- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
-
- Konu Sahibi semplice_signora
Cuma selası ve ezanı arasında okunuyor bu dua.Ama tabi her zaman okuyabilirsin dua.Sana Mübin dualı Yasin oku derim ben.Yasin'de 7 mübin durağı var.Her durakta 7 kere Mübin duası oku devam et sureye.Yarım saat falan sürüyor zaten.Mübin duası kısa.Bu da mühim işlerin halli için okunuyor.Ben de dua çoook :))) Her derde dua söylenir. hahaha hoca gibi oldum kızlaaaar..Göbek de yazsammıki
valla ayşem benimde olsa bi bat bende yapcm incir kuruyu veya su baltarcınkurunu veya sogan kurunubilmyrm artık...
eşime ben sende gt bi doktra giyemıyrm o bna sen sıkıntı yapıosun ondan olmuyo diyor...
Soğan kürü iltihap için.Varsa iltihap sorunun önce onu yap.Olmazsa sonraki ay yumurta geliştirici bi kür yaparsın.Benim sorunum yoktu iltihapla ilgili ben 2 aydır BTÇ yapıyorum.Bu ayda olmazsa incir kürü yapacağım.Eşimde çakşır kürü yiyor hep.Kabak çekirdeği ve keçiboynuzu yemeyi de eklesekmi ki diye düşünüyorum.Fazla gelip de sorun çıkarmasın da ikimize de.Bakalım.Doktor takibinde yapacağız sanırım biz.Gel dediğine göre yumurtlama takip edecek sanırım.
gunaydın kızlar....
nasılsınız bakalım bugun?
herkeze hayirli cumalar bugun bol bol dua edelim....
valla adetim gecikmesi olursa ve gebelik olmasa soğan kurunu yapabilirm sonrada oburlerini de fakat ben eşimide doktra gtmesini istyrm peki onlar urolomı gidiyorlar erkekler için olan?
Evet canım.Benim doktorum eşin ürolağa gitsin bu ay da olmazsa demişti geçen ay.Biz bi ay daha bekledik.Bu ay gidecek olmazsa.
Duamı okumaya gitmiştim canımcım.O yüzden yoktum.Doktor takibi yapsam da incir kürünüde çakşırı da yapacağım ben.Doktora söylemem.Ben şifamı arayım da olmazsa da takdiri İlahi derim.Ne yapayım ol demezse Rabbim kim ne yapabilir ki?
Kizlar adetime 5 gun var. Kan testi yaptirsami acaba?yumurtam catlayali 12 gun oldu. Sizce cikarmi?
evde test yaptınmı tatlım sen?
istersen önce evde test yapmaya başlayabilirsinYapmadim canim evde test
kızlaaarr bengeldım...gecmısı okudum ne güzel haberler var ne de cok sohbet etmıssınız bensızhamıle arkadasım tebrik ederım darısı bızım basımıza dıyelım canlar..bugün blol bol dua edelım canlar
Evet canım.Benim doktorum eşin ürolağa gitsin bu ay da olmazsa demişti geçen ay.Biz bi ay daha bekledik.Bu ay gidecek olmazsa.
Duamı okumaya gitmiştim canımcım.O yüzden yoktum.Doktor takibi yapsam da incir kürünüde çakşırı da yapacağım ben.Doktora söylemem.Ben şifamı arayım da olmazsa da takdiri İlahi derim.Ne yapayım ol demezse Rabbim kim ne yapabilir ki?
istersen önce evde test yapmaya başlayabilirsin
ama ille da içim rahat etsin tam öğreneyim diosan en azından adetinde 1 gun kala yaptır kan testini
hoşgeldim ebimmm napıosun bakim sen?
tebrik ederim canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ebbi bende çok ümitliyim senden evde idrar testini de tekrarladın mı?
izelcim sonucunu bize de bildir?
kızlarr ben ıyıce ümitlenmeye basladım..camur gıbı lekelenme oldu dün bır damla sonra kesıldı..kırmızılardan hıc haber yok..kan tahlılımde pazartesı bellı olcak cok heyecanlıyım..galıba ümitlenmekte cok hakkım 14 gün gectı