canını güzelim.

Kaçırma ihtimalim sıfır benim.Adetin bittiği gün 6.gün yani başladım yapmaya.1 ocak da bıraktım.Çünkü son 2-3 gün çok çok silikleşti.En silik halini aldı bu ayın testleri içinde.Görünmez oldu çizgi o derece.27-28inde koyulaştı ama bu kadar net olmadı hiç.Hani doktorum yumurtan gelişmiş çatlamak üzere demese kasım yumurtlama dönemi için ben yumurtlamıyormuyum acaba diye düşünmeye başlayacağım.Sıvıyı 6 saat önceden kestim ben.Çok da dikkat ettim.Hatta susuzluktan öldüm ama içmedim.:KK31: Neyse..Ne yazıldıysa alnımıza o çıkacak bahtımıza:KK31::KK31::KK31::KK31:

Kaçırma ihtimalim sıfır benim.Adetin bittiği gün 6.gün yani başladım yapmaya.1 ocak da bıraktım.Çünkü son 2-3 gün çok çok silikleşti.En silik halini aldı bu ayın testleri içinde.Görünmez oldu çizgi o derece.27-28inde koyulaştı ama bu kadar net olmadı hiç.Hani doktorum yumurtan gelişmiş çatlamak üzere demese kasım yumurtlama dönemi için ben yumurtlamıyormuyum acaba diye düşünmeye başlayacağım.Sıvıyı 6 saat önceden kestim ben.Çok da dikkat ettim.Hatta susuzluktan öldüm ama içmedim.:KK31: Neyse..Ne yazıldıysa alnımıza o çıkacak bahtımıza:KK31::KK31::KK31::KK31:

Herseyde bir hayir vardir cnm. Rabbim elbet verecegi zamani biliyordur. Cok sukur halimize.

X