Bol bebiş topiği

Herseyde bir hayir vardir cnm. Rabbim elbet verecegi zamani biliyordur. Cok sukur halimize.

Binlerce kez şükür hemde.İsyan etmiyorum haşa.İnsan meraklı mahlukat işte Herşeyi bilelim öğrenelim istiyoruz.Elimizden gelse çatladım şu an,sperm yumurtayı dölledi az önce,rahme yerleşmesine son 15 dk falan diye takip edeceğiz. Beklemek en kızdığım ve sevmediğim şeydir hayatta.O yüzden geriliyorum olmadıkça.Ama insan onu da öğreniyor,bak şu anki halime.Zannedersin ki adet oldum bitmesini bekliyorum.Öyle sakinim ki kendimi tanıyamıyorum bugün En hayırlısı için bekle diyor Rabbim bizlere...Adım kadar eminim ben böyle olduğuna..

inci cim silikleşene kadar calışmaları sakın aksatma suanda tavan yapmış durumda yumurtlama hormonun muhtemelan yarında esit koyulukta cıkacaktır bi sonrakii gun yani ertesi gun silikleşir

Buna göre bende 13.cü gün yumurtluyorum. Ben daha geç beklerken erkenden yumoşlar gelişmiş

İ

Kızlar bana müsade.Taş taşımışım gibi bi yorgunluk çöktü üzerime.Omuzlarım falan düştü.Gözlerim kapanıyor kapanıyor kapanıyooooorrr.Boğaz iltihabı ne kadar kötü bişey..Kendimi toplarsam gelirim yine.Görüşüz canlar.

inci cim silikleşene kadar calışmaları sakın aksatma suanda tavan yapmış durumda yumurtlama hormonun muhtemelan yarında esit koyulukta cıkacaktır bi sonrakii gun yani ertesi gun silikleşir

Ayy tugracım heyecan yaptım he full çalışma bu 5 gün inşallah tuttururuz.

bugün adet olacakmısım gibi kasıklarım agırıyordu eşimde diyo adet oluyosun o zaman . yok dedim daha 18 gün var : ) demekki yumoşlardanmış

Adetime 5 gun var az once test yaptim.negatif. Erkenmi yapmisim.yumurtlamadan sonraki 12. gunum.

İzel cim kimine göre erken olan kimine göre geç olabiliyor...
kıyaslama yapmak cok yanlış benimde adetten 4 gun önce idrar testim negatif cıkmıştı 1 gun kala pozitif cıktı
hepimizin hormonları farklı calışıyor tatlım sakın ümidini kaybetme

Adetime 5 gun var az once test yaptim.negatif. Erkenmi yapmisim.yumurtlamadan sonraki 12. gunum.

Canım 5 gün öncee yapman bana göre erken olmuş. Üzülme testte hemen çıkmayabilir biliosun. Adetten 1 gün önce ve adet günü yap. O zaman daha net sonuc alırsın. İnşallah bebişin seninledir canım.

erken yumurtlamışsın olabilir neden olmasınki bende bu ay 1 gun daha gec yumurtladım diğer ay a göre
aksatma calışmaları bu 3-4 gun muhakkakk tamam mı? çok önemli catladığı zamanı yakalıcan....5. gunude hadi bonus verdim garantici olalımm....

ahahahhaa hertürlü kaçmaz. İnşallah haftasonu bize arkadaşlardan kimse gelmez yatıyaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…