- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
Herseyde bir hayir vardir cnm. Rabbim elbet verecegi zamani biliyordur. Cok sukur halimize.
kızlar bakın bakalım. 1-2 güne çatlar öyleyse yumurtalar. Kasıklarımda ağrıyordu belki bu sebeptendir. Bak yine belirtilere takıldım
bugünden itibaren sıkı çalışıyorum kızlar
Eki Görüntüle 595288
canım benim 13 gun ikiside aynı koyulukta cıktı
14 gun t cizgim yani ikinci cizgi daha da koyuydu
15 gun yıne ikiside aynı koyuluktaydı
16 gunden itibare silikleşmeye başladı
ilk çalışmaya başladığın aylarda adetin ileri geri oynaması iyiye işaret diolar rahim kendini hazırlıyo falan diolar ama ne kadar doğrudur bilemem canım
inci cim silikleşene kadar calışmaları sakın aksatma suanda tavan yapmış durumda yumurtlama hormonun muhtemelan yarında esit koyulukta cıkacaktır bi sonrakii gun yani ertesi gun silikleşir
Adetime 5 gun var az once test yaptim.negatif. Erkenmi yapmisim.yumurtlamadan sonraki 12. gunum.
Adetime 5 gun var az once test yaptim.negatif. Erkenmi yapmisim.yumurtlamadan sonraki 12. gunum.
Ayy tugracım heyecan yaptım hefull çalışma bu 5 gün inşallah tuttururuz.
bugün adet olacakmısım gibi kasıklarım agırıyordu eşimde diyo adet oluyosun o zaman . yok dedim daha 18 gün var : ) demekki yumoşlardanmış
erken yumurtlamışsın olabilir neden olmasınki bende bu ay 1 gun daha gec yumurtladım diğer ay a göre
aksatma calışmaları bu 3-4 gun muhakkakk tamam mı? çok önemli catladığı zamanı yakalıcan....5. gunude hadi bonus verdim garantici olalımm....
ahahahhaahertürlü kaçmaz. İnşallah haftasonu bize arkadaşlardan kimse gelmez yatıyaaaaa
gelicek olurlarsada işimiz var deyiverin bi zahmett
yaa bu ebi nerde bi kan testi yaptırmadı hatun yaaaaa
meraktan cıldırdımm resmen
Pazartesi sonucu alacakmıs beklicez
kızlar ya bugun neden kimse konusmuyor...
kızlar ya bugun neden kimse konusmuyor...
canımm anlaşıldı senin konuşasın var..hadi beraber konuşalım..bende hiç farkında olmadan netten bebek kıyafetlerine bakıyor bbulum kendimi :)