Bol bebiş topiği

günaydın kızlar bi bakayım dedim tanıdıklar varmış bende 6 ayı doldurdum gebelik denemeleri sonuçsuz maalesef.nasip kısmet tabi bebiş bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun diyelim olmayanlara sabır dileyelim

Tuğra senin oğlun olacak.Tubiloshun da kızı.

Son düzenleyen: Moderatör:

fıstık naberrr bende seni merak ediyodum

kızz nerden geldi aklınaa bi anda hahahha
içine mi doğdu bi anda

bikaç kişi daha olalım acarız ozmann ben tubiş e sölim o biras önde ama olsunn
valla doğal ultrason gibi ayse

İçimden geldi bi anda yazdım.Tubiye hep diyorum zaten kızın olacak diye.Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da cinsiyet ikinci planda.Ama gönlümüzdekileri versin Rabbim.

hehe çalışacam durur muyum hiç :) hemi de her gün boş yok heheheh
adam artık kovacak beni :)

Kovmaz merak etme Bi büyüğüm şey demişti bana.Erkekler sadece mutlu (!) olmaya bakarlar.Ev,düzen,yemek,temizlik olmasa bile göze batmaz..İstisnalar kaideyi bozmuyor ama geneli bu düşüncede değil mi zaten?

Kovmaz merak etme Bi büyüğüm şey demişti bana.Erkekler sadece mutlu (!) olmaya bakarlar.Ev,düzen,yemek,temizlik olmasa bile göze batmaz..İstisnalar kaideyi bozmuyor ama geneli bu düşüncede değil mi zaten?

kesinlikle haklısın. biraz da süs lazım ohh :)

Bugünkü duam Yasin.Selalar ile ezan arasında Yasin'imizi okuyoruz.Amaaaa son 2 ayeti hariç...Sadagallahulazim diyip kesiyoruz Yasin'i 82.ayete gelince.Sonra duamızı ediyoruz.(Hayırlı evlat,sağlık,iş,ev,araba,iman kuvveti,sabır vs vs.)Sonra son iki ayetini de okuyoruz.Dikkat edilmesi gereken bir nokta varki çok önemli bu.Son iki ayetin ezan okunurken olması gerekiyor.Ezan bitmeden surenin bitmesi gerekiyor.Gönülden hissederek okunduğunda duanızın gerçekleşmemesi mümkün değil.Feyza'nın oğlu Ömer'e okumuştum.Çok şükür kabul oldu...Allah kabul etsin dualarınızı....

iyim canım sen nasılsın?

Çok şükür iyiyim.Bat yaklaştıkça heyecan basardı bu ay yaklaştıkça sakinlik çöküyor bana Olmayacakmış gibi bi his yerleşti içime bugün.Hatta incir kürü için incir alacağım.Eşim de doktora gideceğini söyledi.Onun sonuçlarıyla bende giderim bi kez daha.Kısmet artık..

Canım bunu herhangi bir zmanda yapabilir değilmi yani cumaya mahsus bir dua mı bu ? çalışıyorumda burda yasin okuyamıyorum anca yarın evde olunca yapabilirim ..

valla ayşem benimde olsa bi bat bende yapcm incir kuruyu veya su baltarcınkurunu veya sogan kurunubilmyrm artık...
eşime ben sende gt bi doktra giyemıyrm o bna sen sıkıntı yapıosun ondan olmuyo diyor...

Canım bunu herhangi bir zmanda yapabilir değilmi yani cumaya mahsus bir dua mı bu ? çalışıyorumda burda yasin okuyamıyorum anca yarın evde olunca yapabilirim ..

Cuma selası ve ezanı arasında okunuyor bu dua.Ama tabi her zaman okuyabilirsin dua.Sana Mübin dualı Yasin oku derim ben.Yasin'de 7 mübin durağı var.Her durakta 7 kere Mübin duası oku devam et sureye.Yarım saat falan sürüyor zaten.Mübin duası kısa.Bu da mühim işlerin halli için okunuyor.Ben de dua çoook :))) Her derde dua söylenir. hahaha hoca gibi oldum kızlaaaar..Göbek de yazsammıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…