Bol bebiş topiği

Cuma selası ve ezanı arasında okunuyor bu dua.Ama tabi her zaman okuyabilirsin dua.Sana Mübin dualı Yasin oku derim ben.Yasin'de 7 mübin durağı var.Her durakta 7 kere Mübin duası oku devam et sureye.Yarım saat falan sürüyor zaten.Mübin duası kısa.Bu da mühim işlerin halli için okunuyor.Ben de dua çoook :))) Her derde dua söylenir. hahaha hoca gibi oldum kızlaaaar..Göbek de yazsammıki :KK52:

haha yüreğine sağlık valla canım .. :KK1: Dünya dua üzerine kurulmuştur inşallah denicem bu dediğini ...

valla ayşem benimde olsa bi bat bende yapcm incir kuruyu veya su baltarcınkurunu veya sogan kurunubilmyrm artık...
eşime ben sende gt bi doktra giyemıyrm o bna sen sıkıntı yapıosun ondan olmuyo diyor...

Soğan kürü iltihap için.Varsa iltihap sorunun önce onu yap.Olmazsa sonraki ay yumurta geliştirici bi kür yaparsın.Benim sorunum yoktu iltihapla ilgili ben 2 aydır BTÇ yapıyorum.Bu ayda olmazsa incir kürü yapacağım.Eşimde çakşır kürü yiyor hep.Kabak çekirdeği ve keçiboynuzu yemeyi de eklesekmi ki diye düşünüyorum.Fazla gelip de sorun çıkarmasın da ikimize de.Bakalım.Doktor takibinde yapacağız sanırım biz.Gel dediğine göre yumurtlama takip edecek sanırım.

Soğan kürü iltihap için.Varsa iltihap sorunun önce onu yap.Olmazsa sonraki ay yumurta geliştirici bi kür yaparsın.Benim sorunum yoktu iltihapla ilgili ben 2 aydır BTÇ yapıyorum.Bu ayda olmazsa incir kürü yapacağım.Eşimde çakşır kürü yiyor hep.Kabak çekirdeği ve keçiboynuzu yemeyi de eklesekmi ki diye düşünüyorum.Fazla gelip de sorun çıkarmasın da ikimize de.Bakalım.Doktor takibinde yapacağız sanırım biz.Gel dediğine göre yumurtlama takip edecek sanırım.

valla adetim gecikmesi olursa ve gebelik olmasa soğan kurunu yapabilirm sonrada oburlerini de fakat ben eşimide doktra gtmesini istyrm peki onlar urolomı gidiyorlar erkekler için olan?

valla adetim gecikmesi olursa ve gebelik olmasa soğan kurunu yapabilirm sonrada oburlerini de fakat ben eşimide doktra gtmesini istyrm peki onlar urolomı gidiyorlar erkekler için olan?

Evet canım.Benim doktorum eşin ürolağa gitsin bu ay da olmazsa demişti geçen ay.Biz bi ay daha bekledik.Bu ay gidecek olmazsa.

Duamı okumaya gitmiştim canımcım.O yüzden yoktum.Doktor takibi yapsam da incir kürünüde çakşırı da yapacağım ben.Doktora söylemem.Ben şifamı arayım da olmazsa da takdiri İlahi derim.Ne yapayım ol demezse Rabbim kim ne yapabilir ki?

Evet canım.Benim doktorum eşin ürolağa gitsin bu ay da olmazsa demişti geçen ay.Biz bi ay daha bekledik.Bu ay gidecek olmazsa.

Duamı okumaya gitmiştim canımcım.O yüzden yoktum.Doktor takibi yapsam da incir kürünüde çakşırı da yapacağım ben.Doktora söylemem.Ben şifamı arayım da olmazsa da takdiri İlahi derim.Ne yapayım ol demezse Rabbim kim ne yapabilir ki?

bizde doktora gidiceğimiz ay bi ay daha bekleyelim dedik kısmet işte bu ay oldu
belki seninde öle olur aysem belli miii.:KK34:
yaa şimdi dr arayışına girdim resmen ilk gun gittiğimi beğenmedim şimdi başka bi dr dan randevu aldım arkadaş tavsiyesiylee
bakalım inşallah bu iidir:KK53:

kızlaaarr bengeldım...gecmısı okudum ne güzel haberler var ne de cok sohbet etmıssınız bensız :KK43: hamıle arkadasım tebrik ederım darısı bızım basımıza dıyelım canlar..bugün blol bol dua edelım canlar :KK70:

Yapmadim canim evde test
istersen önce evde test yapmaya başlayabilirsin
ama ille da içim rahat etsin tam öğreneyim diosan en azından adetinde 1 gun kala yaptır kan testini

kızlaaarr bengeldım...gecmısı okudum ne güzel haberler var ne de cok sohbet etmıssınız bensız :KK43: hamıle arkadasım tebrik ederım darısı bızım basımıza dıyelım canlar..bugün blol bol dua edelım canlar :KK70:

hoşgeldim ebimmm napıosun bakim sen?

kızlarr ben ıyıce ümitlenmeye basladım..camur gıbı lekelenme oldu dün bır damla sonra kesıldı..kırmızılardan hıc haber yok..kan tahlılımde pazartesı bellı olcak cok heyecanlıyım..galıba ümitlenmekte cok hakkım 14 gün gectı :KK70:

evt haklısın kuzucum...

istersen önce evde test yapmaya başlayabilirsin
ama ille da içim rahat etsin tam öğreneyim diosan en azından adetinde 1 gun kala yaptır kan testini

hoşgeldim ebimmm napıosun bakim sen?

ölüyorum heyecandan...bu gün acaba dıyorum dün gebe oldugumu düsünmüyordum ama kahverengı lekelenme camur gıbı oldu..sımdı korkmammı lazım dıye düsünüyorum gebelık varda düsük tehlıkesımı var ınternette öyle yazılar var cünkü...sen nasılsın tatlım benım

tebrik ederim canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ebbi bende çok ümitliyim senden evde idrar testini de tekrarladın mı?

izelcim sonucunu bize de bildir?

tebrik ederim canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ebbi bende çok ümitliyim senden evde idrar testini de tekrarladın mı?

izelcim sonucunu bize de bildir?

üc dört gün önce yapmıstım negatıf cıkmıstı daha yapamamayı sart kosmustum :KK70: :KK70: cıkmıyo sevmıyor idrar testlerı benı..belkı dayanamam yarın yaparım idrar testi..pazartestı kanda bellı olcek zaten :KK70: :KK70: :KK70: ınsallah arkadasım agızından bal damlıyor...umarım öyledır :KK70: :KK70: gögüslerımde hıc bır degısıklık yok ama anlamadım gıttı :KK70: :KK70: dün burda bı ık ıkadın bana cıınsıyetı bellı oldumu dedı dedım neyın..dedıler hamıle degılmısın yok dedım degılım :KK70: :KK70: :KK70: aa öyle gözüküyorsun dedıler güldüm...hayırlısı ınsallah dedım :KK70: :KK70:

kızlarr ben ıyıce ümitlenmeye basladım..camur gıbı lekelenme oldu dün bır damla sonra kesıldı..kırmızılardan hıc haber yok..kan tahlılımde pazartesı bellı olcak cok heyecanlıyım..galıba ümitlenmekte cok hakkım 14 gün gectı :KK70:

ebii hemen gidip bi kan testi yaptırırmısın artık yaaaa
bakkk catlıcam meraktan gebe kadını bağırttırıyosunnnn cık cık cık:KK52::KK52::KK52::KK52:

X