Bol bebiş topiği

eh aç bakalım bi eylül 2013 anneleri topiği :)) 9 eylül :))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben heyecandannnn bayılajammmm
sen açç sennnn benn suandaa kendime gelmememmmmmm sevinçtenn
oyyyyyyyyyyyyy nasıl gusel haberr sabahh sabahhhhh
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim yaa sağolasın. Bu sefer çok tedirgin ve temkinliyim. Bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar hamilelik takvimi bile yapmak istemiyorum.Çok da korkuyorum. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum. Şimdilik yalnız eşim biliyor :))))

amann temkinli ol bende temkinliyim bakma hiç o konuda konuşmak bile istemiyorum
ondan böle lak lak yapcamız hep birlikte bi hamiş topiği acalım dedim
aynıyız valla ayyy RAbbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin bebeğini sağ sağlim kucağına al inşallah

tb ederim kuzucum.... allah kolay bi hamilelik versin sana
biizm içinde dua eedermiisn benim bat olmadı hala

canım allah isteyen herkese versin. Ama sağlıkla versin, hamileliğinin devamını getirsin. Ben 2 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi hep sağlıklı bir hamilelik diliyorum herkese :))

sağol arkadaşım hep birlikte inşallah :))

canım allah isteyen herkese versin. Ama sağlıkla versin, hamileliğinin devamını getirsin. Ben 2 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi hep sağlıklı bir hamilelik diliyorum herkese :))

ayhhh çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin şekercim.
darısı başımızaaa inşallah. Evet sakin olmak lazım. No stres bol vitamin :))

ben kahvaltıya gidiyorum kızalr kahvaltımı edim gelim öperimm hepiminizi sosyommm yaptınmıkahvaltınıaksatma sakınnn

selam kızlarr buraya taşınmışsınızzz bende gelim mi aranıza çok sık giremiyorum gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…