- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 40
-
- Konu Sahibi semplice_signora
iyidirr yawrum ne olsun daha bişi anlamadım bee yavaş yavaş
Hamd olsun iyiyim ama bi sorunum yok
ben ovu testi yaptın ateş takibide yapıodum okadar
kür falan yapmadım gerçi hiçyapmadım
ovu testini de 2 ay kullandım 2. ayımda geldi bebeğim
kahvaltımı yaptım geldimmm
yapcak başka işim yok zatii
sosyom naptın actınmıkız topiği
Tuğra senin oğlun olacak.Tubiloshun da kızı.
ayşeeeeee :)) kız doğal ultrason gibisin ha :))))))
kızz nerden geldi aklınaa bi anda hahahhaTuğra senin oğlun olacak.Tubiloshun da kızı.
bikaç kişi daha olalım acarız ozmann ben tubiş e sölim o biras önde ama olsunnayşeeeeee :)) kız doğal ultrason gibisin ha :))))))
günaydın kızlar bi bakayım dedim tanıdıklar varmışbende 6 ayı doldurdum gebelik denemeleri sonuçsuz maalesef.nasip kısmet tabi bebiş bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun diyelim olmayanlara sabır dileyelim
kızz nerden geldi aklınaa bi anda hahahha
içine mi doğdu bi anda
bikaç kişi daha olalım acarız ozmann ben tubiş e sölim o biras önde ama olsunn
valla doğal ultrason gibi ayse
İçimden geldi bi anda yazdım.Tubiye hep diyorum zaten kızın olacak diye.Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da cinsiyet ikinci planda.Ama gönlümüzdekileri versin Rabbim.
ayşooo benim neyim olcak :)
Hele bi hamile kalda ilham yola çıksın bendeSıkı çalış bu ay
heheçalışacam durur muyum hiç :) hemi de her gün boş yok heheheh
adam artık kovacak beni :)
Kovmaz merak etmeBi büyüğüm şey demişti bana.Erkekler sadece mutlu (!) olmaya bakarlar.Ev,düzen,yemek,temizlik olmasa bile göze batmaz..İstisnalar kaideyi bozmuyor ama geneli bu düşüncede değil mi zaten?
Hoşbuldum şekerim.İyisin bugün
iyim canım sen nasılsın?
Bugünkü duam Yasin.Selalar ile ezan arasında Yasin'imizi okuyoruz.Amaaaa son 2 ayeti hariç...Sadagallahulazim diyip kesiyoruz Yasin'i 82.ayete gelince.Sonra duamızı ediyoruz.(Hayırlı evlat,sağlık,iş,ev,araba,iman kuvveti,sabır vs vs.)Sonra son iki ayetini de okuyoruz.Dikkat edilmesi gereken bir nokta varki çok önemli bu.Son iki ayetin ezan okunurken olması gerekiyor.Ezan bitmeden surenin bitmesi gerekiyor.Gönülden hissederek okunduğunda duanızın gerçekleşmemesi mümkün değil.Feyza'nın oğlu Ömer'e okumuştum.Çok şükür kabul oldu...Allah kabul etsin dualarınızı....
Canım bunu herhangi bir zmanda yapabilir değilmi yani cumaya mahsus bir dua mı bu ? çalışıyorumda burda yasin okuyamıyorum anca yarın evde olunca yapabilirim ..